קושרת לי את הידיים ... בואי...סרסי אותי ונגמור עם זה
F Fairy Light New member 11/3/15 #52 אוווו סירוס רחוק מזה ידיים קשורות מאחרי הראש ורק מגבת לגוף.   ציפורניים עוברות על הגוף.   סרסי פחחח
אוווו סירוס רחוק מזה ידיים קשורות מאחרי הראש ורק מגבת לגוף.   ציפורניים עוברות על הגוף.   סרסי פחחח
F Fairy Light New member 11/3/15 #60 איפה הרשימות תרשום תרשום   פריי חדה אחרי 12 בלילה היא גם בילתי צפויה חחחח
TrueColors10 New member 11/3/15 #12 גמאני טס לאילת סוויטה בקומה הכי גבוהה מסאז׳ים מפנקים לאורך היום ומספיק לי וואלה נהנתי.. בפעם הבאה שיהיה פרס זוגי
גמאני טס לאילת סוויטה בקומה הכי גבוהה מסאז׳ים מפנקים לאורך היום ומספיק לי וואלה נהנתי.. בפעם הבאה שיהיה פרס זוגי
F Fairy Light New member 11/3/15 #30 רגע סבלנות...   אתה את האישה אני בחדר השני את הגבר מינימום שעתים מסאג פינוקים.
ב באבי מגיק New member 11/3/15 #14 אמממ...ככה קונה ספר טוב קונה זמן שיחה עם אישיות שמסקרנת אותי קונה כלי נגינה שאני חושק בו קונה כמה עצי פרי ושותל וזה השימוש האישי- את הפירות יאכלו אלה שיבואו אחרי... בשקל שנשאר קונה בזוקה כל שאר היום פשוט חושב עליה- מחשבות לא עולות כסף עדיין...נכון?
אמממ...ככה קונה ספר טוב קונה זמן שיחה עם אישיות שמסקרנת אותי קונה כלי נגינה שאני חושק בו קונה כמה עצי פרי ושותל וזה השימוש האישי- את הפירות יאכלו אלה שיבואו אחרי... בשקל שנשאר קונה בזוקה כל שאר היום פשוט חושב עליה- מחשבות לא עולות כסף עדיין...נכון?