זה נחשב בגידה?

דורון-55

Active member
שאלה אליך...
אני גבר נשוי. אם עכשיו אשה נשואה (ואני יודע את הסטטוס שלה) מעבירה לי רמזים שהיא מעוניינית בסקס איתי, איך אני אמור להגיב?
יש נורמות מקובלות בחברה האנושית.
כשאשה דוחה נסיונות של גבר, זה "נורמלי"
כשגבר דוחה נסיונות של אשה, זה לא פחות מעלבון.
אמנם זה עדיין לא קרה לי, לא יודע איך אנהג אם!!!
לשאלתך? אם את בקשר זוגי עם גבר ומרגישה מחוייבת לו והלכת במקביל עם גבר אחר, זו בגידה לכל דבר ועניין.
לא שונה המצב לטעמי אם זה להפך
כלומר, הוא מחוייב לך והולך במקביל עם אחרת.
בגידה על פי כל סטנדרט.
סביר להניח שגם את וגם הוא, במצב כזה תרגישו פגועים
מצטער לא הבנתי את השאלה
ברור שבשני המצבים נקראים בוגדים והצד השני מרגיש פגוע .
והעלבון הוא גם לשני הצדדים ...במידה ואישה תדחה אותך
לא תרגיש עלבון ??

Bella Lola

Active member
שאלה אליך...
אני גבר נשוי. אם עכשיו אשה נשואה (ואני יודע את הסטטוס שלה) מעבירה לי רמזים שהיא מעוניינית בסקס איתי, איך אני אמור להגיב?
לפי הערכים שלי, בתור גבר נשוי אתה אמור לסרב לה. איך אתה תגיב תלוי במוסר/מצפון/רגשות אשמה שלך. אם אני הייתי בקשר זוגי מחייב, לא הייתי הולכת עם אחר. וכשהייתי בקשר זוגי מחייב, לא הלכתי עם אחרים.
הסיטואציות שאני תיארתי בפוסט הן מנקודת המבט של אישה רווקה שהולכת עם גבר נשוי.
יש נורמות מקובלות בחברה האנושית.
כשאשה דוחה נסיונות של גבר, זה "נורמלי"
כשגבר דוחה נסיונות של אשה, זה לא פחות מעלבון.
אמנם זה עדיין לא קרה לי, לא יודע איך אנהג אם!!!
נורמות מקובלות פחות מעניינות אותי, אני אגיד לך את האמת... בגילי "המופלג", בהתאם לנורמות המקובלות בחברה, אני אמורה להיות נשואה עם לפחות 2 ילדים, רצוי 3, ורצוי גם שאהיה בתפקיד מנהלת, שאגור בדירה חדשה ואנהג ברכב חדש, ואחליף פלאפון כל פעם שיוצא דגם חדש.
בפועל, אני רווקה ומעולם לא הייתי נשואה, אין לי ילדים, אני לא מנהלת ולא רוצה להיות, גרה בדירה לא-חדשה ואין לי שום כוונה להחליף רק כי "צריך" או "הגיע הזמן", את הרכב מכרתי כשעברתי לעבוד מהבית, ואת הפלאפון אחליף רק כשהוא ימות (חו"ח) ולא שניה לפני זה.
לעניינינו: בעיניי, גם כשאישה דוחה גבר וגם כשגבר דוחה אישה זה מעליב באותה מידה.
לשאלתך? אם את בקשר זוגי עם גבר ומרגישה מחוייבת לו והלכת במקביל עם גבר אחר, זו בגידה לכל דבר ועניין.
לא שונה המצב לטעמי אם זה להפך
כלומר, הוא מחוייב לך והולך במקביל עם אחרת.
בגידה על פי כל סטנדרט.
סביר להניח שגם את וגם הוא, במצב כזה תרגישו פגועים
ובצדק
מסכימה. ושוב, לא דיברתי מנקודת מבט של בן אדם בקשר זוגי מחייב.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
לפי הערכים שלי, בתור גבר נשוי אתה אמור לסרב לה. איך אתה תגיב תלוי במוסר/מצפון/רגשות אשמה שלך. אם אני הייתי בקשר זוגי מחייב, לא הייתי הולכת עם אחר. וכשהייתי בקשר זוגי מחייב, לא הלכתי עם אחרים.
הסיטואציות שאני תיארתי בפוסט הן מנקודת המבט של אישה רווקה שהולכת עם גבר נשוי.

נורמות מקובלות פחות מעניינות אותי, אני אגיד לך את האמת... בגילי "המופלג", בהתאם לנורמות המקובלות בחברה, אני אמורה להיות נשואה עם לפחות 2 ילדים, רצוי 3, ורצוי גם שאהיה בתפקיד מנהלת, שאגור בדירה חדשה ואנהג ברכב חדש, ואחליף פלאפון כל פעם שיוצא דגם חדש.
בפועל, אני רווקה ומעולם לא הייתי נשואה, אין לי ילדים, אני לא מנהלת ולא רוצה להיות, גרה בדירה לא-חדשה ואין לי שום כוונה להחליף רק כי "צריך" או "הגיע הזמן", את הרכב מכרתי כשעברתי לעבוד מהבית, ואת הפלאפון אחליף רק כשהוא ימות (חו"ח) ולא שניה לפני זה.
לעניינינו: בעיניי, גם כשאישה דוחה גבר וגם כשגבר דוחה אישה זה מעליב באותה מידה.

מסכימה. ושוב, לא דיברתי מנקודת מבט של בן אדם בקשר זוגי מחייב.
מחזקת שוב את דברייך.

שי12346

Well-known member
אני ידעתי - ודחיתי לא הייתי מוכן להיכנס למערכת יחסים כזו
מכיר לפחות שתי נשים שידעו למה הן נכנסות והתאהבו בגבר נשוי וטענו כל הזמן הזה שזו לא בעיה שלהן זו בעיה שלו.
גם אני הייתי מאוהב עד מעל לראש אבל פשוט לא יכולתי.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני ידעתי - ודחיתי לא הייתי מוכן להיכנס למערכת יחסים כזו
מכיר לפחות שתי נשים שידעו למה הן נכנסות והתאהבו בגבר נשוי וטענו כל הזמן הזה שזו לא בעיה שלהן זו בעיה שלו.
גם אני הייתי מאוהב עד מעל לראש אבל פשוט לא יכולתי.
זו גם "בעיה" שלהן, לטנגו צריך שניים וזה הכי קל להפיל את זה על גבר נשוי,שבוגד,שפוזל,שמפלרטט,לא נוח לך-אל תהיי שם.

שי12346

Well-known member
אנקדוטה
הבחורה הזו היתה מאורסת עמדה להתחתן בתוך שבועיים - היה סוג של מנהג כזה ??? לא ברור לי ??
של סקס עם אקס/ חבר/ אהוב אחר רגע לפני שמתחתנים עם אחר ? כאילו שזה מקובל?
ממש דחיתי כי הוא היב אצלי בדירה עם חיוך גדול וביקש שאעזור לה ללמוד לבחינה... והיא רק רצתה לקפוץ למיטה... ואני סירבתי

יעיש התימני

Well-known member
אנקדוטה
הבחורה הזו היתה מאורסת עמדה להתחתן בתוך שבועיים - היה סוג של מנהג כזה ??? לא ברור לי ??
של סקס עם אקס/ חבר/ אהוב אחר רגע לפני שמתחתנים עם אחר ? כאילו שזה מקובל?
ממש דחיתי כי הוא היב אצלי בדירה עם חיוך גדול וביקש שאעזור לה ללמוד לבחינה... והיא רק רצתה לקפוץ למיטה... ואני סירבתי
לרגע חשבתי שהוא-החבר היה מטרת הגברת, כי היה עם חיוך גדול אצלך בדירה.

יעיש התימני

Well-known member
שבוע לאחר מכן
הזיה 😂😅היא אושפזה לניתוח דחוף
כשהתאוששה הבאתי לה זר פרחים
ליל המיטה ישבו יחד אמא שלה וחמתה לעתיד
הם קלטו מיד את הווייב וממש לא היו מרוצות.
המבטים שלהן בעיניים😂😅אני זוכר עד היום 😂😂
ומה חשבת? שחמותה לעתיד תאהב את הרעיון שאשת בנה כנראה "משתרללת" עם מישהו אחר חוץ מהבן שלה??

doriangray011

Well-known member
בגידה ואני שונא את המילה בהקשר זוגיות משתרעת על טווח רחב. ולא פעם הדברים כלפי חוץ לגמרי שונים מהמציאות.
סיפור אחד הזוי שקרה לי.
אשתו של טכנאי שעבד אצלי והיה גם חבר. התקשרה ורצתה להתיעץ. מתנה לבעלה. לגיטימי.
ניפגשנו והיא היתה הרבה יותר מעונינת בי מאשר בעיניני בעלה. מכאן לשם נכנסנו למיטה והסיפור נמשך כמה חודשים כאשר אני דואג לשלוח את הבעל לנסיעות רחוקות שלא תהיה הפתעה. ממש סיפור דוד ואוריה.
הסיפור הציק לי מחד ומאידך ידעתי שהבעל לא טומן ידו או כל איבר אחר בצלחת. אז זה נמשך ונמשך עד שניגמר.
שנים אחרי. הזוג ניפרד ובמפגש מקרי עם הבעל נודע לי שהכל היה בידיעה בינם והיו להם נישואים פתוחים. הרבה לפני שהמושג הזה היה ידוע.
מוסר השכל. לא היתה בגידה בפועל בכל פרמטרים שהועלו כאן.

דורון-55

Active member
בגידה ואני שונא את המילה בהקשר זוגיות משתרעת על טווח רחב. ולא פעם הדברים כלפי חוץ לגמרי שונים מהמציאות.
סיפור אחד הזוי שקרה לי.
ניפגשנו והיא היתה הרבה יותר מעונינת בי מאשר בעיניני בעלה. מכאן לשם נכנסנו למיטה והסיפור נמשך כמה חודשים כאשר אני דואג לשלוח את הבעל לנסיעות רחוקות שלא תהיה הפתעה. ממש סיפור דוד ואוריה.
הסיפור הציק לי מחד ומאידך ידעתי שהבעל לא טומן ידו או כל איבר אחר בצלחת. אז זה נמשך ונמשך עד שניגמר.
שנים אחרי. הזוג ניפרד ובמפגש מקרי עם הבעל נודע לי שהכל היה בידיעה בינם והיו להם נישואים פתוחים. הרבה לפני שהמושג הזה היה ידוע.
זה קצת קשה לי לקבל
ברגע שמכירים את הבעל בצורה אישית
קשה לי לקבל איך אני יכול להסתכל לו בפנים
שאני יודע שהייתי עם אישתו אתמול .
ובמידה וזה יתגלה איך אסתכל לבנאדם בעיניים
מבלי לפגוע באף אחד זה אני
והיה לי בעבר מקרה דומה שהאישה הייתה מעונינת ...ברחתי ממנה בים של אמתלות וסיפורים
שלא נגיע למצב שאנחנו ביחד לבד.
ואחרי תקופה קצרה גם הקשר החברתי
שהיה עם הזוג חברים דעך בזכות הגברת .
שוב זה הראש שלי .

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
זה קצת קשה לי לקבל
והיה לי בעבר מקרה דומה שהאישה הייתה מעונינת ...ברחתי ממנה בים של אמתלות וסיפורים
שוב זה הראש שלי .
ואני נוטה להסכים עם זה.

Yakir4179

Well-known member
זה קצת קשה לי לקבל
שוב זה הראש שלי .
צריך להיות חוקים לא עם נשים של חברים ולא בני משפחה ושכנים,גם נשוא6ת ביחסים פתוחים עדיין חוששות שיראו אותם בפרהיסיה וכו, מצד שני שיש ליכוך חברתי עם שכנים וכו אז גם זה קורה,אני כבר רואה את המבטים וכו לכן התרחקתי ומתרחק,אבל מפנטז בכיף

דורון-55

Active member
צריך להיות חוקים לא עם נשים של חברים ולא בני משפחה ושכנים,גם נשוא6ת ביחסים פתוחים עדיין חוששות שיראו אותם בפרהיסיה וכו, מצד שני שיש ליכוך חברתי עם שכנים וכו אז גם זה קורה,אני כבר רואה את המבטים וכו לכן התרחקתי ומתרחק,אבל מפנטז בכיף
אתה יודע שאין חוקיות ישנם אנשים שלא עושים חשבון
כמה מקרים היו עם אשת האח ואבא עם כלתו לא שאני מאשים רק את
הגבר גם האישה באותה סירה .
ולפנטז תמיד אפשר ;) ;)

Yakir4179

Well-known member
אתה יודע שאין חוקיות ישנם אנשים שלא עושים חשבון
כמה מקרים היו עם אשת האח ואבא עם כלתו לא שאני מאשים רק את
הגבר גם האישה באותה סירה .
ולפנטז תמיד אפשר
זה הסלט הכי מגעיל שיש ,לא הייתי רוצה נוכח למקרים כאלו,מספיק החפירות ברשת

Yakir4179

Well-known member
סיפור אחד הזוי שקרה לי.
חבל שלא אמרה לך שהם ביחסים פתוחים היה מקל על הכול

Yakir4179

Well-known member
למרות שאני לא בוגד,כן התאהבתי וכן ניהלתי שיחות 8וכו גם ברשתות החברתיות,בעקבות הסיפור ביבנה,אז גם יש פחות שיחות הצד השני חושש ,לי זה נותן ריגוש ויצר מין חזק ביותר בגלל שזה אסור גיליתי שמי שביחסים פתוחים חסר משהו באויר מה שנקרא ,בתכלס שוכב רק עם פנויות , שיחות סקס ווצאפ זה בעיקר מחול יותר נוח

אני גם מרגיש שאני לא פוגע בחיי הישואים שלה,יבואו אחאים ויגידו שכן,כל עוד לא מתקדם למפגש אז זה רק פלירט וריגוש , יש כלל גם בעולם הפנויים מי שניהלה רומן עם נשוי ביודיעין היא מחוקה העולם הכרויות ,ורוב הסיכויים שהדייט שלה ישמע על זה הוא יעלם,אלא אם הוא עבד עליה בטינדר וזה קורה

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
למרות שאני לא בוגד,כן התאהבתי וכן ניהלתי שיחות 8וכו גם ברשתות החברתיות,בעקבות הסיפור ביבנה,אז גם יש פחות שיחות הצד השני חושש ,לי זה נותן ריגוש ויצר מין חזק ביותר בגלל שזה אסור גיליתי שמי שביחסים פתוחים חסר משהו באויר מה שנקרא ,בתכלס שוכב רק עם פנויות , שיחות סקס ווצאפ זה בעיקר מחול יותר נוח

אני גם מרגיש שאני לא פוגע בחיי הישואים שלה,יבואו אחאים ויגידו שכן,כל עוד לא מתקדם למפגש אז זה רק פלירט וריגוש , יש כלל גם בעולם הפנויים מי שניהלה רומן עם נשוי ביודיעין היא מחוקה העולם הכרויות ,ורוב הסיכויים שהדייט שלה ישמע על זה הוא יעלם,אלא אם הוא עבד עליה בטינדר וזה קורה
אז אני מחוקה בעולם ההכרויות?🫣🤔

Yakir4179

Well-known member
אז אני מחוקה בעולם ההכרויות?🫣🤔
בוקר טוב מה שלומך?😊😉😘😘🌹
תראי הכול תלוי מי הגבר,רוב הגברים הנורמטיביים,ברגע ששומעים בגידה מצד האעשה לא סומכים וכו,הוא יכול להתרצות ,והסיבה הידועה הייתי כבר בסוף קשר ובלה בלה בלה,למשל אתמול קיבלתי מייל ,איזה חפירה בעל נבגד שאשתו בגדה בו עם אישה,תגיד תודה שלא שכבה עם גבר מלא ,ואז הנישואים בכלל הולכים פייפן ,תשקם את הנישואים אז שכבה או ניהלה רומן עם אישה ביג דיל? בשביל זה להתגרש ולחזור לגור עם ההורים?

אם את בקהילת הפאולימרים ,אז את תרגישי בבטחה עם רומנים מהצד ,עדיף לנשים שמחפשות חתן שלא ידעו שהן בגדו או השתמשו בסמים או סחטו גברים או העלילו עלילות שווא במשטרה

למעלה