זו בטח אחת השאלות הטפשיות ביותר

rnati

New member
בד"כ אומרים להכין רדיאטור

כדי לוודא שלא יהיה קר ליולדת, כמו שעוברים השבועיים האחרונים, אני הכנתי ערימות קרח במקפיא ומאוורר בכל חדר (בנוסף למזגנים
)

mise

New member
לתינוק!! לא בשבילך!!

צריך שהחדר יהיה חם. חברה שלי ילדה ביולי ובחדר שהיא ילדה בו היה דלוק רדיאטור.

שָׂרָה

New member
כאשר ילדתי ב31 ביולי, היה חום אימים

מעל 40 מעלות, ואחרי הלידה כאשר שכבתי על המיטה היה לי פתאום קר, שרעדתי וביקשתי משלום שמיכת צמר! . מובן שהמזגן היה מכובה, והחלונות פתוחים שהאוויר החם יזרום פנימה.. בסוף הקור של אחרי הלידה עבר תוך כמה שעות ספורות והרגשתי את הטמפרטורה האמיתית, כך ששוב הייתי זקוקה למזגן שיקרר..

אמאשלטל

New member
הפתעתן אותי עם עניין החום

גם טל נולדה בשיא הקיץ ולא זכור לי בכלל שום דבר שקשור לחימום החדר, פשוט היינו פחות עם המזגן (בניגוד לחודש תשיעי שלא הכרתי את כפתור הכיבוי שלו בכלל...). נראה איך יהיה הפעם..

צימעס

New member
../images/Emo62.gif שכחתי לספר

שהמילדת שלי מציעה לשים על הדלת שלט "יולדים כאן". ככה השכן שבא עם המשטרה לא חייב לפגוש את היולדת כדי להבין מה הענינים. בהמשך היא מציעה לתלות שלט נוסח "ברוכים הבאים, נולד פה בתאריך-- שעה--, בבקשה לעשות משהו מועיל בבית ולא להתעלק על ההוריממאושרים. בברכה, המילדת" הניסוח, כמובן, מעט עדין יותר (רק מעט).

טלימה

New member
אנחנו גרים בבית קטן בין שני בתים של

אח אחד ומשפחתו מכאן, אח שני ומשפחתו משם והאמא בקומה מעל אחד מהם. הם כל כך קרובים אלינו שאנחנו שומעים את הילדים שלהם תמיד צועקים בבית ומתבאסים כשחשבתי מה עשוי להתקוע את הלידה, כהכנה ללידה עם המיילדת, חשבתי שבטח אני אדאג מזה שישמעו אותי וזה יחניק את הצעקות ויתקע אותי. אבל בסופו של דבר לא היתה דרך להחניק את הצעקות, אז צעקתי. כמעט אף-אחד לא שמע, הם הופתעו לשמוע שילדנו. מי ששמעה היתה הסבתא (אחרי שהיא שמעה גם את כל נפילות הטילים שהיו לאחרונה באיזור ושלא באיזור, אז אני מבינה איזו שמיעה יש לה) והיא דווקא שמחה לשמוע...
המיילדת אמרה לי שבד"כ זה ככה ושהפעם היחידה שהיא ילדה בבית והשכנים שמעו היתה בקיבוץ בקיץ - הבתים בתי רכבת כאלה וכל החלונות היו פתוחים.

סטיוויה

New member
יש לי תאוריה לגבי זה

בגלל שלך מפריעות הצעקות שלהם את חששת. אבל בגלל שאצלם יש צעקות ילדים והם מקבלים את ה בטבעיות,הם לא עשו עניין מהרעש אצלך.

טלימה

New member
אולי

אבל כמו שכתבתי - המיילדת שלי טוענת שזה היה כך ברוב המוחלט של הלידות שהיתה בהן. מכל מקום - זה לא היה בשעות "רגילות" לצעקות.

vashti72

New member
בכלל לא טיפשי!

אנחנו גרים בבית דירות שיושב מעל מרכז מסחרי קטן ושקט, ואני זוכרת שהטריד אותי מה יהיה אם ישמעו. מוכרחה להודות שברגע האמת לא הייתי מסוגלת לחשוב אם שומעים אותי או לא-הצעקות באו לי טבעי מתוכי! בכל אופן ילדתי ב5 בבוקר ואף אחד מהשכנים לא שמע להפתעתי... אבל תכננו לשים שלט על הדלת-כאן מתקיימת לידה או משהו כזה.

שָׂרָה

New member
לא נראה לי השלט 'כאן מתקיימת לידה'

כי אז כל השכנים יעמדו לפני הדלת ויבהו בה וינסו להקשיב לקולות שמאחוריה... אוף זה מלחיץ!

s u n s o o n

New member
גמני חששתי וחוששת...

בשבילי אחד היתרונות של לידה חופשית לא בית חולימית לעשות מה שבא לי וזה כולל לצעוק... ולא איכפת לי מה יגידו אבל אני כן חוששת שיזמינו משטרה ואם ידעו שכאן מתנהלת לידה ולא משהו אחר נגיד לא הכאת האישה או התעללות וכו' אז יקרה הגרוע מכל: בנוסף למשטרה יזמינו גם אמבולנס... כבר עשר שנים שאיני יכולה לפתור לעצמי את השאלה ה"טיפשית" ועדיין...

למעלה