זוכים בתכשיטים לחג ב-

תכירו - מערכת המסרים החדשה ../images/Emo30.gif

גולשים יקרים, אנחנו שמחים לבשר כי לאחר חודשים רבים של תכנון והשבתת מערכת המסרים אתמול בלילה והיום בבוקר - מערכת המסרים החדשה עלתה לאוויר. על תפעול המערכת המשודרגת ושלל האפשרויות החדשות הקיימות בה, תוכלו לקרוא בבלוג הבית: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=2120324&r=1 לשאלות נוספות, דיווח על תקלות ותמיכה טכנית, נשמח לעמוד לרשותכם בפורום המשוב: tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=168 אנחנו מקווים כי תהנו מהשימוש במערכת המסרים החדשה, מאפשרויות העיצוב והשליחה החדשות ומהשיפורים הטכניים שנעשו. תודה לכם על הסבלנות בזמן עבודות התחזוקה שבוצעו הבוקר והמשך גלישה נעימה

../images/Emo101.gifעבודות תחזוקה במערכת המסרים

גולשים יקרים, בשעות הקרובות תערכנה עבודות תחזוקה יזומות במערכת המסרים. אי לכך, מערכת המסרים לא תפעל בשעות הקרובות. מטרת עבודות התחזוקה היא לפתור את התקלות השונות המתרחשות במערכת המסרים לאורך הבוקר. אנו מקווים כי בסיומן תוכלו לחזור ולהנות ממערכת המסרים החדשה והמשופרת. תודה על הסבלנות וההבנה, צוות הנהלת הפורומים

בואו לפתוח פורום לאומן האהוב עליכם!

חולים על ברונו מארס, אבל אין לכם איפה לחפור עליו? יש לכם מאגר אדיר של תמונות של קייטי פרי שרק מחכות לצאת לאור? עומר אדם הוא החיים שלכם ואתם רוצים שכולם ידעו? זה הזמן שלכם לפנק את האומן/להקה שלכם בפורום, או במילים אחרות- אנחנו מזמינים אתכם להיות חלק מאשכול מוזיקה ומהקהילה התפוזית, להוביל ולנהל פורום בנושא האומן האהוב עליכם
כך שבמידה ואתם גולשים פעילים ומורעלים, ויש לכם את הכלים, הזמן והרצון לנהל קהילה, אתם מוזמנים למלא את טופס הבקשה לניהול: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp אנו מבטיחים כי כל הפניות יענו, ועם הפניות המתאימות נתקדם במהרה. קדימה, מחכים לקבל מכם הצעות

LeAnnDylan

Well-known member
חבר'ה ניסיתם את המערכת החדשה?

המסרים ממש מגניבים בצבעים וכאלה (כמו בכל מקום אבל רק עכשיו תפוז החליטו ליבא אותה גם לכאן
)

לא עובדת לי

מצד שני לא ממש אכפת לי כדי שאני אדווח על זה אז אם היא עובדת למישהו אחר, דווחו לנו אם כיף בה כמו שדילן מנסה למכור לנו

blah blah story

New member
אעלק. אני יודעת שכל הזמן היית מחכה למסר ממני

כל רגע לחצת על רענן. אני יודעת את האמת!!

../images/Emo45.gif

אחרי שלוש שנים שאני בתפוז זה סופסוף שולח לי מסר על כל תגובה
זה היה יעיל אז כשהיתי באיזה מליין פורומים, אבל עכשיו לא ממש

X יו יו S

New member
ראיתי את הקליפ החדש של ליאן

או את הדקה שהראו ממנו בחדשות הבידור זה רק אני שלא דברתם עליו כאן

LeAnnDylan

Well-known member
מה זה חדשות הבידור?

הזה של גיא פינס או של ערוץ E? ראיתי את הקליפ כשהואא יצא ורציתי לעשות מיני שרשור של כל הקליפים החדשים שיצאו בזמן האחרון הבעיה היא שאני לא בבית והאינטרנט פה איטיייייייי ריצח
זה מזה סיוט לשים כמה קישורים יחד :-\ הקליפ אגב מדהים בעיניי
מה חשבת עליו (מהמעט שראית?) ומה אמרו עליו?

X יו יו S

New member
גיא מתנגש לי אז למרות שאני אוהבת אני לא רואה

אוף חייבים להיגמל פה מערוץ ויוה
וראיתי בערוץ הבידור אתמול דיברו על הקליפ של שלטון (אשתו גם בעסק של קאנטרי <בטוח שזה רעיון גאוני לבדוק את העניין הזה בחוליה החלשה אבל אין לי כוח
>) מראים שם הרבה את כוכבי קאנטרי אני באופן אישי בתקופה הקרובה מתכוונת לצפות כל יום בחדשות הבידור כי בעלי חזרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
אז אני אעדכן פה על כל פיפס של אנשים מגבעות ונשות הקאנטרי שיראו מה שמזכיר לי את מתמודד מ"הקול" איך לא נבין שהרביצו לך שהיית בתיכון שכל כך התחשק לי לקחת את הכובע שלך ולעשות לו הכירות עם צוואר ואתם תראו אם התחשק לכם בש"ח של ים שישי (מראים ברצף הכל ) הראו בדיוק דקה ואמרו שזה קליפ החדש שלה על מחוסרי בית או משהו כזה על הקליפ או על השיר? אני אצפה בקישור שאמרת ואגיד לך אני עוד צריכה לשמוע את קישורים של ליידי שתקנת לי

X יו יו S

New member
יצא קצת לא ברור ../images/Emo122.gif

התכוונתי שאני אגיד לכם אם דיברו על מישהו מקאנטרי ואתם תראו בשישי שיש מרתון חדשות הבידור

LeAnnDylan

Well-known member
אני אשים להקלטה או משהו../images/Emo3.gif

לאחרונה ג'וליאנה מעלה לי ת'סעיף אז אני לא ממש רואה את חדשות הבידור אם כי היום הייתה כתבה על הבתים של ליידי איי אז ראיתי
והראו את ליאן בפאשן וויק
אגב אישתו של בלייק זו מירנדה למברט. קשה לי להאמין שאת מכירה אותי ולא מכירה את מירנדה למברט... אגב מי זה בעלך?

X יו יו S

New member
תקלטי את של שלישי ורביעי

ואת של היום לא יצא לי עדיין לראות אבל לו יש ש"ח גם ביום ראשון ככה שאם יהיה משהו אני אגיד היא בהחלט הייתה רק ראין לא היה
ומה זה מדברים עליהם הרבה שם שכמעט כל יום יש משהו על מישהו אני יודעת שככה קוראים לה אבל פשוט לא הייתי בטוחה עם היא זמרת או לא (נראה לי בכל הקטעים שלקראת החתונה לא הזכירו את העניין הזה) איך הם הכירו? בעלי החליט לחזור אחרי שנים של שקט מוחלט שאפילו אמא שלו הפסיק להעריץ אותו אבל לי יש כוח התמדה אגב יצא לראות קטע שצ'לסי צוחקת עליו ורציתי לראות לך אבל אני לא מוצאת אז אולי את <במידה ואת צופה בכל פרקים שלה>תוכלי למצוא לי אותו

LeAnnDylan

Well-known member
זה מופיע כמרתון

אז שמתי את זה להקלטה אחת. בכל אופן אני לא יודעת למה הם החליטו לא להזכיר את זה שהיא זמרת. היא יותר מצליחה ממנו. עכשיו יש לו יותר מומנטום בגלל THE VOICE אבל באופן כללי היא מצליחה יותר ממנו. אולי כי הם שיערו שאנשים נורמלים בארה"ב כבר יודעים מי היא. הם הכירו כי שניהם גרים בנאשוויל והולכים לאותם טקסים ומסתובבים עם אותם אנשים. שניהם זמרי קאנטרי וכל זמר קאנטרי עתיד באיזשהו שלב להיפגש עם זמר קאנטרי אחר. סיפור האהבה שלהם לא הכי מענין אותי ככה שאין לי באמת מושג מתי הם נפגשו וזה. אני רק יודעת שכשהם נפגשו לאף אחד לא היה באמת מושג מי הוא. אני זוכרת שאפילו חן שאלה פה בזמנו "מי זה החתיך הזה שמסתובב איתה?"
אחח היו תקופות... לגביי צ'לסי, אני משתדלת לראות הכל בתקופה האחרונה אבל יש הרבה פרקים שפיספסתי. אם היא צחקה עליו בזמן האחרון סביר להניח שראיתי אבל בגלל שאני לא מכירה אותו\יודעת מי זה בטח אני לא זוכרת את הבדיחה אפילו.

X יו יו S

New member
לפני כמה זמן זה קרה?

יש הרבה שילוב כאלה ? נגיד הבעל של מרטינה גם זמר קאנטרי? בקשר לצ'לסי אני מאוד מאוד רוצה לראות את הקטע כבר הסירו אותו מאתר שבו ראיתי אם תוכלי למצוא לי את רשימת אורחים שהיו השבוע (בחמישי שישי או שני ) אני אדע באיזה פרק מדובר כי אני זוכרת במעורפל איך קראו לאורחת

LeAnnDylan

Well-known member
אמממ הם ביחד כבר איזה 3 שנים אאל"ט

בעיקרון רוב הרומנים בעולם הקאנטרי גם אם לא זמר-זמרת זה כמעט תמיד מישהו שקשור לעולם הבידוד. ספציפית לגביי מרטינה, הבעל שלה הוא מפיק מוזיקלי. פיית' היל לדוגמה נשואה לטים מקגרואו (שניהם זמרי קאנטרי מאוד מפורסמים) ליאן ריימס הייתה נשואה בעבר לדין שרמת' שהיה רקדן שהכירה כשהנחתה את טקס ה-ACM בשנת 2001. (בתמונה
) הילרי סקוט (הסולנית של ליידי אנטבלום) הכירה את הארוס שלה (שהוא מתופף באיזשהי להקה לא מוכרת) באולפן הקלטות. ג'וליאן האף הכירה את צ'אק וויקס (זמר קאנטרי) ברוקדים עם כוכבים. היא הייתה הרוקדת הוא היה הכוכב. מאוחר יותר היא הפכה לכוכבת גדולה יותר ממנו ועזבה אותו לטובת ריאן סיקרטס. יש עוד מלא דוגמאות אבל אלה סתם הראשונות שקופצות לי לראש.

X יו יו S

New member
מה חברה של ריאן היא זמרת קאנטרי?

חשבתי שהיא סתם חברה להשכרה כמו שמשכירים טוקסידו

למעלה