זוכים בתכשיטים לחג ב-

X יו יו S

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifואני שונאת את מערכת המסרים החדשה

X יו יו S

New member
טוענת שאני חופרת

אבל גם את זה לקח לה הרבה זמן לרמוז לי אז כתבתי איזה מסר 4 פעמים וזה לא שלח ולא הבנתי מה לא בסדר עד שלחתי את מסר בשני חלקים כמובן שחצי מהדברים שרציתי להגיד נשכחו שנלחמתי עם מערכת שתשלח את המסר

LeAnnDylan

Well-known member
אה נו. את באמת חופרת../images/Emo3.gif

סתם
יו עכשיו אני רואה חדשות הבידור ואני רואה שסוף סוף סוגרים את הבאסטה של כל ילדיי. איזה קטע. אוי ואלי לרטר בהיריון
יש נשים שאסור להן ללדת פשוט!

X יו יו S

New member
אוי לך עדיין אין מושג עד כמה ../images/Emo140.gif

את אוהבת מישל גלר? הבנתי שהיא קופצת להתארח שם מי זאת ואלי לרטר ועזבי כל עוד אוקטומאמ לא מודיעה שהיא שוב בהריון אפשר לנשום לרווחה למרות שאוף איתי
ששמעתי על סיפור שלה היא בי חלקים שרצו להיות היא

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי שמץ של מושג על מה את מדברת

שום דבר שכתבת לא הבנתי. על מי לעזאזל את מדברת?!
מישל גלר זו שרה מישל גלר כאילו? זו ששיחקה את באפי? חוזרת לאן? אהה רגע דיברתי על כל ילדיי אז כן. הם אמרו שם שהיא חוזרת לפרק ביקור. היא מעולם לא עניינה אותי במיוחד. אלי לרטר זו זו ששיחקה את ניקי (וכל פיצולי האישיות שלה) בסדרה גיבורים. הייתי מאוהבת בה נואשות למרות שהייתה לה אינטליגנציה של נעל. הדמות שלה הייתה כזו סקסית והיא וניית'ן יחד היו מהממים!!!

X יו יו S

New member
ראיתי גם את ליידי אנטבלום שרים את המנון

באיזה במשחק גאה בעצמי שזהיתי אותם :)

X יו יו S

New member
זה באמת קשה ../images/Emo178.gif

סימן הכר שלהם מבחינתי
שיש שם אחד שמזכיר לי מתמודד מאיידול כי הבת כל פעם נראת שונה

LeAnnDylan

Well-known member
הוא מזכיר לך את פול?

כל הזמן אמרתי במהלך העונה שהם דומים וכולם אמרו לי שלא
|הא| בכל אופן הילרי משנה הרבה תסרוקות, זה נכון אבל אני חושבת שבסופו של דבר תמיד יש לה אותן פנים עגלגלות אז כל לזהות אותה יחסית. חוץ מזה שגם הבן השני תמיד נראה אותו הדבר.

למעלה