זה שאף אחד לא מכיר

RockTheFuckOut

New member
חח, פרט חשוב על ההופעה

זה מ FARM AID שזה מופע צדקה מ 90 גאנז ביצעו את השיר הזאת בפעם היחידה פה ופעם נוספת אקסל ב 2006 וסיביל וואר בוצע פה לראשונה אבל הכי חשוב המופע האחרון עם סטיבן אדלר כמתופף אני עכשיו שומע תמקור של UK SUBS שהוא גרוע! אישית אני אוהב תשיר גאנז עשו עבודה טובה אבל חפיף. אגב, תשמח לשמוע שהתחלתי להתרגל לקול של אקסל בדיסק החדש. הגיע עליך כבר ההזמנה של הגרסת אספנים?

CyberP

New member
לא ../images/Emo10.gif

מחר או מחרתיים צריכה להגיע. הליקון האלה גם כן... אני מקווה שלאט לאט תתאהב ב-Sorry ומדגסקר כמוני, תשים לב לעבודת הגיטרות המדהימה באלבום הזה ולעוד אלמנטים שאנשים מסרבים לראות.

RockTheFuckOut

New member
מדגאסקאר כבר אוהב

למרות שלדעתי הקול של אקסל בהופעות היה יותר טוב כנל לגבי THE BLUES בשמו המקורי חח SORRY לאט לאט, את שלאקרז ראבנג אני דווקא אוהב כבר(שעושה רושם שאני היחיד) השירים הבעיתים : IF THE WORLD לא רואה את עצמי מתחבר RAID N - השיר הכי מדאיג, אקסל אמר שיש לו כבר מוקלט מספיק חומר ל 3 אלבומים, אם שיר כזה מגיע לראשון זה מרמז שהשאר פחות טובים, אני מדואג. SCRAPED - סתם שיר יש חוסר איזון בסידור השירים בדיסק, הוא נפתח ב 4 מעולים , אז כאמור איף שלא אהבתי, אחריו 2 שירים גדולים והוא מסתים מצוין.... מרגיש כאילו אקסל אומר תעבירו הלאה באמצע הדיסק.

otlumak

New member
your not the only one!!

שאוהב את שאקלרס רוונג'.... אני אוהב את כל האלבום... את Riad N the Bedouins זה השיר היחיד שאני בספק לגביו אבל, אני מתחיל לאהוב אותו קצת.... זה מגיע לי עם הזמן.

CyberP

New member
תלוי איך מסתכלים על זה

זה שיר שקשה לעיכול, וכרגע השיר שאני הכי פחות אוהב באלבום. אבל מבחינה טכנית, זה בטח לא I Kissed a Girl.

RockTheFuckOut

New member
עזוב בחינה טכנית

זה אפילו יותר גרוע מ OH MY GOD פשוט צורם לשמוע אותו לא מכיר את השיר שאמרת ,אני משער שמדובר על להיט פופי שמתנגן ברדיו ועושה רע. :D שמע אני לא קונה את התירוץ של "מוזיקה טובה ביחס למה שיש היום" אם מה שיוצא היום רע, פשוט לא שומע מה שיוצא היום, אני בכלל לא מתעניין במוזיקה שיוצאת כיום, מלבד להקות ותיקות שעוד קימות. יש כל כך הרבה מוזיקה טובה מ ה 70 רק צריך להתעמק, המאגר לא נגמר.

CyberP

New member
בגלל זה אני טוען שזה לא שיר רע

הוא קשה... ככה אני מגדיר אותו. אבל יש בו עומק והרבה להתעניין. לדעתי.

hofri10

New member
או מי גוד

דווקא אהבתי כמו שאקלרס-זה גרוע כי זה גאנז,אם זה היה לינקין פארק-היה להיט, אבל זה שיר שנכתב ע''י להקות רוק... ואקסל נשמע ממש כמו צ'סטר ההוא מלינקין פארק. זה שיר עם מוזיקה די צורמת ואקסל צרוד יותר מההופעה של נובמבר ריין בlive era, ואת הפזמון גם אני יכול להמציא, אבל אני לא חושב שהוא גרוע. להיפך,די חיבבתי אותו. ועם הזמן התחלתי לחבב את ריאד-אקסל צווחן יותר מדי ונשמע על הפנים, הפזמון לא במקום אבל כשמתרגלים לשיר הוא פתאום נשמע בכלל לא רע. נובמבר ריין בהתחלה ממש לא אהבתי אותו,הייתי תופס כל פעם תנומה ומתעורר לסולו בסוף והיום-בעיני הוא השיר הגדול בהיסטוריה, ביחד עם estranged ו-scom. כמו שאתם רואים,אני מאוד הוגן... סתם אבל הוא ללא ספק יותר טוב מסטיירווי טו הבן ובוהמיין רפסודי(באותיות אנגליות זה נראה יותר טוב) שהם שירים מדהימים.

RockTheFuckOut

New member
מזל שאתה לא

נותן שמיעות חוזרות לאבי ביטר
SCOM, התכוונת ל COMA? אגב, קווין ולד היו מהלהקות האהובות על אקסל גם אהבתי ראיון איתו מ 2006 ברדיו (התארח עם סאבסטיאן באך)שכל שניה ביקש שירים של WASP היה נחמד לגלות שגם הוא אוהב אותם

CyberP

New member
חחחח

יש מין ראשי תיבות כאלה ידועים בעולם הגאנז... חחח... scom,‎ wttj,‎ kohd ‎‏ אפילו מגזינים ואתרי חדשות כותבים ככה לפעמים חחחח

hofri10

New member
מזרחית...

הז'אנר השנוא עליי ביחד עם היפ הופ,פופ ומטאל(לא של סיסטם\מטאליקה,אלא של סליפנוט\קניבל קורפס.בעעע) (ואח שלי מושפע משירי פלאפון-מזרחית,היפ הופ,אייקון,ריהאנה ולינקין פארק. מזל שאני משמיע לו קצת מוזיקה איכותית...) ו-2 שאלות: 1.מה זה WASP?אני קצת עייף...תגלו לי 2.מי זה סבסטיאן באך הזה,מאיפה הוא צץ ולמה בכל מיני שירים הוא ואקסל נמצאים על אותה במה?

CyberP

New member
WASP

להקת גלאם רוק/הייר מטל אה-לה-מוטלי קרו, פויזון, סקיד רואו וכו' סבסטיאן באך הוא הסולן של SKID RAW שהיו מלהקות ההייר הגדולות בשנות ה-80. היום הוא חבר טוב של אקסל, וגם של סלאש, בצורה מפתיעה. והוא ידוע בתור אחד ממלקקי התחת הגדולים ביותר של אקסל רוז
ברצינות.

RockTheFuckOut

New member
לא מסכים כל כך לגבי WASP

כלומר ב 80 הם באמת היו בסטייל של פויזון ומוטלי אבל.. כמה גאנז היה להם יחוד( אני מתעב היר מטאל חח)היה להם אדג וסולן באד אס חח ,אגב האלבום שאני הכי אוהב שלהם הוא מ 92 דה קרימזון איידול שזה אלבום קונספט מגניב , אפשר לעשות ממנו סרט. גם סקיד ראו אני לא ממש מחשיב בתוך הזאנר מה שאמרת על סבאסטיאן נכון, אבל האלבום הראשון של סקיד ראו ענק וגם בשני היו כמה יציאות טובות. שנה שעברה יצא האלבום סולו של באך, אקסל היה באיזה שיר אבל אלבום שמיותר לדון עליו. כל זה מזכיר לי שצריך לעשות שירשור "מה חברי הפורו שומעים מלבד גאנז " :)

למעלה