זה מה שקורה שאני לא מתכננת ארוחות |בוקס

מירי,

New member
אוי , ניתוח בראש..

כמי שסובלת מבולמוסים כאלה אפילו עכשיו , את צודקת להם רק ניתוח בראש יעזור , אבל כדי שהם ייתמעטו צריך הרבה כוחות משלנו , ופשוט לא להחזיק מהנוראיים האלה בבית! לפעמים נורא בא לי לקנות לעצמי כל מיני טעימים - אז ראשית עברתי לפרות וגבינות רזות כנישנוש (הרע במיעוטו) וכפיצוי אני קונה הרבה לילדים ואבא שלהם.. אבל אני לא אגיד לך "לא נורא" אבל בהחלט יש ימים כאלה והרעיון הוא להקטין את מספרם ולהמשיך הלאה!! כמו כל דייאטה - לא?? ואם הם יחזרו בתדירות גבוהה זה הזמן להצרה...

gal33

New member
מירי, רק עכשיו קלטתי, חמישים ושמונה

קילוגרמים על מטר שישים ושמונה?? מה את קייט מוס? הרואין שיק?? את בטח חתיכה משהו משהו

בולדוג

New member
לא להישבר! ../images/Emo42.gif

בניתוח אני עוד לא מבין אם כי בקרוב,אבל בזלילה דיאטות ולהרגיש כמו טיפש אחרי אני אלוף אז להביט קדימה ללמוד את הלקח והרבה בהצלחה.

שלגיה**

New member
תודה לכולם קמתי ליום חדש אופטימי |מאו

יותר אופטימי. אתמול נורא עזרה לי הכתיבה והשיתוף שלכם בבולמוס.... יצאתי להליכה (מתוך עצבים עשיתי סיבוב יותר ארוך) וממש נעשה לי טוב על הנשמה... וכמו שכתבתי אני רוצה וחייבת להצליח ! מעידה אחת רק מעידה על הראש שישאר שמן לתמיד ! ומזכירה לי ששום שינו גדול ככל שיהיה במשקל לא יצליח להשכיח את ההרגלים שטבועים כל כך עמוק. יום נפלא לכולם שלגיה

דליה _ג

New member
שלגיה יקרה

מצאתי כל מיני פטנטים לראש "השמן". למשל החולשה שלי זה משהו טוב בסיום הארוחה. חייבת חייבת!!! אז קודם אני דואגת לאכול את הארוחה המסודרת כדי שאגיע לטעים שלי לא מורעבת מדי. (אני יודעת שאת לא נוגעת הרבה זמן בסוכר וקמח לבן.) אז אני אוכלת למשל בסוף הארוחה שלי, ריבה של "ויטה". שהיא מתוקה טבעית כזו ממתיקות הפירות. (בלי סוכר. אבל טעים ומתוק) ואז על צלוחית קטנה אני מקציבה לי "כמה כפיות" מהריבה הזאת ואוכלת אותה עם כמה בייגלך מקמח מלא. או טוסט דק מקמח מלא. זה מחזיר לי את הברגים למעלה למקום. אז עם הזמן התרגלתי להסתפק בכמות לא רבה מדי. העיקר משהו. לפחות. (יותר טוב מכלום בשבילי...). ואני לוקחת בחשבון שאם אני עושה ספורט ושומרת באופן כללי - לא המשהו הכיפי הזה יקלקל את הירידה. שלך, דליה. (כמו אישה בהריון. מלוח ומתוק ביחד). (מה לעשות) אני אוכלת

מירי,

New member
מה עם פרי מתוק?

או מעדן 0% (יש גם מסויה כל מיני לשומרי חלב ובשר)....

רוייקו

New member
דליה, אפשר לבקש ממך עזרה ??

אשמח לרכז קצת חומר למאמר בנושא הדיאטה של קמח לבן, סוכר וכו וכו ... אשמח אם תוכלי לעזור לי בזה. זה יכול לתת פוש למנותחי קיצור קיהב שניתקעו ולא זזים עם הגבלת הכמויות.

דליה1

New member
רוייקו היי

אתה מתכוון לתחליפים לדברים האלה?? יש לי רעיונות טעימים. ואגב יש לי ספר מהתקופה של הטבעונות שמספר גם איזה מה הנזק שגורמים הסוכר הלבן והקמח הלבן. לא נעים לקרוא. אבל זה גרם לי לשנות לילדים בבית את התזונה. (סוכר חום ומולסה). ועוד כמה דברים. דליה.

רוייקו

New member
כן, דליה. התכונתי שנכתוב על הדיאטה

עצמה, הכללים, ההשלכות וכמובן, גם מתכונים, הוראות הפעלה וכו וכו ... מטנצר אני רוצה לבקש שיכתוב על דיאטת המכורים לפחמימות.. שיהיה בפורום. שמנותחים שרוצים להוסיף לעצמם פוש נוסף מעבר למה שנותן להם הניתוח - שיוכלו לבחור בדיאטה המתאימה להם. תודה

דליה1

New member
בשמחה רוייקו

בוואלה אני כותבת כל מיני מאמרונים מדי פעם. למשל על ההקשבה לגוף ולנפש. כל מיני נושאים שקשורים לירידה במשקל. האם היית רוצה שאשלח לך דוגמא??? רוייקו, אין לך קשר יותר בכלל לפורום בוואלה?? או שאתה מבקר וקורא קצת לפעמים?? שבוע טוב מדליה.

למעלה