זוכרים כמה שהצטערתם על קומונת ה..

שָׂרָה

New member
זוכרים כמה שהצטערתם על קומונת ה..

הפלות שנסגרה? כדי לפצות את כל המצטערים, פתחתי חדשה
עכשיו אני מנהלת אותה, ולא שיראל. אז אם מישהו בלבטים יכול לבוא לכאן. אם אתם מכירים מישהו בלבטים תפנו אותם גם כן. כל תינוק שינצל מגזר דין מוות יזקף לזכותינו. הצלת חיים היא מצווה גדולה

QueenOfMagic

New member
אני עדיין לא מבינה

למה שמים דווקא בפורום שהוא דיי תומך בהפלות דבר כזה? מה כדי להרגיז? מה אני ושאר האנשים פה לא יודעים שיש מתנגדי הפלות? מה הפואנטה?

שָׂרָה

New member
סליחה לא התכוונתי להרגיז אותך

היה נראה לי שיש אנשים שמעוניינים להשתתף ויש גם מתלבטים. הם יכולים להיות בכל מקום, כולל הפורום הזה. אף פעם אי אפשר לדעת...

efroch99

New member
שרה, את לא יודעת??

ההיתממות הזאת תמוהה בשביל מישהי שקוראת וכותבת פה כל כך הרבה זמן.

QueenOfMagic

New member
לא הרגזת אותי

כי אני יודעת שיש כאלה שהם מתנגדי הפלות ויופי להם. אבל אני חושבת שאת יודעת שבפורום הזה יש אנשים שהם בעד הפלות. להתגרות בנו סתם אני לא חושבת שיש לך סיבה. כמובן שמי שמעוניינת מהפורום הזה להתתשתף בקומונה שלך מוזמנת, אבל זה עדיין לא מכובד לשים הודעה כזו בפורום הזה...את אישה מבוגרת את לא צריכה שילדה בת 21 תגיד לך את זה נכון?

Arfilit

New member
מתקנת לפחות לגבי עצמי

אני לא תומכת בהפלות אני תומכת בזכותה של כל אישה להחליט לגבי עצמה ולגבי גופה.

Kalla

New member
הפלה זה רצח?

לידת תינוק לא רצוי היא רצח של נשמה.

mary26

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושבת כך

ואני לא מבינה מאיפה באות המוסכמות האלה,צרות האופקים ..

שָׂרָה

New member
מכירים את האגדה על לידת רפול?

יש הרבה הורים שבדיעבד שמחו שלא הפילו. אני מאמינה שכל יצור חי שמרגיש יש לו זכות לחיות. אם עוד לא עברו 40 יום ועדיין אין גלי מוח אז העובר עוד לא מרגיש אז זה לא כל כך נורא. לגבי סיכונים בטיפולים רפואיים, יש טיפולים מסוכנים יותר מאחרים, וזכות כל אחת לדעת את זה. הרבה נערות לא שמעו על הסיכונים, והן נתונות תחת לחץ להפיל. זה כן בסדר?

SaraGubits

New member
באגדה מספרים שאמו של רפול

היתה במצב כלכלי קשה, והיה לה מאד קשה לפרנס את ה4 ילדים שלה. היא היתה בהיריון חמישי. ואז היא הלכה לרופא להפיל. הרופא דרש 3 זוז, אבל היה לה רק 2 זוז. ובגלל זה ההיריון נמשך עד ללידה

Arfilit

New member
חשדתי שזה הכיוון

אני חייבת לאמר שאני לא בטוחה שמוסר ההשכל הגיוני בעיני, ולמעשה הוא אפילו בעייתי בעיני. כי אם - לצורך הענין - אנו מניחים שרפול המנוח היה איש דגול (ולמרות המרחק הגדול שלי מחלק בלתי מבוטל של דעותיו - יש צדדים באישיותו שאני בהחלט מאוד מכבדת ומעריכה) - הרי שזה שהסיפור הוא עליו זו רק יד המקרה. תארי לעצמך, שמנגד, היו מספרים לך את אותו הסיפור - אבל על אמו של אדולף היטלר (אם ניקח את הקצה) - מה היתה המסקנה אז? שהמדינה צריכה לממן הפלות לכל דורשת ויפה שעה אחת קודם? לכן - אישיותו של הילוד אינה רלוונטית בשיח בנושא הזה.

I s t a r

New member
מה ששרה עושה זו דמגוגיה זולה

כי על כל "רפול" אני יכולה להביא לך אלף תינוקות לא רצויים בעולם שהפכו לעבדים , שפחות מין, שק איגרוף להוריהם, דיירי רחוב, גופות לממכר איברים להשתלה. אני יכולה גם להביא לך אינסוף של סיפורים על תינוקות לא רצויים שננטשו ומתו ,שאומצו ע"י משפחות אומנות שהתעללו בהם,או שסתם גדלו בבתים חסרי אהבה ,בתחושה שהם פגם במשפחה, נטל ,לא רצויים ולא אהובים. בקיצור, לא שווה התייחסות.

SaraGubits

New member
לא הבנת מה התכוונתי

רוב הילדים שמתעללים בהם הם תוצאה של הריונות רצויים ומתוכננים

I s t a r

New member
והסטטיסטיקה הזו לקוחה מאיפה?../images/Emo31.gif

את באמת יכולה להשוות את היחס של אם שרצתה היריןם ולידה וגידול ילדים -רצתה את זה והייתה שלמה עם זה וציפתה לזה והתחברה לזה בכל מאודה- לאישה שקיללה את ההרגע, ששנאה את הבטן התופחת, שהמצוקה האיומה שלה מלשאת תינוק שאינה רוצה בתוך גופה גרמה לה לשנוא את גופה שלה,את חייה, שאולי נכנסה לדיכאון עמוק או אפילו ניסתה לבדה להפיל בלית ברירה, שמרגישה שגופה בגד בה והיא שונאת ומתעבת ומרגישה כאילו היא בכלא שאין בריחה ממנו?? כמה אטום אפשר להיות לעזאזל??? כמה את יכולה עוד להמציא לנו "עובדות" כמו הנ"ל כדי להוכיח את דברייך?? זה הרי כאלה שטויות שרה,שטויות!!!!!

QueenOfMagic

New member
אני קצת לא מסכימה עם דברייך

ואני מאוד מסכימה עם התגובה שקיבלת ולא ממני

Kalla

New member
ואת אישית תדאגי לילדים הלא רצויים?

את תוודאי שלא יפלו בין הכסאות? שיימסרו מיד למשפחות חמות ואוהבות או לפחות שידאגו לכל מחסורם? כל עוד את לא לוקחת אחריות על חיי הילדים שאת מטיפה לא להפיל, אין לך זכות מוסרית לעודד בצורה מכוונת ואגרסיבית ילודה של תינוקות לא רצויים. זה לא חוכמה ללדת אותם, החוכמה היא לדאוג להם לאחר שיוולדו. לא מבינה איך את מסוגלת לחיות עם המחשבה שאולי בעקבות פעילותך המיסיונרית יוולד תינוק שלא יהיה מי שיאהב אותו ויטפל בו, ומי יודע בכלל מה עלול לקרות לו. אני לא הייתי מעזה.

למעלה