אגיב
מבסס את הדעה שלי בעיקר על מי שאני חושב שהייתי מצביע עבורו אם הייתי מושבע - וכן ברור לי שיש עריכה ואנחנו לא רואים הכל, אבל זו תוכנית טלוויזיה ואם פשוט נסכים עם כל מנצח שיש בתוכנית אז מה הפואנטה שלנו בכלל לצפות בתוכנית ? אמורות להיות לנו דעות על מי לדעתנו היה צריך לנצח.
אז מבחינתי ראוי או לא ראוי זה תלוי מול מי המנצח היה בגמר שלו וזה לא כולל שחקנים שהודחו. (נגיד סירי מעונה 16 שראויה מפארווטי אבל לא השתתפה בגמר)
עונה 1 - ה-קינג, בהחלט ראוי
עונה 2- לא ראויה, לפי מה שאני זוכר קולבי שלט שם בעניינים
עונה 4 - ראויה מול נליה סה"כ
עונה 6 - ראויה
עונה 7 - ראויה מול ליל
עונה 8 -לא ראויה מול רוב, אבל בהחלט קרובה אליו
עונה 9 - ראוי
עונה 10 - ראוי
עונה 11 - באמת שלא זוכר את העונה אז אשאיר את זה נייטרלי
עונה 12 - לא ראוי, לדעתי דניאל שיחקה יותר טוב וחזק והייתי מתחבר יותר למשחק שלה
עונה 13 - ראוי
עונה 14 - ראוי
עונה 15 - ראוי
עונה 16 - ראויה
עונה 17 - ...
עונה 18 - ראוי לגמרי
עונה 19 - בזיון
עונה 20 - בזיון
עונה 21 - אוהב את פאביו אבל כנראה שהוא לא ראוי
עונה 22 - ראוי בהחלט
עונה 23 - לא ראויה, אומנם סופי שיחקה אותה בגמר וקואוץ' הצטדק - אבל הוא שלט בכל העונה, עשה את כל המהלכים ורקם את כל הקשרים (כמו להעביר את קוקראן צד ולהביא את עדנה לברית, וכמובן ליצור את כל הברית ולהיות המנהיג שלה) אז כן כמה שהוא טרול הוא שיחק דיי טוב, הבעיה היא שזה לא היה משנה כי אוזי וברנדון היו כלכך ממורמרים עליו שבגד בהם (לא מפתיע) שהם עשו קמפיין נגדו בפונדרוסה והתשובות שלו גם לא ממש עזרו .
עונה 24 - לגמרי ראויה
עונה 25 - לגמרי ראויה בשלישייה הזו ובכללי
עונה 26 - לא ראוי, מבחינתי דון שיחקה יותר טוב, יצרה יותר קשרים (קורין מספרת לה על המהלך, ברנדה מאוד קרובה אליה, מלקולם גם קרוב אליה), היא הפסיקה את הקולות של בני הברית שלה כי די בגדה בהם והם גם דיי לוזרים (בעיקר ברנדה ואריק) אבל הסיבה האמיתית שהיא הפסידה היא כי לקוקראן היה את סיפור האנדרדוג שמילד כאפות חיוור הפך להיות שחקן שזוכה ב3 חסינויות ומגיע רחוק...
עונה 27 - לא סובל אותו והוא גרוע, אבל הוא בהחלט ראוי ובטח שמול מוניקה וג'רבס - למרות כמה טעויות (כמו לא לשים את האליל על עצמו בפיינל 6 שזו טעות קריטית ממש) הוא שיחק טוב ויותר שקול הפעם.
עונה 28 - אין ספק שראוי, המנצח הכי אדיר אי פעם בעיני
עונה 29 - בהחלט ראויה, יש מצב שהמנצחת הכי אהובה עליי אחרי טוני בתור מנצחת של עונה ראשונה
עונה 30 - מבחינתי ראוי, הוא עשה המון טעויות אבל קרולין גם כן עשתה המון טעויות ולא באמת היה לה סיכוי מולו, על וויל אין מה לדבר...
עונה 31 - חלוק בין ספנסר לג'רמי , אבל בסופו של דבר אני חושב שהייתי בוחר בג'רמי ולכן ראוי.
עונה 32 - לא ראויה בעליל, לא מת על אוברי אבל היא בהחלט נשדדה כאן
עונה 33 - ראוי מול ההרכב שהיה שם - גם עשה המון טעויות
עונה 34 - ראויה
עונה 35 - לא ראוי...הייתי מצביע לכריסי , שלא נדבר על טוויסט אתגר האש אפילו
עונה 36 - לא ראוי מול דומיניק, גם בגמר כולם כולל האויב המושבע של דומיניק כריס, הודו שלדומיניק היה את המשחק החברתי היותר טוב, פיתח יותר קשרים והיה יותר דומיננטי - הסיבות של המושבעים שהצביעו לוונדל נשמעו כמו תירוץ עלוב ודפוק וממש הזכירו לי את עונה 20 של ביבי.
עונה 37 - ראוי, למרות שקווין אנג'לינה