זה נקרא שאלון ארוך!

אנוכי.../images/Emo163.gif

שם: תאריך לידה:25.7 מקום מגורים:חור בדרום. שיר אהוב:יש הרבה. סרט אהוב:מים אפלים. תוכנית טלוויזיה אהובה:המ. סדנה למשחק בערוץ 8. זמר אהוב:ממ. קורט קוביין? זמרת אהובה:אפרת גוש יום אהוב בשבוע:חמישי דיסק אהוב:Nevermind-Nirvana תאריך אהוב:20.6/25.7
האם אי פעם עישנת?לא. האם אי פעם שתית אלכוהול?לא. האם אי פעם לקחת סמים?לא. האם אי פעם עברת על החוק?לא עד כמה שזכור לי. האם אי פעם נשבר לך הלב?בערך.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כה. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כה. האם אי פעם בכית על מישהו?כה. האם אי פעם בכית על מישהי?ממ.. אולי *בגלל* מישהי. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא נראלי.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת?אהא:} האם אי פעם שיקרת?כה יש\\אין חבר:אין גובה:1.70+ מידת נעלים:גדולה מדי
פריסינג:נזם, ובקרוב הליקס*חשה* קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?כה ב24 שעות האחרונות צחקת?כה.. ברור. זאת אני. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?ממ כה. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?קצת
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כה.. לא.. לא זוכרת
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כה בימים אלו אתה מאוהב?בערך
הדבר שהכי קשה לך איתו:עומס. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?. האדם האחרון שהתקשר אלי?:חברה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:שונאת אייסיקיו. המקום האחרון שהייתי בו:עבודה. הסטיה שלי היא?:אני חובבת אנשים שלא מתחברים. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:החברים שלי/שוקולד. תכונה טובה שלי:חמודה תכונה רעה שלי:קרציה לפעמים, אלימה לעיתים רחוקות (בעיקר כשאני בדיכאון או משו כזה.) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא.. האם צחקת על מישהו בעל מום?לא בגלל המום. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא צעקתי, אבל ייבשתי. בעצם, צעקתי
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא.. תרמת פעם לקבצן?כה האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?כה. אכלת משהו לא כשר?לא אתה שומר כשרות?אני צמחונית.. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כה. הפרת הבטחה שהבטחת?לא.. לא נראלי. השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך?שמנת באיזה בושם אתה משתמש?אמור אמור, קלין, עדן, נועה, ונועה פלר. אתה אוהב לענוד תכשיטים?כה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?ירדתי על חברה שלי ליד אחרים.
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:16+ מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:אפעם. חיבקת מישהו/י?אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?ממ. לא זוכרת. עישנת?אפעם. שתית משקה אלכוהולי? אפעם. השתכרת?אפעם. שכבת עם מישהו/י?אפעם
היית במועדון?אפעםX: לבשת חצאית?ממ במסיבה של קרובי משפחה בחופש הגדול. קנית בגד?לפני שבועיים-שלושה. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום. הקדישו לך שיר?אפעם. שיפרו לך את המצברוח?אתמול היום: באיזו שעה התעוררת?6:50 מה/מי העיר אותך?פלאפון. מה היה הדבר הראשון שאמרת?מה? מה היה הדבר הראשון ששמעת?השעון מצלצל. מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת.. מה אכלת? סנדוויץ' עם אבוקדו|ריר| איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?עוד יום לימודים?
איזה כיתה את:ט' הבנאדם הכי יפה שראית:תומר [חבר טוב שלי] את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? כה את חושבת שאת עקשנית? כה את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אפחד אוהב/ת:חברים שלי. מתגעגע/ת אליו:חסי! חסר לך:חסי עושה לך טוב להיות איתו:צומר,שירי הכי מצחיק:מ. אנשים מהכיתה הכי דפוק: אנשים מהכיתה^^ הכי מוזר:אני הכי כיף לדבר איתו:צומר ואורקי יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא/אבא איזה צלצול יש לך?In The Shadows-The Rasmus הקול הכי יפה ששמעת?אפרת גוש שרה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של FFTL
את רוצה להיות זמרת? אולי את רוצה להיות שחקנית? כה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אהא איפה את רוצה פירסינג? ליפרינג, ובגבה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?הרבה. פורום אהוב:פירסינג וקעקועים. באיזה פורומים את כותבת:הרבה. יש לך חברים בפורומים?כה מי האדם האחרון שדיברת איתו? שחף,איילי מה את עושה עכשיו?מדברת עם אנשים במסנג'רק, שומעת מוזיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כה מה את/ה שומע/ת? HIM-The Secrament Is You מה הסרט האחרון שראית? היפהיפיה והיחפן מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת.. ארץ נהדרת נראלי. מה הדיסק האחרון ששמעת? HIM-Love Metal מה החלום שלך?להצליח. במה שאני רוצה. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?מ... לא זוכרת. שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כה בנית טירה מחול?כה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כהה
נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש:חביב אתה יודע מה אני יודע?לא אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!(של הלהקה עם בא לכם)

rebel girl

New member
"יש להכניס נושא להודעה"

שם:גיאנה תאריך לידה:13.5.92 מקום מגורים:ב"ש שיר אהוב:בנתיים BYOB סרט אהוב:איילנד תוכנית טלוויזיה אהובה:קומדיות אמריקאיות זמר אהוב:אין זמרת אהובה:כנ"ל יום אהוב בשבוע:שישי בערב,כולם הולכים לשתות וודקה (חוץ ממני,אני מעדיפה משהו מתוק,כמו ליקר....) דיסק אהוב:אין ספציפי תאריך אהוב:היום הראשון של החופש הגדול האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?טיפה....ליקר שוקולד וגם פעם אחת שמו לי וודקא במיץ ושתיתי איזה 20 כוסות וקפצתי כמו חמור האם אי פעם לקחת סמים?לא!!!!! האם אי פעם עברת על החוק?להדביק דברים על מקום אסור נחשב? האם אי פעם נשבר לך הלב?יאפ!!!!! האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?ש.ב? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן,היה ילד בכיתה ו' שאהבתי ולא אמרתי לא את זה ורק אחרי שנתיים אני מגלה מחברים שלו שגם הוא אהב אותי ולא אמר לי,והוא כיום גר בת"א...בעסה,טוב נו יהיה לי את אנדריי... האם אי פעם בכית על מישהו?לא האם אי פעם בכית על מישהי?לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא יודעת אבל אמרתי לא להרבה בנים (היי גם לי מותר להשוויץ לפעמים) האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת?לא יצא האם אי פעם שיקרת?כעעעעע יש\\אין חבר:לא גובה:1.58 חעחע אני כמעט הכי נמוכה בכיתה מידת נעלים:36-7 פריסינג:עגיל שלישי נחשב?לא נראה לי... קעקועים:לא ,מפחדת... ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?יאפ ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?הרבה... ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?הלוואי לפחות הייתי מסיחה את דעתי מאנדריי.. בימים אלו אתה מאוהב?*אהמ*אנדריי^^^^^ הדבר שהכי קשה לך איתו:שנראה לי שהוא ממש לא אוהב אותי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אנדריי האדם האחרון שהתקשר אלי?:סבתא,שאלה אם הכל בסדר...חחח האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:רומן,זה שאהבתי בכיתה ו' המקום האחרון שהייתי בו:סלון הסטיה שלי היא?:יאממ..לא יודעת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:מוזיקה ואנדריי תכונה טובה שלי:סקרנות(עוזר ללימוד היסטוריה וכימיה...) ושאפשר לסמוך עליי תכונה רעה שלי:קנאית....רכושנית לפעמים (מה אני אעשה זה לא אשמתי...אבל אני אף פעם לא מראה את זה...) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא,אני גם לא אנסה אין לי מה לעשות עם זה... האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא יצא... האם צחקת על מישהו בעל מום?לא נראה לי,כי אני לא אוהבת שצוחקים על בעיות של אחרים האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?לא,בקושים שמים אליי לב עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא תרמת פעם לקבצן?כן נראה לי האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?אחי הקטן,כן כן למרות שהוא טרוריסט אכלת משהו לא כשר?יאפ צ'יז בורגר בזמן ביקורי אצל סבתא שלי ברוסיה אתה שומר כשרות? אני לא כל כך שמה לב,אבל אני לא אוכלת חזיר למשל... שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא הפרת הבטחה שהבטחת? יכול להיות השתכרת עד אבדן חושים?חזור לסעיף "האם אי פעם שתית אלכוהול?" מה צבע החדר שלך? ירוק תפוח!!! באיזה בושם אתה משתמש?יש הרבה,דודה שלי מביאה לי טסטרים מהעבודה אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים אבל בלי הגזמה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:אני נראה לי 16+ אבל כל אחד ומתי שהוא מוכן מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:לא התנשקתי....עדיין חיבקת מישהו/י?לא זוכרת מישהו/י חיבק/ה אותך?לא זוכרת עישנת?לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי?לפני שבוע השתכרת?^^^^ שכבת עם מישהו/י?אני בתולה.... היית במועדון? ביומולדת של ילד מהכיתה לבשת חצאית?כל יום(בית ספר חצי דתי..) קנית בגד? לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לא אמרתי אף פעם הקדישו לך שיר?אף פעם שיפרו לך את המצברוח?היום היום: באיזו שעה התעוררת?05:55 מה/מי העיר אותך?שעון מעורר במנגינת וינדס אוף צ'נג' מה היה הדבר הראשון שאמרת? אוף!!!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את החריקה של קפיתי המיטה כשקמתי בכבדות... מה היה השיר הראשון ששמעת? BYOB מה אכלת? טוסט עם דבש,שניצל ופסטה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אנדריי!!!!! איזה כיתה את:ח הבנאדם הכי יפה שראית:אנדריי ורומן... את חושבת שאת יפה? לא יודעת ,אולי את חושבת שאת צבועה?לא נראה לי את חושבת שאת קנאית? מאוד!!!(הכל מאהבה...) את חושבת שאת קרצייה? לא (אולי אחרים חושבים ככה) את חושבת שאת עקשנית? מאוווווד את אוהבת את עצמך? נו ברור,אחרת כבר הייתי תולה את עצמי בזבזנית או חסכנית?חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: איוון אוהב/ת:אנדריי מתגעגע/ת אליו:רומן וארינה חסר לך:רומן עושה לך טוב להיות איתו:חלי ואדרנלינה הכי מצחיק: דני הכי דפוק: דרייגור הכי מוזר:איראל הכי כיף לדבר איתו:חלי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?לחלי,הפלאפון שלה לא עובד טוב אז עד שהיא עונה צריך להתקשר 20 פעם (לא מגזימה) איזה צלצול יש לך?ספיד אוף סאונד (השיר דוחה אבל הרינגטון יפה) הקול הכי יפה ששמעת?של כריסטינה מגעילרע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?עיניים של חתול ממצמצות את רוצה להיות זמרת? לא ממש את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:לא רוצה... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן הרבה (נו גם לי מותר להשוויץ) כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אם אני אגיד אז כן איפה את רוצה פירסינג? סיידליפ,אבל אני לא אעשה כי אז אבא שלי יקבור אותי חיה ואפילו לא ישים פרח אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?שליש חוסכת,שליש לביזבוז,ושליש כדי לפתוח עסק פורום אהוב:נו תנחשו.... באיזה פורומים את כותבת:זה וגרין דיי יש לך חברים בפורומים?לא יודעת,תגידו לי אתם...
מי האדם האחרון שדיברת איתו? סבתא מה את עושה עכשיו? נחשו... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? לא יודעת איך קוראים לו... מה התוכנית האחרונה שראית? אתמול את אחיות או לא להיות מה הדיסק האחרון ששמעת? אין מה החלום שלך?להיות מעצבת בגדים האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן,היתה לי סחרחורת והכל נהיה שחור לכמה שניות,זה הי מפחיד רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?הרבה שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא....
בנית טירה מחול?ברור היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא וגם מקווה לא להיות באחת איך אתה מרגיש:סבבה אתה יודע מה אני יודע?אני יודעת מה שאתה יודע אבל האם אתה יודעה מה שאתה יודע שאני יודעת אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם אין לי כוח,תדיימנו....

אני ../images/Emo13.gif

שם:לירון תאריך לידה:20.12---עוד מעט בת 15!!!! מקום מגורים:י-ם שיר אהוב:incomplete -backstreet boys (אני יודעת קצת מוזר
) סרט אהוב:טיטניק ושודדי הקאריבים תוכנית טלוויזיה אהובה:מגרש ביתי ודה אוסי זמר אהוב:אהרון קרטר זמרת אהובה:אשלי סימפסון יום אהוב בשבוע:שישי דיסק אהוב:הרבה תאריך אהוב:היומלדת שלי האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?לא (IM A GOOD GIRL) האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב?כןן
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?אממ לא נראה לי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כןן (ליאור
) האם אי פעם בכית על מישהי?אמממ כן סבתא שלי
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?נראה לי שכן :\ האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת?לא שזוכר לי האם אי פעם שיקרת?כן....לא מצליחה לספור על הידים
יש\\אין חבר:אין
גובה:160 מידת נעלים:37\38 פריסינג:לא קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?לא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?שמיכה נקראת ? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?כן
מאוהבת באחד שלא שם עלי
הדבר שהכי קשה לך איתו:אהבה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אשלי סימפסון האדם האחרון שהתקשר אלי?:שרונה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:צליל המקום האחרון שהייתי בו:בבית (אני חולה כבר יומים
) הסטיה שלי היא?:BOYS BOYS BOYS
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:המשפחה שלי תכונה טובה שלי:אומרת תאמת בפנים :) תכונה רעה שלי:מכוערת האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לאאא :S זה יותר מידי מגעיל האם צחקת על מישהו בעל מום?לא ....!!! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אממ כן ...(כולל קללות נכון ? ) עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כן תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?החיים של ליאור אכלת משהו לא כשר?לא אתה שומר כשרות? ברור! שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?...לא הפרת הבטחה שהבטחת? נראה לי השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך? לבן ואפרסק באיזה בושם אתה משתמש?יש לי המון אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים ...תלוי במצברוח מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?חרם על מישו באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:18 .... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:לפני המון זמן
...בערך 4 חודשים
חיבקת מישהו/י?כן מישהו/י חיבק/ה אותך?כן עישנת?זה כבר לא היה ? שתית משקה אלכוהולי? גם זה היה השתכרת?גם זה היה :\ שכבת עם מישהו/י?לא IM A VIRGIN היית במועדון? כן לבשת חצאית?כן קנית בגד? כן :\ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אמממ מכתב שאני הולכת לתת נקרא ? הקדישו לך שיר?כן שיפרו לך את המצברוח? כן היום: באיזו שעה התעוררת?12 מה/מי העיר אותך?החלום מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא אמרתי כלום :S הייתי לבד בבית מה היה הדבר הראשון ששמעת? MTV מה היה השיר הראשון ששמעת? של קניה ווסט מה אכלת? סופגניה
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה יקרה אם אני וליאור ניהיה ביחד איזה כיתה את:ט' (הייתי אמורה להיות בי' אבל השאירו אותי בגן ) הבנאדם הכי יפה שראית:אהרון קרטר (Cטח ציפיתם שאני יאמר ליאור
הוא לא כוסון ) את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כןן את אוהבת את עצמך? תלוי מה בזבזנית או חסכנית?חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: המורה לתנ''ך אוהב/ת:ליאור
מתגעגע/ת אליו:ליאור
חסר לך:ליאור
עושה לך טוב להיות איתו: ליאור
הכי מצחיק: מיטל
הכי דפוק: הילדים מהכיתה שלי הכי מוזר:^ הכי כיף לדבר איתו:מיטל יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא ואבא איזה צלצול יש לך?EVERYTHING BURNS-BEN MOODY הקול הכי יפה ששמעת?אהרון ואשלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של כמיקל רומנס
את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:ברוררררררר אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? אפמקום אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?המון דברים פורום אהוב:זה ,חולה עליכם
באיזה פורומים את כותבת:מגרש ביתי דה אוסי סדרות מציאות בקסטריט ביוז בריטני ספירס פה ...אממ ....ג'וני דפ ועוד המון שלא עולים לי לראש עכשיו יש לך חברים בפורומים?כן
מי האדם האחרון שדיברת איתו?מיטל מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? WILL SMITH מה הסרט האחרון שראית? קרורודס מה התוכנית האחרונה שראית?TRL מה הדיסק האחרון ששמעת? AUTBIGROPHY מה החלום שלך?להיות שחקנית עם המון כסף ולגור בארצות הברית ...ושיהיה לי בעל מקסים וילדים נהדרים
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן אפעם אני לא ישכח את זה עשיתי אבובים עם בני דודים שלי ואחי הגדול ...ועצמתי את העינים וםתאום נפלתי וצללתי בים ....וראיתי את החיים שלי עוברים בגלל הדבר המזדיין הזה ואז קלטתי שאני עולה חזרה ונזכרתי שיש לי מצוף (נשמע מצחיק אבל לא באותו רגע) רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כן נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?חחחחחחח לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? עדין לא ... היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש:רע אני חולה
אתה יודע מה אני יודע?מה ? אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!(של הלהקה עם בא לכם)

ny34

New member
דאמ. מה עושים כדי להעביר את הזמן../images/Emo13.gif

שם: עומר תאריך לידה:19/7/90 מקום מגורים: נירית, אני מנחש שאף אחד פה לא שמע על זה שיר אהוב: shine on you crazy diamond סרט אהוב: מטריקס1.. יש עוד כמה מאוד אהובים, 13, וכו' תוכנית טלוויזיה אהובה: CSI, סימפסונס, סאות'פארק זמר אהוב: אביב גפן, ברי סחרוף, ה כולל להקות?! זמרת אהובה: אממ... אין כל כך.. יום אהוב בשבוע: שני דיסק אהוב: wish you were here תאריך אהוב: אין=\ האם אי פעם עישנת?נרגילה יש לי בבית.. סיגריות ניסיתי ולא אהבתי האם אי פעם שתית אלכוהול?כן
האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? אממ... כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אני לא חושב האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? במבט לאחור לא, אולי באותו רגע האם אי פעם בכית על מישהו? על סבא.. האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שאני יודע האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת?כן, ומצטער על זה יש\\אין חבר: אין גובה:1.73-4 מידת נעלים: 46 פריסינג: הליקס, אם היו נותנים לי היו עוד.. קעקועים: עוד לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן, ברור ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן, עם החניכים ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן.. בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: ההרגשה הכללית שלי בזמן האחרון מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני. האדם האחרון שהתקשר אלי?:אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: נקח במקום זה את המסנג'ר, עדי. המקום האחרון שהייתי בו: המועדון, עם החניכים הסטיה שלי היא?: לא יודע
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: וואו, קשה.. אממ.. תקווה תכונה טובה שלי: נאמן, אוהב לעזור תכונה רעה שלי: אין
, סתם.. אממ.. ביישן, חוסר בטחון עצמי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? חלילה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ברור.. עם קללות עסיסיות עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא לי. תרמת פעם לקבצן? כמעט כל פעם שאני רואה האם גנבת משהו במכולת? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של חברים שלי. אכלת משהו לא כשר? כן, כמעט כל דבר שאני אוכל.. לא מקושר לדת. אתה שומר כשרות? חלילה שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא, מה אני יווני (סליחה לכל היוונים) הפרת הבטחה שהבטחת? לא. השתכרת עד אבדן חושים? כן. מה צבע החדר שלך? אמממ.. לבן אפרפר וקיר אחד אדום חזק באיזה בושם אתה משתמש? lacoste red אתה אוהב לענוד תכשיטים? שתי השרשראות שלי. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? וואי, אני לא יודע.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: מתי שמוכנים. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: אמממ.. לא יודע
חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? ראש השנה שתית משקה אלכוהולי? ראש השנה השתכרת? ראש השנה שכבת עם מישהו/י? עוד לא. היית במועדון? של מסיבות? לפני שנה + - לבשת חצאית? חחחחחחחחחחחחח, אמ... קורס מד"צים. ארבעה חודשים קנית בגד? אתמול, תלבושת בי"ס אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? חצי שנה הקדישו לך שיר? לא קרה עדיין שיפרו לך את המצברוח? אמממ, לפני כמה ימם... כשאמרו לי שמישהו מגעיל עוזב את הכיתה שלי. היום: באיזו שעה התעוררת? 7:15 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? תן לי לישון עוד! מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכר, גלגל"צ מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? קונפלקס, לחמניה, קרואסון, פילה בקר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה רע לי. איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה אתה חושב שאתה יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לא ((שמתי לב שהשאלון מנוסח בשנקה, נעלבתי)) את חושבת שאת קנאית? לא. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? לא כל כך בזבזנית או חסכנית? בזבזן כשאפשר בנאדם ש: שונא/ת: יובל ימח שמו %#@$#^%$# והחראות מהשכבה אוהב/ת: את החברים שלי. מתגעגע/ת אליו: לידידה טובה, שפשוט לא נחזור להיות אותו דבר חסר לך: חברים שעברו בי"ס עושה לך טוב להיות איתו: הרבה אנשים. הכי מצחיק: כולם. הכי דפוק: כולם...חח הכי מוזר: אני:p, ורן הכי כיף לדבר איתו: וואי, לא יודע.. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא:p, ופוצילה, מדי פעם לעדי איזה צלצול יש לך? no woman no cry-bob marley הקול הכי יפה ששמעת? יש הרבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קריקטורה של לד זפלין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: יכול להיות אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? בשפה בצד, אינדסטריאל, ועוד כמה באוזניים רגילים אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לי דברים שאני צריך, כמה גיטרות, ותורם למי שצריך. פורום אהוב: בית הבובות וMCR באיזה פורומים את כותבת:בית הבובות וMCR..חחח יש לך חברים בפורומים? אמממ, כן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? עדי מה את עושה עכשיו? מתכתב עם עדי את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן.. MCR מה את/ה שומע/ת? ^^ מה הסרט האחרון שראית? דו"ח מיוחד מה התוכנית האחרונה שראית? CSI מה הדיסק האחרון ששמעת? MCR מה החלום שלך? שאני אהיה מאושר האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא.. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא..חחחחח בנית טירה מחול? ברור היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? הלוואי סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אממ... בניצנים כמעט קפצתי להציל מישהי שחשבתי שהולכת לטבוע.. אבל בסוף היא הייתה בסדר היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש: לא משהו ת'אמת אתה יודע מה אני יודע? לא אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!(של הלהקה עם בא לכם)

Cagome chan12

New member
אנוכי^_^../images/Emo15.gif

שם: ליאור מור, ליאו תאריך לידה: 12.12.1992 מקום מגורים: איזה חור אחד בשם ראש העין שיר אהוב: אתם צוחקים? יש הרבה יותר מדי... סרט אהוב: טיטאניק, שודדי הקאריביים תוכנית טלוויזיה אהובה: אממ... אינויאשה, פרוטס באסקט, ועוד כמה שאני לא זוכרת=] זמר אהוב: ג'רארד
זמרת אהובה: הסולנית של אוונסנס יום אהוב בשבוע: שבת^^ דיסק אהוב: Three Cheers תאריך אהוב: אמ... היומולדת שלי, כי בדרך-כלל קר וגשום ורומנטי בדצמבר, ואה, כן, זה היומולדת שלי. האם אי פעם עישנת? לא!! פיכ! האם אי פעם שתית אלכוהול? רק בקידוש של שבת, לגימה מיין, למרות שזה ממש מגעיל=] האם אי פעם לקחת סמים? בארור! אני מסניפה דפים של ספרים כל הזמן. האם אי פעם עברת על החוק? ממש לא! האם אי פעם נשבר לך הלב? אהא. מניאק. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לסדר את החדר נחשב? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. בואו לא נדבר על זהXD האם אי פעם בכית על מישהו? על ג'ק מ-"טיטאניק" נחשב? האם אי פעם בכית על מישהי? לא ממש. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נראה לי... לא בכווונה, אל תסקלו אותי. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא בדיוק. לא ידעתי מה זו אהבה. האם אי פעם שיקרת? בטח. יש\\אין חבר: אין. גובה: 1.60 מידת נעלים: 39 פריסינג: לא. הלוואי באף. קעקועים: יהיה נחמד בגב. של נחש
ב24 שעות האחרונות בכית? נה=] ב24 שעות האחרונות צחקת? אופקורס! (חה חה חה) ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אממ... את סבתא שליP= ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? בארור. הייתי מסטולה כל היוםD= ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אחותי הפקאצע. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? שישה בקבוקי מים לטיול השנתי מחר. בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: אני מאוהבת בידיד שלי. דאמ. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא. נחמד לי עם עצמי. האדם האחרון שהתקשר אליך?: החברה הכי טובה שלי, דסיצ'אן^^ האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אינלי איסיקיו. אבוי. המקום האחרון שהייתי בו: המטבח הסטיה שלי היא?: משיכה לא ברורה לקומקומים. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: כלי כתיבה ודפים. לצייר ולכתוב. תכונה טובה שלי: רומנטית. תכונה רעה שלי: אחת? יש מיליון. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? בחיים לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? היי, אני רק בת שתיים-עשרה-ואחת-עשרה-חודשים... בקושי היה לי זמן לחשוק במישהו! האם צחקת על מישהו בעל מום? בחיים, בחיים לא! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא. אני ילדהטובה כזו. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא, אבל עזרתי לסבתא שלי עם הקניות הרבה פעמים=] תרמת פעם לקבצן? ברור. האם גנבת משהו במכולת? פעם לא בכוונה שכחתי לשלםXD באמת שלא בכוונהXD יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי, דסיצ'אן, מי שאני אוהבת. אכלת משהו לא כשר? לא, אני מסורתייה אתה שומר כשרות? נראה כך. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה? למה?XD הפרת הבטחה שהבטחת? אהא. השתכרת עד אבדן חושים? לא שותה=] מה צבע החדר שלך? אמ.. צהבהב? באיזה בושם אתה משתמש? Diable Blue אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שיקרתי באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: מתי שמרגישים שמוכנים. אין גיל. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: לצערי, עוד לא הייתה פעם ראשונה>< חיבקת מישהו/י? לפני שעה מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני שעה עישנת? למזלי, לא הייתה פעם ראשונה שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע בקידוש השתכרת? לא היה ולא יהיה שכבת עם מישהו/י? לא תודה. היית במועדון? בבת מצווה האחרונהXD לבשת חצאית? שלשום קנית בגד? אוהו... לפני שלושה חודשים בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שנתיים הקדישו לך שיר? בבת מצווהP= שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? שבע מה/מי העיר אותך? סבתא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב=] מה היה הדבר הראשון ששמעת? את סבתא שלי מזמרת, "בוקר, בוקר, בוקר בוקר בוקר, בוקר בוקר בא." מה היה השיר הראשון ששמעת? הלנה מה אכלת? קוואקר=] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אותו בנאדם רנדומלי בו אני מאוהבת איזה כיתה את: ח'4 הבנאדם הכי יפה שראית: ג'רארד=]]] את חושבת שאת יפה? אני נראית נחמד... בדרך של טדי-בר כזו, אני לא יכולה להגיד שאני מכוערת את חושבת שאת צבועה? לא. ממש להפך את חושבת שאת קנאית? אוי, שאלוהים רק יעזור לי את חושבת שאת קרצייה? XD לא ממש את חושבת שאת עקשנית? יותר מדי את אוהבת את עצמך? אני שלמה עם עצמי בזבזנית או חסכנית? בזבזנית=] בנאדם ש: שונא/ת: הפקאצה שנטפלת אליי אוהב/ת: אותו בנאדם רנדומלי מתגעגע/ת אליו: כנ"ל חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: הידידים שלי הכי מצחיק: אמאמאמ... ספידע צ'אן^^ הכי דפוק: ילד חש מהכיתה שלי הכי מוזר: מישהו מהכיתה המקבילה אינלי כוח יותרP=

PENTA1

New member
lol משעמם אז נענה

תאריך לידה: 2 באוגוסט 1989 מקום מגורים :כוכב יאיר שיר אהוב:בטוח שיש אבל לא עולה לי בראש סרט אהוב : donnie darko יום אהוב בשבוע: יום רביעי חוצ'מזה ש-4 הוא מספר המזל שלי תאריך אהוב: תאריך הלידה שלי הנ"ל עישנתי? אממ..לא ממש רק ניסיתי לראות מה זה פעם אחת ומאז אי לא נוגע בדברים האלו שתיתי אלכוהול?אני אוהב יין ואלכוהול כמו ליקרים ושטויות אבל אני שותה רק בארוחות ערב וכאלו. לקחתי סמים? אממ..לא אבל הייתי בסביבת מישהו שלקח וזה היה מספיק ממסטל עברתי על החוק? חה חה ילד טוב שכמוני האם נשבר לי הלב?כן פעם אחת ככה אבל לפני הרבה זמן האם אי פעם עשיתי משוה שלא רציתי לעשות? אוווו ועוד איך!...חצי מחיי אני עושה דברים שאני לא רוצה לעשו תאבל אני פשוט לא יכול להגיד לא לאנשים... ואם הצטוערתי על משהו?בטח על מלא דברים...קצת קשה להגדיר אבל פעם אחרונה שהצטערתי על משהו זה על זה שאכלית משו לא בריא! בכיתי על משהו?כהה קורה לי לבכות אבל רק ברגעים ממש לחוצים לי וקשים...אפילו הדבר הקטן ביותר יכול לגרום לי לבכות ברגעים כאלו אם בכיתי על מישהי?כן כשאני וחברה שלי נפרדנו היה לי קצת קשה אבל עבר.. אי פעם שברתי למישהו את הלב?לא שידוע לי אבל אם כן אני מצטער אם אמרתי שאני אוהב אותך ?בטח!הרבה פעמים...אני אוהב לאהוב... אי פעם שיקרתי? חיחי רק שקרים לבנים.. יש חברה גובה: 1.77 מידת נעליים: בין 43-45 ב-24 השעות האחרונות צחקת?אווו בטח איזה צחוק מטורף אלוהים!...תדעו לכם שצחוק של רבע שעה ביום שווה ל-7 סיבובי ריצה (או משהו כזה!) אכן כן אני מאוהב! הדבר שהכי קשה לי: להתעצבן הסטייה שלי: חח..שלא תדעו...סתם אממ..אוליי שאנ יאוהב ריחות מוזרים האדם האחרו ןשהתקשר אליי: אחותי האדם האחרון שדיברתי איתו באיי סי: איזשהי גרמנייה מגרמניה המקום האחרון שהייתי בו: לפני הבית?בביצפר כמובן למה יש לי חיים?נשאר עד 5 בביצפר...בעעע טוב ננוו למי אכפת זה שעתיים הרכב זה דיי נחמד אבל מאוחר. דבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: על החיים! היפים האלו... תכונה טובה שלי: סבלני וסובלני תכונה רעה: אממ..קשה לי לחשוב על אחת...(כמו כולנו)אבל בעיקרון שאלית חבר שלי והוא אומר שאין בי...אוליי שאני לא תמיד ספונטני עזרת לזקנה או לעיוור לעבור ת'כביש? כה ...כבר הזכרתי את היותי אדם טוב?... תרמתי פעם לקבצן?חהח ה לצערי הם מציפים את פריז אז כן... משהו יותר חשוב מהחיים שלי?המשפחה והחברים/חברות שומר כשרות?הכי לא!...אני אוכל חזיר עם גבינה בערב שישי על יד השולחן... שברת פעם משהו?אני שונא שזה קורה אז כן! הפרת הבטחה?כן פעם פעמים שלוש ארבע חמש שש...ואל זוכר אבל אין ברירה לפעמים צבע החדר שלי? אפרסק קרמי כזה.. באיזה בושם אנ ימשתמש: d&C ו-devinci לענוד תכשיטים?כמובן כל עוד הם מתאימים לי... הדבר הרשע ביותר שעשיתי? תלשתי לזבוב רגליים וכנפיים. לקייםן יחסי מין בפעם הראשונה?בעיקרון אני חושב שמתי שאנשים בשלים ורק עם מישהו שאוהבים.ולפי דעתי כדאי שזה יהיה אחוריי גיל 16 כי לפי דעתי לפני זה לא ממש מבינים ת'משמעות (ככה גם זה לפי החוק למי שלא ידע) הפעם האחרונה שהתנשקתי? אממ..בואו נראה...בדיוק לפני חמש שעות!אוייי ורת כבר גרר מתגעגע לזה כבר ..לפני 6 חיבוק?כל שנייה שכבתי עם מישהי? כמעט!!!...ררר...אבל טוב פרטים אציל חיחי במועדון?כה יצא לי כמה פעמים... קניתי בגד?אויי לפני הרבה זמן כשאני חושב על זה!..צריך לחדש ת'ארון..(מואהאה אני מזמין מ-hotopic) פעם אחרונה שאמרתי אנ יאוהב אותך?גם כן לפני 6 שעות התעוררתי כרגיל ב-6 ורבע!והשעון המעורר שלי העיר אותי... הדבר הראשון שאמרתי? "חתוללליי!"*ליטוף*(משמע בוקר טוב חתולי!) הדבר הראשון ששמעתי? השעון המעורר שלי השיר הראשון ששמעתי היום?אמממ...לא זוכר כבר שמענו גלגל"צ באוטובוס מה אכלתי?לצערי בסקיוויטים כי אמא לא עשתה קניות ררר... המחשבה שהכי העסיקה אותי?אוףף למה יש ספורט היום! איזה כיתה אני: י'1 כיתת מוזיקה rulez! הבנאדם הכי יפה שראית?אויי יש מלא!אני אוהב לנתח יופי של אנשים (מין סטייה שלי גם אנשים שלאחרים לא יראו יפים אני ימצא בהם יופי!) האם אני חושב שאני יפה?כן ת'אמ תשכן האם אני צבוע? לא ממש קנאי?ת'אמ תשלפעמים קצת קרצייה? ממש לא...ז'תומרת רוב הזמן אין לי סיבה... עקשן? yes sure!לא ממש אוהב את עצמי?מאוד!..אבל לפעמים קשה לי אם עצמי... בזבזן או חסכן? שניהם גם יחד שונא: אף אחד,אוהב: את חברה שלי!!!,מתגעגע: לכמה וכמה אנשים אבל ת'אמת שכרגע לאקסית שלי ולעירית! עושה לי טוב להיות איתו: חברה שלי חן והרבה אנשים טובים...(וגם משפחה וכאלו) הכי מצחיק אותי: יאיר ואופק!...אנשים קורעים! הכי דפוק: אויי יש כמה אנשים דיי דפוקים בראש.. הכי מוזר: גם במקרה הזה יש כמה... הכי כיף לדבר איתו: חח..וגם במקרה הזה...אבל כרעג אני חושב בעיקר עלללל...דות וקימו...חברים הכי טובים שלי... יש לי פלאפון! מתקשר הכי הרבה לאמא (חיחי לרוב צריך הסעות וזה) צלצול: מן מוזיקת אופנוענים כזאת הקול הכי יפה ששמעתי: מקהלות בכנסייה! רקע בשולחן עבודה: אני וחתול שלי בתמונה משעשעת אם אני רוצה להיו תזמר? אני כבר... שחקן?כן למה לא...תמיד רציתי לדעת לשחק משתתף בסדרת ריאלטי? נננהה...זה דיי נדוש...לדעתי אמרו לי שאוהבים אותי?כן כן... פירסינג? בשפההה! אם הייית מוצא מיליון שקל מה הייית עושה בו? משקיע אותם במשהו ("כי ידע פיננסי הוא טוב!") פורומים: mcr,emo,horror films,the used הסרט האחרון שראיתי?cinderella man סרט טווובב! האם אי פעם שאני הולך למות?לא אבל הרגשתי ממש ממש חלש וזה לחא היה כיף להתאבד?למה לעשו תאת זה לקחת את המתנה הכי גדולה שנתנו לנו? שאבתי אבק בלי שביקשו ממני? בהחלט אנ ידיי אוהב סדר וניקיון... בניתי טירה מחול? כהה כשהייתי קטן... נהגתי במכונית? לאאא!...עוד קצת פחות משנה אפשר כבר להתחיל!.. האם אני יודע מה שאתה יודע שאתה לא יודע שאני כן יודע?(בלה בלה בלה) אממ..אני יודע שאתה לא יודע שיש לי תורה משלי שקוראים לה תורת הבולבוליזם!חה חה... ווואווו אני לא מאמין שעניית על כל זה!...אדם משועמם שכמוני!...טוף מעניין אם למישהו בכלל יש כוח לקרוא דברים כאלו?!

../images/Emo125.gif../images/Emo186.gifגמתזה אני בספק אם יקראו,

אבל אני מעבירה ת'זמן בסבבה
שם:
סיון תאריך לידה:
22 ביוני 1989 מקום מגורים:
קיבוץ מגידו
שיר אהוב:
a place for my head מבית לינקין פארק. סרט אהוב:
פאקינג אמאל
תוכנית טלוויזיה אהובה:
עקרות בית נואשות, ישנן בנות, דאריה. זמר אהוב:
הראל סקעת
חח סתם נו, לא יודעת..רובי וויליאמס אולי.. זמרת אהובה:
אילונה מיטרסיי
, אנוק. יום אהוב בשבוע:
שישי ושני דיסק אהוב:
הו יש כ-ל כך הרבה. תאריך אהוב:
לא יודעת, אולי ה-1 בספטמבר 1996. האם אי פעם עישנת?
אי-פעם?
כן
הרבה דווקא
האם אי פעם שתית אלכוהול?
חח כן האם אי פעם לקחת סמים?
לא.. עד כאן
האם אי פעם עברת על החוק?
נראה לי שכן איפשהו פה ושם.. האם אי פעם נשבר לך הלב?
חח כן, הוא כבר רגיל לזה.. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
כזה שבזמן שעשיתי אותו ידעתי שאני לא רוצה לעשות אותו? כן
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
כן
האם אי פעם בכית על מישהו?
כן, גם לזה הגוף שלי רגיל כבר.. האם אי פעם בכית על מישהי?
כן. הרבה. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
נראה לי שכן, למרות שאני רוצה לקוות שלא.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
כמובן. האם אי פעם שיקרת?
כן. ומי שאומר לא משקר גם עכשיו. יש\\אין חבר:
יש גובה:
מטר שישים ושבע במדידה האחרונה מידת נעלים:
40 נראה לי
פריסינג:
לא, ובטח גם לא יהיה, אבל כן, הייתי רוצה. קעקועים:
בשניה שיהיה כסף. ב24 שעות האחרונות בכית?
כן, אבל לשם שינוי זה היה מהרוח. ב24 שעות האחרונות צחקת?
כן, בטח בשיעור פיסול.. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
כן..אני אוהבת לחבק. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
אני ת-מ-י-ד עושה שטויות. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
לא חושבת.. ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
לא בימים אלו אתה מאוהב?
כל כך כן. הדבר שהכי קשה לך איתו:
הנטיות המיניות שלי, והעובדה שאני לא יכולה לדבר עם החברה הכי טובה שלי. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?
אני ועצמי, לחלוטין. האדם האחרון שהתקשר אלי?:
ידיד אחד שלי שבכיתה ז' האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:
הממ אני ילדה של מסנג'ר. המקום האחרון שהייתי בו:
חוץ מכאן ליד המחשב? המטבח, בארוחת ערב. הסטיה שלי היא?:
דם
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?:
מוזיקה. תכונה טובה שלי:
נכונות לעזור תכונה רעה שלי:
הקנאה. הו, הקנאה. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
לא
חתיכת שאלה מוזרה. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
כל הזמן
האם צחקת על מישהו בעל מום?
לא חושבת.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
לא, אני לא כזאת. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
זה קיבוץ, אין פה כבישים שצריך להיות מסוכן כל כך לחצות. תרמת פעם לקבצן?
כן, לאלה ברכבת, זה שובר לי את הלב. האם גנבת משהו במכולת?
כשהייתי קטנה נראה לי לקחתי עוגיות או משו כזה.. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
כן. אכלת משהו לא כשר?
אכלתי משהו כ-ן כשר?
אתה שומר כשרות?
לע. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
האמת שזרקתי איזו קופסה ממש יפה כשהייתי עצבנית, והייתי בטוחה שהיא לא תישבר והיא נשברה ואז הצטערתי. אבל בהתקף עצבים האחרון שלי שברתי מאוורר
הפרת הבטחה שהבטחת?
כן. כל כך הרבה
השתכרת עד אבדן חושים?
מעולם לא. אני תמיד יודעת מתי לעצור, כדי לא להגיע למצב שאני אומרת דברים שאנשים לא צריכים לדעת. מה צבע החדר שלך?
כתום, עם תווים בוורוד בהיר וצהוב בהיר באיזה בושם אתה משתמש?
זירו פלוס של דיזל אתה אוהב לענוד תכשיטים?
הו כן
אני מכורה לשרשראות. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?
איפה להתחיל?
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?:
כמה שיותר מאוחר. ושלא יגידו שאני בתולה מתחסדת, אני מדברת מנסיון מוטעה. כ-מ-ה ש-י-ו-ת-ר מ-א-ו-ח-ר. אין למה למהר עם זה, באמת.

../images/Emo125.gif../images/Emo186.gifהמשך:

מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?:
21 באוקטובר. חיבקת מישהו/י?
בסביבות ארבע אחה"צ את אמא.. מישהו/י חיבק/ה אותך?
אמא, באותה סיטואציה. עישנת?
נראה לי בדיוק לפני שבוע
שתית משקה אלכוהולי?
מ-מ-ש מזמן
השתכרת?
מזמן, לגמרי. שכבת עם מישהו/י?
טוב, זאת כבר הסטוריה באופן רשמי ו-היי רגע. עם בנים זאת הסטוריה באופן רשמי, עם בנות- אי שם בחופש הגדול. היית במועדון?
שנים, שנים. לבשת חצאית?
שנים. קנית בגד?
מזמן, אמורה לנסוע לקנות בחמישי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
שלחתי את זה באסמס היום ב-15:59 הקדישו לך שיר?
תחילת שנה שעברה
שיפרו לך את המצברוח?
לפני איזה רבע שעה, ידיד שלי. היום: באיזו שעה התעוררת?
06:44 מה/מי העיר אותך?
הפלאפון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת?
בטח בתחנה אמרתי "מה?" תוך כדי שליפת האוזנייה מהאוזן. מה היה הדבר הראשון ששמעת?
את הפלאפון עושה לי "טי טי טי טי". מה היה השיר הראשון ששמעת?
את השיר שהיה כשפתחתי אמטיוי2, לא זוכרת מה זה היה. מה אכלת?
כריות עם חלב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
"א-י-פ-ה מחברת פסיכולוגיה?!" איזה כיתה את:
י"א 4 הבנאדם הכי יפה שראית:
אלכסנדרה דאהלסטרום ומיה קירשנר. ובקשר לאנשים לא מפורסמים- לא יכולה להגיד את זה פה. את חושבת שאת יפה?
לפעמים, כשאני מספיק מאופרת
חח לא סתם, זה די תלוי במצברוח. אני פשוט לא חושבת שאני מכוערת או נראית רע. את חושבת שאת צבועה?
לא, רוב הזמן. את חושבת שאת קנאית?
אני י-ו-ד-ע-ת שאני קנאית. את חושבת שאת קרצייה?
רוב הזמן לא, אבל אם אני ממש רוצה משהו, אז אני יכולה להיות קצת.. את חושבת שאת עקשנית?
הו, כן. את אוהבת את עצמך?
אני אוהבת את עצמי, אבל אני לא אוהבת כל כך את מי שאני
בזבזנית או חסכנית?
חסכנית. בנאדם ש: שונא/ת:
אני לא יודעת איך קוראים לו, אבל אני שונאת אותו בשל מעשיו אוהב/ת:
נגיד..ממ.. אחותי. מתגעגע/ת אליו:
החברה הכי טובה שלי חסר לך:
החברה הכי טובה שלי עושה לך טוב להיות איתו:
החבר שלי הכי מצחיק:
וואו יש המון.. אולי יובל. לא אומר לכם כלום, הא? הכי דפוק:
לא'דעת. הכי מוזר:
לא יודעת. הכי כיף לדבר איתו:
אחותי, אמא שלי. יש לך פלאפון?
סלקוםן
למי אתה מתקשר הכי הרבה?
לאמא ולחבר הכי טוב איזה צלצול יש לך?
הלנה שהלחנתי לבד. אני רק מלחינה לבד.
הקול הכי יפה ששמעת?
של צ'סטר בנינגטון. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
זה של הלנה מהגלריות, בד"כ זה מתחלף בערך פעם ביום אבל הוא מקסים בעיניי, בגלל זה הוא פה כבר איזה שבוע. את רוצה להיות זמרת?
לא, אני רוצה להיות מתופפת. בתור קריירה, אני מתכוונת. את רוצה להיות שחקנית?
זה יכול להיות נחמד לשחק איפשהו. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?:
ברור
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כן, כל הזמן, לאקי מי
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
כן איפה את רוצה פירסינג?
או גבה, או הליקס, או ספטום
, או נזם. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?
שמה בבנק לריבית. ואז- קצת דיסקים, הבוקס סט של נירוונה, קעקועעעעעע, סטאנד חדש להיי הט, עוד איזה 20 זוגות מקלות, ולנוח קצת. פורום אהוב:
רק זה, נירוונה וכלמיני כאלה של גאווה. באיזה פורומים את כותבת:
פה ובנירוונה יש לך חברים בפורומים?
ה-מ-ו-ן מי האדם האחרון שדיברת איתו?
אמא מה את עושה עכשיו?
עונה על השאלון, שומעת מוזיקה ומדברת במסנג'ר. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
כן מה את/ה שומע/ת?
thank you for the venom מה הסרט האחרון שראית?
נוסחה לרצח
מה התוכנית האחרונה שראית?
דאריה
מה הדיסק האחרון ששמעת?
ת'רי צ'ירס, שומעת עכשיו מה החלום שלך?
"להסתדר" בחיים, להקים משפחה. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
לא חושבת רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
כן.. שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
לא
בנית טירה מחול?
לא ט-י-ר-ה, מקסימום מגדל-שניים היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
לא, עוד לא הייתי בפגישות של ארגונוער גאה. נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)?
לא, וגם על הברכיים של אבא לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
לא נראה לי היית בחקירה משטרתית?
לא.
איך אתה מרגיש:
פריטי טוב ביחס למצב הקיים. אתה יודע מה אני יודע?
לא
אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!
סבבה, אבל אין לי חשק. הלכתי לראות את הריאיון עם MCR בגונזו.

noagdfan

New member
פאק זה ארוך ../images/Emo178.gif

שם: נועה תאריך לידה: 13.5.90 מקום מגורים: מודיעין שיר אהוב: יש הרבה סרט אהוב: הרבה תוכנית טלוויזיה אהובה: Lost, Spongebob Squarpants זמר אהוב: אין זמרת אהובה: קלי קלארקסון? יום אהוב בשבוע: שבת דיסק אהוב: American Idiot- Green Day תאריך אהוב: 20 ביוני האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אממ
האם אי פעם בכית על מישהו? בטח האם אי פעם בכית על מישהי? בטח האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\\אין חבר: אין
גובה: 1.64 מטר מידת נעלים: 38-39 פריסינג: NOPE קעקועים: לא, אבא שלא מרשה
ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? אני כל הזמן צוחקת ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כמו תמיד... ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא חושבת ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בוקסר של ספונג'בוב!! כל כך יפה
בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: החיים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אף אחד האדם האחרון שהתקשר אלי?: סבתא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא משתמשת באיי סי קיו המקום האחרון שהייתי בו: בחדר הסטיה שלי היא?: המון הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: לא בטוחה תכונה טובה שלי: חברה טובה תכונה רעה שלי: נוטה לאחר
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אפשר להגיד... האם צחקת על מישהו בעל מום? NEVER האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא שאני זוכרת עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? מוזיקה, חברים שלי, משפחה. לא יודעת אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? אני לא שומרת בשר-חלב אבל אני לא אוכלת דברים לא כשרים שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? את השלט של המערכת בחדר שלי הפרת הבטחה שהבטחת? יכול להיות השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? סגול באיזה בושם אתה משתמש? ULTRA VIOLET אתה אוהב לענוד תכשיטים? קצת מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? כתבתי עצומה לפיטור איזשהי מורה והחתמתי את הילדים הכיתה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: מתי שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש..: ש..? התנשקת?: צרפתית לא חיבקת מישהו/י? כן מישהו/י חיבק/ה אותך? כן עישנת? לא שתית משקה אלכוהולי? כבר היו את השאלות האלה השתכרת? לא. למה השאלות חוזרות על עצמן? שכבת עם מישהו/י? לא היית במועדון? כן לבשת חצאית? כן קנית בגד? וואי, איזו שאלה מטומטמת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כן הקדישו לך שיר? לא יודעת שיפרו לך את המצברוח? בטח היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך? השעון מעורר בפלאפון
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "כוס אמא של המערכת הזאת!!!!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה שהיה לי במערכת. נראה לי DOOKIE של גרין דיי מה היה השיר הראשון ששמעת? אם זה DOOKIE אז BURNOUT מה אכלת? פשטידה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "לא רוצה פיזיקה!" איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת את חושבת שאת יפה? אני בסדר נראה לי.. את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? טיפטיפה את חושבת שאת קרצייה? כשאני רוצה אני יכולה להיות קרצייה את חושבת שאת עקשנית? אני בטוחה את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: היטלר אוהב/ת: משפחה, חברים מתגעגע/ת אליו: בלה וגלינה חסר לך: בלה וגלינה עושה לך טוב להיות איתו: חברות שלי הכי מצחיק: חברות שלי וויל פארל הכי דפוק: הסרט "זולאנדר" (אבל ה-DVD קרע אותי מצחוק) הכי מוזר: העולם הכי כיף לדבר איתו: עדי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? עדי/אבא איזה צלצול יש לך? כל מיני הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קלוז-אפ על הפרצוף של הכלבה שלי שהיא נראית בו כמו זבוב
את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? חשבתי בגבה, אבל לא יודעת אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? סאמר סקול, טסה לארה"ב לבקר את בלה וגלינה, קונה גיטרה חשמלית, באס, תופים, מפוחית וה-כ-ל. בגדים, נעליים, ה-ר-ב-ה דיסקים, מחשב לחדר. לא יודעת מה עוד פורום אהוב: WTF? באיזה פורומים את כותבת: גרין דיי, מיכא"ל, MCR יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון חסר התכלית הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? מטאליקה- THE BLACK ALBUM מה הסרט האחרון שראית? TEAM AMERICA מה התוכנית האחרונה שראית? רוקדים עם כוכבים מה הדיסק האחרון ששמעת? מטאליקה- THE BLACK ALBUM מה החלום שלך? לטוס לארה"ב לבקר את בלה וגלינה. ללכת להופעה של גרין דיי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? אפשר לומר שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חסה וחליל בנית טירה מחול? כשהייתי קטנה היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש: טיפה מצוננת אבל בסדר..
אתה יודע מה אני יודע? אתה יודע הכל

משעמם

שם: מאיה תאריך לידה: 27.9 מקום מגורים: חיפה שיר אהוב: the ghost of you וכל השירים של אוונסנס סרט אהוב: שלוש עשרה אובקורס תוכנית טלוויזיה אהובה: באפי
זמר אהוב: נמ אין זמרת אהובה: איימי לי יום אהוב בשבוע: חמישי...יום קצר... דיסק אהוב: של MCR וthe used תאריך אהוב: תאריך...? אני זוכרת תאריכים...? האם אי פעם עישנת?:X אולי...XD האם אי פעם שתית אלכוהול? אכן...היה כעף האם אי פעם לקחת סמים? בחיים לא האם אי פעם עברת על החוק? יכול להיות... האם אי פעם נשבר לך הלב?יותר מידי האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן...כלים האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? שוב...יותר מידי... האם אי פעם בכית על מישהו? בהחלט האם אי פעם בכית על מישהי? בהחלט האם אי פעם שברת למישהו את הלב? המ לא שידוע לי... האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?XDDDD לא *קדושה* יש\\אין חבר: אין גובה: אינלי שמץ....אבל ידוע לי שעדיין לא עברתי 1.60 :X מידת נעלים: 39 ביג פוט פריסינג: הלוואי...בגיל 16 בלשון!! קעקועים: השנה מתישו ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת?ברור ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אכן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?אכן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?אכן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?נופ בימים אלו אתה מאוהב?נמ...שאלה טובה...אני עדיין לא בטוחה בזה הדבר שהכי קשה לך איתו: מוות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? הרבה... האדם האחרון שהתקשר אלי?: ירון האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: איכסע אייסיקיו...מסנג'ר שליטע המקום האחרון שהייתי בו: בצפר...? הסטיה שלי היא?: XDDDD חסוי! הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: הגיטרות שלי תכונה טובה שלי: אני נותנת מעצמי הרבה תכונה רעה שלי: אני נותנת מעצמי הרבה (מידי...) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? נופ האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? XD כע האם צחקת על מישהו בעל מום? לא שזכור לי... האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? התעצבנתי כן...צעקתי? לא אני... עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? המ...לא...? תרמת פעם לקבצן? בהחלט האם גנבת משהו במכולת? XD בהחלט יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? ברור אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא...אבל תמיד רציתי הפרת הבטחה שהבטחת? אכן השתכרת עד אבדן חושים? לא עד אובדן חושים.... מה צבע החדר שלך? לבן...? באיזה בושם אתה משתמש? 212 sexy אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הייתי עם חברה שלי בשירותים והיא דיברה איתי ובחרתי לה והיא המשיכה לדבר עם עצמה XDDDD באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: כשמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: המ לא זכור לי...לא מזמן חיבקת מישהו/י? בצפר...זה אומר....כמה שעות טובות מישהו/י חיבק/ה אותך? בצפר עישנת?שנה שתית משו אלכוהולי? לא מזמן... השתכרת?לא מזמן...? שכבת עם מישהו/י? היי היי...אני עוד תמימה XD היית במועדון? הוו שנים לא הייתי במועדון לבשת חצאית? XDDDDDDDD בר מצווה של אח שלי לפני....4 שנים? קנית בגד? שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? בחופש הגדול לפני שנתיים הקדישו לך שיר? XD אינלי מושג שיפרו לך את המצברוח? לא שיפרו לי תמצברוח לצערי היום: באיזו שעה התעוררת? 7:14 מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? "שיט ישלי מבחן בתנ"כ מחר ואני לא יודעת כלום" מה היה הדבר הראשון ששמעת? XD אמא? מה היה השיר הראשון ששמעת? the ghost of you מה אכלת? שוקו? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "שיט ישלי מבחן בתנ"כ מחר ואני לא יודעת כלום" איזה כיתה את: ט' :X הבנאדם הכי יפה שראית: alyson hannigan
את חושבת שאת יפה? לא... את חושבת שאת צבועה? ממש ממש לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? פייי מאוד את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית?לפעמים זה לפעמים זה בנאדם ש... שונא/ת: לא מבזבזת זמן בלשנוא אנשים....ישלי יותר מידי מבחנים אוהב/ת: ירון ומיכאל מתגעגע/ת אליו: אופק =( חסר לך: אופק וירון =( עושה לך טוב להיות איתו: ירון ומיכאל הכי מצחיק: ירון הכי דפוק: ירון הכי מוזר: ירון הכי כיף לדבר איתו: ירון XD יש לך פלאפון?אכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? ירון...? איזה צלצול יש לך? סתם מעאפן הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מחשב משותף אז יש רקע מכוער את רוצה להיות זמרת? נופ את רוצה להיות שחקנית? יאפ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: בכעף זה לא שיש לי משו יותר טוב לעשות בחיים אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אכן...היום דווקא אמרו לי כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי אני אומרת את זה איפה את רוצה פירסינג? בלשון
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עגיל בלשון...? קעקוע, גיטרה חשמלית, וכל השאר...טוב קודם תביאו לי תמיליון ואז נדבר פורום אהוב: MCR באפי ואוונסנס באיזה פורומים את כותבת: נמ MCR באפי ואוונסנס...? יש לך חברים בפורומים? יאפ מי האדם האחרון שדיברת איתו? ירון מה את עושה עכשיו? רואה helena ואח שלי אומר שהם מנגנים פופ עם גיטרה חשמלית ורק נראים כמו פריקים את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? helena...? מה את/ה שומע/ת? helena...? מה הסרט האחרון שראית? להציל את טוראי רייאן...וזה נורא הזכיר לי את the ghost of you מה התוכנית האחרונה שראית? באפי מה הדיסק האחרון ששמעת? לא שומעת דיסקים מה החלום שלך?נמ...להקה...? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? הרבה פעמים רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? ניסיתי...לא עבד שאבת אבק בלי שביקשו ממך? XD כע בנית טירה מחול? כע היה כעף היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא...שיילכו להזדיין כולם מה אכפת לי מהם? נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? כע! אח שלי נתן לי סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא הייתי בדיוק במצבים שדורשים סיכון חיים... היית בחקירה משטרתית? כן איך אתה מרגיש: קקע...מחר מבחן ואני לא יודעת כלום ואני מצודדת אתה יודע מה אני יודע?כן
אבל השאלה האמיתית פה זה...האם אתה יודע מה אני יודעת???

שלי:

שם: ענבל תאריך לידה: 18/10/93 מקום מגורים: איפשהו לייד רחובות שיר אהוב: זה קשה מדיי סרט אהוב: Not Another Teen Movie או אחד הסרטים של ג'יי וסיילנט בוב תוכנית טלוויזיה אהובה: סאות'פארק זמר אהוב: וילה ואלו
זמרת אהובה: שירלי מנסון יום אהוב בשבוע: אין דיסק אהוב: הדיסק השני של MCR או greatest hits של HIM. תאריך אהוב: 1.7 כי החופש הגדול מתחיל האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? ברור שכן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? אף פעם לא אמרתי את זה האם אי פעם שיקרת? כן!!! יש\\אין חבר: אין
גובה: מטר חמישים ומשהו מידת נעלים: 38 פריסינג: אין, אבל אולי אני יעשה מתישהו קעקועים: כנ"ל ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? אני מניחה שמפורסמים זה לא נחשב, אז לא הדבר שהכי קשה לך איתו: בי"ס מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? החברה של וילה ואלו האדם האחרון שהתקשר אלי?: מיכל האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אני לא מדברת באייסיקיו המקום האחרון שהייתי בו: בחדר שלי הסטיה שלי היא?: ? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: הדיסקים הקדושים של HIM תכונה טובה שלי: אין תכונה רעה שלי: ביישנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? ? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חחח לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? לא ידעת אתה שומר כשרות? לא ממש שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן שמנת באיזה בושם אתה משתמש? אני לא משתמשת בבושם אתה אוהב לענוד תכשיטים? רק עגילים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: 15 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: לפני חצי שנה חיבקת מישהו/י? בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך? בבוקר עישנת? עדיין לא עשנתי
שתית משקה אלכוהולי? עדיין לא שתיתי אלכוהול השתכרת? עדיין לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י? עדיין לא עשיתי את זה היית במועדון? לפני שנה בערך. יותר. לבשת חצאית? לפני חודש בערך קנית בגד? לפני כמה שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? NEVER הקדישו לך שיר? כנ"ל שיפרו לך את המצברוח? מממ לא יודעת היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך? אמא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני לא רוצה ללכת לבי"ס מה היה הדבר הראשון ששמעת? ענבללללל מה היה השיר הראשון ששמעת? לא יודעת מה אכלת? חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? החלום הטוב שהיה לי
איזה כיתה את: ז' הבנאדם הכי יפה שראית: וילה ואלו את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? ממש לא בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: ילדה מהכיתה שלי אוהב/ת: וילה ואלו
מתגעגע/ת אליו: אני לא מתגעגעת לאף אחד חסר לך: - עושה לך טוב להיות איתו: מיכל (?) הכי מצחיק: אח של חברה שלי הכי דפוק: האח הגדול שלי הכי מוזר: אח של חברה שלי (זה שהזכרתי קודם) הכי כיף לדבר איתו: הפסיכולוגית שלי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני בכלל לא משתמשת בו איזה צלצול יש לך? סתם צלצול הקול הכי יפה ששמעת?וילה ואלו או מרילין מנסון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של וילה (אני מזכירה אותו יותר מדי בשאלון הזה!) את רוצה להיות זמרת? אני זייפנית אז לא את רוצה להיות שחקנית? לא ממש אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: כנראה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כבר שאלתם את זה, לא? איפה את רוצה פירסינג? בגבה, בלשון, ובשפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שומרת את רובו, ואת השאר היית מבזבזת על טיסה להופעה של MCR או של HIM פורום אהוב: מיי קימיקל רומנס!!! באיזה פורומים את כותבת: חסוי
יש לך חברים בפורומים? לא ממש כי אני די שקטה מי האדם האחרון שדיברת איתו? מיכעל מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית? Scary Movie 3 מה התוכנית האחרונה שראית? Jackass מה הדיסק האחרון ששמעת? HIM-Dark Light מה החלום שלך? אם אני יספר אותו אז הוא לא יתגשם
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: חרא. ואיך אתם? אתה יודע מה אני יודע? אני צריכה לחשוב על זה.

אניייייייייייייי

שם
אורלי תאריך לידה
18.4.90 מקום מגורים
פ"ת שיר אהוב
כל פעם משהו אחר... סרט אהוב
הממ... "אפקט הפרפר" ודברים בסגנון. תוכנית טלוויזיה אהובה
ערוץ 3 וכל התוכניות שם(כמאט) זמר אהוב
ג'ר
זמרת אהובה
המממ... לא יודעת
יום אהוב בשבוע
שישי
דיסק אהוב
הממ... מכ"ר וג"ש וסאם41, נירוונה (נוורמיינד, אין אינטרו (אין כוח לאנגלית)) תאריך אהוב
1.4 האם אי פעם עישנת?
מנסה להפסיק. האם אי פעם שתית אלכוהול?
מי לא? האם אי פעם לקחת סמים?
מעדיפה לשמור על זכות השתיקה. האם אי פעם עברת על החוק?
כה
האם אי פעם נשבר לך הלב?
כה
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
כה. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
ברוררררררר האם אי פעם בכית על מישהו?
כה האם אי פעם בכית על מישהי?
כה האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
בערך... האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת?
לא
האם אי פעם שיקרת?
כה. יש\\אין חבר
אין גובה
1.69 מידת נעלים
38-39 פריסינג
פופיק קעקועים
אין
ב24 שעות האחרונות בכית?
כה ב24 שעות האחרונות צחקת?
כה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
כב ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
כה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
כן!!! בלאט! ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
כה, סיגריה
בימים אלו אתה מאוהב?
קשה להגדיר הדבר שהכי קשה לך איתו
אני מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?
מישו טוב האדם האחרון שהתקשר אלי
אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו
מישה המקום האחרון שהייתי בו
ב"ס הסטיה שלי היא
טמטום הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים
שמחה תכונה טובה שלי
אין תכונה רעה שלי
יותר מדי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו
רק לויקטור
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
בחברות השקסע שלי!!! האם צחקת על מישהו בעל מום?
חרא חרט של בן אדם! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
כה חחחח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
לא תרמת פעם לקבצן?
כה האם גנבת משהו במכולת?
כה יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
כה אכלת משהו לא כשר?
כה אתה שומר כשרות?
לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
כה הפרת הבטחה שהבטחת?
כהה השתכרת עד אבדן חושים?
כהההההה מה צבע החדר שלך?
לבן אתה אוהב לענוד תכשיטים?
לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?
אהמ. טאבו. אהמ. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה
16-15 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת
הממ..... חודש... חיבקת מישהו/י
היום! מישהו/י חיבק/ה אותך
היום! מרינה! עישנת
בבוקר לפני ב"ס שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה ימים השתכרת?
כמאט חודש!!!! (התערבות!!!) שכבת עם מישהו/י?
עכשיו!!! חח סתאאאם היית במועדון?
לא אוהבת ללכת למקומות סגורים שיש בהם 100 ערסים מרקדים. לבשת חצאית?
לא זוכרת קנית בגד?
שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
אתמול בבוקר לאמא הקדישו לך שיר?
לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח?
היום היום: באיזו שעה התעוררת?
8:15 מה/מי העיר אותך?
מרינה מה היה הדבר הראשון שאמרת?
נו מרינה בואי נבריזזזזזזזז מה היה הדבר הראשון ששמעת?
לא אורלי אנחנו לא מבריזות!!!! מה היה השיר הראשון ששמעת?
MCR
מה אכלת?
כלום!!! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
שבא לי למות
איזה כיתה את
רגילה
נו סתם.. י' הבנאדם הכי יפה שראית
**** !!! ג'ר, בילי (מג"ש) את חושבת שאת יפה?
לא את חושבת שאת צבועה?
לא יודעת את חושבת שאת קנאית?
לא את חושבת שאת קרצייה?
כה
את חושבת שאת עקשנית?
מאוד!!! את אוהבת את עצמך?
לא בזבזנית או חסכנית?
אני שומעת את מרינה אומרת לי מה לענות. אני בזבזנית נוראית!!! בנאדם ש: שונא/ת:
סשה!!!!! אוהב/ת:
********!!! מתגעגע/ת אליו:
***************** חסר לך:
*********** עושה לך טוב להיות איתו:
************ הכי מצחיק:
מרינה הכי דפוק:
סשה הכי מוזר:
ענת הכי כיף לדבר איתו:
******** יש לך פלאפון?
כה.. למי אתה מתקשר הכי הרבה?
לאמא

Prue 4 u

New member
אנוכי../images/Emo9.gif ../images/Emo78.gif|חמוס|

שם: רוני[עי] תאריך לידה: 29.12.90 מקום מגורים: הר-צליה שיר אהוב: הרבה יותר מידיי XD סרט אהוב: ממ.. קשה. נגיד ש.. שודדי הקאריביים ו.. שיקאגו תוכנית טלוויזיה אהובה: ורוניקה מארס ומכושפות זמר אהוב: נוו סאץ' ת'ינג [לא מכלילה סולנים של להקות.. לונחשב ;[] זמרת אהובה: כנ"ל.. בעצם- מישל בראנץ' יום אהוב בשבוע: שישי?
דיסק אהוב: ת'רי צ'ירז בלה בלה בלה תאריך אהוב: האמ.. אינני יודעת ;[ האם אי פעם עישנת? איכ. פוי. לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? כע ^^ האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? האמ.. כע XD האם אי פעם נשבר לך הלב? לא נראה לי האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? ממ.. אני מתארת לעצמי שכע האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כע האם אי פעם בכית על מישהו? כע האם אי פעם בכית על מישהי? נראהלי האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נראהלי שכע ): האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? האמ.. כע האם אי פעם שיקרת? יאפ יש\\אין חבר: אין גובה: איכ. [קחו לי כמה סנטימטרים ):] מידת נעלים: 38 פריסינג: בקרוב הליקס קעקועים: עוד שנה ומשו ב24 שעות האחרונות בכית? נופ ב24 שעות האחרונות צחקת? המון. המוןהמון. XD ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כע ^^ ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כע XD ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כע X: ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כע. בייגלה חמימ. *שמנה*. בימים אלו אתה מאוהב? לא בטוחה הדבר שהכי קשה לך איתו: געגועים X: ו.. ו.. אנשים סובלים. ממוגבלות או מזקנה. העע ;[ מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא תודה האדם האחרון שהתקשר אלי?: מיכל? האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: איכ המקום האחרון שהייתי בו: ביצפר
הסטיה שלי היא?: אחת?? אין כזה דבר XD הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: העע. תכונה טובה שלי: לויודעת ): תכונה רעה שלי: הה כמה וכמה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? הע.. לונראהלי האם צחקת על מישהו בעל מום? אם זה קרה אז פויה עליי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא XD עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כע
האם גנבת משהו במכולת? לא XD יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? יש מצב אכלת משהו לא כשר? כע
אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא XD אבל הרבההה בטעות XD הפרת הבטחה שהבטחת? נראהלי השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? וואנבי פיץ' באיזה בושם אתה משתמש? אולטרה ואיולט אתה אוהב לענוד תכשיטים? כע ^^ מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הוו.. המ.. לא עולה בראשי הכי רשעי XD באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: ממ.. לויודעת מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: X: חיבקת מישהו/י? היום ^^ מישהו/י חיבק/ה אותך? גם.. עישנת? אפפעם. שתית משקה אלכוהולי? ממ.. לוזוכרת מתי זה היה.. לא מזמן.. השתכרת? אפפעם שכבת עם מישהו/י? העעאא אפפעם היית במועדון? מועדון XD לוזוכרת D: לבשת חצאית? אע.. תחילת חופשגדול קנית בגד? שבוע שעבר XD אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? Aww בחופש הגדול D: נראהלי.. או אחרי.. לוזוכרת שיפרו לך את המצברוח? ממ.. אתמול.. בעצם.. כע. היום: באיזו שעה התעוררת? עשרים ל8 מה/מי העיר אותך? שעוןמעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב" הוו הנימוס XD מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? האמ.. ברדיו.. איטץ' אול אבאוט דה מאני.. אול אבאוט דה דם דם דה די דם דם.. וואבה מה אכלת? תה XD האמ.. בייגלה D: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המבחן בהיסטוריה..? איזה כיתה את: י'[3] הבנאדם הכי יפה שראית: הוו יש כמה וכמה את חושבת שאת יפה? הה.. לפעמים את חושבת שאת צבועה? לא. אלא אם כן אני ממש שונאת מישו ולא נעים לי ): את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? כנ"ל את חושבת שאת עקשנית? כנ"ל את אוהבת את עצמך? לפעמים.. בזבזנית או חסכנית? גם וגם XD בנאדם ש: שונא/ת: הוו. קרצוצי. אוהב/ת: ממ.. מי שצריך לדעת יודע ^^ מתגעגע/ת אליו: כנ"ל חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: חברותיי
הכי מצחיק: הוו יש הרבה XD הכי דפוק: כנ"ל XDD הכי מוזר: ניתאי O__________o לך ממני. איכ. טפוי. הכי כיף לדבר איתו: ממ.. מתחלק בין כמה אנשות ^^ יש לך פלאפון? כע ^^ [הו ביליז'ו] למי אתה מתקשר הכי הרבה? רעז/מיכעל איזה צלצול יש לך? BOBD הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מפלים ושיט.. כה פסטורלי.. את רוצה להיות זמרת? ממ.. לויודעת את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: תלוי האו דירטי איט איז XD אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כע איפה את רוצה פירסינג? הליקס ;[ [עודמעט
] אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? שופינג מטורף1@#$ פורום אהוב: אוונסנס באיזה פורומים את כותבת: MCR ואוונסנס יש לך חברים בפורומים? כע
^^ מי האדם האחרון שדיברת איתו? הה.. ברגעים אלו- מאי [כפרעלייך XD] מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון ו.. מדברת עם מאי? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא
מה את/ה שומע/ת? מכוניות.. וטראנסים של ערסים מבחוץ.. מה הסרט האחרון שראית? XDDDDDDDDDDD כן. מה התוכנית האחרונה שראית? הה.. לוזוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? אבסולושן של מיוז מה החלום שלך? כלמיני
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כע X: רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא ממש שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא XDD בנית טירה מחול? כע ^^ היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נראה לי נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? עדיין לא
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא חושבת היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: המ.. יותר טוב אתה יודע מה אני יודע? כן. חעחעחע. יור סקרוד ^^ איי קן ריד יו. מוחעחע. זהו. הלכתי לבלוס. פעיי ^^

Green for a Day

New member
טוב...סתם יצא משעמם ודפוק...

שם: מאי תאריך לידה: 17.6 מקום מגורים: זכרון שיר אהוב: כל מיני סרט אהוב: לא יודעת תוכנית טלוויזיה אהובה: כל מיני, אבודים,חברים,מלקולם באמצע זמר אהוב: בילי ג'ו ארמסטרונג זמרת אהובה: אין יום אהוב בשבוע: לא יודעת...שישי? דיסק אהוב: אהה דוקי תאריך אהוב: לא יודעת.. האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא נראה לי האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא זוכרת.. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן...אבל לא דברים גדולים.. יש\\אין חבר: אין גובה: נראה לי 1.64 מידת נעלים: 38 בערך פריסינג: לא
קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא זוכרת... ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: לא יודעת... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?
האדם האחרון שהתקשר אלי?: לא זוכרת... (אוף למה אני לא זוכרת כלום?) האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא משתמשת באיסיקיו המקום האחרון שהייתי בו: הבית ספר? הסטיה שלי היא?: לא יודעת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: הרבה דברים תכונה טובה שלי: ממ...נחמדה?
תכונה רעה שלי: ביישנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? נראה לי... האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא נראה לי... אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה לא בטעות כן
הפרת הבטחה שהבטחת? לא שאני זוכרת השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? סגול באיזה בושם אתה משתמש? לא משתמשת אתה אוהב לענוד תכשיטים? אהה קצת מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: אהה 18? מאיפה לי... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: - חיבקת מישהו/י? לא זוכרת מישהו/י חיבק/ה אותך? זה די כמו השאלה למעלה אז שוב... לא זוכרת.. עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? - השתכרת? - שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? - לבשת חצאית? אהה מתישהו...לא יודעת בדיוק קנית בגד? בים שבת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת הקדישו לך שיר? ממש לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? זה לא קורה הרבה..
היום: באיזו שעה התעוררת? אהה רבע לשבע מה/מי העיר אותך? השעון מה היה הדבר הראשון שאמרת? מאיפה לי... מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? time of your life מה אכלת? עוגי GO
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא יודעת.. איזה כיתה את: ט' הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת.. את חושבת שאת יפה? בסדר...לא משהו את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אממ קצת
את חושבת שאת קרצייה? לא ממש...נראה לי.. את חושבת שאת עקשנית? קצת את אוהבת את עצמך? אה כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית (כשיש מה לבזבז) אבל מנסה לחסוך לפעמים.. בנאדם ש: שונא/ת:
אוהב/ת: כל מיני.. מתגעגע/ת אליו: ? חסר לך: ? עושה לך טוב להיות איתו: החברות הטובות שלי הכי מצחיק: כל מיני הכי דפוק: הרבה...לא עולה לי עכשיו בראש.. הכי מוזר: ^^ הכי כיף לדבר איתו: אמ...שוב החברות הטובות שלי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת...בקושי משתמשת בו..מכוער איזה צלצול יש לך? basket case הקול הכי יפה ששמעת? ? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של גרין דיי..משועממת אני את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: אולי..תלוי איזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? באף זה נחשב?
וגם אולי סייד ליפ.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נראה לי תורמת חלק..וחלק לא יודעת פורום אהוב: גרין דיי (לא לסקול אותי) באיזה פורומים את כותבת: גרין דיי, MCR, וקצת כל מיני יש לך חברים בפורומים? לא יודעת מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי? מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? כרגע? wondering מה הסרט האחרון שראית? הטיסה מה התוכנית האחרונה שראית? ארתור
מה הדיסק האחרון ששמעת? אהה לא זוכרת..נראה לי נימרוד מה החלום שלך? להיות בהופעה של גרין דיי האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? אולי בערך רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא ממש.. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא נראה לי בנית טירה מחול? כן נראה לי..חח היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נראה לי נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: בסדר אתה יודע מה אני יודע? לא. אתה יודע מה אני יודעת? טוב סתם יצא מטומטם..
לא נורא...

IllyriaB

New member
הגעתי למסקנה שזה אכן כיף. P:

שם: רעות
תאריך לידה: 14.2.89
מקום מגורים: נתניה
שיר אהוב: יש הרבה. Ice Queen
סרט אהוב: גם הרבה.
תוכנית טלוויזיה אהובה: אין.
זמר אהוב: אין.
זמרת אהובה: טורי איימוס.
יום אהוב בשבוע: שבת. XD
דיסק אהוב: Within Temptation - Mother Earth
תאריך אהוב: לא יודעת. Oo
האם אי פעם עישנת? לא.
האם אי פעם שתית אלכוהול? לא בטוחה. XD
האם אי פעם לקחת סמים? לא.
האם אי פעם עברת על החוק? יש מצב.
האם אי פעם נשבר לך הלב? כן.
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כנראה.
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן.
האם אי פעם בכית על מישהו? כן.
האם אי פעם בכית על מישהי? כן.
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? יש מצב.
האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן.
האם אי פעם שיקרת? יש מצב.
יש\\אין חבר: יש.
גובה: 1.53 {כן אני יודעת שאני בגובה הדשא.}
מידת נעלים: 36-37
פריסינג: בגבה.
קעקועים: אין.
ב24 שעות האחרונות בכית? יכול להיות מעייפות.
ב24 שעות האחרונות צחקת? כנראה. P:
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? בטח. P:
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כנראה, היה בית ספר, לא?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כל יום. XD
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? סוכריה. P:
בימים אלו אתה מאוהב? יכול להיות.
הדבר שהכי קשה לך איתו: ><
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא יודעת, אני?
האדם האחרון שהתקשר אלי?: אמא.
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: נטע.
המקום האחרון שהייתי בו: בית ספר/ אוטובוס/ רחוב.
הסטיה שלי היא?: *מרימה גבה*
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: חברים ומשפחה.
תכונה טובה שלי: כנות.
תכונה רעה שלי: אני.
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא.
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? חחחחחחחחח. בטח.
האם צחקת על מישהו בעל מום? :?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? יש מצב.
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא זוכרת.
תרמת פעם לקבצן? כן.
האם גנבת משהו במכולת? לא.
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כנראה.
אכלת משהו לא כשר? לא יודעת. כנראה שלא.
אתה שומר כשרות? לפעמים.
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אולי.
הפרת הבטחה שהבטחת? לא חושבת.
השתכרת עד אבדן חושים? לא.
מה צבע החדר שלך? לבן.
באיזה בושם אתה משתמש? -
אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש.
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? להיות ביצ'ית?
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: מתי שמרגישים מוכנים.
מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת?: :X
חיבקת מישהו/י? לפני שעה.
מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל.
עישנת? אף פעם.
שתית משקה אלכוהולי? מזמן.
השתכרת? אף פעם.
שכבת עם מישהו/י? אף פעם. >_>
היית במועדון? לא הייתי.
לבשת חצאית? אולי שהייתי תינוקת. XD
קנית בגד? ביום חמישי, בוקסר. P:
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמן.
הקדישו לך שיר? לפני חודש.
שיפרו לך את המצברוח? מזמן.
היום:
באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי
מה/מי העיר אותך? אמא.
מה היה הדבר הראשון שאמרת? היסטוריה?
מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא.
מה היה השיר הראשון ששמעת? לא יודעת.
מה אכלת? קפה. XD
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המבחן בהיסטוריה שלא עשיתי.
איזה כיתה את: י"א
הבנאדם הכי יפה שראית: :X
את חושבת שאת יפה? לא ממש.
את חושבת שאת צבועה? לא.
את חושבת שאת קנאית? לפעמים.
את חושבת שאת קרצייה? תמיד. XD
את חושבת שאת עקשנית? מאוד.
את אוהבת את עצמך? לפעמים.
בזבזנית או חסכנית? תלוי.
בנאדם ש:
שונא/ת: מנסה שלא.
אוהב/ת: הרבה. P:
מתגעגע/ת אליו: הרבה.
חסר לך: סבא.
עושה לך טוב להיות איתו: :X
הכי מצחיק: מור. XD
הכי דפוק: :?

IllyriaB

New member
המשך כי תפוזונע ../images/Emo11.gif

הכי מוזר: לא יודעת מה זה זה.
הכי כיף לדבר איתו: תלוי מתי.
יש לך פלאפון? סלקום. P:
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא?
איזה צלצול יש לך? אין.
הקול הכי יפה ששמעת? טיירה.
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של שיין.
את רוצה להיות זמרת? לא ממש.
את רוצה להיות שחקנית? לא.
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא חושבת.
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן.
איפה את רוצה פירסינג? יש לי בגבה, רוצה בלשון.
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה.
פורום אהוב: אין.
באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס בעיקר.
יש לך חברים בפורומים? כן.
מי האדם האחרון שדיברת איתו? נטע.
מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון.
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן.
מה את/ה שומע/ת? within Temptation
מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת.
מה התוכנית האחרונה שראית? ישנן בנות. P:
מה הדיסק האחרון ששמעת? Mother Earth
מה החלום שלך? לא יודעת.
האם אי פעם...
הרגשת שאתה עומד למות? כן.
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן.
שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן.
בנית טירה מחול? כן.
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא.
נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא.
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא שאני זוכרת.
היית בחקירה משטרתית? לא חושבת.

למעלה