גליה שמילוביץ עוד
New member
אענה לך במהלך הבוקר - אנא אל
תוסיפי הודעות חדשות בנושא בשירשור או מחוצה לו. ראיתי את שאלתך והיא תענה. תודה ויום טוב.
אענה לך במהלך הבוקר - אנא אל
שכירה ועצמאית במשרות![]()
שלום רב אני עובדת כתרפיסטית באומנויות ובהדרכת הורים באופן חלקי ב 3 מקומות: 1. שירות פסיכולוגי ששייך למועצה מקומית - שם מקבלת תלוש משכורת אולם חתומה על חוזה העסקה שמתחדש כל שנה, ומקבלת שכר לפי שעות בפועל. כלומר: אם מטופל מגיע - מקבלת שכר פר שעה, ואם המטופל אינו מגיע - לא מתוגמלת. כמות המטופלים משתנה ואינה קבועה לאורך השנה. כיום יש לי כ 8-10 שעות בשבוע שמפוצלות על פני כשלושה אחר צהריים. 2. קליניקה פרטית שלי - אני מנפיקה קבלות של עוסק פטור ממ"מ. 3. ויצ"ו- עובדת שם כ 4-5 שעות שבועיות ומנפיקה להם קבלות. אין לי איתם הסכם חתום, אולם יש הסכם שבעל פה. סוכם ביננו שלמעט חופשים [חגים או ימי חופשה יזומים מצדם ו/או מצידי - כמו למשל חופשת הקייץ] יש מחוייבות הדדית ל4-5 שעות שבועיות - בין אם המטופלים מגיעים ובין אם לאו. שאלותיי: I. האם המועצה המקומית מחוייבת "לספק" לי את אותו מספר מטופלים = את אותו ממוצע שכר שקדם ליציאתי לחופשת לידה? [חרף החוזה שביננו שמתייחס אלי כספקית המקבלת רק עבור שעות בפועל] או שהם יכולים לומר לי הם מצטערים אבל "נשרו " מטופלים וכעת יש להם רק שעתיים שבועיות [שני מטופלים, למשל]? II. האם ויצ"ו יכולים לומר לי שהם החליטו לעבוד מול תרפיסט/ית אחר/ת ואין להם צורך בשירותי או לחליפין שהם עושים צמצומים? נשמע לי מסובך. לא יודעת מה זכויותיי - אם בכלל.... אודה לתשובתך.![]()
תוסיפי הודעות חדשות בנושא בשירשור או מחוצה לו. ראיתי את שאלתך והיא תענה. תודה ויום טוב.