טוב, הנה דברי
אני רואה את הפורום כמראה או כמיקרוקוסמוס של החיים. התנהגויות או דרכי ביטוי של אדם באות לידי ביטוי בפורום כמו גם בחיים יש מי שלא מרוצה ותמיד יש את זה שכן יש את זה שמסתכל מהצד ואת זה שבוכה יש את זה שתמיד מרוצה וזה שלא היה בכלל אבל גם רוצה... אז יש כאן הכל וגם... לכל אחד יש רצונות, מאווים, מחשבות, רעיונות, התנגדויות, ידע, נסיון, הבנות, תובנות ועוד. יכול להיות שמי שמרגיש עכשיו לא טוב ירגיש עוד מעט טוב. ויכול להיות להיפך... דעתי אינה רלוונטית כלל, זו הסיבה שלא ראיתי לנחוץ להביא אותה. לכל אחד הזכות להחזיק בדעתו ואין בכוונתי להיות צודקת או לשכנע מישהו בצדקת דברי, מחשבותי או דרכי. מעולם לא התנגדתי לשום דבר שהיה בפורום חוץ מלכל מה שנוגע לכללי הנהלת תפוז. אני מעודדת בכל דרך, יוזמה לכל כיוון ורעיון חדש איזה שלא יהיה. אין לי שום התנגדות, ולא היתה לשום צורה של ניסוח, מחשבה, רעיון, חם, קר, ריגשי, נפשי, מעשי, מנטלי, עבודה משפחה what so ever... הזמנתי ומזמינה אתכם להעלות כל מה שעולה ברוחכם ודעתכם. מה שיש כאן, יש כאן, מה שאין כאן, אין כאן. כולם מוזמנים להנות וגם לסבול, זה תלוי בכם. אני לא מתחייבת או מתכוונת לעורר נרדמים או לנקות פצעים. כשיש דיון אני משתתפת בדיוק כמו כל אחד מכם ואפילו יותר. דפדפו אחרוה וראו כמה הודעות שלי שלא נענו וזה בסדר גמור. לא חייבים לענות אם לא רוצים... התחולל כאן תהליך של ניפוי כל מי שהשתמש בפורום רק לפרסום. מסתבר שהיו רבים כאלה שזו היתה מטרתם וכשנחסמה הדרך לפרסום, עבר גם ה"עניין" בפורום. אני שמחה שזה כך. ויש כמבון את אלה שהפורום ממש לא מעניין אותם וזה בסדר וטיבעי. הוא לא יעניין את כל העולם! ראיתי את הדברים מגיעים עוד קודם, ויש אנשים שיודעים על כך...גם ידעתי מאיפה זה יגיע...עוד הרבה דברים עוד לא נאמרו למרות שנראה שכן... אני גם יודעת מי יעלב ממה שכתבתי...זה חייב לקרות, אין מה לעשות. כשזורקים אבן למים, יש תמיד גלים שגדלים ואין על זה שליטה... אז מה דעתי בכל זאת? אין בעיה. זהו מהלך תקין של זרימה בחיים. לפעמים משעמם, מתסכל, מעצבן, מרגיז ואפילו אולי, המנהלת חרא! קורה! לא מתרגשת, לא כועסת, לא מעוצבנת וגם לא שמחה. זה מה שזה. למרות שיש אנשים שיושבים עכישו ומפרשים חזק את מה שאני אומרת... אני מציעה להתיחס לדברים כפשוטם ולא כפי שאתם נוטים לפרש. יכולים להסכים עם זה ויכולים שלא. הדרך שלי בפורום מאופיינת בעשייה ולא בדיבורים על... אני לא דברנית גדולה וכתיבה היא מאמץ גדול בשבילי בשל ליקוי שיש לי...ובכל זאת אני כאן כל הזמן. אז זהו, אמרתי וגם לא מוזמנים להמשיך הלאה בדרך, לא הבטחו לאף אחד פרחים ומנעמים. כמו בחיים, החוכמה היא לא לבוא בטענות אלא לעשות או לא להיות!~ לילה טוב נ.ב. - אינני מתכוונת לדון בהודעה זו, כי כמו שאמרתי קודם אינני רואה בה טעם.זו גם הסיבה ששאלתי קודם על מה רוצים שאגיב. עניתי כי בקשתם תגובה. ואין טעם לדון במה שבקשתם להסכים או לא...לא רלוונטי. מבחינתי אין טעם לדיון, כי הובאו בו טענות ולא פתרונות או מעשים. אהה, ואני בטוחה שיהיה עכשיו מי שיגיד שגירשתי אותו מגן עדן...נו,טוב...