זיהוי מקום - היכן זה קרה ?

אלון ל 2

New member
בוא נתבונן אך ורק בנושא מהירות

הרי תמיד מישהו יקריץ לי את הקלף המנצח של חיוב הציות לחוק.

אבל העיקר (ואני מניח שגם לי וגם לך) זה הפחתת כמות התאונות/ הנפגעים וכו'. לא ללמד אזרחות.
המשטרה מתעסקת בתפל.

אם בעיניך זה חשוב ללמד אזרחות אז כדאי ש:

1. השופט העליון חנן מלצר יסע על 90 קמ"ש במקום 140 קמ"ש (לפני הפחתה).
2. ח"כ הראל מרגלית - או שיסע על 110 קמ"ש כחוק או שיגיש הצעת חוק להעלות את המהירות ל 160 קמ"ש (כפי שנתפס).
3. ח"כ ושר התחבורה לשעבר מאיר שטרית (160 קמ"ש במקום 90).
4. וכמובן מפכ"לך הנערץ יוחנן דנינו (שאזרח [שומו שמיים] תיעד אותו נוהג במצלמת הדשבורד שלו - לפחות 150 קמ"ש וכמובן התאונה בעיקבות אי ציות לרמזור אדום).

והרשימה עוד ארוכה.

אז שלא תבין לא נכון, אני מניח שהם נסעו במהירות שנראית בעיניהם הגיונית לכבישים מהירים וכל מה שביקשתי שידאגו לאפשר זאת בחוק (גם לדנינו יש יכולת להשפיע).

גבע אבי

New member
אתה מדבר דברי הבל

אין לך דבר לבסס עליו את השכנוע שלך פרט לשכנע עצמי שערכו כקליפת השום אפילו עבור השכן שגר בדירה לידך.
אתה יכול כמובן להמשיך ולצפצף ברגלך הימנית עד שיקרה אחד מן השניים:
1. תשלם כסף טוב עבור הזכות הזו אם תיעצר על ידי שוטר או תורשע על ידי מצלמה
2. מה שאני לא מאחל לא לך ולא לאף אחד אחר, תיעצר על ידי מעקה בטיחות או קורות גשר או תעלה..

האם אתה רומז למשהו ספציפי? שאדע האם ליטול את

כדור ההרגעה מיד...או להמתין לעוד אמרי שפר שלך לגביי...

creth11

New member
שלום זיון מוח. לבורותך חסרת הגבולות תוסיף את

העובדה הפעוטה שהמישטרה אינה המחוקק ואינה קובעת את חוקי התעבורה וגם לא את המהירות המותרת בשום כביש.
למעט תמרורים נדירים ביותר וזמניים על פי חוק המצויינים בשלט שהוצבו בהוראת קצין מישטרה ( מניח שלא ראית מעולם שלט כזה) גם התימרור מבוצע על ידי גופים ציבוריים שאינם קשורים למישטרה.
רק לאחרונה אם טרם היצלחת לקרוא החליט שר התחבורה על שינוי מהיריות בכבישים מסויימים קרי אם טרם הבנת זה בסמכות המחוקק ונציגיך בכצנסת ובראשם השרים.
המישטרה צריכה רק לאכוף את חוקי המחוקק שאותם אתה בחרת.
מה אתה מיתגולל ברוק ובמיקלדת שלך על כל מיני כותבים אחרים כשאתה בכלל חסר הבנה בסיסית בסידרי שילטון.
סיכום קצר לחסרי הבינה וזייני השכלל
המישטרה לא מתמררת כלום ולא קובעת חוקים ולא מהיריות אפילו מדיניות אכיפה ניקבעת במשרד התחבורה והביטחון פנים.
המישטרה היא רקגוף מבצע
תמשיך להקליד זבל, זה חינם, המיקלדת שלך סובלת הכל
המשך יום נעים

טיפש, המשטרה גם אינה זו המרשתת את כבישי הארץ

במצלמותיה, נכון?

מדוע אינך מטריח עצמך לקרוא דברים עד סופם? האם כתבתי כי המשטרה היא הקובעת את המהירות המותרת? הרי כתבתי מפורשות , כי המהירות ברבים מכבישי הארץ שונתה. לא כתבתי בשום מקום את דבר השטות שאתה מיחס לי.

בינתיים, כדי שלא תהיו משועממים מדי, שוטרי דמיקולו...הנה עוד מיקרה שתצאו לחרף נפשכםם כדי להגן על קולגה אלים...

creth11

New member
שלומ זיון מוח גם המדיניות המצלמות לא ניקבעה

במישטרה והתקציב לביצוע אינו של המישטרה כלל.

אפילו בזה אתה מפגין טיפשות ?

רמז לסיפור שהבאת - בתי הסוהר מלאים צדיקים אומללים שהמישטרה והשופטים מיתעללים בהם. גם כל אלפי שלולי הרישיון בטוחים ויספרו לך שהם צדיקים והשופט הוא הרשע והמישטרע שלך שקרנים.
לכל מטבע 2 צדדים ואם תתבונן היטב תגלה גם 3 צדדים. רק טיפש כמוך מביא רבע סיפור.
ואם תיפרד קצת מהטיפשות ותקרא שבישראל ניתנים כ מיליון וחצי דוחות בשנה אזי תבין שכמות הסיפורים החד צדדים שאתה מביא היא אפסית יחסית אומנם מיותרת וצריכה לרדת עוד, עדיין קיימים אזרחים בעלי נורמות שונות וגם שוטרים שהם בסך הכל חלק מהחברה ומאזרחיה. מה לעשות ולא נחתן לגייס שוטרים יפניים בישראל.
אבל טיפש יחיה ויסבול בטיפשותו.

ישי71

New member
שלומזון

תעשה טובה לעצמך, ותפסיק לכתוב "משט" ""רע".
זו המשטרה של כולנו, לפעמים טובה יותר ולפעמים פחות, זה מה יש.

דבר שני צורת הביטוי הזאת מעידה בראש ובראשונה על עצמך.
אין היא אומרת כלום על המשטרה.

מה ההבדל בין שלומיאל לשלימזל ? שלומיאל הוא זה ששופך את כוס התה הרותחת על השלימזל.

מה ההבדל בין שלומזון ? שלומיאל ? ושלימזל ?

איני חושב שלאור הצלחותיה והברקותיה של המשטרע

בשנים האחרונות, כמעט בכל תחום ואחריות שלה, אני מגזים ולו מעט...

זו בושה שאנשים כאלה נמצאים במערכת, זו בושה גדולה יותר שחדלי מעש כאלה מנהלים את האירגון והבושה הכי גדולה זה צר בדחון הפנים האחראי על כל הפארסה הזו.

התיקצוב אכן בא ממשרד התחבורה. מיקום המצלמות

נקבע בידי המשטרה.

גם אם תמשיך במסע האישי הנתעב שלך (ושל חבריך לזדון) לא תצליחו כניראה לאמר אמת, לכן....

למעלה