זיהוי שירים!

חושב עליה מקום ראשון?

לפני 20 דקות בערך היה את חושב עליה ומה לא היה? לא היה את הפתיח: אתם מאזינים למקום הראשון במצעד העברי אולי ביטלו? הם מתכחשים?
כנראה שזאת היתה טעות אבל אני מעדיף לחשוב שזה כבר לא מקום ראשון.

elena302

New member
הי אנשים! שאלה..

איפה אפשר למצוא פליי-ליסט של השירים שהיו בסינגלס ביום שלישי בערב? היה שם שיר יפה ואני לא זוכרת את המילים!

elirazortas

New member
שאלה בנוגע לשיר מסוים

שלום לכל חברי הפורום !! יש שיר ממש יפה ושקט של אומן בריטי (אם אני לא טועה) והוא מתוך פסקול הסרט "הבועה" למישהו יש מושג מי האומן ומה שם השיר ?

שיר מדהים!!!!

לאחר חיפושים רבים רבים ומרובים! מצאתי את האלבום בחנות דיסקים ביהוד. הוא עולה פאקינג 100 שקל!!! כן כן.. שהתעשיה תמשיך לתהות למה אנשים צורבים. - עוד לא הגעתי לזה.. אבל זה מתחיל להיות קרוב. :-(

ori239

New member
למה לקנות אלבום בשביל שיר אחד?

מתישהו זה יצא באוסף, לא עדיף?

אז זהו..

שאם זה יצא באוסף זה יהיה בפסקול של הבועה. בחנויות אומרים שאולי לא יהיה בכלל פסקול. חוצמזה שמעתי שיש שם עוד שירים טובים. אני חושבת שכן יהיה פסקול לבועה, אחרי הכל עברי שר שם..

הפסקול ל"הבועה" יצא בקרוב,

ב"אוזן השלישית". זה בטוח. וגם אני מחכה לו בקוצר רוח

elena302

New member
היה מצויין אם..

הייתי זוכרת אבל אני לא מה שכן, אני זוכרת שהוא היה כנראה אחרי השיר החדש של gnarls barkley ושהוא היה קצבי וחמוד

ori239

New member
יצאו לו כמה

אני מניח שאת מדברת על crazy.. בהחלט עבודה יפה, אגב שוחרר כוייניל כבר לפני חודשיים.. חבל שהתמסחר =\

elena302

New member
אני לא מחפשת את השיר הזה

השיר שאני מחפשת היה אחרי השיר smiley faces של gnarls barkley אז מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הפליי-ליסט של סינגלס ביום שלישי בערב? או דרך אחרת למצוא את השיר..

yhaa hi

New member
זה שיר באנגלית או בעברית?

כי לפי מה שזכור לי אחרי נארלס בארקלי היה את התחרות האולימפית של שייגעצ.

למעלה