זו בטח אחת השאלות הטפשיות ביותר

שָׂרָה

New member
אנו חייבים לפנות את הדירה ב30 לחודש

ומזל שברוך השם מצאנו בית אחר. אבל אנו יכולים לעבור אליו רק בסוף ספטמבר, כך שחודש נצטרך להיות איפהשהו... אולי אצל ההורים עדיין לא החלטנו
 

סטיוויה

New member
גם לנו הם הביאו את הרווחה בטוענה

שהילדים אצלינו בוכים יותר מידי
חוויה מאד לא נעימה.
 

הילהל

New member
לנו היה מקרה משעשע ../images/Emo54.gif

פרוזאק שחרתולנו אוהב לילל סרנדות שלמות והוא נשמע בול כמו תינוק. כ"כ ככה שהרבה פעמים כשהוא משורר כשאני בטלפון שואלים אותי אם יש תינוק בבית. בלילה הראשון שלנו כאן הוא, כמובן, פצח בסרנדה עזה במיוחד. אנחנו כבר אדישים לזה. אבל בארבע בבוקר התעוררנו מדפיקות נזעמות בטלפון לשכן שהודיע שאם לא ניגש כבר לתינוק שלנו הוא קורא לרווחה. כמה נבוך הוא היה כשה"תינוק" הפרוותי והשחרחר הופיע מיילל בין הרגליים של בעלי שהצביע על מקור הרעש ושאל בנימוס אם מותר לחזור לישון עכשיו... את מיה, דרך אגב, הם כ"כ לא שומעים שכבר התלוצצו שכאן היו קוראים לרווחה מחשש שמכרנו אותה או משהו.
 

הילהל

New member
ואיך נגמר?

איכשהו אני מדמיינת אותם רואים אותך, משוחחים 5 דקות ונעלמים אל האופק עם הזנב בין הרגליים (ובכלל - איך זה שלרווחה יש זמן לזה? אנחנו קראנו להם בעבר בגל ילדים של שכנה שישנו על רצפה מלאה ביוב, ג'וקים וצואת כלבים - והם לא טרחו לבוא!)
 

סטיוויה

New member
הגיעו אלי הביתה

דווקא ראיתי הסתייגות מזה שהתינוקת ישנה על המזרון בסלון.שאלו שאלות כמו "יש בבית פליקים?" וכד'. לא ממש נסוגו אחרי חמש דקות.הקשיבו למה שהיה לי לומר. הזמינו לעוד שיחה במשרדים שלהם,יחד עם בעלי הפעם.ואחרי זה ירדו מזה.
 

mise

New member
וואיי. איזה מעצבן!

מדהים באיזו קלות אפשר לטרטר את חייהם של אנשים אחרים. "יש בבית פליקים?" - ככה הם שאלו? ומה הם ציפו, שאם ההורים מכים את הילדים הם באמת יגידו להם את זה?
 

הילהל

New member
אני בהלם

ראיתי פקידת סעד לחוק הנוער מגיעה לדירה של השכנה שלי. כשהמשטרה והכבאים מוכנים לפריצה כי הילד הקטן הושאר נעול לבד וניסה לקפוץ מהחלון, כאשר כל הבניין עומד למטה וזועק לו בשלל שפות להתרחק מהחלון. היא נכנסה לדירה שידוע לי שהיתב מוצפת ביוב (כי הביוב נטף לדירה שלנו - לכן נאלצנו לדבר איתה). שידוע לי ששרצה בעלי חיים וצואתם. שידוע לי ששרצה מקקים. ברגע האחרון לפני הפריצה הגיעה האמא, בכתה ש"השכנים שונאים אותי וסתם משמיצים". וזהו. בזה זה נגמר. כמה בכינו על הילדים האלה וגורלם. כנראה שלרווחה אצלכם משעמם מאוד אם הם מגיבים לתלונות על בכי ונטפלים לשטויות. מדהים.
 

debby12

New member
מנהל
אוי. באמת נשמע נורא

נראה לי שאם היו מגיעים אלינו ומוצאים את המיטה המשפחתית המורחבת + החתול-נשמה היו מוציאים את הילדות מהבית בתואנה שמסוכן לישון עם החתול. לא נתפס בעיני בכלל הצורך להסביר לפקידי רווחה מפגרים איך אתה מגדל את ילדיך.
 

הילהל

New member
פקידי הרווחה אינם מפגרים

אלו לרוב פקידות. הן עוסקות בעבודה קשה בתגמול לא הולם. הן מנסות במערכת שקצרה ידה בכל זאת קצת להושיע. המטומטמים הם השכנים של סטיוויה.
 

debby12

New member
מנהל
לשאול אם "יש פליקים בבית"

לא נראה לי כמעיד על הבזק גאוניות במילוי התפקיד. על כל פנים - אני מסכימה איתך שעבודתן קשה ושכרן ודאי מגוחך.
 

סטיוויה

New member
יפה אמרת

האמת היא שלא היתה לי בעיה עם ההתנהלות שלה. היתה לי בעיה עם המעמד המביך,עבור שתינו לדעתי.היא יכלה,אם רצתה,לעשות לי בלאגן לפי התלונות הקשות שקבלה(ולא רק משכן אחד,הם התאגדו נגדנו).דווקא היא יצאה הוגנת.המטומטמים הם השכנים.אבל הכל סובב ומסובב.
 

שָׂרָה

New member
בהתחלה ציפי בכתה די הרבה

כי היו לה גזים או כאבי גב. לא יודעת מה, כי כאשר לקחתי אותה לכירופראקטור בגיל 10 חודשים הסירנות בכי הפסיקו בבת אחת. אבל כאשר הבכיות הפסיקו, כאן התחילו הזחילות העליזות שלה, ואז מכאן ההליכות והריצות והקפיצות העליזות של שני הילדים, עם הקטנה שגדלה פתאום בבת אחת, מה שהרגיז את השכן עוד יותר, ושוב טלפן למשטרה ולעובדות הרווחה.. ומה שהעובדות הרווחה שאלו אותי: האם אתם מרעיבים את הילדים? האם אתם מרביצים להם מכות? הראתי להם את הקטנה שבדיוק באותו הרגע ישבה בכסא גבוה ואכלה קורנפלייקס עם חלב בתיאבון רב.. הגדול ישן על הספה, והם לא יכלו להגיד כלום כי הוא היה כבר בן ארבע. ועל המקום השינה גם לא יכלו להגיד כלום כי בדיוק אז היה אצלי לול לתינוקות (בשביל התינוק ששמרתי עליו כמטפלת) וכמובן שלא אמרתי להם את האמת שיש לנו 'מיטה משפחתית' ואז מהר לקחתי את הילדים לרופא לבדיקה שגרתית כדי שלא יגידו שאנו מזניחים את הילדים. ולהפתעתי הם כבר הספיקו לשלוח פקס לרופא שידווח להם אם מצאו על גופם סימני התעללות והרעבה. הרופא היה מספיק הוגן להראות לנו את הפקס. ואז בפעם האחרונה שבאו אלינו התחילו לחקור אותנו למה אנו לא מחסנים. אמרתי להם שזה העקרון שלנו. סיפרתי להם שיש לנו אח אוטיסט כנראה מחיסונים אז אנו לא רוצים לקחת סיכונים. הם אמרו שיש סיכונים מהמחלות שמהן מחסנים. אז אמרתי להם שאצלינו הסיכון להיות אוטיסט מחיסון יותר קרוב מהסיכון להפגע לצמיתות מהמחלות.. ואז הם בסוף ירדו מעלינו, ושלחו לנו מכתב שהתיק סגור. מובן שאמרתי להם שאנו מתכוננים למצוא דירה גדולה יותר מהדירת חדר.. כי בארה"ב לגור בדירת חדר לפעמים זה אמתלא ללקיחת הילדים. לא מעניין אותם שאין כסף לגור בדירה גדולה יותר. (דירת חדר עולה שכירות 1000 דולר לחודש באזורים הזולים, ודירת 2 חדרים עולה 1400 דולר ומעלה)
 
לא ייאמן, אבל לא שומעים כלום

בדרך לאוטו, שאגתי בטירוף, בחדר המדרגות ובמעלית ובחוץ, ואף אחד לאשמע. ושאלתי.
 

Manty

New member
בשתי לידות הבית שלי

ילדתי בקומפלקס שבו השכנים גרים אחד על השני וכמובן שפה באמת הקירות מנייר
בלידה של מאיו, ילדתי בקומה ראשונה כשחלון האמבטיה פונה למדרכה בחוץ, איפה שכל השכנים עוברים בדרכם לעבודה. ילדתי ב8:30 = שעת עומס! כשיצאתי מספר ימים מאוחר יותר עם מאיו, כולם שאלו: "מה, זו התינוקת שלך? היית בהריון???"
 

אמאשלטל

New member
בעיני זו דוווקא שאלה טובה...

לנו יש שכנה מגעילה, כזו שצופה על הכל, מקשיבה, דוחפת את האף. אני מדמיינת אותה באה לראות "מה קורה", מדברת שטויות. זה מאד מעצבן אותי! עדיין אני לא חושבת שאני אהיה בשקט בשבילה או בגללה. אבל בהחלט כן נסגור חלונות טוב, נדליק מזגנים והיא תצטרך להתמודד עם הבחירה שלנו. הבעל קיבל הנחייה לא לפתוח את הדלת, לא משנה מי ומה נמצא שם...
 

mise

New member
../images/Emo11.gif קוראים לשכנות כאלה FBI

ואני מקוה שתדליקו מזגנים על חום, לא על קור..
 
למעלה