זה נחשב בגידה?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בוקר טוב מה שלומך?😊😉😘😘🌹
תראי הכול תלוי מי הגבר,רוב הגברים הנורמטיביים,ברגע ששומעים בגידה מצד האעשה לא סומכים וכו,הוא יכול להתרצות ,והסיבה הידועה הייתי כבר בסוף קשר ובלה בלה בלה,למשל אתמול קיבלתי מייל ,איזה חפירה בעל נבגד שאשתו בגדה בו עם אישה,תגיד תודה שלא שכבה עם גבר מלא ,ואז הנישואים בכלל הולכים פייפן ,תשקם את הנישואים אז שכבה או ניהלה רומן עם אישה ביג דיל? בשביל זה להתגרש ולחזור לגור עם ההורים?

אם את בקהילת הפאולימרים ,אז את תרגישי בבטחה עם רומנים מהצד ,עדיף לנשים שמחפשות חתן שלא ידעו שהן בגדו או השתמשו בסמים או סחטו גברים או העלילו עלילות שווא במשטרה
ברור יקיר,כשאני בדייט אני אשתף שהיה לי רומן עם נשוי,שאני ביסקסואלית,,,,מי אומר דברים כאלה?
לפעמים נדמה שאתה חי בבועה משל עצמך,ואל תשכח שאתה לא דומה כאן בסטטוס שלך לאף אחד ,רווק זה לא נשוי ותמיד אתה עושה השוואה ,שהיא לא נכונה.

Yakir4179

Well-known member
ברור יקיר,כשאני בדייט אני אשתף שהיה לי רומן עם נשוי,שאני ביסקסואלית,,,,מי אומר דברים כאלה?
לפעמים נדמה שאתה חי בבועה משל עצמך,ואל תשכח שאתה לא דומה כאן בסטטוס שלך לאף אחד ,רווק זה לא נשוי ותמיד אתה עושה השוואה ,שהיא לא נכונה.
ברור שלא מספרות ,זה מורגש באנרגיות באויר ,היום קל יותר לדעת,אם יש לך גישה לרשתות החברתיות שלה לפרטי,גם לי לא היה קל לפסול על אישופזים בכפר שאול או הרצוג בירושלים, דו מינית למשל אם הגבר יצרי בדייט הרביעי אפשר להגיד בהומור אך היית מרגיש עם חברת דו מינית בארון או לא ולפי זה לדעת,החשש והייתי בקשרים כאלו שעוד צד נכנס לתא שלכם וזה יכול להפריע למשל בחיי נישואים ,כי הרבה גברים יעדיפו לצרף עוד אישה מאשר עוד גבר למיטה ,אז דו מינית זה פתרון נוח למי שאוהב סקס עם אחרות ולא רוצה לבגוד,אני לא משווה בין רווק ונשוי ויכול להבין מה שקורה ,שגרה משפחה וכו לא קל,אם יבגדו בי אקבל בהכנעה אתעצבן ואתרגז ,ואתגרש מבלי לפגוע ,מה שיעניין אותי שהילדים לא ממזרים ,יש לא מעט שלא דומים להורים ואני מתפלא

אם יבגדו בי חלילה אקבל בהבנה אכעס וכו והתגרש בלב שלם

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ברור שלא מספרות ,זה מורגש באנרגיות באויר ,היום קל יותר לדעת,אם יש לך גישה לרשתות החברתיות שלה לפרטי,גם לי לא היה קל לפסול על אישופזים בכפר שאול או הרצוג בירושלים, דו מינית למשל אם הגבר יצרי בדייט הרביעי אפשר להגיד בהומור אך היית מרגיש עם חברת דו מינית בארון או לא ולפי זה לדעת,החשש והייתי בקשרים כאלו שעוד צד נכנס לתא שלכם וזה יכול להפריע למשל בחיי נישואים ,כי הרבה גברים יעדיפו לצרף עוד אישה מאשר עוד גבר למיטה ,אז דו מינית זה פתרון נוח למי שאוהב סקס עם אחרות ולא רוצה לבגוד,אני לא משווה בין רווק ונשוי ויכול להבין מה שקורה ,שגרה משפחה וכו לא קל,אם יבגדו בי אקבל בהכנעה אתעצבן ואתרגז ,ואתגרש מבלי לפגוע ,מה שיעניין אותי שהילדים לא ממזרים ,יש לא מעט שלא דומים להורים ואני מתפלא

אם יבגדו בי חלילה אקבל בהבנה אכעס וכו והתגרש בלב שלם
אתה עושה סלט מהכול,נסכים שלא נסכים.

Yakir4179

Well-known member
לא אמרתי שאת תגידי בדייט רןמן עם נשוי ,גם לי לא אמרו ,ומה שגיליתי ולא כולן באשמתן גיליתי ולא עשיתי רעש,דו מיניות אמרו לי כבר בדייט הרביעי על התנסויות וכו בדירת רווקות,אני מסתכל על אנשים ונפשם כן נשוי לא נשוי זה ,יש טבע לאנשים ,אתמול אני בחיבוטי נפש,פרופסור בכיר בן 84 אני שומר לו על הדירת גן בקטמון הישנה בירושלים,הבת מנהלת בכירה במוזיאון בירושלים,עדכנה אותי שיש לה מה לתרום לספריה בעירי,מפה ושם בווצאפ דיברנו על אבא ,ואימא שלה שעזרה המון ודמות מוכרת בירושלים הייתה, מצאתי את עצמי חושב עליה ומפנטז על חיבוק נשיקה ושהיא טועמת אותי בלי מגע מלא,ואז נזכרתי ביוסף הצדיק ואשת פוטיפר,אז נכנסתי לפנטזיות ועינוגים ומחשבות עליה ,והתחלתי לפחד מה יקרה שהיא תזמין אותי לקחת דברים ממנה וכו,בקיצור סלט של תשוקה ותאווה יום שלם אתמול,זה נרגע לי מה שנקרא,זה מדהים מה כבר קרה שעורר את היצר אצלי,ולא רוצה רומן איתה סוג של חברות נפש וקשר טוב לפני חגים וכו

Yakir4179

Well-known member
בא לי הכנאפה והבקלאות ממתקי דלית אל כרמל מטריף מה שהולך שם ומיוחד,יש לי מוביל שמביא לי ככה מידי ,לשבת בבוקר זה אחלה עבודת יד מה שנקרא😊😉😘

mיטלמן

Well-known member
במיוחד בשבילך,
שרון
סיפור האהבה של שרון וגלי, לא בטוחה שתבין למה אני מתכוונת, שווה לנסות.
ואם אתה אוהב מתוק, שם הכי מתוק.
מנסה שוב קישור.

Yakir4179

Well-known member
במיוחד בשבילך,
שרון
סיפור האהבה של שרון וגלי, לא בטוחה שתבין למה אני מתכוונת, שווה לנסות.
ואם אתה אוהב מתוק, שם הכי מתוק.
מנסה שוב קישור.
נראה אחלה ,אני גם שומר כשרות,משתדל למצוא דברים טעימים לשבת בבוקר ,כמו עוגת תפוחים או שמרים רטובה עם דבש ואגוזים,או כנאפה טורקית מקורית משוק מחנה יהודה שזה מטריף ,כל השאר בשוק זה חיקוי ומלא סוכר בלי טאקט

Yakir4179

Well-known member
איזה מזל שאתה מצחיק אותי.
"כנאפה טורקית מקורית משוק מחנה יהודה", אין שום הוכחות שהכנאפה טורקית.
ובנוסף,
"כל השאר בשוק זה חיקוי ומלא סוכר בלי טאקט" ???
מה ולאיפה שייך הטאקט?
יש כנאפה טורקית זה טעם קבוע קצת שרוף עם פיסטוק גרוס והחמאה אחלה,השאר עושים עם תחליפים שם,עשיתי השתלמות בנושא תאמין לי ,אצל ערבים לא אוכל,הדרוזים גם עושים לא רע

mיטלמן

Well-known member
הכנאפה והבקלוואה הכי טעים ונימוח בגרון
נמצא בנצרת
ממתקי נצרת מי שבאזור מוזמן לטעום ולהחליט
מה יהיה?
נימוח בפה, לא בגרון.
ומה זה מוזמן? מי משלם? אתר תפוז? מנהלת הפורום?
אבל אמרת נימוח בגרון, כל היתר לא משנה.

למעלה