אממ... תפברקי וירוס כזה של 24 שעות...
ב באבי מגיק New member 11/3/15 #50 איזה קמצנות ואיזה נעלי בלט אחר כך היא תרצה גם קופסאת גזוז... אני חותך את זה
F Fairy Light New member 11/3/15 #53 בדרך תפרגני לך לנז'רי סקסי עלי.   סירים, מחבתות שרוטות בראש מה עושה לנו טוב.
M mr lonley2 New member 11/3/15 #26 לוקח את זו מהסקר של ליידי לסויטה מפנקת במלון בראשית שאר הכסף היה הולך לפינוקים
F Fairy Light New member 11/3/15 #54 אתה יכול לקחת רק את עצמך. גם אתה לכיתה הטיפולית שם למעלה, תכנס בשקט.
F Fairy Light New member 11/3/15 #80 הידיים שלו קשורות כתבתי לעצמך לבד.   אנחנו תמיד נוטים לחשוב על פינוקים בזוג או לאחר. גם בחיי היום יום זה לא משהו שבא ככה בכיף.בהחלט מכלילה את הרוב.   אז יש לך יום שלם וכסף נטו לעצמך...שוט.
הידיים שלו קשורות כתבתי לעצמך לבד.   אנחנו תמיד נוטים לחשוב על פינוקים בזוג או לאחר. גם בחיי היום יום זה לא משהו שבא ככה בכיף.בהחלט מכלילה את הרוב.   אז יש לך יום שלם וכסף נטו לעצמך...שוט.
M mr lonley2 New member 11/3/15 #82 סליחה אני לא טעיתי שאני לוקח את זו שרשמתי עליה בסקר הסקס של ליידי זה בשבילי ( סקס ) אני מפנק את עצמי לא ??
סליחה אני לא טעיתי שאני לוקח את זו שרשמתי עליה בסקר הסקס של ליידי זה בשבילי ( סקס ) אני מפנק את עצמי לא ??