זורקת
- שאלה לדיון

אביבה../images/Emo12.gif

הצלחת להפתיע אותי בתגובה שלך. ולא רק אותי, אני מניחה. חבל שכך בחרת להתייחס לדברים. חשבתי שגם לך מפריעים דברים. חוץ מזה, לא אני מנהלת כאן את הדיונים ואני לא היושב-ראש כאן שסוגר דיונים. מי שרוצה יכול להמשיך לפתח ולהתדיין ולשאול ולהגג כאוות נפשו. כרצונך.

כן, אני מפתיעה לעיתים...

לא שאלת אותי לפני שהטלת את הפצצה... מדוע דעתי חשובה לך? וממה הסקת שמפריעים לי דברים? את רוצה לשמוע תגובה? דווקא הכנתי תגובה ארוכה ומפורטת...בזמן שחיכיתי כשלא הייתי בבית... כשחזרתי ראיתי שאת כבר החלטת עוד משהו...ולא ראיתי טעם לתגובה. גם אני לא "היושב ראש" שסוגר ופותח דיונים. אני לא שופט עליון... בעיני אין טעם "להגג". אני מעדיפה דברים מכוונים שיש להם מטרה... ואולי זה יכול להסביר כמה דברים. בכל מקרה, אם ברצונך בתגובה אימרי, אני לא שאלתי שאלות הבוקר...

monicala

New member
היי אביבה

אני לא חושבת ששחר כיוונה את הדברים נגדך, ואת לא צריכה לקבל אותם כך. להבנתי היא ניסתה לגרום לאנשים להיות קצת יותר אישיים, מעבר למסרים שכולם מחליפים עם כולם. יש כאן פוטנציאל טוב ואנשים נבונים שעושים חשק להכיר עוד צדדים שלהם. אני חושבת שהועלו בשרשורים הערות בונות ומעוררות מחשבה, שיכולות רק לתרום. וכן, יש כאן אנשים שאוהבים להגג. לא כולם קמים כל בוקר כחץ שלוח. גם זה אחד הצדדים של עבודה מהבית. תגובתך בהחלט מעניינת אותי, ואני בטוחה שגם את שחר ואנשים נוספים. הפתיעי אותנו שוב, ושתפי אותנו במחשבותייך.

מוניקה, אני לא אמרתי שהיא כיוונה

אותם נגדי...עדיין לא אמרתי איך קיבלתי את זה... תני לי צ'אנס, למרות ששחר לא נתנה... לפני שאת מפרשת את מה שעדיין לא אמרתי... שחר ביקשה את תגובתי, אמרתי שאני אענה אח"כ ואז היא אמרה שאם אני חושבת שאין בעיה...אז אין צורך... אני כאן מכוונת להתנהלות חפוזה, שגם הביאה אותה למסקנה שהיא הסיקה... אגב, מישהו אמר שאסור להגג או להיות אישיים, או לקום על צד שמאל או כל דבר אחר? דפדפי קצת אחורה... יש כאן פוטנציאל מעולה. לא רק טוב. שלפעמים הוא קצת עייף, רעב, עצבני או כל דבר אנושי אחר... מה לא בסדר בזה?

אביבה, אני רוצה לשמוע את התגובה שלך

מאחר שהנושא הזה חשוב לי באופן אישי. נדמה לי שכך גם לשחר ולאחרים, שהרי אחרת לא היו טורחים להשיב ולומר את דעתם.

טוב, הנה דברי

אני רואה את הפורום כמראה או כמיקרוקוסמוס של החיים. התנהגויות או דרכי ביטוי של אדם באות לידי ביטוי בפורום כמו גם בחיים יש מי שלא מרוצה ותמיד יש את זה שכן יש את זה שמסתכל מהצד ואת זה שבוכה יש את זה שתמיד מרוצה וזה שלא היה בכלל אבל גם רוצה... אז יש כאן הכל וגם... לכל אחד יש רצונות, מאווים, מחשבות, רעיונות, התנגדויות, ידע, נסיון, הבנות, תובנות ועוד. יכול להיות שמי שמרגיש עכשיו לא טוב ירגיש עוד מעט טוב. ויכול להיות להיפך... דעתי אינה רלוונטית כלל, זו הסיבה שלא ראיתי לנחוץ להביא אותה. לכל אחד הזכות להחזיק בדעתו ואין בכוונתי להיות צודקת או לשכנע מישהו בצדקת דברי, מחשבותי או דרכי. מעולם לא התנגדתי לשום דבר שהיה בפורום חוץ מלכל מה שנוגע לכללי הנהלת תפוז. אני מעודדת בכל דרך, יוזמה לכל כיוון ורעיון חדש איזה שלא יהיה. אין לי שום התנגדות, ולא היתה לשום צורה של ניסוח, מחשבה, רעיון, חם, קר, ריגשי, נפשי, מעשי, מנטלי, עבודה משפחה what so ever... הזמנתי ומזמינה אתכם להעלות כל מה שעולה ברוחכם ודעתכם. מה שיש כאן, יש כאן, מה שאין כאן, אין כאן. כולם מוזמנים להנות וגם לסבול, זה תלוי בכם. אני לא מתחייבת או מתכוונת לעורר נרדמים או לנקות פצעים. כשיש דיון אני משתתפת בדיוק כמו כל אחד מכם ואפילו יותר. דפדפו אחרוה וראו כמה הודעות שלי שלא נענו וזה בסדר גמור. לא חייבים לענות אם לא רוצים... התחולל כאן תהליך של ניפוי כל מי שהשתמש בפורום רק לפרסום. מסתבר שהיו רבים כאלה שזו היתה מטרתם וכשנחסמה הדרך לפרסום, עבר גם ה"עניין" בפורום. אני שמחה שזה כך. ויש כמבון את אלה שהפורום ממש לא מעניין אותם וזה בסדר וטיבעי. הוא לא יעניין את כל העולם! ראיתי את הדברים מגיעים עוד קודם, ויש אנשים שיודעים על כך...גם ידעתי מאיפה זה יגיע...עוד הרבה דברים עוד לא נאמרו למרות שנראה שכן... אני גם יודעת מי יעלב ממה שכתבתי...זה חייב לקרות, אין מה לעשות. כשזורקים אבן למים, יש תמיד גלים שגדלים ואין על זה שליטה... אז מה דעתי בכל זאת? אין בעיה. זהו מהלך תקין של זרימה בחיים. לפעמים משעמם, מתסכל, מעצבן, מרגיז ואפילו אולי, המנהלת חרא! קורה! לא מתרגשת, לא כועסת, לא מעוצבנת וגם לא שמחה. זה מה שזה. למרות שיש אנשים שיושבים עכישו ומפרשים חזק את מה שאני אומרת... אני מציעה להתיחס לדברים כפשוטם ולא כפי שאתם נוטים לפרש. יכולים להסכים עם זה ויכולים שלא. הדרך שלי בפורום מאופיינת בעשייה ולא בדיבורים על... אני לא דברנית גדולה וכתיבה היא מאמץ גדול בשבילי בשל ליקוי שיש לי...ובכל זאת אני כאן כל הזמן. אז זהו, אמרתי וגם לא מוזמנים להמשיך הלאה בדרך, לא הבטחו לאף אחד פרחים ומנעמים. כמו בחיים, החוכמה היא לא לבוא בטענות אלא לעשות או לא להיות!~ לילה טוב נ.ב. - אינני מתכוונת לדון בהודעה זו, כי כמו שאמרתי קודם אינני רואה בה טעם.זו גם הסיבה ששאלתי קודם על מה רוצים שאגיב. עניתי כי בקשתם תגובה. ואין טעם לדון במה שבקשתם להסכים או לא...לא רלוונטי. מבחינתי אין טעם לדיון, כי הובאו בו טענות ולא פתרונות או מעשים. אהה, ואני בטוחה שיהיה עכשיו מי שיגיד שגירשתי אותו מגן עדן...נו,טוב...

אלו הם הם באמת דברי חכמה,כי באמת

מה זה חשוב ,כיצד חושבת מנהלת הפורום ? האם "מחשבותיה" הן שיקבעו את התנהלותו ? לא. ואביבה,עכשיו הבנתי ממש על מה שוחחנו היום,הרבה דרכים מובילות לרומא.... לילה טוב לכל הפורום.

yair24

Member
יכול להיות שאת צודקת...

למרות שאני לא רואה למה מישהו צריך להעלב מההודעה שלך...

ממש מוזר

אתה מבטל קהילה שלמה של אנשים שעוסקים ב-MLM אבל באתר שלך כתוב, ואני מצטט (מעתיק) ******************************************** תוכנית רסלרים בעל אתר, אנו מזמינים אותך להצטרף לתוכנית הריסלרים של חברת YbWeb ולפרסם באתרך באנר שיקשר אלינו. כריסלר של חברת YBWEB אתה יכול להציע ללקוחותיך את שרות בניית ועיצוב אתרי האינטרנט של חברת YBWEB, ותוך כדי כך אתה יכול לקבל אחוז מסוים מרווחי החברה על כל עיסקה שמקורה מהקישור שלך. לפרטים נוספים... ******************************************** וגם זה סוג של MLM ואם אתה (ואחרים) לא יודע(ים) מה זה MLM , זאת לא בושה לשאול!

אינני מבין מדוע mlm לא שייך לפורום

עבודה מהבית? אם יש פורום שאליו שייך mlm זה הפורום הזה לפי שמו. פירמידה , זה ענין אחר. אין בה מוצר והיא אינה חוקית ולכן אין לה מקום בכלל עפ"י חוק.

בוקר טוב בני

אכן כן.אנשים שעובדים מהבית הם אנשי פורום עבודה מהבית. כולל הכל מכל וכול... גם mlm, גם מי שיש לו "הכנסה צדדית", גם מי שקם בבוקר ולא בא לא לעשות כלום, גם מי ש"עושה כסף והרבה" מטיפשותם של אחרים שזה בערך 99.99% מכלל אנשי העסקים... וגם מי שעדיין לא החליט אבל רוצה לחשוב ביחד עם עוד אנשים. ראה כמה תגובות יש ל-niya, שאינה עובדת מהבית... בקיצור, כולם, בתנאי שלא מפרסמים ולא משדלים ולא מגייסים. ותודה על התרומה הנהדרת שלך לפורום

יש משפט מדהים שכתבת כאן

גם מי ש"עושה כסף והרבה" מטיפשותם של אחרים שזה בערך 99.99% מכלל אנשי העסקים... מה זה צריך להיות? כמעט 100 אחוז מאנשי העסקים עושים כסף והרבה מטיפשותם של אחרים? לא יכול להיות שהתכוונת לזה. האם גם את אשת עסקים? גם את כלולה ב 99.99 אחוז של אנשי עסקים, או שיש צדיק אחד בסדום. אמרת בהמשך גם משהו שלילי דומה על אנשי מכירות. למה? והרי כולנו אנשי מכירות. כולנו רוצים לעבוד ולעשות הרבה כסף בהבאת תועלת לאחרים(מכירה). מה רע בכך? מה רע בלעבוד ולעשות כסף? לגיטימי לעבוד. לגיטימי לעזור לאחרים. לגיטימי להגשים מטרות ושאיפות. לגיטימי להרוויח הרבה כסף. כן, תוך עזרה, נתינה, אמינות ומקצועיות והגשמת חלומות.

בוקר טוב בני

לא אמרתי משהו שלילי.לא אמרתי שזה רע. ציינתי עובדה. אתה מפרש את זה כשלילי... וזו אחת בעיות התקשורת הכי קשות שיש. יותר מזה, היתה רמיזה בזה לכל ההערות שניתנו כאן על אנשי mlm, שאמרו שרק מי שאדיוט הולך לשם. ואני אמרתי כאן שבעצם כולנו עושים אותו דבר... כשאדם נותן כסף על משהו שאיננו, זה טיפשי.אבל... אני לא מכירה דרך טובה יותר לעשות כסף... וברובד עמוק יותר, כשאדם קונה מוצר או שרות, הוא משלם על משהו שהבטיחו לו והוא עדיין לא יודע אם זה נכון עבורו... אם תסתכל רק על זה, בלי השאיפות והמטרות שהלבשת על זה... תראה שזה טיפשי...ובכיף טיפשי. ..אבל... אני כלולה בכל מה שאני כותבת.זה בדיוק כמו שאמרתי במפגש שאנשים משלמים על מה שאין להם בעצם אלא על ההבטחה שמבטיחים להם. אני אמרתי, ואתה מפרש את זה כשלילי. לא אמרתי שזה רע.ולא אמרתי שזה טוב. ציינתי את העובדה וגם יצרתי קונוטציה אצל כל אחד לעובדה שמה לעשות, כולנו עושים אותו הדבר, ולא משנה מה אנחנו עושים...זהו. לגיטימי לעבוד, לגיטימי להרויח כסף והרבה, לגיטימי להגשים מטרות. אז, בוקר טוב ויום נעים...

איציק, אורנה והאחרים : mlm, מכירות,

האם שלמתם על משהו שאין לכם? האם שלמתם על משהו שהבטיחו לכם ולא קבלתם? על משהו שזה לא נכון עבורכם? כמובן שבכל פעולה שאנו עושים יש סיכון גם שלא נצליח, גם מי שפותח עסק שהוא לא mlm ומשקיע את כל הונו, אבל יש גם סיכוי שאם נעשה - נצליח, נגשים מטרות ושאיפות בעשייה.

missB

New member
לאיציק ובני

ההתנגדות לשר"ש אינה התנגדות עקרונית לעצם קיומו של הקונספט אלא התנגדות לדרכי ההתנהלות התוקפנית/אגרסיבית של חלק מהפועלים בתחום. אדם שנכנס לכאן ומכריז שכל מה שעשינו עד היום לא שווה כלום ושהוא מחזיק בידו את המפתח האמיתי לאושר ואושר, טוען שכל מי שלא מוכן להקשיב לו הוא אטום וטיפש וכו' - אי אפשר לצפות שיזכה להתייחסות אוהדת לא? הפואנטה היא שזה לא פורום לגיוס אנשי שר"ש. זה פורום לחלוק חוויות/התלבטויות/מחשבות בנושאים הקשורים לעבודה מהבית. וכמו שאני לא נכנסת לכאן ומציעה לכל אדם להפוך לחנות תכשיטים, אני מצפה שאנשי השר"ש לא ינסו לשכנע אותי כל הזמן להפוך לאחת מהן.

נהדר מה שאמרת missB

אין צורך להוריד מישהו למטה כדי להרגיש שאני למעלה... ואם טוב לי זה לא אומר למישהו אחר שלא עושה את מה שאני עושה... רע, או שהוא אדיוט. יחד עם זה, לא כל מי שעושה שרש הוא נצלן, גאוותן, שאפתן, מניפולטיבי (טוב, אולי קצת...
) זה משהו שכדאי לדבר עליו בכל אספקט של החיים... ההתלהבות המסנוורת של מקצוע המכירות ועד כמה היא מעוורת....

יונית א

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי

את לא מתפרנסת משכנוע אחרים הוא -כן. מהצד הפרקטי של החיים- כאשר לא מגיבים -בעל ההודעה נעלם. (אפילו אם יש לו מניות על האושר והעושר הבינלאומי והוא רק רוצה לתרום לך את חלקו בהתנדבות).

למעלה