זה עובר כל גבול!

FireBat

New member
את טועה וטועה בגדול,

אני לא הבנתי בדיוק אם את יהודיה, אבל נניח שכן. ואגב אני שמאלני, ולא איזה ימני קיצוני. את לא מתחשבת בזה שאנחנו, העם היהודי, והעם הפלשתינאי, שמתחנך תחת רוח האיסלאם, תרבויות שונות מהיסוד. אנחנו שונים מדי. אז כן, אנחנו עם מוסרי יותר, אין מה לעשות אנחנו לא נעשה לינץ' של 1000 איש על פלשתינאי שאיבד את דרכו ואחכ נשרוף את גופתו ונתלה אותה. וגם האירופאים לא יעשו את זה אגב. כי אנחנו עם מערבי, והפלשתינאים הם קצת פחות מתורבתים. אני נגד רצח של אזרחים, וכמה שפחות עוול שיעשה להם, מדינה ישראל חייבת לעזור לפלשתינאים לשקם את עצמם, כי זוהי גם האחריות שלנו. אבל, ויש פה אבל גדול. אני כל עוד הם לא בשלים לקבל אותנו ולשלום הגיוני ואני אומר הגיוני זה ריאלי גם אם לא הוגן לדעתם (מכיוון שהחזרת מיליוני פליטים לשטחי ישראל זה לא ריאלי), יש לבנות גבול שיסומן בגדר, שהם יהיו שם ואנחנו פה. דבר שני - להכות חזק באירגוני הטרור עד שירדו לבירכיהם ויתחננו, וכל פעם שהכנו בהם זה מה שהם עשו, עד שהרפנו, כשצה"ל לוחץ יש תוצאות! (ראי ערך "גשם ראשון" שהיה לאחרונה או "חומת מגן" שהיה מבצע מעולה). כשצה"ל מרפה מגיע טרור. לא פעם שמעתי סיפורים מהחברים וגם מנסיוני האישי שכאשר עצרו מבוקש, לא סתם, ממש ראש מחבלים הוא אמר לחיילים כמה הוא מעריץ אותם ואפילו ירק לברכיים וניסה לנשק להם את הרגליים, ולא הם לא אמרו לו לעשות את זה. ולמה הוא עשה את זה? כי הוא בהלם איך לעזאזל הגיעו אליו, וכן הם מעריצים את צה"ל בהרבה מובנים, להזכירך צה"ל הוא המודל לחיקוי של החיזבאללה וממנו החיזבאללה למד את שיטותיו הצבאיות. נכון חלקם רוצים שלום, אבל לא איתם יש לנו בעיה, רוב הרחוב הוא קיצוני, הוא נסחף אחרי החמאס, והם לא מדברים על שלום, הם מדברים על מחיקת ישראל. את רק בת 17, תתגייסי שנה הבאה לצבא ותראי את הדברים אחרת. לא סתם השמאל לא יעלה יותר לשלטון, ולא נראה לי שהרוב מטומטם.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gifפשוט מושלם.

הודעה מושלמת.

אני מבינה את הייאוש שלך

גם אני חשבתי כל כך הרבה פעמים כמה עוד אפשר לסבול את הטמטום שלהם? וגם לי נשבר מהמיעוט הקיצוני הזה וגם לי אין כוח יותר שמיעוט צעקני משתלט על רוב שפוי ומעצים כל יום את המדורה ההרסנית הזאת. אבל אסור להתאייש. אסור להתייאש כי המלחמה הזאת תהיה תמידית- וזה אף פעם לא פתרון. ואנחנו צריכים להבין שפלסטין היא לא מדינה ולא דמוקרטית והעובדה שאחנו לא שומעים את הצד השפוי, היא העבודה שהצד הזה שפוי מספיק בשביל לשמור על החיים שלו.. וזה עצוב.. אבל אנחנו בתור "האח הבוגר והחכם יותר" חייבים להבין את זה ולעזור להם לבנות שם מדינת נטולת טרור, על מנת שנוכל להלחם בדברים החשובים באמת, ולא למות בגלל כעסים מצטברים. חשוב להמשיך לקוות ולהאמין ואסור להתייאש אף פעם. כמו חולה סרטן שלא מאבד תקווה. והיי, הרי לא התייאשנו מהימין הקיצוני לא? תקראי את זה שוב, הם עונים על אותן הגדרות שכתבתי למעלה. (ועל מנת להקדים תרופה למכה, אני לא מדברת על הדרך או על הרצח או על החייתיות, רק על ההגדרות שכתבתי למעלה, ועליהן בלבד!)

למעלה