זה שקורא לעצמו בשם האל-עידו (נכון?)

ללא כותרת...

א. אני לא מתיימרת להיות משפטנית ולכן לא אענה לך על סעיפים, תקנות וחוקי עונשין. ב. לגבי לשון הרע: יש אפשרות להוכיח פגיעה, והכוונה לא לפגיעה ברגשות (אויש נעלבתי...) אלא לפגיעה מוכחת של מוניטין, הפסדים במכירות לאחר הפגיעה המדוברת וכו´ דברים עם שיניים ולא באויר. ג. כן, יש אנשים שיראו בשימוש בפרהסיה בשם המפורש פגיעה, על זה בכלל אין מחלוקת, ויש כאלה (כמוני) שיראו בכך שמראים לנו חדשות לבקרים, את הרב עובדיה ו"פניני החוכמה" שלו בטלויזיה פגיעה...

אם אתם שואלים אותי לגבי השם של...

עידו זה שם מזלזל ביותר במיוחד עוד אחרי שהוא שם צלבים מסביב זה ממש מראה על זילזול בדת שלך וחוץ מזה זה ממש צורה של גיוים מה שעשית

מה זה קשור הצלבים ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה אלוהים הוא רק של היהודים

כמעט הסכמנו על העיקר

קודם כל, עלבון, שעלול לעשות את הנעלב מטרה לבוז או ללעג בעיני הבריות, הוא עילה מספקת לתביעת לשון הרע; וכדי לזכות במשפט דיבה התובע אינו צריך כלל להוכיח, שהמוניטין שלו נפגעו, או שנגרמו לו הפסדים במכירות או שנגרם לו נזק כלשהו. אבל זו רק הערת אגב, המתייחסת לתגובתך על הדוגמה שהבאתי, ולא למחלוקת עצמה. לענייננו, כיוון שהסכמת, ש"יש אנשים שיראו בשימוש בפרהסיה בשם המפורש פגיעה", ודאי תסכימי גם לניסוח מדויק וממוקד יותר של המסקנה הזו: המפרסם את השם המפורש בפרהסיה שלא לצורך פוגע פגיעה גסה ברגשותיהם הדתיים של אחרים. ומה אומר החוק כזכור: "העושה אחת מאלה, דינו - מאסר שנה: (1) מפרסם פרסום שיש בו לפגוע פגיעה גסה באמונתם או ברגשותיהם הדתיים של אחרים". ומכאן נובע: השימוש שעושה עידו בפורום זה בשם "יהוה" הוא לכאורה עבירה פלילית, שעונשה שנה מאסר, אבל לא רק הוא אחראי לה, אלא גם מנהלי הפורום קטי ומר תומר פרייז, מנהלת הפורומים בחברת "תפוז" וחברת "תפוז" עצמה כאישיות משפטית. עכשיו כל שצריך הוא, שמי שנפגע ירים את הכפפה, לאמור: שמישהו יגיש תלונה במשטרה נגד כל הנ"ל או, לפחות, יתריע במכתב לנוגעים בדבר, שבכוונתו לעשות כן, ואז נראה מי באמת גיבור ומי רק משחק אותה כזה.

zazaza

New member
מר עופר !

מאחר ואתה יודע כי רוב המשתמשים בפורום זה הינם בני נוער, האיומים המרומזים שלך בנוגע לתלונות במשטרה ועבירות פליליות "לכאורה" עלולים להחשב כעבירה מסוג זה או אחר. תפסיק את מסע הצלב ומסע ההפחדות שלך כנגד הנער !!! זכותו לקרוא לעצמו כך, זכותו לשים כל סמל שהנהלת הפורומים אפשרה גישה אליהם, בכל סדר ובכל איות ! אנחנו חיים במדינת ישראל שהינה מדינת חוק ולא מדינת הלכה, אם יש לך בעיה עם חופש הדיבור - תפנה לכנסת, אני בטוח שסיעת ש"ס תשמח לבטל את חופש הביטוי במקביל לחוק שאוסר על נשים ללבוש מכנסיים !

popistit

New member
זה ממש לא קשור ליהירות של עופר...

וגם לא לחוקים. ברור לכולם שזכותו של עידו להשתמש בכינוי שבחר לעצמו, אבל זה פשוט לא יפה!!! זה זכותו, נו אז מה? זכותי גם להלשין על מישהו שהעתיק במבחן, נו אז מה(סתם דוגמה דבילית שעלתה לי במוח)?!?! למה שאני אעשה את זה ואפגע במישהו? בי אישית הכינוי של עידו פוגע. זאת החלטה שלו אם לשנות אותו, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שזו חוסר התחשבות.

tofy

New member
אני חושבת (אפילו שאני בלונדינית)

אני חושבת שזכותו של עידו לכתוב מה שהוא רוצה... זה חלק ממחאה על מדינה דתית (לדעתי) כאילו.....אם בפורום מסויים בארה"ב מישהו יקרא לעצמו ישו זה לא כלכך ישנה להם.אז למה לנו זה כן?

popistit

New member
טופי, כמה פעמים צריך להגיד...

את אותו הדבר?!?! הבנו שזו זכותו של עידו, אנחנו מבינים את זה גם בלי שיסבירו לנו!!! אבל זה פשוט לא יפה מצידו, וזה בכלל לא צריך לשנות לך למה זה מפריע לאנשים! העובדה היא שיש לא מעט אנשים שזה פוגע בהם. כמו שאמרתי, לדעתי זו חוסר התחשבות. אני לא כופה עליו כלום ואני מבינה שזו זכותו... והדיון הזה כבר התקיים בפורום, אז למה לחזור על כך???

אני ציטטתי את החוק, ולא את ההלכה

אתה, לעומת זאת, מתלהם ומדבר בסיסמאות, המבוססות על הרהורי לב בלבד. אני חוזר וטוען: השימוש שעושה עידו בשם "יהוה" בפורום זה הוא עבירה לכאורה על סעיף 173 (1) לחוק העונשין. אין כאן שום איום, להיפך: אני עושה שירות טוב לנוגעים בדבר בכך שאני מזהיר אותם מפני מוקשים, שהם עלולים לעלות עליהם. בני הנוער, בכל הכבוד, חייבים להבין, שפורום אינטרנט אינו כדורגל ואינו בובת ברבי, אלא כלי תקשורת, שאם מפעילים אותו שלא כהלכה, הוא עלול להזיק להם ולאחרים. לגבי טענותיך בדבר מסע צלב, שפתחתי בו כביכול, אזכירך, שכל מה שכתבתי פה בימים האחרונים הן תגובות לדברים שפורסמו כאן. לא העליתי מיוזמתי שום נושא, אלא הגבתי על נושאים שהועלו. ולעניין רמיזותיך באשר לסיעת ש"ס: אם זה מעניין אותך, אני חילוני גמור המצביע "שינוי", אך אם "שינוי", כמו מר"ץ, תוותר על עקרונותיה ותשב בממשלה אחת עם ש"ס, את הקול שלי היא תאבד.

אוי סתום כבר../images/Emo70.gif

בן כמה אתה בכלל 100? 200 ?? וחוץ מזה ניסיתי לשנות את הניק וגם ביקשתי מתומר שידבר עם הנהלת הפורומים וינסה למצוא דרך לשנות אבל אין אני לא יתחיל שם משתמש חדש רק בגלל שיש לכם בעיות
ועופר מה אתה מאיים עלי שתתלונן במשטרה?? תתלונן איןלי בעיה אבל הבעיה צריכה להיות שלך ! כי הם יצחקו לך בפרצוף !!!!
!!!!!
!!!!!!!
!!!!!!
!!!!
!!!!
נוער שינוי זה אני

הבנת הנקרא

שים לב, עידו, קודם כל, כשאתה מתבטא בגסות, צפה לתגובה בהתאם. שנית, לא כתבתי, שאני אתלונן במשטרה, אלא שמי שנפגע עלול להתלונן. אני אישית בכלל לא נפגע מהשימוש בשם "יהוה". אני אתאיסט כמוך.

katykr

New member
אז בשביל מה?

סתם בשביל לעורר וויכוח? סתם בשביל להגדיל את הויכוח שכבר קיים? בשביל מה? בשביל להשוויץ בידע האישי שלך? מי שיש לו בעיה, יכול לבדוק לבד מה הוא אמור לעשות לגבי זה. למה אתה צריך להתערב? במיוחד אם לך אין אפילו בעיה עם זה!

אתה בסדר../images/Emo35.gif

אם השם לא מפריע לך אז למה לעזעזעזעזעזעזל התחלתה לבלבל לי את המוח?????????????????

king kazabubu

New member
עופר...

כבר כמה ימים שאני רואה מה אתה כותב, ושומע מחבריי לכיתה וחברתי שבמקרה היא מנהלת הפורום על עלילותיך בפורום זה... ועכשיו לאחר שקראתי את ההודעות האחרונות שלך יש לי דבר אחד לומר לך... אם תקרא במעלה הפורום תגלה שכתוב פורום חולון ולא פורום חוק ומשפט. לי אישית אין שום דבר נגד השם של עידו. ואני דווקא תומך בכך שלבן אדם יש זכות לקרוא לעצמו איך שהוא רוצה בלי שהוא יצטרך לשים לב לרצונות הקהל. כמו שלזמר מותר לקרוא לעצמו בכל שם שיבחר בלי לקבל אישור מאף אחד אחר. זה לעניין הראשון... בקשר למה שעוד רציתי לענות לך. אם היית ותיק פה בפורום היית רואה שהיחידה שבאמת רוצה להרחיב את הפורום הזה ולהביא לפה מבוגרים זו המנהלת והיה פה ויכוח מאוד ארוך ומקיף של הנושא בסופו של דבר הוסכם שהפורום הזה פתוח בפני כולם. אפילו בפני אנשים שאינם תושבי חולון ואכן זכותם המלאה להכנס. אני חושב שההתנהגות שלך כלפיי המנהלת וכלפי עידו וכל שאר חברי הפורום היא מבזה ופוגעת מאוד. אתה מזלזל באינטיליגנציה הממוצעת ובעוד אתה מנסה להראות כמה שאנחנו ילדותיים ולא מבינים כלום אתה זה שמחבר שירים על ילדים דבר שאישית אני הפסקתי לעשות מאז שאני בגן טרום חובה. אתה מתנהג ביהירות והתנשאות ותאמין לי שאתה לא כזה HOT SHOT אתה ילדותי בדיוק כמו כולם וכדאי מאוד בשביל שלאנשים יהיה נעים עדיין להכנס לפורום שתתחיל להרגע עם הירידות שלך על כולם ובמיוחד עם האיומים חסרי הפשר שלך. פה זה מקום שאנשים באים כדי להנות, להפגש עם חברים ולדבר בכיף על מה שרוצים. ואם מישהו רוצה לקרוא לעצמו יהוה שיהנה אני תומך בזה מאוד. אם זה לא מוצא חן בעיני מישהו הוא מוזמן לא להסתכל או לחילופין לא להכנס לפורום. עידו לא מנסה לפגוע באיש עם השם שלו ולך אין זכות להכריח אותו לשנות את שמו. בקיצור ולעניין אני מציע שאם אתה כותב ואתה מוזמן להביע דעה אל תערב אותה עם החוק והמשפט. אף אחד לא עושה פה עוול לאף אחד ולא צריך לערב חוקים בחיים הוירטואלים האלו בפורום. זהו. אני סיימתי לכתוב. חבל שההודעה שאני משאיר פה אחת לשבוע היא בשביל להעביר מסר לך...

אדוני ה- King

אני דווקא שמתי לב, שזה לא פורום חוק ומשפט, אבל אתה כנראה לא שמת לב, שמי שהתחיל לדבר כאן על חוק זו החברה שלך, ואחרי שהגבתי על דבריה, מי שהמשיך את השרשור, זו אמא שלך.

למעלה