זוכרות את הזקיק שלי??? הלך פייפן.. |אוט

../images/Emo32.gif זריקה נגד שפעת ../images/Emo35.gif

מישהי לוקחת? מישהי יודעת אם יש איזו השפעה? אם כדאי או לא???

נועם@בת

New member
קיבלתי בשנה שעברה

היה בחינם- אז לקחתי
לראשונה מזה שנים עברתי חורף שלם ללא שפעת. הישג לא רע בשביל מורה, במיוחד כשלא הייתי במיטבי בשנה שעברה. השנה אני רוצה להתייעץ קודם עם ההומאופתית. נועם

נוג

New member
אני ממליצה לקחת חיסון

הי, אני כל שנה לוקחת חיסון לשפעת וכל כמה שנים גם לדלקת ריאות. השנה לקחתי גם וגם, לי זה עוזר עם אני לא לוקחת, אני כל הזמן חולה, אז צרכים לשמור על הגוף שלנו בריא ולא מותש ממחלות ושפעות כדי שכל האנרגיות יהיו להפריות והריונות. נוג

IVF זה לא נורא ../images/Emo25.gif

שלום לך יקירתי, long time no hear אין לי נסיון בדבר אבל אני רק יודעת שאם תקחי את זה בקלות זה יהיה סבבבבבבא חוצמזה לאחרונה גם אני חוטאת במחשבות הזדוניות האלו רק שהרופא שלי לא מוכן כרגע לשחרר אותי להרפתקאה הזו.....ואת יודעת על מי אני מדברת
חביבתי תהיי חזקה ורבק תתקשרי. צ´או כחלחלת

באאבו

New member
התקשרתי ../images/Emo33.gif, לא היית ../images/Emo7.gif

(יליוצ´ה, התקשרתי אליך הבוקר, השארתי הודעה על המשיבון (סבירות מאד גבוהה שלא תביני את ההודעה כי קצת נבלעו לי המילים..
, ואז, מה אני יכולה לעשות?? ) בכל מקרה, אני רוצה לשאול אותך לגבי הרופא, למה הוא נגד IVF אצלך, ובמקרה שלי דוקא בעד. (בואי נעשה השוואות ו"נתפוס אותו על חם"
) ענין נוסף, התקשרתי גם לאמיר... ת´קשרי ונשתמע.. באבו

אפרת**

New member
באבו

ביצית יכולה להחזיק מעמד עד 24 שעות ואני בטוחה שזה ממוצע ויש מעל ויש מתחת. וביחס ל- IVF גם אני נורא פחדתי בהתחלה. אבל הפחד היה יותר נפשי ולא בגלל הקטע הטכני, בגלל שזה התותח הכי ח זר וזהו אין מכאן לאן לעלות יותר. ההרדמה ל השאיבת בייציות - היא ממש כלום. באמת. הזריקות - זה אותן זריקות רק אולי מינונים גבוהים יותר של הורמונים, אז צריך להשמר מהיפרסטימולציה. הלואי שתצליחו לפני זה...
אפרת

למעלה