זה עובר כל גבול!

spoop

New member
זה עובר כל גבול!

תראו כמה הרוגים ופצועים יש לנו מהערבים האלה! די כבר להתיפייף! כן אני גזענית,ואני לא אוהבת את הערבים בסדר? אם הם היו לפחות עושים איזה צעד להראות נכונות לשלום,אבל איזה... אבו מאזן משחק אותה מנסה להשיג שלום שבינתיים ארגוני הטרור "שלא תחת שליטתו" עושים בנו טבחים. עכשיו אתם מבינים למה המתנחלים הם מלח הארץ? הם עושים הכל כדי לשמור על טיפת הגאווה הלאומית שנשארה לנו,והם מוכנים לסכן את עצמם כדי שלא נצטרך לוותר על יישובים. תמיד שואלים אותי אם אני רוצה שלום עם הערבים,עד היום לא היה אכפת לי,עכשיו אני לא רוצה! לא רוצה שלום עם רוצחים! לא רוצה שלום עם מחבלים! והכי אני לא רוצה שלום עם שקרנים! די! אם הערבים "השפויים" באמת רוצים שלום איתנו שיראו את זה,כמו ששלום עכשיו הלא שפויים מראים את זה בכל הזדמנות.

Rotema3

New member
יופי, תמשיכי ככה.

ארל תרצי שלום. תכנסי בהם נו קדימה, את המפשחה שלך, וכל צבא ההגנה לישראל. הרי לא מתו מספיק אנשים, נכון? הרי בסוף נצליח להרוג את כולם, ונחיה כולנו בא"י, מדינת היהודים הבלעדית, נכון? הרי רק במלחמה הם מבינים, נכון? הרי במלחמה רק צד אחד מפסיד, נכון? הרי לא הוכח לך אחרת בכמה עשרות שנים אחרונות, ובנשים האחרונות במיוחד, נכון? יופי, תמשיכי ככה, את ומלח הארץ שלא אכפת לו מלסכן את חייו, אבל בדרך גם לא אכפת לו לסכן חיי חיילים.

נעם11

New member
זה לא שלא רוצים שלום

אי אפשר לעשות שלום עם רוצחים שקרנים צבועים שלא אכפת להם מכלום.

spoop

New member
אולי די?!

בינתיים בדרך שלכם לא מפסיקים למות אנשים! לא אמרתי שלא נפסיק להרוג אותם,אבל חייבים לפחות לגרום להם פחד מוות מלעשות פיגועים. הצבא לא עושה את זה! החצופים אומרים שזה רק הפיגוע הראשון בנקמה על הריגתו של הרוצח. חייבים לעשות משהו! כן אני מודה-חייהם של אחיי היהודים ישראלים,חשובים לי יותר מערבים ומחבלים.

Rotema3

New member
בדרך שלנו? על מה לעזאזל את מדברת?

את יודעת טוב מאוד שלפני הפינוי מעזה המצב היה על הפנים, וגם עכשיו במצב לא טוב. הכיבוש לא נפסק, רק כדי להזכיר לך, הצדק במדינה שלך, עדיין לא קיים-עד אז, יהיה גם חוסר צדק לגבינו. אל תגידי לי שאני מצדיקה, ממש לא, אני פשוט יכולה להסתכל על זה בצורה שונה, להבין שזה הפתרון היחיד. בינתיים בדרך שלכם לא מפסיקים למות אנשים!--בדיוק הטעון שמתאים להופנות אלייך, ולכל מי שחושב כמוך. אין לך פתרון, אין לך שום פתרון, את בעצמך אמרת שאת לא רוצה שלום, יפה שאכפת לך מאחייך היהודים, אבל לא יהיה להם טוב כל עוד יימשך הכיבוש, לך אין פתרון. אל תשכחי את זה.

רותם יש לי שאלה

אנחנו נתן להם את י"ש ומה יהיה אז הם הרצו גם את ירושלים אז אנחנו נתן גם את ירושלים???

k e l l y 1 8 1

New member
כן למה לא

רק לפני חודשיים בערך ערבי רצח בירושלים בחור ישיבה שהיה מאורס והחתונה שלו היתה צריכה להיות לני שבוע אם אני לא טועה את צודקת צריך לתת להם את ירושלים המזרחית ... את מדברת שטויות בלי סוף ירושלים לא משנה איזה צד שלה היא שלנו זה שהמדינה יפת הנפש שלנו חילקה אותה לערבים ולנורים לא עושה את זה שלהם ירושלים שלנו. < נקודה

Rotema3

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אני אף פעם לא מצליחה להבין את הקשר בתוכן של ההודעות שלך. אבל, נו מילא. י-ם המזרחית לא שלנו, כבשנו אותו ב67, ואנחנו גם צריכים להחזיר אותה. הרוב המוחלט שם הוא ערבי, אגב.

FireBat

New member
שיחזירו כבר את אום אל פאחם,

למה לעשות התנתקות כשאפשר לעשות חילופי שטחים, אפשר פשוט להעביר ישובים כמו המשולש, אני בטח שלא ארגיש בהבדל, וגם את מזרח ירושלים שיחזירו. אבל מה, תאמיני לי מי שגר שם ממש לא ירצה, הם נהנים להיות פרזיטים וגיס חמישי במדינת ישראל.

Rotema3

New member
דעתם לא חשובה.

העובדות בשטח חשובות, וגם הצדק. אתה לא מדגם מייצג של דעתם, אז אל תדבר בשמם.

למעלה