זה שקורא לעצמו בשם האל-עידו (נכון?)

katykr

New member
תסלח לי אבל.....

אני דיברתי על חוקים בתפוז, דבר שהוא בהחלט רלוונטי לעניין הזה...... אתה התחלת לערב כל חוק אפשרי שאתה מכיר...

katykr

New member
אז ככה....

לגבי העניין של ההעמדה לדין.... ביררתי את זה עם ההנהלה של תפוז ולעידו יש זכות לקרוא לעצמו בשם שהוא רוצה. אלו הן ההוראות מההנהלה של תפוז, ככה שאתה לא צריך לבוא בטענות אישיות נגדו , נגדי ונגד תומר. ובכלל, רצוי שתפסיק להציק לילדים קטנים ולנסות להפחיד אותם. כל מה שקורה בפורום, זה באישור ההנהלה (של תפוז!!), כולל השם של עידו. אז מספיק!

מה מספיק?

לתומי סברתי, שאת והחבר שלך והאמא של החבר שלך, ואפילו עידו הקטן והחמוד, אתם בעד חופש הביטוי - אז למה כולכם קוראים לי להפסיק להתבטא? נ"ב: אני מצטער שהזהרתי כמה ילדים, שלא יחצו כביש באור אדום, כי הם עלולים ליהרג, ומה שיותר גרוע, להיתפס בידי שוטר. סליחה.

katykr

New member
לא אמרתי מספיק להתבטא!

אני אישית, אחת מאלו שהשם של עידו כן מפריע להם... אבל!!! (ויש כאן אבל...) ביררתי את זה, ואין שומדבר בתפוז שמחייב אותו לשנות את השם הזה. ולכן אמרתי שמספיק. הבנו את הנקודה. יש אנשים שנפגעים..יש אנשים שלא אכפת להם,ויש לעידו זכות להשאיר את השם. מה, לי זה לא מפריע? בטח שמפריע! אז מה? אני מתמודדת עם זה....אז תלמד להתמודד עם זה גם אתה!

תתבטא חופשי!!!

מי אמר לך להפסיק להתבטא??? תתבטא, בשביל מה יש פורום???? נ.ב. אני שמחה שהזהרת כמה ילדים לא לעבור באור אדום...וע"י כך הצלת אותם מהשוטר הרע......אחרי הכל - יש סדר עדיפויות!!!

מה לא מובן בזה ש...

א. עידו אתה תשומי לחלוטין ב. זה פוגע ומעליב השימוש בשם הזה. ג. הוא לא מבין את זה לדעתי ד. זה כמו ללכת עם תפוח ביום כיפור

king kazabubu

New member
יחי סתימת הפיות לחילוניים!!!

קדימה, כל הבנות לקנות רעלות,וכל הבנים לגדל זקנים, להתחיל להניח תפילין ועוד טקסים פרימיטיביים שהדוסים כופים עלינו... תתחילו להתאמן, האייטולות בדרך... והם שלחו כבר נציגים... עופר, מספר הטלפון של המשטרה זה 100 למקרה שזה לא כתוב באחד מסעיפי העונשין שאתה כל כך טורח להראות לנו את בקיאותך בהם...

התגובה

האחרונה היתה שלי, רק שכחתי לשנות שם משתמש....בכל מקרה, הבן שלי (החכם, הנבון, הנאור והמקסים ) חושב בדיוק כמוני!!!

katykr

New member
אני מסכימה איתך.....

הבן שלך הוא אכן חכם, נבון ומקסים.... וגם הרבה מעבר.... אבל אני משוחדת.

חייל של 100 שערים /שייגעץ

גידלתי זקן ועכשיו אני דוס ואין יותר מה לפחד קניתי תפילין וגם אלוהים ואין יותר מה לפחד אני עושה כל מה שכתוב בספרים אני חייל של 100 שערים יש לי כיפה כזאתי שחורה ויש לה רקמה מזהב שלי חולצה יפה לבנה לכל הימים של החג אני חייל של 100 שערים אז נכון שלא עשיתי צבא ולא שילמתי מיסים ונכון שחוץ מלהתפלל לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הדלקתי נרות ואכלתי מצות ואשתי לבושה בשמלות ארוכות אז אני יהודי ! אוי אוי אוי אוי יהודי ולא ממזמן עברה בשכונה אחת עם בגדים קצרים ולמה הם לא מתחשבים אני ירקתי עליה ישר בפנים אז נכון שלא עשיתי צבא ולא שילמתי מיסים ונכון שחוץ מלהתפלל לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הדלקתי נרות ואכלתי מצות ואשתי לבושה בשמלות ארוכות אז אני יהודי ! אוי אוי אוי אוי יהודי אז לפני שתפרוץ פה מלחמת אחים בואו נשב נלבן עניינים נקבל החלטות נחוקק גם חוקה אבל קודם |תדגש|תחזרו בתשובה

אני לא מכיר את הבן שלך אבל...

עם יש לו אמא כזאת אז הוא בטח חכם גאון נבון ועוד כל מיני אני לא משוחד אני סתם חנפן
והשיר שהעתקתי לפה מזכיר לי קצת את המצב

katykr

New member
עידו היקר,

הבן שלה, זה החבר שלי.... וזה בעצם KING KAZABUBU שהוא חבר כאן בפורום.. והוא אפילו יצא להגנתך בשירשור הזה...

Moooran

New member
דיי מספיק !!!! ../images/Emo46.gif

אני חושב שהגזמתם כולכם, תפסיקו עם כל העניין הזה, מהצד זה נראה טיפשי לחלוטין, לכל החבר´ה שמבקשים שעידו יחליף את השם משתמש, מיצנו את העניין, אני יודע, זה פוגע גם בי לראות את השימוש בשם השם בזילזול כזה, אבל כבר דנו על זה וניסנו לשנות ולא הלך, ובמקום לדרוש שיחליף, תבקשו אולי בסוף עידו יחליט שזה מספיק חשוב להחליף את השם ויהיה מוכן להקריב מצידו מאמץ קטן על מנת לא לפגוע ברגשות של אחרים, כל החבר´ה שצועקים פה כפייה דתית!!!! כמו זאב! זאב! אז אני באמת חושב שהגזמתם, כי לבינתיים מה שאני ראיתי בהודעות הכתובות בפורום זוהי כפייה חילונית לשמה, הזילזול המוחלט בערכים שלאחרים נראים חשובים, ממש בושה, וזה לא משנה איזו דת או אמונה, אין לכם כל זכות לזלזל, ממש בושה! באהבה מורן ישראל

‡NoK

New member
אני יודעת שסגרתם את השירשור..

אבל הייתי חייבת להוסיף משהו: בעצם זה שאתם מבקשים מעידו לשנות את הכינוי שלו, אתם פוגעים באמונה שלו! הוא אתאיסט ומבחינתו שימוש בשם יהוה הוא לא חטא.. אז כשאתם כופים עליו לשנות את השם שלו אתם בעצם פוגעים בערכים (לא מצאתי מילה אחרת) שלו.. אז אולי איש איש באמונתו יחיה? אתם לא ´נושאים את שם ה´ לשווא´? יופי לכם! אז מה איכפת לכם שאחרים כן?! זה בדיוק כמו שאני אגיד "מפריע לי שאתם מאמינים באלוהים אז תפסיקו!".. תחשבו על זה גם מהכיוון ההוא.. אבל זה לא מפריע לי ..כי זו האמונה שלי וזו שלכם אז למה זה מעניין אותי בכלל? סליחה על הניסוח הגרוע ..אני קצת עצבנית

katykr

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

ועכשיו השירשור באמת סגור. כל אחד כאן הביע את דעתו, וזהו..הגיע הזמן לסגור את השירשור.

תוספת חשובה

מנהלת הפורום ביקשה לסגור את השרשור, ואני מכבד את בקשתה. עם זאת, הדברים שאני מביא כאן, חשובים, להערכתי, לכל מי שהשתתף בדיון הארוך הזה (וגם למי שלא). על כן החלטתי להוסיפם חרף הבקשה האמורה, ואני מתנצל מראש על כך. המדובר בתקדים משפטי (שחיפשתי ומצאתי), אשר בו אכן הורשע אדם בעבירה על סעיף 173 (1) לחוק העונשין (הוא הסעיף שציטטתי, הדן בפגיעה גסה ברגשות דת). ההרשעה הייתה בבית המשפט המחוזי, והעונש שנגזר על הנאשמת (בגין העבירה הנדונה ועבירות נוספות) הוא שלוש שנות מאסר, מתוכן שנתיים בפועל ואחת על תנאי. הנאשמת, טטיאנה סוסצקין מתנועת "כך", הגישה ערעור על פסק הדין, אך הערעור נדחה פה אחד על-ידי שלושת השופטים בבית המשפט העליון. אני מביא כאן כלשונם את עיקרי הדברים הנוגעים לענייננו מתוך קובץ פסקי דין של בית המשפט העליון (ערעור פלילי 697/98, טטיאנה סוסצקין נגד מדינת ישראל, פ"ד נ"ב (3) 289). פה ושם הוספתי הערות הבהרה בסוגריים מרובעים: "המערערת הורשעה בבית המשפט המחוזי בשני אישומים. במוקד האישום הראשון עומדים כרוזים, אשר הכינה המערערת, ובהם מצוירת דמות חזיר. על הדמות מופיע בעברית ובאנגלית השם ´מוחמד´, עוטה כפייה ודורך על ספר פתוח, שעליו נרשם ´קוראן´. בכתב האישום נטען, כי המערערת נכנסה לשטח המועצה הפלסטינית בעיר חברון כשהיא לבושה חולצה צהובה, שעליה סמלה של תנועת ´כך´. עוד נטען, כי המערערת הדביקה כרוזים מספר על דלתות חנויות שבשטח המועצה הפלסטינית. נוכח מסקנתו, כי קיים ספק אם המערערת הפיצה בפועל את הכרוזים, הרשיעה בית המשפט [המחוזי] בעבירה של ניסיון לפגיעה ברגשי דת, על-פי סעיפים 173 ו- 25 לחוק העונשין..." [שימו לב: המערערת הכינה את הכרוזים, אך לא הוכח כי היא גם הפיצה אותם בפועל, ועל כן היא הורשעה רק בניסיון לפגוע ברגשי דת, ולא בפגיעה ממש. המערערת הורשעה גם בעבירות נוספות, שאינן נוגעות לענייננו. - ע"ב]. בית המשפט העליון פסק: "... בנסיבות מסוימות עשויה להיות הצדקה להטיל מגבלות על חופש הביטוי בהקשר של פגיעה ברגשות הדת. עם זאת נדרשת זהירות רבה בתחימת גבולותיו של האיסור הפלילי לפי סעיף 173 לחוק העונשין. יש להקפיד על כך, שאיסור פלילי זה לא יפגע בחירויות יסוד בשיטת המשפט שלנו מעבר לנדרש כדי להשיג את מטרתו - מניעת פגיעות קשות ובלתי מוצדקות ברגשות הדת. לשון סעיף 173 (1) לחוק העונשין אינה מציבה דרישה לפגיעה בפועל ברגשות הדת. היא מציבה דרישה להתנהגות, אשר יש בה פוטנציאל אובייקטיבי לפגיעה כזו... [כלומר, אין צורך להוכיח שמישהו נפגע, אלא רק שמישהו עלול להיפגע. - ע"ב]. החובה שלא לפגוע ברגשי הדת של הזולת, הקבועה כיום בסעיף 173 לחוק העונשין, נובעת במישרין מחובת הסובלנות ההדדית בין אזרחים חופשיים בעלי אמונות שונות, שבלעדיה לא תיתכן חברה דמוקרטית כשלנו... בפרסום הכרוז הייתה טמונה פגיעה כזו ברגשות הדת, החוצה את גבול המותר... שיטת המשפט שלנו מכירה בחיוניות ההגנה על ביטויים, כנדבך בסיסי במבנה הדמוקרטי. ואולם, בכך אין כדי לשנות מן העובדה, שבנסיבות מסוימות מלים, סמלים, ביטויים, עלולים להיות מסוכנים לא פחות ממעשים. כך גם במקרה זה, שבו ביקשה המערערת לחלל שניים מן הסמלים הקדושים ביותר לדת האיסלאם, בלבו של מקום, אשר המתח הבין-לאומי והבין-דתי שבו הוא עצום, ובתקופה שבה סף הרגישות גבוה במיוחד... מכאן כי דין הערעור על העונש, בשני האישומים, להידחות". לאור האמור, אני מציע למנהלי הפורום הנכבדים להתייחס בהסתייגות לאישור (בעל-פה אני מניח) מהנהלת החברה בנוסח: "זה בסדר, אין מה לדאוג", מה גם שאישור כזה סותר את מה שקבעה הנהלת החברה בעצמה בתקנון הפורומים, המפורסם באתר זה. אגב, למעוניינים: העליתי את הנושא גם בפורום "חוק ומשפט", וגם שם התפתח שרשור מעניין.

למעלה