זה נקרא שאלון ארוך!

Dirtbag

New member
יאי, שאלונים זה כיף ^^. ../images/Emo62.gif

שם: קרן תאריך לידה: 18/7/91 מקום מגורים: הרצליה שיר אהוב: אעע, יש הרבה. סרט אהוב: כנ"ל, אבל כרגע אפקט הפרפר, למרות שזה רק בגלל שראיתי אותו אתמול P: . תוכנית טלוויזיה אהובה: כנ"ל. אני צריכה חיים בדחיפות. זמר אהוב: המ, יוני בלוך. זמרת אהובה: יש הרבה :>. יום אהוב בשבוע: חמישי. סתם ככה. דיסק אהוב: הוו יש יותר מדי. תאריך אהוב:
WTF האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? פעם גנבתי עט. האם אי פעם נשבר לך הלב? לא. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? בטח. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? בוודאי. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? מקווה שלא. האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? בטח. יש\\אין חבר: אין. גובה: 170 ס"מ. מידת נעלים: 38-9 פריסינג: רק בתנוכי אזניים, אבל יום יבוא ואני אצליח לשכנע את ההורים לעשות סיידליפ :>. קעקועים: אין. ב24 שעות האחרונות בכית? לא. אבל מאוד רציתי. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן. בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: מוות. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כל אדם רנדומלי שגר באנגליה. האדם האחרון שהתקשר אלי?: חברה. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: וואו, כמה זמן לא התחברתי. לא זוכרת. המקום האחרון שהייתי בו: ביתספר. הסטיה שלי היא?: אני אוהבת במבה. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: לאיודעת תכונה טובה שלי: אני אופטימית. תכונה רעה שלי: יש לי מצבי רוח מאוד מוזרים. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן, אבל לא ידעתי שיש לו מום. אז, אע. >< האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. אכלת משהו לא כשר? כן. אתה שומר כשרות? לא. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא. הפרת הבטחה שהבטחת? כן. השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? לבן. באיזה בושם אתה משתמש? סתם משהו שקניתי בחו"ל. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? המ, צחקתי על מישהו..? אני לא בנאדם אלים במיוחד P: . באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: 16. פשוט ככה. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: חה, מזמן. חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל. עישנת? NEVER :O שתית משקה אלכוהולי? לפני איזה שנה XD השתכרת? כנ"ח. שכבת עם מישהו/י? נחייה ונראה. היית במועדון? לא אוהבת מועדונים. לבשת חצאית? לפני שבוע. קנית בגד? ביום שבת
. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמן מדי. הקדישו לך שיר? אף פעם. :< שיפרו לך את המצברוח? עכשיו. הפרסומת בצד מצחיקה אותי. היום: באיזו שעה התעוררת? 7:10 מה/מי העיר אותך? אמא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני קמה." מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הדלת נפתחת. מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו של יוני בלוך. מה אכלת? צ'יריוס. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "שיט, לא הכנתי שיעורים במתמטיקה." איזה כיתה את: ט. הבנאדם הכי יפה שראית: הו, ראיתי הרבה כאלה. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? קצת. את חושבת שאת קרצייה? לא. את חושבת שאת עקשנית? טחח ממש לא. את אוהבת את עצמך? לפעמים. בזבזנית או חסכנית? תלוי במצב הרוח. בנאדם ש: שונא/ת: גרר, מישהו מהכיתה שלי. אוהב/ת: יש הרבה. אנשים טובים. מתגעגע/ת אליו: אמא. חסר לך: אמא. עושה לך טוב להיות איתו: חברות. כולן :>. הכי מצחיק: חברה. אעע. הכי דפוק: עוד מישהו מהכיתה שלי. כן, מעגל האנשים שאני מכירה הוא מצומצם ביותר P: . הכי מוזר: כנ"ל. הכי כיף לדבר איתו: בלע. אין לי כוח לחלק הזה של השאלון. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אנה. איזה צלצול יש לך? סתם צלצול. הקול הכי יפה ששמעת? מורה לפיתוח קול. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? איזו תמונה שמצאתי באינטרנט. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא נראה לי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בד"כ כן. איפה את רוצה פירסינג? בצד של השפה התחתונה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת חצי, ואת השאר מבזבזת במסע שופינג מטורף. פורום אהוב: כאן, כי אני לא משתתפת באף פורום אחר. באיזה פורומים את כותבת: המ, כאן. P: יש לך חברים בפורומים? לא. *גלמודה* :< מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחשלי. מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא. מה את/ה שומע/ת? את אח שלי דרך הדלת של החדר שלו. שיט, תחליש את המוזיקה. מה הסרט האחרון שראית? אפקט הפרפר, בגירסאת הבמאי. מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שניה מרוקדים עם כוכבים או משהו. מה הדיסק האחרון ששמעת? MCR מה החלום שלך? אין לי חלום. :> האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן. בנית טירה מחול? ניסיתי P: . היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? לא. איך אתה מרגיש: בסדר. אתה יודע מה אני יודע? אני חושבת שאני יודעת מה אתה יודע. השאלה היא אם אתה יודע מה אני חושבת שאני יודעת שאתה יודע.

NeT NiT

New member
בובו א'../images/Emo9.gif

שם: נטע תאריך לידה: 25.6.89 מקום מגורים: חור צפוני. שיר אהוב: יש תקופות. כרגע זה תתחנני אליי/אקדח - אביתר בנאי סרט אהוב: לאיודעת.. כל מיני
תוכנית טלוויזיה אהובה: the L word
זמר אהוב: עברי לידר, אביתר בנאי זמרת אהובה: אנני דיפרנקו יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: כל הדיסקים של עברי, פולן של אוונסנס, ט'רי צ'ירס של MCR ויש עוד כמה.. תאריך אהוב: או וואה.. לאיודעת..
מתי שיוצא ימי שישי.. או חופש D: האם אי פעם עישנת? כן [וזה לא יחזור שנית.] האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? רק מסטיקים
האם אי פעם עברת על החוק? לא ממש האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אני מניחה..
האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? נראה לי שכן.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? שקרים קטנים אולי.. יש\\אין חבר: יש גובה: 163 מידת נעלים: 37
פריסינג: בגבה [חגג אתמול יומולדת שנה ^^] קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? המון XDDD ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן.. הרבה אנשים, היו לחוצים מהמבחן XD ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן xP ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ממש ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? אממ הדבר שהכי קשה לך איתו: אממ מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אממ האדם האחרון שהתקשר אלי?: המורה לגיטרה
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: או וואה.. אייסיקיו? XD המקום האחרון שהייתי בו: בצפר?
הסטיה שלי היא?: תגלו בשלב מסויים
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: מוזיקה. תכונה טובה שלי: מקשיבה. תכונה רעה שלי: לאיודעת האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? XDDDDDDDDD [כן. כן. ועוד פעם כן. הקריירה שלי התחילה כבר בכיתה א'.] עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן. חיים של אנשים יקרים. אכלת משהו לא כשר? כן Oo אתה שומר כשרות? לא... שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה לא נראה לי.. הפרת הבטחה שהבטחת? לא נראה לי.. השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? כחלחל באיזה בושם אתה משתמש? NOA אתה אוהב לענוד תכשיטים? דברים פשוטים
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לאיודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: לאיודעת

NeT NiT

New member
בובו ב'../images/Emo3.gif

מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: לפני איזה שבועיים.. חיבקת מישהו/י? לפני שעה בערך.. מישהו/י חיבק/ה אותך? ^ עישנת? לפני שנתיים שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים השתכרת? לא השתכרתי שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? בעע לבשת חצאית? XDDDDDDDDDD קנית בגד? לאזוכרת
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הממ.. כל הזמן. הקדישו לך שיר? לאזוכרת שיפרו לך את המצברוח? אתמול
היום: באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי
מה/מי העיר אותך? אמא
מה היה הדבר הראשון שאמרת? מעחחחררממחחחעעערר..? מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא מכינה קפה מה היה השיר הראשון ששמעת? אביתר בנאי - אקדח מה אכלת? מלפפון
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אממ איזה כיתה את: י"א [5. אשאשאש.] הבנאדם הכי יפה שראית: אממ את חושבת שאת יפה? אממ את חושבת שאת צבועה? לא.. את חושבת שאת קנאית? קצת.. את חושבת שאת קרצייה? לא ממש.. את חושבת שאת עקשנית? כן XD את אוהבת את עצמך? כן.. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית לרוב בנאדם ש: שונא/ת: אין ממש.. אוהב/ת: אממ מתגעגע/ת אליו: אממ חסר לך: אממ עושה לך טוב להיות איתו: אממ הכי מצחיק: לאיודעת XD יש הרבה XD הכי דפוק: אוהו...
הכי מוזר: ולדי.. [סתם כפרע XD
] הכי כיף לדבר איתו: הרבה יש לך פלאפון? כן
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא אוהבת לדבר
איזה צלצול יש לך? מיי אימורטל הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רון והרמיוני
זה חמוד כזה..
את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: למה לא..
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא נראה לי שאני רוצה..
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה גיטרות/תופים/מצלמה טובה/תורמת לתיאטרון בבצפר. פורום אהוב: אוונסנס
באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס
יש לך חברים בפורומים? אהע
מי האדם האחרון שדיברת איתו? קציצהלה
מה את עושה עכשיו? שומעת מוזיקה ועונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? ^
מה את/ה שומע/ת? אביתר בנאי מה הסרט האחרון שראית? לאזוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? בנות גילמור.. במקרה D: מה הדיסק האחרון ששמעת? בתור דיסק שלם, עברי לידר-מלטף ומשקר. מה החלום שלך? אממ האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? ... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא XD בנית טירה מחול? כן. ואני טובה.
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? עדיין לא.. אבל בקרוב
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: בסדר אתה יודע מה אני יודע? לא ממש

inbal145

New member
בלופ.

שם: ענבל. תאריך לידה: 14.2 [איכ]. מקום מגורים: זכרון יעקב. שיר אהוב: יש הרבה. סרט אהוב: לא יודעת. תוכנית טלוויזיה אהובה: זהות בדויה.
^^ זמר אהוב: עברי לידר. זמרת אהובה: לא יודעת. יום אהוב בשבוע: אין. דיסק אהוב: כל הדיסקים של עברי לידר. תאריך אהוב: המ... לא יודעת. האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? אתמול. והרבה. XD האם אי פעם לקחת סמים? לא. האם אי פעם עברת על החוק? כן. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא נראה לי. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא חושבת. האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? תמיד. האם אי פעם שיקרת? אני מניחה... יש\\אין חבר: אין. גובה: גבוה. מידת נעלים: 39-40. פריסינג: אין. ): קעקועים: אין. ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כע. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כע. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כע. XD ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא.
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא. בימים אלו אתה מאוהב? לא. הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי?: יניב.
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: זה היה ממש מזמן.
המקום האחרון שהייתי בו: בצפר? ]: הסטיה שלי היא?:
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: מוזיקה. תכונה טובה שלי: סבלנית. תכונה רעה שלי: נמ. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן. האם צחקת על מישהו בעל מום? לא. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא. תרמת פעם לקבצן? כן. האם גנבת משהו במכולת? לא. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אהע. חיים של אנשים שחשובים לי. אכלת משהו לא כשר? יש מצב.
אתה שומר כשרות? לא. O_O שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אני חוששת שכן. D: הפרת הבטחה שהבטחת? לא חושבת. >< השתכרת עד אבדן חושים? לא. מה צבע החדר שלך? חדרי שכזה.
באיזה בושם אתה משתמש? פלאוור של קנזו. אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא כ"כ. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: לא יודעת. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: לפני שלושה חודשים בערך... חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? היום. עישנת? נבר. שתית משקה אלכוהולי? אתמול. XD השתכרת? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? עדיין לא.
היית במועדון? לפני שנים רבות? לבשת חצאית? בכיתה א'? XD קנית בגד? מזמן.
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום. הקדישו לך שיר? המ... השנה מתישהו. P: שיפרו לך את המצברוח? אתמול.
היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי, לשם שינוי.
מה/מי העיר אותך? פלאפון. מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקרטוב לאחשלי. מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא יודעת. מה היה השיר הראשון ששמעת? Bon Jovi - Have A Nice Day. מה אכלת? הרבה.
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? נמנמ. איזה כיתה את: י' 5.
הבנאדם הכי יפה שראית: ראר. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? קצת. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? אני ביחסי שלום עם עצמי [?]. בזבזנית או חסכנית? גם וגם. תלוי. בנאדם ש: שונא/ת: לא נראה לי שיש כרגע.
אוהב/ת: . מתגעגע/ת אליו: הרבה. חסר לך: . עושה לך טוב להיות איתו: חברים שלי. הכי מצחיק: הרבה. הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: אבא. O: יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאף אחד. XD איזה צלצול יש לך? Boulevard Of Broken Dreams. הקול הכי יפה ששמעת? של איימי לי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רגיל. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: לא יודעת. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד. איפה את רוצה פירסינג? בגבה ובלשון. :$ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? P: פורום אהוב: אוונסנס. באיזה פורומים את כותבת: כרטיסישי. יש לך חברים בפורומים? כן. מי האדם האחרון שדיברת איתו? נטע. מה את עושה עכשיו? הולכת לראות זוב"י!!1 את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? אני שומעת זהות בדויה.
מה את/ה שומע/ת? ^ מה הסרט האחרון שראית? סיפור סינדרלה. XD מה התוכנית האחרונה שראית? זהות בדויה.
מה הדיסק האחרון ששמעת? עברי לידר כלשהו. מה החלום שלך? נמ. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? משהו דומה. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. XD בנית טירה מחול? כן.
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? כמעט.
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא חושבת. היית בחקירה משטרתית? לא. איך אתה מרגיש: . אתה יודע מה אני יודע?
אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!(של הלהקה עם בא לכם) לא רוצה.

darkDork

New member
../images/Emo72.gifאנכי../images/Emo70.gif O:

אז לא יקראו...לא נורא
שם: ליאט תאריך לידה: 1.3.89 מקום מגורים: חור
שיר אהוב: הרבה סרט אהוב: הממ יש כמה תוכנית טלוויזיה אהובה: באפי מכושפות ופיירפליייי!!!111111 כן. זמר אהוב: אין כוכך זמרת אהובה: אין כוכך יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: פולן ושתייה לכבוד נקמה תאריך אהוב: אממ לא יודעת האם אי פעם עישנת? פיכ לא האם אי פעם שתית אלכוהול? קצת מה האם אי פעם לקחת סמים? לא צריך האם אי פעם עברת על החוק? לא נראה לי
האם אי פעם נשבר לך הלב? כע האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא יודעת האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? סביר להניח האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? בטח O: האם אי פעם שיקרת? בטח שקרים קטנים מה $: יש\\אין חבר: אין גובה: מטר שבעים בערך?.. מידת נעלים: 40/41 פריסינג: אין קעקועים: אין [אולי יהיה אבל בעתיד] ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כמובן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? בטח ^^ ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? הממ לא שזכור לי..לא אה רגע עם הבהמה XD, כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? הממ לא יודעת הדבר שהכי קשה לך איתו: לא יודעת..מתמטיקה? XD מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא יודעת O: האדם האחרון שהתקשר אלי?: חן אתמול
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: תעלומה..בטח יוג המקום האחרון שהייתי בו: לא בחדר? או בבצפר פשוט הסטיה שלי היא?: פיי..יותר מידי הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים?: חברים, משפחה, מוזיקה, אומנות בכלל תכונה טובה שלי: בלע לא יודעת תכונה רעה שלי: טיפשה קצת X: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא שזכור לי האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא אבל זה מה שהייתי צריכה לעשות <_< עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? בערך כע...והיו עוד מקרים אחרים שעזרתי לזרים
תרמת פעם לקבצן? יאפ האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חברים אכלת משהו לא כשר? יש מצב אתה שומר כשרות? לא ממש שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כע, במסעדה יוונית הפרת הבטחה שהבטחת? אני מקווה שלא : ( השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? משמשי XDDDD אבל לא ממש רואים..זה קרוב ללבן XD באיזה בושם אתה משתמש? חומסת מאמא מה שיש אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מה רשע? לא יודעת ;[ באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?: 2? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?: לא קרה חיבקת מישהו/י? לפני כמה שעות מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני כמה שעות עישנת? איכ..לא יקרה גם שתית משקה אלכוהולי? הרבה זמן השתכרת? לא קרה שכבת עם מישהו/י? לא קרה היית במועדון? מי הולך למועדונים? o0 לבשת חצאית? גן? כיתה א'? קנית בגד? מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני כמה דקות D: הקדישו לך שיר? :S שיפרו לך את המצברוח? היום אני מניחה
היום: באיזו שעה התעוררת? סביבות 6:30 מה/מי העיר אותך? הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? בטח דיברתי אל עצמי מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הפלאפון מה היה השיר הראשון ששמעת? מה שהיה באמפי..לא זוכרת מה היה הראשון מה אכלת? בבוקר? שוקו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? דברים..לא טובים.. איזה כיתה את: י"א 5 אש אש אש בע"מ הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת מה יש הרבה X: את חושבת שאת יפה? איכ :S את חושבת שאת צבועה? לא נראה לי את חושבת שאת קנאית? לעיתים רחוקות..ולא מראה את זה את חושבת שאת קרצייה? אולי..מקווה שלא :S את חושבת שאת עקשנית? לא ממש את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? חסכנית בדר"כ בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת: חברים, משפחה מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: חברים הכי מצחיק: חברים הכי דפוק: חברים
הכי מוזר: חברים ^^ הכי כיף לדבר איתו: חברים יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? אהה זה מה שעושים עם זה!! איזה צלצול יש לך? הבית של פיסטוק הקול הכי יפה ששמעת? שלך! סתם של אייצי *מקוריות* איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בשלי יש אוונסנס..כאן יש..דברים לא ברורים את רוצה להיות זמרת? איכ לא את רוצה להיות שחקנית? אממ אני לא אתנגד ^^ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?: תלוי בנושא..סביר להניח שלא אבל..זה נראה לי ממש רדוד. =\ [וזו בדיוק הסיבה שכיף לראות את זה
] אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע X: כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כע
איפה את רוצה פירסינג? אם הייתי סגורה על זה אז היה לי כבר אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת חלק גדול..וקונה מתנות לחברים ומשפחה והשאר לי
פורום אהוב: אוונסנס באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס..כאן..לעיתים באפי יש לך חברים בפורומים? כע מי האדם האחרון שדיברת איתו? מדברת עם רוני
מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כרגע לא מה את/ה שומע/ת? את התחת שלךךךךך מה הסרט האחרון שראית? אממ אממ...לא זוכרת ;[[ מה התוכנית האחרונה שראית? פיירפליי
מה הדיסק האחרון ששמעת? של MCR מה החלום שלך? שאלות קשות האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כע רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? הממ לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא XD בנית טירה מחול? יותר כמו ערמה עלובה.. XDDDDD היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא.. נהגת במכונית?(ולא על הברכיים של אבא)? התנעתי! ונהגתי בטרקטורון
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא.. היית בחקירה משטרתית? לא XD איך אתה מרגיש: אממ טוב? אתה יודע מה אני יודע? מה? O: אתם מוזמנים להוסיף תמונה כרצונכם!(של הלהקה עם בא לכם) פוק

למעלה