זה שאף אחד לא מכיר

CyberP

New member
זה שאף אחד לא מכיר

כולם מכירים את השירים המפורסמים של הגאנז - Sweet Child, Paradise City, Don't Cry, WttJ, November Rain איזה שירים לא מוכרים של גאנז אתם אוהבים? שיר שאם תגידו לעובר אורח את השם שלו לא יהיה לו מושג מה זה, אבל אתם פשוט מתים עליו... וכמובן - למה? דיון פורה.

CyberP

New member
עונה לעצמי

Don't Damn Me מ-UYI 1. קודם כל המילים, השיר כתוב פשוט נהדר עם מסרים מצויינים, וה-Vocal Melody, מה שנקרא, הצורה שבא אקסל שר - פשוט מגניבה. זה כנראה השיר האהוב עליי, מאלו שאף אחד לא מכיר. חוץ מזה יש שם עבודה נהדרת של סלאש וקצב מגניב. השיר נכתב על ידי אקסל (מילים) וסלאש (לחן) ולצערי לא בוצע לייב מעולם, כנראה מאותה סיבה ש-One in a Million לא בוצע לייב. אקסל הרגיש שהוא בוטה ומספיק שיהיה באלבום.

hofri10

New member
שלי

think about you שיר חביב. dead horse אני אוהב. pretty tied up מצוין לטעמי. garden of eden, גם שיר חמוד. וזהו... נראה את שאת מיי מישל,נייטריין ובראונסטון מכירים אז לא כתבתי אותם. הם לא להיטים אבל הם יותר מוכרים מכל השאר.

hofri10

New member
איך שכחתי

את לוקומוטיב,קומה וברייקדאון?שלושה שירים מדהימים ומורכבים. בגרייטסט היטס של גאנז...וגם רוקט קווין

RockTheFuckOut

New member
ONE IN A MILLION בוצע לייב

לגבי דונט דאמן מי אני לא בטוח ,אבל חושב שגם. ב 91 שאיזי עוד היה ,טרום הוצעת אלבומי האילוזן.

CyberP

New member
צודק

"אחד למיליון" בוצע פעמיים בלבד, יש ראיון שבו אקסל מבטיח שהוא לא ינוגן יותר כי הוא לא "סומך" על הקהל ולא רוצה שהוא יהפוך לאגרסיבי. דונט דאמן מי לא נוגן מעולם. בטוח.

CyberP

New member
הציטוט המדוייק

מפי אקסל: "Axl: When read somewhere that I said something last night before we performed "One in a Million," it pisses me off. We don't perform "One in a Million." I've only performed the song twice. I don't perform it, because I think it's too dangerous and I don't trust people with the song. I don't trust the audience with the song. I don't want to do "One in a Million" on stage and know that there's a lot of people out there in the crowd who are prejudiced and it's gonna help fuel their fire. It's enough to handle the fact that it's on a record and people use it for their own anthems for their own prejudiced-ness" בתרגום זריז - אקסל לא רוצה שהשיר יהפוך ל"המנון" של אנשים עם דעות קדומות, בגלל התוכן שלו, מבחינתו מספיק שזה באלבום. אז השיר בוצע רק פעמיים.

RockTheFuckOut

New member
יש לי איפה שהו

קטע שלו בהופעה מדבר על השיר כ 2 דקות שנמאס לו שקוראים לו בגללו גזען. והוא מסביר את עצמו קצת.

otlumak

New member
אגב-דעתי

אני רואה שתי סיבות שאקסל כתב את השיר: 1)לצחוק -אני לא מאמין 2)הסיבה שאני רוצה להאמין-שהוא כתב את השיר מנקודת המבט של הרדנק הממוצע האמריקאי ואני רואה את השיר הזה בתור שיר יותר מחאה ואנשים לא מבינים... טוב קשה לי להסביר את זה, העיקר שאני מרגיש טוב עם השיר הזה.

RockTheFuckOut

New member
הוא כתב את השיר בגלל חוויות אישיות שליליות

שגרמו לו להוציע את הדברים מפרופציה. אקסל לא גזען, פשוט בתחילת דרכם הוא היה נמהר ומאוד אמפולסיבי.

CyberP

New member
../images/Emo45.gifמעולה!

בדיוק מה שאני חושב. עברו על אקסל הרבה חוויות בצעירותו, והוא היה נורא אמפולסיבי ומהיר על ההדק באותם זמנים. אני בכלל לא מאמין שהוא גנזען, אדרבא.

RockTheFuckOut

New member
DOUBLE TALKIN JIVE

בגלל מה שעושים ממנו לייב RGHT NEXT DOOR TO HEEL כי אין כמו לפתוח הופעה איתו ואם לבחור שיר שגם נדיר בלייב אז נלך על ברייקדאון

slashon1

New member
בשבילי זה בראש ובראשונה coma

לדעתי אחד השירים הכי גאוניים של גאנז ושלא הרבה אנשים מכירים. מוזיקלית אולי השיר הכי מסובך שלהם. ליריקה מעולה. אקסל בשיאו. נגינה מיוחדת וכרגיל טובה מאד של שאר החברה. פשוט שיר מעולה. לדעתי השיר הכי טוב באלבום. שיר שהוא אמנם לא של גאנז במקור אבל אני חושב שהקאבר שלהם ל- hair of the dog של נזראת' פשוט מעולה. עשו לא פחות טוב מהמקור לדעתי.

otlumak

New member
אני ממש מסכים, COMA

זה שיר פשוט גאוני, פעם שרק התחלתי לשמוע אותו אמרתי מה זה הרא הזה?! כמע שיר של גאנס אתה פשוט לא מוכן למה שהם מביאים עליך עד שאתה כבר בפנים ואתה מכיר את הלהקה ממש טוב. לא יהיה עוד שיר בסגנון הזה של coma שהוא כל כך יצירתי. ואני חושב שכל The Spagetti Incident? זה אלבום עם קאברים לא מוערכים. אף אחד לא מעריך את זה פשוט... השירים שם ממש טובים, סתם קטלו את האלבום.

RockTheFuckOut

New member
הבעיה בספגטי היא........

הוא במקור היה אמור להיות EP של 8 שירים בלבד אני חושב שבהחלט יש בו 8 מצוינים ועוד כמה לא מי יודע מה.למשל אי דונט קאר אבוט יו שדווקא השיר שמוחבא בו מצוין(הקאבר לצארס מנסון) והקאבר לגוני טאנדארס של דאף גרוע בעיני. תורידו את השירים האלה , תכניסו את CRASH DIET הענק ואת הקאבר ל WHOLE LOTTE OF ROSIE של ACDC שביצעו מצוין לייב ויש אחלה אלבום. אגב ,הקאבר ל היר אוף דה דוג שהרבה תופסים ממנו, בעיני אין תחליף למקור. זכיתי לראות את להקת נזרת פעמים, הסולן נשמע עוד נפלא ואני מת על הלהקה הזאת.

hofri10

New member
ספגטי אפור מדי

השירים בו לא מגיעים לשום מקום, אין בהם שיא(וגם אין את איזי). כנראה שזה בגלל שאלו שירים לא מקוריים. אלבום מרדים מאוד...

CyberP

New member
מסכים בקשר לספגטי

אלבום מאוד לא מוערך. יצא לו שם רע בגלל די זוועות כמו Down on the Farm, I Don't Care About You והשיר של דאף. אבל יש פה פנינים רציניות כגון: Hair of the Dog Since I Don't Have You Attitude וכמובן השיר האהוב עליי מהאלבום Black Leather.

RockTheFuckOut

New member
לא אוהב את דאון און דה פארם?

דווקא אהבתי , למען האמת זה השיר היחיד שלא שמעתי את המקור שלו אתה אומר שהמקור טוב יותר? לגבי השנים האחרים חשבנו אותו דבר. AINT IT FUN גם ראוי להכנס לרשימת הפנינים.

CyberP

New member
אני אומר שזה שיר מסריח בכלליות ../images/Emo6.gif

Ain't it Fun איך שכחתי... SUCH FUN!

CyberP

New member
ורק בשביל להזכר

או אולי בשביל רובנו לא להזכר אלא - להכיר. ככה הם נראו כשהם היו צעירים ובועטים ושרו דאון און דה פארם.

למעלה