זה עובר כל גבול!

Cornflakes

New member
למה,

לפי ה"צדק", ירושלים המזרחית מגיעה להם וירושלים המערבית לא? ואני בטוח שאם תעשי משאל אצל הפלסטינים כמעט 100% יגידו שכל ירושלים שייכת להם. זה גם מה שמנהיגיהם אומרים כל הזמן.

Rotema3

New member
מי אלו מנהיגיהם?

אותם טרורסטים שתופסים בקושי כמה אחוזים מהאוכ'? דיברת איתם, אתה יודע בודאות? זה לא קשור לרצון. את י-ם המזרחית אנחנו צריכים להחזיר, כי היא שטח כבוש, משנת 67.

One Echoe

New member
מנהיגיהם.

ערפאת בזמנו, היום-אבו מאזן ובזמנו אבו עלה. כולם אותו זבל, וד"א רק שתדעו שאבו מאזן הוא נאו-נאצי.

Cornflakes

New member
מנהיגיהם?

קודם ערפאת, אח"כ אבו עלא ועכשיו אבו מאזן, שעל כל אחד מהם אמרתם שצריך לתת לו צ'אנס. אני שמח שעכשיו גם את מסכימה איתי שהם טרוריסטים. השאלה היא למה את חושבת שצריך לדבר עם אותם טרוריסטים ולעשות איתם הסכמים. ובלי קשר, אם הטרוריסטים האלה באמת תופסים בקושי כמה אחוזים מהאוכלוסיה, איך את מסבירה את זה שהם נבחרו ברוב עצום?

noamgk

New member
דעתם הכי חשובה!

את הרי לא יכולה לעשות שלום עם מישהו שלדעתו את צריכה למות כי כבשת לו את הקרקע.

את לא מבינה תבעיה שישלנו עם הערבים.

זה או אנחנו או הם. לא מסובך. הם רוצים את כל הארץ שלנו ואנחנו רוצים אותה. והם אומרים את זה. אני זוכר שאחרי הגירוש הם אמרו שהמטרה זה תל אביב וירושלים והכל. את הפיתרון ראית בפרטים שלי באי סי ו... כן, זה רציני. את יודעת למה נשארים המון פלסטינים לגור במחנות פליטים בלי תשתיות, ביוב, מים וכל מה שצריך? לא בגלל שאין כסף. הרשות מקבלת מיליונים. בגלל שהם רוצים לזכור ולחנך את הילדים שהבתים שלהם ביפו, תל אביב, עכו, לוד, רמלה, ועוד מלא מקומות, אלא שהאויב הציוני בא וכבש לנו הכל ובגלל זה אנחנו חיים עכשיו בזבל כי זה לא הבית האמיתי שלנו אלא אנחנו צריכים להרוג את האויב הציוני ואז נקבל בחזרה את הארץ שלנו ואת הבתים שלנו. זה חוץ מהחינוך שהם מקבלים והדברים שהם רואים בטלויזיה.

One Echoe

New member
אין ספק

שהם לא מראים את זה, אם הם רוצים שלום. לא כמו אצלנו. קשה לי להאמין שהעם שם באמת לא תומך בארגוני הטרור. צריכים ללכת בכוח, כי רק ככה הערבים האלה מבינים.

Rotema3

New member
../images/Emo5.gif

קשה לי להאמין עליך. "צריך ללכת בכוח כי רק ככה הערבים האלו מבינים". חסר שתחזור בתשובה, תגור בהתנחלות ותטיף לכמה מלחמה היא דבר חשוב, וכמה הערבים מבינים רק ככה.

One Echoe

New member
עוד פעם סטיגמות?

מה הקשר? אני רואה מה קורה, מה המציאות. אני רואה הרוגים במדינה שלי, ואני יודע שכשהלכנו איתם בכוח הם הבינו. מתי תביני שבמלחמה המוסר נקבע מחדש? המוסר נקבע על ידיהם. אני נגד מלחמה. אני שונא את הגוף אשר נקרא צבא. אבל אין מה לעשות, יש לנו פה מלחמה עם אנשים דתיים וטרוריסטים, גם אם תצאי מכל שטח שכבשת(כביכול), עדיין זה ימשיך. זה התחיל גם לפני ה"כיבושים", עוד בשנת 1936. לפני קום המדינה, בכלל. תסתכלי על ההיסטוריה, תמיד שנאו אותנו. וזה תמיד התבטא בצורה אחרת.

Rotema3

New member
אתה טועה טעות חמורה ביותר.

קודם כל, תפסיק כבר לכתוב לי על סטיגמות, כשההודעות שלך גדושות בכאלה, אני באמת לא מבינה איך ההגיון שלך פועל! "הם מבינים רק בכוח", וואלה? כן? מי, הערבים? וזאת לא סטגמה? כי אתה יודע הכל, כי למדת את זה עם השנים? זאת סטגמה ועוד איך. יש לנו מלחמה איתם, להם יש מלחמה איתנו. מלחמה תמיד תמיד תוביל למלחמה, אין דרך לצאת ממלחמה, ע"י מלחמה. זה הגיון מעוות. אנחנו צריכים לצאת כבר מהשטחים {באמת נמאס לי לחזור על עצמי}, ולא ללכת כדבריך בכוח הזרוע, כי זה לא יועיל לכלום, רק יביא יותר מוות והרס. אם זה רצונך, אשריך. אגב, אל תיתן לי דג' על כמה היהודים 'רדופים', אין קשר. אתה בנתיים פועל בחוסר צדק, רק כשהמצב יהיה אחרת, תדאג לצדק של עצמך.

One Echoe

New member
איפה הסטיגמה?

האויב שלי הם הפלסטינאים, ולכן אני מתייג אותם כאחד. ברור שאני אתן לך דוגמאות על כמה היהודים רדופים, זה הכל קשור אחד בשני. תתחילי לדאוג למדינה שלך, כי האום לא ידאג לה. האום, למה מי זה האום? מה האום עשה בשבילנו? האום עשה משהו באינתיפאדות? האום תמיד יהיה נגדנו, כמעט. האום צועק שאנחנו כובשים והפלא ופלא, אנשים כמוך, לא יאומן, מסכימים איתו. את משפילה את המדינה של עצמך. את רוצה שנחזיר את רמת הגולן? את רוצה שנחזיר את ירושלים? את רוצה שנחזיר את אשקלון? את יפו? את ת"א? אה, לא, ת"א שלנו כי האו"ם קבע. האום גם קבע לחלק את המדינה ל3(רוב לפלסטינאים), והם לא רצו, והתחילו להילחם בנו. הם נלחמו, ואכלו אותה. אז אנחנו אשמים? אנחנו?

One Echoe

New member
וכמובן,

הפיתרון עם ארגוני טרור הוא ללכת בכוח. אסור להיכנע לארגוני טרור. זה כלל שארצות הברית קבעה לעצמה לפני 20 שנה, וכדאי שנתחיל לקבוע לנו גם. את רוצה אולי שגם נלך ע"פ אל קעידה, כי ארצות הברית "כבשה" את פקיסטן, ונהפוך את כל העולם למוסלמי?

גיל תבין

אני ימני ואפילו קיצוני אבל לי אין בעיה שנחזיר אבל אם נחזיר אנחנו צריכים לקבל כמו שהחזרנו את ימית קבלנו שלום אומנם קר אבל שלום מה קבלנו שהחזרנו את הגוש רק עוד הרוגים עוד פצועים ועוד טרור בערך 3 חודשים מעז הגרוש פלוס מינוס נהרגו 13 בפעולות טרור אז מה קבלנו באוסלו גם טרור הפלשטנאים יודעים רק דבר אחד וזה כוח אנחנו מתפשרים איתם והם יורקים לנו בפנים

העניין שהיום ואני כימעט בטוח

שבעתיד אין עם מי לדבר כל עוד הרשות לא הולכת נגד ארגוני הטרור כמו שאנחנו אז אין ברטנר לשלום ויותר מזה ארגון טרור מגיש התמודדות במקום שהרשות לא תתן להם אז היא מחזקת אותם אז איך אפשר לעשות שלום עם אנשים שלא רוצים לעשות שלום ורוצים רק דם

Rotema3

New member
האויב שלך הם הפלסטנאים?

אז אתה האויב שלהם. אתה זה שכובש אתם, זה ששולט עליהם ביד חזקה, שנישלת אותם מאדמתם, ושתומך בהמשכת הכ-י-ב-ו-ש. תפסיק עם כל זה, תפסיק להיות האויב שלהם, והם יפסיקו לראות בך אחד כזה. פתאום זה נכון לתייג מגזר או קבוצה מסוימת כאחד? הפלסטנאים -הם- האויב שלך? הכל לדבריך. תראה מה קרה לך, וזה עוד בלי התורה, הפכת לגזען טהור. האום יהיה נגדנו כל עוד נמשיך במדניות הכיבוש, כנל הפלסטנאים. אתה יודע טבו מאוד אילו שטחים יש החזיר, אל תתקטנן, אנחנו אשמים כל עוד אנחנו אשמים. כשננהג בצדק, אז תדבר.

הבעיה שזה לא נקראה מלחמה

כי במלחמה אנחנו יודעים מי הוא האיוב פה זה מלחמת גרילה ואנחנו מתחשבים בתושבים שם למרות שהם עצמם לא מתחשבים באזרחים שלהם

למעלה