אני יכול להבטיח לך שהאלבום פצצה לא נורמלי חכו שתשמעו את "יחפה"
ג ג ב ש ו ש New member 13/7/06 #14 אני יכול להבטיח לך שהאלבום../images/Emo88.gif פצצה לא נורמלי חכו שתשמעו את "יחפה"
I Inbar789 New member 13/7/06 #15 זה אומר שאתה כבר שמעת?../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif אני בהחלט מחכה ^^.
N nrcf New member 13/7/06 #25 שיר חביב לא יותר מזה כל השיר חיכיתי למשו מיוחד אבל לא היה פשוט כל השיר אותו דבר אבל כמו שאני מכירה את עצמי אני אוהב אותו בסוף כי ככה זה כמעט עם על השירים שאני שונאת בהתחלה
שיר חביב לא יותר מזה כל השיר חיכיתי למשו מיוחד אבל לא היה פשוט כל השיר אותו דבר אבל כמו שאני מכירה את עצמי אני אוהב אותו בסוף כי ככה זה כמעט עם על השירים שאני שונאת בהתחלה
L lama האחד New member 13/7/06 #10 ../images/Emo207.gifאני יודע שזה לא ממש קשור... ואולי בכלל לא קשור בעקבות ארועי היום, אבל בכל זאת... תגידו, לא יהיה היום שתיקת הכבישים? כי זה אמור להיות שידור של אבירם בוכריס כי הוא עוזב היום...
../images/Emo207.gifאני יודע שזה לא ממש קשור... ואולי בכלל לא קשור בעקבות ארועי היום, אבל בכל זאת... תגידו, לא יהיה היום שתיקת הכבישים? כי זה אמור להיות שידור של אבירם בוכריס כי הוא עוזב היום...