יאי, שאלונים זה כיף ^^. ../images/Emo62.gif
שם: קרן תאריך לידה: 18/7/91 מקום מגורים: הרצליה שיר אהוב: אעע, יש הרבה. סרט אהוב: כנ"ל, אבל כרגע אפקט הפרפר, למרות שזה רק בגלל שראיתי אותו אתמול P: . תוכנית טלוויזיה אהובה: כנ"ל. אני צריכה חיים בדחיפות. זמר אהוב: המ, יוני בלוך. זמרת אהובה: יש הרבה :>. יום אהוב בשבוע: חמישי. סתם ככה. דיסק אהוב: הוו יש יותר מדי. תאריך אהוב:
WTF האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? פעם גנבתי עט. האם אי פעם נשבר לך הלב? לא. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? בטח. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? בוודאי. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? מקווה שלא. האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? בטח. יש\\אין חבר: אין. גובה: 170 ס"מ. מידת נעלים: 38-9 פריסינג: רק בתנוכי אזניים, אבל יום יבוא ואני אצליח לשכנע את ההורים לעשות סיידליפ :>. קעקועים: אין. ב24 שעות האחרונות בכית? לא. אבל מאוד רציתי. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: מוות. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כל אדם רנדומלי שגר באנגליה. האדם האחרון שהתקשר אלי?: חברה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: וואו, כמה זמן לא התחברתי. לא זוכרת. המקום האחרון שהייתי בו: ביתספר. הסטיה שלי היא?: אני אוהבת במבה. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: לאיודעת תכונה טובה שלי: אני אופטימית. תכונה רעה שלי: יש לי מצבי רוח מאוד מוזרים. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן, אבל לא ידעתי שיש לו מום. אז, אע. >< האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. אכלת משהו לא כשר? כן. אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? לבן. באיזה בושם אתה משתמש? סתם משהו שקניתי בחו"ל. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? המ, צחקתי על מישהו..? אני לא בנאדם אלים במיוחד P: . באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: 16. פשוט ככה. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: חה, מזמן. חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל. עישנת? NEVER :O שתית משקה אלכוהולי? לפני איזה שנה XD השתכרת? כנ"ח. שכבת עם מישהו/י? נחייה ונראה. היית במועדון? לא אוהבת מועדונים. לבשת חצאית? לפני שבוע. קנית בגד? ביום שבת
. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמן מדי. הקדישו לך שיר? אף פעם. :< שיפרו לך את המצברוח? עכשיו. הפרסומת בצד מצחיקה אותי. היום: באיזו שעה התעוררת? 7:10 מה/מי העיר אותך? אמא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני קמה." מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הדלת נפתחת. מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו של יוני בלוך. מה אכלת? צ'יריוס. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "שיט, לא הכנתי שיעורים במתמטיקה." איזה כיתה את: ט. הבנאדם הכי יפה שראית: הו, ראיתי הרבה כאלה. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? קצת. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? טחח ממש לא. את אוהבת את עצמך? לפעמים. בזבזנית או חסכנית? תלוי במצב הרוח. בנאדם ש: שונא/ת: גרר, מישהו מהכיתה שלי. אוהב/ת: יש הרבה. אנשים טובים. מתגעגע/ת אליו: אמא. חסר לך: אמא. עושה לך טוב להיות איתו: חברות. כולן :>. הכי מצחיק: חברה. אעע. הכי דפוק: עוד מישהו מהכיתה שלי. כן, מעגל האנשים שאני מכירה הוא מצומצם ביותר P: . הכי מוזר: כנ"ל. הכי כיף לדבר איתו: בלע. אין לי כוח לחלק הזה של השאלון. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אנה. איזה צלצול יש לך? סתם צלצול. הקול הכי יפה ששמעת? מורה לפיתוח קול. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? איזו תמונה שמצאתי באינטרנט. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא נראה לי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בד"כ כן. איפה את רוצה פירסינג? בצד של השפה התחתונה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת חצי, ואת השאר מבזבזת במסע שופינג מטורף. פורום אהוב: כאן, כי אני לא משתתפת באף פורום אחר. באיזה פורומים את כותבת: המ, כאן. P: יש לך חברים בפורומים? לא. *גלמודה* :< מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחשלי. מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מה את/ה שומע/ת? את אח שלי דרך הדלת של החדר שלו. שיט, תחליש את המוזיקה. מה הסרט האחרון שראית? אפקט הפרפר, בגירסאת הבמאי. מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שניה מרוקדים עם כוכבים או משהו. מה הדיסק האחרון ששמעת? MCR מה החלום שלך? אין לי חלום. :> האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן. בנית טירה מחול? ניסיתי P: . היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? לא. איך אתה מרגיש: בסדר. אתה יודע מה אני יודע? אני חושבת שאני יודעת מה אתה יודע. השאלה היא אם אתה יודע מה אני חושבת שאני יודעת שאתה יודע.
שם: קרן תאריך לידה: 18/7/91 מקום מגורים: הרצליה שיר אהוב: אעע, יש הרבה. סרט אהוב: כנ"ל, אבל כרגע אפקט הפרפר, למרות שזה רק בגלל שראיתי אותו אתמול P: . תוכנית טלוויזיה אהובה: כנ"ל. אני צריכה חיים בדחיפות. זמר אהוב: המ, יוני בלוך. זמרת אהובה: יש הרבה :>. יום אהוב בשבוע: חמישי. סתם ככה. דיסק אהוב: הוו יש יותר מדי. תאריך אהוב:
![](https://timg.co.il/f/Emo12.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo12.gif)