רוק!!! אוונסנס או סינמה ביזאר? (:
E e t a New member 15/7/10 #81 ../images/Emo118.gifאוונסנס ../images/Emo9.gif בלוגים - ישראבלוג או תפוז
A animfanatic New member 15/7/10 #82 ../images/Emo83.gif אוונסנס ../images/Emo47.gif טוקיו הוטל או לינקין פארק
K KameaChan New member 15/7/10 #83 ../images/Emo221.gif ט"ה! ../images/Emo23.gif *גונבת לדני את השאלה* *צחוק מרושע* בלוגים - ישראבלוג או תפוז
../images/Emo221.gif ט"ה! ../images/Emo23.gif *גונבת לדני את השאלה* *צחוק מרושע* בלוגים - ישראבלוג או תפוז
E e t a New member 15/7/10 #84 ../images/Emo118.gifיוצא שאני עונה על השאלה של עצמי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לגמרי יותר אוהב בלוגים בתפוז, בניגוד לרובכם נושא של הודעה, או תוכן של הודעה
../images/Emo118.gifיוצא שאני עונה על השאלה של עצמי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני לגמרי יותר אוהב בלוגים בתפוז, בניגוד לרובכם נושא של הודעה, או תוכן של הודעה
K KameaChan New member 15/7/10 #85 ../images/Emo221.gif ט'חחח! לאב יו, דני! ברור שתוכן! D: קרן יער או וובוזלה אני יודעת שזו שאלה מפגרת אבל לא אכפת לי ~
../images/Emo221.gif ט'חחח! לאב יו, דני! ברור שתוכן! D: קרן יער או וובוזלה אני יודעת שזו שאלה מפגרת אבל לא אכפת לי ~
M Michal PRS New member 15/7/10 #86 ../images/Emo110.gifקרן יער כי את השני אני לא מכירה... גמל או דוב נמלים?
E e t a New member 15/7/10 #87 ../images/Emo118.gifגמל../images/Emo70.gif דוב נמלים זה קצת קריפי פלייסטיישן - שלט או ג'ויסטיק
A animfanatic New member 15/7/10 #88 ../images/Emo83.gif ג'ויסטיק ../images/Emo3.gif מגסון (מישהו זוכר את זה ? ) או פלייסטיישן
S SexMachine483 New member 16/7/10 #90 פלייסטיישן, רק כי אין לי מושג מה זה מגסון XD קפה שחור או נס? D:
T THai483 New member 15/7/10 #89 הממ.. ג'ויסטיק זה המקל הזה, נכון?XD אם כן אז שלט, עם כפתורים וכאלה. הכי פשוטD: אגאדיר(אגב!! אני הולכת היום! סוף סוף! ווהוווווווווו!) או מוזס?(אף פעם לא אכלתי שם O: )
הממ.. ג'ויסטיק זה המקל הזה, נכון?XD אם כן אז שלט, עם כפתורים וכאלה. הכי פשוטD: אגאדיר(אגב!! אני הולכת היום! סוף סוף! ווהוווווווווו!) או מוזס?(אף פעם לא אכלתי שם O: )
X Xx Haley xX New member 16/7/10 #92 ../images/Emo17.gifהרסת את הסדר!XD טוב תמשיכו מי פה. אממ, שנייהם? עדין לא אכלתי באפ אחד מהם. ולתהילה בארווור שקולה ואח"ס ספרייט.XD חמצוצים טבעים מהטבע.XD ~נו הפרחים החמצמים האלה עם הפרח הצהוב והגבעול ירוק.~ או חמצוצים מסוכרים לא מהטבע.
../images/Emo17.gifהרסת את הסדר!XD טוב תמשיכו מי פה. אממ, שנייהם? עדין לא אכלתי באפ אחד מהם. ולתהילה בארווור שקולה ואח"ס ספרייט.XD חמצוצים טבעים מהטבע.XD ~נו הפרחים החמצמים האלה עם הפרח הצהוב והגבעול ירוק.~ או חמצוצים מסוכרים לא מהטבע.
A animfanatic New member 16/7/10 #93 ../images/Emo83.gif שאלה מוזרה ../images/Emo6.gif נלך על - חמצוצים מסוכרים לא מהטבע XD רק כי ההסבר שלך על הטבע דיי מלחיץ אותי סוכריה על מקל או מסטיק
../images/Emo83.gif שאלה מוזרה ../images/Emo6.gif נלך על - חמצוצים מסוכרים לא מהטבע XD רק כי ההסבר שלך על הטבע דיי מלחיץ אותי סוכריה על מקל או מסטיק
A animfanatic New member 16/7/10 #95 ../images/Emo83.gif צימר 483 ../images/Emo99.gif גיטרת בס או גיטרה חשמלית
S SexMachine483 New member 16/7/10 #96 חשמלית! ../images/Emo168.gif כי לכולנו יש חלום לנפץ גיטרה חשמלית על הקיר מחשב רגיל או נייד?