זה שאף אחד לא מכיר

RockTheFuckOut

New member
תארתי לעצמי שאתה לא אוהב מזרחית

זאת היתה הנקודה, יש גבול לכמה לתת צאנס לשיר. בכל מקרה מה שאתה שונא זה ניו מטאל וד'ת וסביר להניח שגם בלאק. מטאל אתה כנראה כמוני אוהב בעיקר "טרו" וברטיש האבי מטאל של תחילת ה 80 סוף ה 70 (אירון מיידן) אם תרצה שווה לשמוע את גודס פריסט ו סקסון (אני פה להמלצות) WASP תשמע ביוטיוב את FUCK LIKE A BEAST (אותו אקסל ביקש, תכלס השיר הכי מוכר שלהם ומהטובים) I WANE BE SOMBODY ואם אתה אוהב תרולינג סטונז יש להם גם קאבר ענק ל PAINT IT BLACK SKID RAW של סבסטיאן תשמע תלהיט שלהם 18 &LIFE ואת I REMEMBER YOU YOUTH GONE WILD אם תאוהב שווה לשמוע את האלבום שכשם הלהקה תהנה ותגיד לי מה חשבת :)

hofri10

New member
איירון מיידן

הלהקה השלישית במקום הלהקות האהובות עליי אחרי רד הוט וגאנז. בעיניי היא פשוט יותר מעניינת בלד זפלין,פרל ג'אם,מטאליקה ונירוונה,גם להקות מעולות...

otlumak

New member
יורי, אתה לא יודע כמה אני מסכים איתך..

בכלל מדגסקר זה עולם אחר.... זה פשוט שיר שאומר "אף אחד לא יעצור אותי יותר, אני אעמוד על מה שמגיע לי ועל הזכויות שלי" זה מה שאני מרגיש... I wont be told anymore, that I've been brought down in this storm..

hofri10

New member
ain't it fun

שיר מפחיד...אני חושב שהלחן גאוני אבל הפזמון נוראי ואקסל שר מתאים נורא חוץ מהפזמון שהוא מקרה אבוד.

otlumak

New member
ain't it fun זה גאוני.... the dead boys

לא ביצעו אותו גאני כמו גאנז.... זה פשוט ביצוע אדיר... וdown here on the farm אני גם אוהב... וcan't put your arms around a memory זה גם נחמד, אני לא מבין מי שאומר שזה חרא.

RockTheFuckOut

New member
nקור של גוני טאנדרס הרבה יותר טוב

בכלל מומלץ לשמוע את האלבום שלו שמכיל את השיר SO ALONE

Megaslash

New member
Locomotive , Coma

Rocket Queen וגם את Get in the Ring פשוט כי הם שירים מעולים :)

מגלי

New member
איזה קטע

עדין מדברים עליהם.... הערצתי אותם לפני מליון שנה וגם הייתי בהופעה שלהם בארץ לפני מליון שנה

CyberP

New member
לא מיליון... אבל קרוב...

15. אנחנו נשמח אם תשתפי אותנו בשיר האהוב עלייך והוא לא מוכר כל כך, וגם אם תשארי איתנו לדיונים נוספים.

Mavette

New member
וואו יש מלא!!

Anything Goes זה שיר ממש טוב, Since I Don't Have You שזה חידוש של שיר עתיק של להקה בשם The Skyliners.. ויש עוד הרבה אבל שני אלה בעיקר אני ממש אוהבת :)

למעלה