זכייה מוצדקת או לא מוצדקת?

Bar EL

New member
תתפלא

אבל היא אכן מונתה לדוברת הישרדות . נערכה כאן הצבעה חשאית וספיר נבחרה ברוב קולות.

sapir aloud555

New member

סטילהוק

New member
לא ידעתי שאתה גם הדובר של כל צופי הישרדות בעולם

כנראה מישהו מת ומינה אותך במקומו...

noamlah

New member
זה לא רק על פי עריכה

אני יכול להגיד שהזכייה של בן לא הייתה מוצדקת כי היה אמור להיות מודח ארבעה פעמים וניצל בזכות אלילי חסינות וטוויסט אתגר האש

נכון שזה דעה שלי ומישהו אחר יכול להגיד שהניצחון מוצדק ושאלילי חסינות ומציאתם הם חלק גדול ואפילו העיקרי במשחק ואתגר האש זו תוספת מגניבה
אבל זה שהוא נשאר בזכותם זה לא עניין של שאלת עריכה
וזה גם לא עניין של דמות אהובה כי בן סך הכל היה דמות חביבה בעיני, נראה לי גם בעיני שאר חברי הפורום, הניצחון שלו והדרך שהוא ניצח היא שעצבנה כי אנשים ראו אותה כלא מוצדקת

בעונה 30 בעיני היה מקרה עוד יותר מסובך שמייק וקרוליין שסך הכל היו הדמויות היחידות הנסבלות בעונה זו הגיעו לגמר ששניהם ניצלו בגלל אליל חסינות בעוד וויל סימס השלישי שהגיע איתם לא היה בסכנה כל המשחק, היה נגרר ודמות דיי מעצבנת
ניצחון שלו היה אולי יותר מוצדק משל מייק או קרוליין מבחינת הערכים שלי לגבי המשחק הזה למרות שלפחות לפי העריכה נראה שחקן ובן אדם נוראי שלא ארצה שיחזור לעונה נוספת

sapir aloud555

New member
אני חושבת כמוך,

שהוא ניצל בעזרת יתרונות וטוויסטים, ואם הטוויסט לא היה קיים, הוא היה מודח בוודאות. אם הייתי מושבעת בעונה הזו לא הייתי מצביעה לו ועושה אצבע משולשת להפקה. אבל! הם הצביעו לו וראו את זה אחרת. מה אגיד? אולי מנקודת המבט שלהם לראות אותו שורד כ"כ הרבה הדחות ומגיע לגמר זה מרשים. אולי ריאן וכריסי לא היו חביבים במיוחד - אאל"ט רוב הבנות לא סבלו את כריסי (ממה שהבנתי דסי ועוד אחת אמרו עליה הרבה שיט בראיונות), והמושבעים לא ראו בריאן מתמודד ראוי (דבון היה צריך להסביר שריאן היה המושך בחוטים - כנראה לא יכל לעשות את זה בעצמו). אז בן זכה בדיפולט.

noamlah

New member
התכוונתי

שזה לאו דווקא קשור לאם אהבתי את המתמודד או לא
כמו שאמרתי בן לא דמות גרועה וזה גם לא שהיה שם מישהו שממש אהבתי שחשבתי שהניצחון נשדד ממנו או משהו כזה
פשוט מישהו שכשל באלמנט הבסיסי של המשחק שזה לשרוד את מועצות השבט קשה לי לאמר שהניצחון שלו מוצדק, כנ"ל לגבי מייק
ושוב, זה לא קשור לאם אהבתי אותם או לא

אתן לך דוגמה לא מהישרדות, ביג ברודר קנדה עונה ראשונה
ג'יליאן המנצחת שלטה במשחק עד הגמר באופן אבסולוטי, הייתה אחראית על הדחות, השיגה את האמון גם של כאלו שהיו בברית נגדה וסוריה אותם לעשות דברים לטובתה

התמודדה בגמר מול גארי שבכלל חזר אחריי שמודח, שיחק משחק שדיי היה ברור מאליו ומשחרר הסתמך בעיקר על תחרויות

הגיע רגע ההצבעה
שלושה הצביעו לג'יליאן
שלושה הצביעו לגארי
והקול המכריע טופז הצביעה לג'יליאן אבל התכוונה להצביע לגארי, פשוט לא הייתה מרוכזת ובחרה במפתח הלא נכון

ג'יליאן ניצחה 4-3
בהחלט הייתה השחקנית האקטיבית מבין שניהם והאהובה (לפחות עליי )
מצד שני היא נכשלה באלמנט בסיסי של המשחק שזה לזכות באהדת המושבעים ואם ההצבעה הייתה ורבאלית וכל אחד היה אומר את מי הוא מעדיף גארי היה מנצח
אז האם הניצחון מוצדק? זה נתון לדיון
וזה לא קשור לאהבה של שחקן מסוים

Bar EL

New member
כן , רק שבמקרה הזה

אומנם ג'יליאן ניצחה בטעות, אבל גרי בכלל הודח וחזר שזה יותר גרוע ... לפעמים צריך מזל והמזל שיחק לגיליאן פה, לפחות זה לא טוויסט חזרה מעצבן אלא גם כן חלק מהמשחק.
סהכ אם גרי לא היה חוזר היינו רואים גמר של גיליאן ואמט וכנראה ניצחון של אמט. אני מאוד אהבתי את שניהם אז שמחתי (גם את גארי ממש אהבתי כדמות אבל עצם זה שהודח וחזר עוד בפיינל 5 מאוד הפריע לי). מבחינתי אז בסהכ ניצחון ראוי למרות הפאשלה.

sapir aloud555

New member
מסכימה איתך בעקרון

בן נכשל באלמנט בסיסי וזה לא קשור לאהבה אליו כשחקן (הוא היה הפייבורט שלי כשהתחילה העונה). אבל טוויסטים הם חלק מהמשחק. היו פה המון דיונים על הניצחון של בן כשזה קרה ואאל"ט ברייר הגיב לי "ומה תגידי על פיינל 3? גם זה טוויסט לא צפוי שנתן לאוזי להגיע לגמר" באותו זמן לא הסכמתי, אבל הוא צדק. זה אותו דבר, הוסיפו טוויסט שהמתמודדים לא היו מודעים אליו ולא היה להם ממש מה לעשות עם זה - זה חלק מהמשחק וחלק מהחוזה שהם חתמו עליו.
&nbsp
בקשר לאח הגדול - זה יותר כמו הישרדות אצלם? אין הצבעות קהל? ממה שאתה כותב הגיע לג'יליאן לזכות בכל מקרה, אז טוב שההיא טעתה.

Seosi

New member
אני מסכים

אני חושב שיש מנצחים שהניצחון שלהם היה חלש יותר מן האחרים, אבל אם הם הצליחו להגיע שם עד הסוף ולשכנע אחרים להצביע להם, אז הם שיחקו אותה בסופו של יום.

ואנחנו צריכים לזכור שאנחנו רואים כל שבוע שעה של פרק מתוך 3 ימים רצופים. הם חיו עם אחד השני על האי 24/7 והדעה שלהם יותר אובייקטיבית כלפי מתמודדים מסויימים ובאותה העת יותר סובייקטיבית.

סטילהוק

New member
Survivor 32: Kaoh Rong - B Vs. B Vs. B 2

Survivor 32: Kaoh Rong - Brawn Vs. Brains Vs. Beauty 2

העונה ה-32 של הישרדות האמריקאית, שהיא למעשה העונה הראשונה שנערכה וצולמה באי קו רונג, שנקרא גם 'אי המקלט', שהוא האי השני בגודלו בקמבודיה.
עם שלושה שבטים של 6 מתמודדים, שחולקו שוב כמו בעונה הראשונה מסוגה, עפ"י תכונתם העיקרית: אתלטיות, אינטליגנציה ויופי.
ושוב חזרנו לגמר רק של שניים: טוני ולאצ'וס ויונג וו וואנג. הזוכה טוני שקיבל 8 קולות מול וו שקיבל רק קול אחד, לאחר שזכה במשימת החסינות האחרונה ובחר לקחת איתו דווקא את טוני ולא את קאס לגמר.
אך הפעם, בשונה מהעונה הראשונה מסוגה, נערך גמר של שלושה: מישל פיצג'רלד, אוברי בראקו וטאי טראנג. הזוכה מישל שקיבלה 5 קולות מול אוברי שקיבלה רק 2 קולות וטאי שלא קיבל אף קול.

בעונה זו עשינו הכרה ראשונה עם המתמודד האסיאתי הערמומי והמעניין טאי טראנג, שחזר אף לעונה נוספת, ועם המתמודדת האסטרטגית אוברי בראקו, שחזרה אף היא לעונה נוספת שעדיין לא שודרה ושלא ידוע עדיין מה תוצאותיה.

כמו כן, עשינו הכרה פחות נעימה עם שני הנבלים הנבזיים והאכזריים קייל ג'ייסון וסקוט פולארד, שלאחר מיזוג השבטים הפכו את חיי חברי השבט הממוזג לגיהנום, ואף השפיעו לרעה על טאי שהצטרף אף הוא להשלטת הטרור על כל שאר המתמודדים במשחק.

האם מדובר בזכייה מוצדקת או זכייה לא מוצדקת לדעתכם?

סטילהוק

New member
זכייה לא מוצדקת

ויש גם סרטון מפורט ביוטיוב שמתאר בדיוק למה זו זכייה לו מוצדקת. בגלל שאם לא היה מתרחש אותו פינוי רפואי של ג'ו דל קאמפו הכל היה נראה אחרת...

סטילהוק

New member
תיקון

הקטע הבא לא שייך כלל לעונה זו וכנראה הגיע לכאן בגלל חוסר ריכוז כתוצאה מחוסר שינה:

ושוב חזרנו לגמר רק של שניים: טוני ולאצ'וס ויונג וו וואנג. הזוכה טוני שקיבל 8 קולות מול וו שקיבל רק קול אחד, לאחר שזכה במשימת החסינות האחרונה ובחר לקחת איתו דווקא את טוני ולא את קאס לגמר.

סטילהוק

New member
Survivor 33: Millennials Vs. Gen X

העונה ה-33 של הישרדות האמריקאית, שנערכה באיי מאמאנוקה במדינת האיים פיג'י שבארכיפלג הדרומי באוקיינוס השקט. עם שני שבטים של 10 מתמודדים, שחולקים עפ"י דורות: ילידי דור המיניום נגד ילדי דור האיקס.
ושוב גמר של שלושה: אדם קליין, האנה שפירא וקן מק'ניקל. הזוכה אדם קליין שקיבל את כל 10 הקולות מול האנה וקן שלא קיבלו אף קול.

סטילהוק

New member
Survivor 34: Game Changers

העונה ה-34 של הישרדות האמריקאית, שנערכה אף היא באיי מאמאנוקה במדינת האיים פיג'י שבארכיפלג הדרומי באוקיינוס השקט.
עם שני שבטים של 10 מתמודדים חוזרים שכבר השתתפו בעונות קודמות של הישרדות, וביניהם אף זוכי הישרדות, שנחשבים למשני משחק.
ושוב נערך גמר של שלושה: שרה לסינה, בראד קולפפר וטרוי 'טרויזאן' רוברטסון. הזוכה שרה שקיבלה 7 קולות מול בראד שקיבל רק 3 קולות וטרויזאן שלא קיבל אף קול.

כמו כן, בעונה זו התעוררה שערוריה כשהמתמודד הוותיק ג'ף וארנר הוציא מהארון את המתמודד זיק סמית' באחת ממועצות השבט של העונה. כמו כן, המתמודדת הוותיקה סירי פילדס, מי שזכתה ממנחה הישרדות ג'ף פרובסט לתיאור "תפו"א של ספה שהחליטה יום אחד לקום מהספה ולחיות את הרפתקתאה בתוכנית הישרדות", ושזו העונה הרביעית של הישרדות שבה היא השתתפה, הודחה מהמשחק מבלי שאף מתמודד הצביע להדחתה לאורך כל העונה ואף לא במועצת שבט זו, בגלל שהגיעו למצב שהיא נותרה המתמודדת היחידה מכל המתמודדים שנותרו במשחק ללא שום חסינות במועצת השבט המוזרה ביותר לאחר מועצת השבט המוזרה של קמבודיה - ההזדמנות השנייה. בנוסף, עונה זו של הישרדות ספגה המון ביקורות שליליות בשל עודף היתרונות בה והמאורעות השליליים שקרו בה, והיא לא נחשבת לאחת מהעונות המוצלחות והאהובות של הישרדות. למעשה עונה זו החלה לסמן את ההידרדרות של עונות הישרדות שבאו בעקבותיה ואינן נחשבות אף הן לעונות טובות ומוצלחות של הישרדות.

סטילהוק

New member
זכייה מוצדקת

למרות שכשצפיתי בעונה כששודרה לא חשבתי שזו זכייה מוצדקת, כי שרה שאהבתי בעונה 28 שיחקה הפעם באכזריות וברשעות, בעיקר עם מה שהיא עשתה לסיירה שבטחה בה וסיפרה לה על היתרון שלה ועוד הבטיחה לה שאם היא תודח היא תשאיר לה אותו (כמובו שבדיעבד זט היתה טעות ענקית מצידה של סיירה בכלל לגלות לשרה או לכל אחד אחר מהמתמודדים על היתרון שמצאה, כי זה ביג נו נו בהישרדות ומי שלא בין זאת פשוט אוכל או יאכל אותה במוקדם או במאוחר).

סטילהוק

New member
Survivor 35: Heroes Vs. Healers Vs. Hustlers

העונה ה-35 של הישרדות האמריקאית, שנערכה אף היא באיי מאמאנוקה במדינת האיים פיג'י שבארכיפלג הדרומי באוקיינוס השקט, שג'ף וההפקה התאהבו בה והחליטו שמעתה כל העונות של הישרדות ייערכו רק בה.
עם שלושה שבטים של 6 מתמודדים חדשים, שחולקו בעונה הראשונה מסוגה, עפ"י תכונתם הדומיננטית: גיבורים מול מרפאים מול פעלתנים ותכסיסנים.
ושוב נערך גמר של שלושה: בן דריברגן, כריסי הופבק וריאן אולריך. הזוכה בן שקיבל 5 קולות מול כריסי שקיבלה רק 2 קולות וריאן שקיבל רק קול אחד בלבד.

בעונה זו עשינו הכרה עם המתמודד דבון פינטו, שהתגלה כאסטרטג גדול והיה הפייבוריט הגדול לזכות בעונה זו, אך לא שמר על בן שחיפש ומצא כל הזמן פסלי חסינות בזה אחר זה, ובמועצת השבט האחרונה שלפני הגמר התנדב בפני כריסי שזכתה במשימת החסינות האחרונה והחליטה לקחת איתה את ריאן לגמר, אך גילתה רק לדבון לגבי ההפתעה של אתגר האש במועצת השבט, להתייצב מול בן ולמנוע ממנו לעלות לגמר, אך בן ניצח אותו באתגר האש ועלה בסופו של דבר לגמר, שבו הוא אף זכה ברוב הקולות וניצח את המשחק.

למעלה