מזגן! קולה() או נסטי?()
A animfanatic New member 14/7/10 #42 ../images/Emo83.gif נסטי ../images/Emo3.gif ~ גונבת לך את השאלה מלמעלה ~ הארי פוטר או דמדומים [ ]
D DeathK New member 15/7/10 #43 ../images/Emo59.gif פוטר.. כי דמדומים זה לבנות מדי ../images/Emo3.gif
A animfanatic New member 15/7/10 #45 ../images/Emo83.gif אבל למה לבנות מידי ? ../images/Emo6.gif כחול לראות סרט בקולנוע או ב- DVD
T THai483 New member 15/7/10 #46 בקולנועD: אין לי משהו נגד דמדמומים, הארי פוטר זה פשוט סגיד 3> הממ.. האוס( ) או האנטומיה של גריי?(>_>)
בקולנועD: אין לי משהו נגד דמדמומים, הארי פוטר זה פשוט סגיד 3> הממ.. האוס( ) או האנטומיה של גריי?(>_>)
T Tommy89 New member 15/7/10 #47 ../images/Emo205.gifהאנטומיה של גריי!! ../images/Emo7.gif איזה פרק תותח! אבל מבאס שצריך לחכות מלא זמן לעוד עונה. ומסכימה עם מה שאמרת על פוטר חח אורנג' או סלקום?
../images/Emo205.gifהאנטומיה של גריי!! ../images/Emo7.gif איזה פרק תותח! אבל מבאס שצריך לחכות מלא זמן לעוד עונה. ומסכימה עם מה שאמרת על פוטר חח אורנג' או סלקום?
T THai483 New member 15/7/10 #54 האוס עד המוות3> הוו הארי *-* הממ סלקום, אני רגילה לסלקום ^^ ואם כבר זורמים בנושאי הארי פוטר.. הפלפאף או רייבנקלו? אלה בתים דיי נטושים, יהיה מעניין לדעת מה חושבים עליהם D:
האוס עד המוות3> הוו הארי *-* הממ סלקום, אני רגילה לסלקום ^^ ואם כבר זורמים בנושאי הארי פוטר.. הפלפאף או רייבנקלו? אלה בתים דיי נטושים, יהיה מעניין לדעת מה חושבים עליהם D:
A animfanatic New member 15/7/10 #48 ../images/Emo83.gif מיישרת ../images/Emo9.gif אורנג' - למרות שאני בכלל בפלאפון, אבל זאת סתם חברה סתומה פלאפון טאץ' או פלאפון רגיל
../images/Emo83.gif מיישרת ../images/Emo9.gif אורנג' - למרות שאני בכלל בפלאפון, אבל זאת סתם חברה סתומה פלאפון טאץ' או פלאפון רגיל
A animfanatic New member 15/7/10 #50 ../images/Emo83.gif כ"כ מסכימה ../images/Emo45.gif ויש לי טאץ' XD נלך על גמדים דג או תוכי
T Tommy89 New member 15/7/10 #51 ../images/Emo205.gifדג. חייה שקטה. אני שונאת רעש. מיטה וחצי או זוגית?
A animfanatic New member 15/7/10 #52 ../images/Emo83.gif מיטה זוגית ../images/Emo9.gif כלב - פינצ'ר או בולדוג
T Tommy89 New member 15/7/10 #53 ../images/Emo205.gifבולדווווג../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif חמוד רצח חחח שעון מעורר או שעון בפלאפון [אתם יודעים, הצלצולים המעצבנים למיניהם..]?
../images/Emo205.gifבולדווווג../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif חמוד רצח חחח שעון מעורר או שעון בפלאפון [אתם יודעים, הצלצולים המעצבנים למיניהם..]?
M Michal PRS New member 15/7/10 #57 ../images/Emo110.gif הפלאפף אני חושבת... בזמן האחרון למדתי לאהוב צבע צהוב... שיפודי פרגיות או סטייק פרגית במרינדה?
../images/Emo110.gif הפלאפף אני חושבת... בזמן האחרון למדתי לאהוב צבע צהוב... שיפודי פרגיות או סטייק פרגית במרינדה?
E e t a New member 15/7/10 #58 ../images/Emo118.gifחחח שאלה מצויינת../images/Emo70.gif XD סטייק פרגית במרינדה בורגוס או בלאק
M Michal PRS New member 15/7/10 #59 ../images/Emo110.gif אווו שאלה קשה... בלאק! באוכל בלאק ובמחיר בורגוס פיצוץ עם תוספת כרמל או שוקולד? (למרות שאין על תות!! אבל אם כבר מתפשרים...)
../images/Emo110.gif אווו שאלה קשה... בלאק! באוכל בלאק ובמחיר בורגוס פיצוץ עם תוספת כרמל או שוקולד? (למרות שאין על תות!! אבל אם כבר מתפשרים...)