זוכים בתכשיטים לחג ב-

X יו יו S

New member
כן פול לא זכרתי את שמו

טוב עכשיו הבנתי מי זאת הילרי כן אבל תסרוקות שלה ממש משנות אותה לפעמים היא נראת רגילה לגמרי לפעמים כוכבת על

LeAnnDylan

Well-known member
היא מהממת בעיניי../images/Emo23.gif

ז"א היא לא יפה במיוחד. אני זוכרת שבהתחלה תמיד חשבנו שהיא ממש מכוערת וביום שהבנתי שאני מאוהבת בה לגמריי וסיפרתי לחן, היא רצתה להרוג אותי כי לא הבינה מה מצאתי בה ואיך יכולתי להתאהב בה. אבל יש בה סקס אפיל כזה שאני לא יודעת להסביר אבל כשמתאהבים בה היא פשוט נראית מהממת תמיד. אני לא מסוגלת להסתכל על תמונה של ולראות את הפגמים. היא מושלמת בעיניי!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo243.gif ליאן ריימס VS ג'וליאנה רנסיק ../images/Emo243.gif

ג'וליאנה, המנחה של ערוץ E שבזמן האחרון מזה עפה על עצמה נשאלה מי הסלב שהכי היית רוצה להאכיל (כי היא פתחה מסעדה חדשה) והיא ענתה שהייתה שמחה להאכיל את ליאן ריימס כי היא רזה מידי. ליאן לא נשארה חייבת וענתה לה שאם היא כל כך מודאגת לגביי המשקל שלה היא יכולה להזמין אותה למסעדה החדשה שלה ולראות בעצמה כמה היא אוכלת... אח"כ הוסיפה ליאן בתגובה שבתור אחת שכל הזמן מקבלת ביקורת לגביי במשקל שלה (ג'וליאנה) היא מצפה ממנה להבין ולא לצאת במסכת האשמות משלה. http://www.youtube.com/watch?v=praTKsyVZHQ

ג'וליאנה הזו צריכה מכות

זה לא שאני חושבת שליאן לא צריכה לאכול משהו. אני גם מתנדבת להאכיל אותה עם צריך אבל אני לא יכולה לסבול את ג'וליאנה.

Guncrazy

New member
אני אוהבת את התגובות של ליאן

אני בטוחה שזה מעצבן ומתסכל לשמוע ביקורות כאלה מכל העולם (גם אם הן מוצדקות) והיא מצליחה לשמור על תגובות מאוד רציונליות ומאופקות. על זה כל הכבוד לה. That being said שתאכל משהו, היא נראית רעבה
אגב ג'וליאנה רנסיק בלתי נסבלת עוד מתחילת ימיה ב-E.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo44.gifליאן ריימס בגמר של AGT../images/Emo44.gif

ליאן הופיעה עם סילווטס בגמר של אמריקה'ס גוט טאלנט. הלהקה של הרקדניות שהגיעו לגמר נתנו הופעה ממש מקסימה לצד השיר Give של ליאן. http://www.youtube.com/watch?v=JLJA1SUuKJ8

blah blah story

New member
פה הקול שלה נשמע בס יותר - וזה מה שאני לא

אוהבת בו. בנוגע להודעה הקודמת בנוגע לקול שלה - תראי, אני לא מכירה את השירים שלה - יכול להיות שהם מדהימים אבל באמת שאני לא אוהבת את הקול שלה. וזה לא לעשות דווקא - כי כשחרשתי את רדיו של הבנות לא ידעתי מי שרה את השירים והיו כאלה שישר הפריעו לי - אז בדקתי מי הזמרת וכמה פעמים זו הייתה היא - אז זה ממש לא בשביל להרגיז. וכבר אמרתי לך כמה פעמים שלדעתי גם לשאניה אין את הקול הכי מדהים בעולם ושלמרטינה יש קול הרבה יותר יפה - אז אני חושבת שאת מבינה שזה באמת בא מתוך העדפה אישית ולא מתוך להכעיס או להתווכח.

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא שאני חושבת שאת עושה דווקא

זה שאני חושבת שאין לך טעם. שני דברים שונים לגמריי

X יו יו S

New member
מצטערת אני לא יוצאת מהבית

היא קשר היחיד שלי עם עולם החיצון וגם לא מזיק שהיא מאוד יפה |וואו|

LeAnnDylan

Well-known member
איףףףףף לאסביוט../images/Emo69.gif

בסדר|הא| אני אסתפק בהילרי שלי