זוכרים שהיתה תקופה בתל אביב

תודה, רציתי לעשות זאת בלי רשות

טיפ קטן להעתקת תמונות ע"י צילום מסך: כדי ללכוד רק את החלון הפעיל, ולא תמונת המסך המלאה(הכוללת את שורת המשימות ולעיתים חלקים משולחן העבודה) יש להשתמש בשילוב המקשים Alt+PrintScreen ואז להדביק כרגיל למקום הרצוי. כדי לקבל שטח חלון דפדפן גדול יותר מומלץ ללחוץ על מקש "F11" , זה יעלים את סרגלי הכלים וכותרת חלון הדפדפן. כדי לחזור למצב הקודם ניתן ללחוץ שוב על "F11 " (זה יאפשר להעתיק תמונות גדולות יותר).

magy

New member
אני הולכת לבדוק את מה שכתבת

לא ידעתי................ תודה...........

magy

New member
לא מצליח

מתיי משתמשים ב- F11 ? אני באמת רוצה לסלק את כל החלקים המיותרים. אני מכירה את תהליך ההעתקה והשמירה..........כמו שעשיתי......... מוכן לעזור לי......?

בכיף-

1.נכנסים לאתר בו יש את התמונה הרצויה. 2.לוחצים על "F11 " 3.לוחצים על ה Alt ובזמן שהוא לחוץ לוחצים גם על מקש ה PrintScreen . 4.לוחצים פעם נוספת על "F11 " 5.מדביקים את התמונה לחלון תוכנת עריכת התמונה (הפשוט ביותר הוא תוכנת "צייר" של חלונות) כאן ניתן לגזור את התמונה ולסלק את הרקע במידה ורוצים. 6.שומרים את התמונה בשם ובפורמט שרוצים. 7.מצרפים להודעה בפורום. 8. בהצלחה!!!

magy

New member
תודההההההההההההההההה

הולכת לנסות שוב.......... אם לא אצליח..........אם סימן שאני ......................ד- - - - ת

magy

New member
הצליח................יפה.......

יופי של הסבר....... אבל.... חשבתי להשתמש בזה לצורך אחר......... ולא אוכל....... כנראה צריך פוטושופ למה שאני צריכה..... רציתי להדביק על המסך הרבה תמונות ולצלם את כולן ביחד....... אבל תכנת מיקרוסופט מופיעה בכל תמונה.........לכן...... אין אפשרות לצלם מסך כזה.... הבנת למה אני מתכוונת? לשומר מסך........ שעשוי מכמה תמונות.......... מה שכתבת טוב לצורך הבאת תמונה לפורום................. ללא ספיחים....... תודה לך על ההסבר.......... למדתי משהו חדש..............

את מתכוונת לתמונת קולאז'?

או לארגן תמונות בסדר מסויים וליצור מהן שומר מסך? לא כל כך הבנתי את הדרישה.

magy

New member
כן.............מספר תמונות שתייצרנה

יחד תמונה אחת..... ואותה אדביק על המסך כשומר מסך........ כמה תמונות של הנכד שלי..........

מגי את מתכוונת לכזה דבר?

את התמונה צילם טומי שהיה פעם מנהל הפורום הזה ושאלתי אותו פעם, לפי ההסבר שלו צריך לזה איזו תוכנה.

magy

New member
כן, צריך פוטושופ......או

תכנה שמצורפת למצלמה משוכללת............. יש לי פוטושופ בדיסק שלחו לי......... עד היום לא בדקתי אותו....... ולא ניסיתי ללמוד אותו.

אפשר גם ב Power Point

את זאת יצרתי סתם לשם הדגמה ושמתי ברקע שולחן העבודה. פשוט צריך ליצור שקופית ולשמור אותה כתמונת JPEG ( בתיבת השמירה , השורה התחתונה - שמור כסוג) כמובן שתוכנות גרפיות יתנו מענה מקצועי יותר ,אבל אז צריך כבר ללמוד להשתמש בהן ובפוטושופ זה די לא פשוט. אישית, אני לא אוהב תמונות ברקע שולחן העבודה מפני שהן מקשות עלי למצוא את הצלמיות הדרושות. אני שם רקע אחיד ובתמונות צופה באמצעות תוכנת Picasa2 של גוגל הניתנת להורדה חינם מהרשת.

magy

New member
אפשר לעשות את הקולאז' הזה

בלי שום תוכנה? סתם לצרף תמונה לתמונה?

יוליקה

Member
מנהל
בני, בספר של נאור אין איזכור

פרט לציון העובדה שברה"מ מבטלת את הסכם מכירת הדלק לישראל, ב-15.11.56. הענין הוא שאני זוכרת בוודאות את העובדה של הגבלת התנועה לרכבים רק שאני לא מצליחה למצוא סימוכין לכך - פרט לזיכרון הטוב שלנו. אני זוכרת שגם בסרט "אלכס חולה אהבה" גם ב"אסקימו לימון" והיה עוד סרט על משפחה שרוצה לרדת מהארץ עם מילי אביטל, יאיר לפיד, דפנה רכטר אריה מוסקונה ומוטי גלעדי רואים שם מכוניות עם האות - כל הסרטים משוחקים בשנות החמישים.

יוליקה לנוחותך הנה הציטוט השלם

עמ' 297: "עקב מחסור בדלק מוטלות מיגבלות על נסיעת מכוניות פרטיות" הציטוט מהספר של "הארץ" הוא בעמוד 412 ושם כתוב במפורש על יום שבתון. עוד איזכור המציין במפורש יום שבתון נמצא בספר של דנקנר וטרטקובר "איפה היינו ומה עשינו" רצ"ב צילום של הדף כפי שפורסם בפורום של מועדון החמש.. רוצה עוד כדי להשתכנע?

למעלה