זורקת
- שאלה לדיון

yair24

Member
טענה יפה.

אני לא נכנס לפורומים בשביל לפרסם את מה שאני מציע. אתה רוצה לפרסם את מה שאתה מציע? דבר בפורום כמו כולם ותן לינק לאתר שלך בחתימה האישית. זה מותר, מי שירצה להיכנס ייכנס מי שלא לא. ולידיעתך לבוא לפורום לפתוח הודעה *חדשה* ולהציע MLM זה ניקרא בעברית צחה SPAM, וזה נוגד את חוקי הפורום. אבל באמת אין טעם להתחיל להתווכח על זה שוב, תראה לאיזה מריבות זה גורם. יאיר

ממממ....רק תיקון קטן

זה לא מותר... פרסום אתר,לינק, כתובת, מספרי טלפון או כל דבר אחר אינו מותר בפורום. אפשר לפרסם את זה בלוח הפורום ואתה מוזמן לפרסם שם את מה שאתה מפרסם. פרסום בתפוז עולה כסף ואין אפשרות לעשות אותו כפי שאתה אומר. אז, לתשומת ליבך...הסר את הלינק בהודעה שלך... אם אתה לא נכנס בשביל לפרסם...אז מדוע יש לך חתימה עם פרסום של האתר? אני לא באה בטענה כלשהי כלפיך, רק יש משהו לא ישיר בפרסום שאומר שאינו מפרסם. הרי רוב חברות השרש אומרות שהן אינן מוכרות כי הן מדברות על "שימוש אישי"... זה בערך אותו הדבר, כמעט, כאילו... אז, בלי מריבות, אפשר לדבר על הכל בצורה מכובדת וגם על זה שאי אפשר לפרסם, בלי להתרגז...

yair24

Member
נו מילא.

אני לא אוהב להתחיל מריבות בפורום, ואם זה אסור אז זה אסור. יאיר

ו ../images/Emo51.gif לאביבה שענתה במקומי ../images/Emo45.gif

אני, בניגוד אליך לא פרסמתי בפורום שום הודעת גיוס/מכירה או דומה. אז לבטל אותי (ואחרים), על כך שאני עוסק במה שאני עוסק, נראה לי מוגזם ולא במקום.

missB

New member
איציק, אתה בדיוק הדוגמה

לכך שאפשר גם אחרת. אתה משתתף פעיל בפורום וזכותך להיות כאן כמו כל אחד אחר. זה כלל לא דומה לכל אותם אנשים שנכנסים לכאן לצורך גיוס, מעוררים מהומות ונעלמים כשנעלמת תקוותם לגייס כאן אנשים. וזו בדיוק הפואנטה, אין התנגדות עקרונית לשר"ש אלא לנסיונות הגיוס הבוטים שנעשים בו ע"י חלק מהפועלים בתחום. כל אדם מכל תחום מוזמן להשתתף בפורום כל עוד הוא בא להשתתף ולא לגייס/למכור.

למעלה