זיהוי שירים!

למה?!../images/Emo19.gif

למה משמיעים ת'שיר הדפוק הזה ברדיו? EVERYBODYS FREE. דקות ארוכות מאוד של מישהו מדבר על עצות לחיים. זה משעמם, לא יפה, וגורם לך לרצות לזרוק ת'רדיו מהחלון!! חרא שיר! באמת לא ברור לי למה משמיעים אותו כ"כ הרבה! (ופעם אחת זה כבר יותר מדי...)

Hamall

New member
שיר מצוין.

אהבתי אותו עוד כשהוא יצא ב98 אאל"ט. מחזיר אותי לתקופה כל פעם שאני שומע אותו.

nrcf

New member
את זוכרת אולי מי שר אותו או

איך בערך הולך השיר?

elena302

New member
אני באמת ניסיתי לזכור מילים או משפט

-ים ואפילו שיננתי תוך כדי נהיגה אבל הכל נמחק לי ברגע שהגעתי הביתה. זה היה שיר קצבי.. משהו על דייט או משהו כזה באמת שאני כבר לא זוכרת חשבתי אולי יש איפשהו את רשימת השירים שהושמעו באותו ערב, אני זוכרת אפילו את השעה.. בסביבות 20:15-20:30 ואז אני פשוט אוריד אותם ואזהה את השיר שלי אבל זה לא כ"כ הולך..

yhaa hi

New member
אם אני לא טועה ביום שלישי

אחרי נארלס בארקלי היה את התחרות האולימפית של שייגעצ..

lama האחד

New member
היי!

אני לא מכיר אותך ולא את nrcf אתם מוזמנים להיות קבועים (אני מניח שכולם מזמינים אתכם..) טוב אז אם elena302 וגם nrcf חדשים אז תכתבו שאתם חדשים וכולם יכתבו לכם ברוכים הבאים... ותסבירו על עצמכם!

limors2

Active member
../images/Emo207.gifשמעתם תחדש של נינט?../images/Emo54.gif

היום ב"נעים" שמעתי שיר שהיה נשמע די כמו נינט בשיר שלא הכרתי. וראיתי בפורום שלה שבגלגלצ אמורים להתחיל להשמיע אותו רק אחרי ההשמעת בכורה היום ב"המקור". מישהו אולי שמע ויודע אם זה היה זה?

McCriminal

New member
זה בהחלט היה זה. גם האזנתי ../images/Emo13.gif

האמת שהשיר נחמד, אבל אפשר היה לצפות יותר משילוב של עופר מאירי, אביב גפן ונינט. זה חצי שקט חצי רוקיסטי, אבל זה בהחלט לא רע. תחזית שלי לגבי גלגל"צ: פסימית- לא עובר את המקום ה-6-7 ככה ונעלם די מהר אופטימית: שבוע אחד במקום הראשון, והרבה בטופ 5.

limors2

Active member
לא שמעתי טוב מספיק כדי לגבש../images/Emo54.gif

עליו דעה, אבל איכשהו נראלי שאחרי השיר שלנו והכל התחזית האופטימית שלך תתגשם גם אם השיר לא הכי טוב.... ותודה!

ERonny

New member
עופר מאירי פרש..../images/Emo8.gif

למען האמת,הוא פרש לפני שהם בכלל התחילו לעבוד על האלבום.

ori239

New member
היי היי!@!@!

עופר מאירי לא לקח חלק באלבום בעל הנטיות המסחריות הזה, עקב 'חילוקי דעות מקצועיים'.. מאחורי ההודעה הזאת, מסתתרת הודעה אחרת: בהפקה כל הזמן דיברו על משהו קליל, לא עמוק מדי (כמו שעופר יודע לעשות), והוא היה מוכן לוותר על חוזה של חצי מיליון שקל (תקלטו, זה אמן אמיתי!) בשביל לא לעשות את מה שהוא לא אוהב ולא רוצה לעשות..

yhaa hi

New member
שמעתי עכשיו...

ולא ממש התלהבתי... אולי בהמשך אני אוהב...

limors2

Active member
../images/Emo45.gif. ובאמת לא כזה משהו../images/Emo54.gif

אולי עוד כמה פעמים אני אוהב יותר...

S m e l l y Cat

New member
שיר נוראי. ולמה היא נשמעת ככה אמא

הקול שלה מזוויע שם מה קרה לה לעזזל

ori239

New member
זה לא מה קרה לה

זה שיר 'נקי'.. בלי הרבה עבודה טכנית באולפן.. מניח שאם היו משחקים קצת עם הקול שלה, אולי לא היית מתאכזבת.. אני מציע לנינט בעלת הלוק החמודי-מודי שלה להישאר בטלנובלות, לשם היא מתאימה..

ממש לא!../images/Emo2.gif../images/Emo19.gif

היא נשמעת אחלה, וזה ממש שיר טוב! חוץ מהמילים.. "חושבת עליך מקיאה, מקיאה, ללל מקיאה את כל מה שאכלתי.." זה קצת חולני..

למה היא שרה שירים שקטים?

ברור שלקול שלה מגיע שיר עם עוצמות ווקליות דוגמאת השירים ששרה במופע ניצנים. כול השירים המתקתקים שהיא שרה כאילו חולפים ועוברים לי מייתרי הקול שלה היא צריכה לשיר שירים עמוקים יותר או זועמים יותר או משהו חי הרבה יותר

ג ב ש ו ש

New member
עכשיו יש אותו../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

אני מאוהב בשיר הזה...מיום ראשון אני חורש עליו

Inbar789

New member
שמעתי, ודי התאכזבתי ><../images/Emo103.gif

כל השיר חיכיתי לאיזה רגע מפציץ כזה שיראה את היכולות הקוליות שיש לה, והקטע הזה לא הגיע ><. כל השיר באותו קצב שקט ולפעמים קצת משעמם. אבל זאת רק דעתי
ואני מקווה שהסינגלים הבאים והאלבום יהיו יותר טובים

למעלה