זכרונות

חרדית

New member
לי סיפרו אחרת.../images/Emo131.gif

לך לפחות אמרו תלך לחנות לי סיפרו שמי שמתחתן מתחבק ואז נולדים לו ילדים זה גם מזכיר לי בדיחה ששמעתי על ילדה ששאלה את אמא שלה אמא אני יכולה להיות בהריון? היא אמרה לה מה פתאום? רק אחרי החתונה אפשר להכנס להריון. יצאה הילדה החוצה וצעקה "בואו אפשר לגמור בפנים" אבל עכשיו רציני יש ממש בעיה במודעות המינית אני אומרת להורים שלי הרבה פעמים למה לא יכלתם לדבר איתי על זה? לספר לי? ברור שמדברים על זה בבית הספר בין החברות אבל יש בורות מוחלטת אני זוכרת שדיברנו כמה חברות על כל הענין ובת אחת אמרה טוב אני מאמינה לכם אבל ההורים שלי? זה לא יכול להיות. ואני מדברת על בחורה בת 17!!!!!! יש בחורות בנות 19 שעדין אין להן מושג בזה. והן שומעות את זה פעם ראשונה אצל ה"מדריכת כלות" (אישה שמלמדת הלכות טהרה לפני הנישואים)אבל זה באמת כבר מיעוט. בבתי הספר החילוניים עד כמה שאני יודעת יש אחות שבאה ומסבירה כמה דברים בבתי הספר החרדיים ביטלו את זה. לילד בן 3 ברור שיגידו שקונים ילדים בחנות. זה לא קשור לדת אבל אני חושבת שבגיל מבוגר יותר ראוי שכל הורה ישב עם הילד שלו וידבר איתו על זה. חרדית.

ןעוד בדיחה.

ילדה אחד ראתה שני כלבים "עושים את זה" "תראה אותם" היא קראה לאביה "אה, זה בטח הכלב נפצע וחברו נושא אותו על גבו" "כמו בני אדם" היא אמרה לו, "אתה בא לעזור למישהוא והוא מזיין אותך" וסיפור אמיתי: אחרי נישואי הדרכתי חתנים תקופה קצרה, דינים, הלכות והרחקות. אחד מתלמידי, הזעיק אותי ביום החמישי או שישי אחרי החתונה, "תראה" הוא אומר לי, "אני לא מוצא את המקום...." "אז תגיד לה שתכוין אותך" "היא מתביישת" בקיצור, לא הייתה לי ברירה והדגמתי לו תנוחות. (אני מתגלגל מצחוק עכשיו כשאני נזכר) אבל רק בזכותי יש להם כבר 11 ילדים >אתאיסט חושב לכתוב ספר מכל הסיפורים שלו<

חרדית

New member
אתא כל הכבוד!

לא ידעתי שאתה גם מורה חתנים במשרה מלאה. במה עוד תפתיע אותנו אה? חרדית.

ozone

New member
גדול!

בדיחה ממש טובה,ולא ציפיתי לשמוע (לקרוא) את הבדיחה הזו ממישהי שקוראת לעצמה חרדית(בסדר,בסדר,לא רק ´קוראת´ אלא באמת כזו). בסה"כ מה שהתכוונתי להגיד (ויכול להיות שבאמת פיספסתי את זה) היה שהזיכרון ההוא,מגיל כ"כ צעיר,מדגיש את חוסר האמון שקיים ביני לבין ההורים שלי,דרך הסיפור הזה,אבל גם דרך סיפורי מעשיות ו´הטעיות´ רבות אחרות מצדם,ובעיני,יכול להיות שחוסר אמון בהורים הוא גורם נוסף בדרך החוצה מהדת. סתם מחשבה.

mose0222

New member
לחרדית

לחרדית היקרה. אולי תסבירי לי מדוע צריך לספר לאותן חרדיות תמימות איך נולדים ילדים ולגרום לדימיון הפרוע לענות אותן עד יום החופה. מתי שהן תצטרכנה לדעת הן תדענה, כך הכי טוב בשבילן. דני

חרדית

New member
דמיון פרוע!

משה קודם כל אהבתי את "התמימות" דבר שני אולי תסביר לי אתה למה בנות בגיל 19 עדין אמורות לחשוב שקונים ילדים בחנות. ודבר שלישי עדיף דמיון פרוע עד ליל החופה מאשר חרדות בליל החופה. חרדית.

mose0222

New member
לחרדית החמודה

כפי מה שאני יודע שכלה מקבלת הדרכה לפני החופה .אני מאמין שהמדריכה מכינה אותה כהוגן .ולגבי פחדים יש את זה גם לחילוניות לפני הפעם הראשונה זו לא סיבה לשנות דרך חיים שלך דני

מצטערת על המחיקה ../images/Emo111.gif ../images/Emo111.gif

של השרשרת החביבה שהיתה כאן בנושא אוננות והוצאת זרע לבטלה. נצטרך לכתוב את הכל מהתחלה. לא נורא. זה היה משעשע בפעם הראשונה, זה ישעשע יותר בפעם השניה. (איזה באסה... מחקתי גם את ההודעה של עצמי על "תפילה זכה". בטח תהיה הזדמנות טובה לחזור על הסיפור בפעם אחרת...) חנה

הודעה של gilad_no

יש לי שאלה אליכם ...ו gilad_no מעולם לא למדתי בישיבה אז אני לא כ"כ יודע מה קורה שם ותמיד תהיתי. האם הגיל ההתבגרות לא היה לכם בכלל סקס? לא הייתם יוצאים החוצה בהסתר? לא הייתם מאוננים? ואם כן, או אם היו לכם מחשבות כאלה, איך התייחסתם לזה?

הודעה של adam222

ובכן |שואב-מים-מהברך| סקס - היה חופשי רבנים משגיחים מגידי שיעורים היו חוגגים על איברי הרביה שלנו! יוצאים לאן? יש לך במקווה כל מה שאתה רוצה מלבד המין השני! מאוננים - *ח"ו שנאמר:כל המוציא זרע לבטלה משחירים שיניו וגופו נעשה שעיר והוא מסריח וכו (אני לא ממש זוכר את קטע הרמב"ם הזה...) חייבים להדחיק... - בקשר לזה אני חייב לספר לך בדיחה: היו היה בחור תמים נורא, הקשר בינו לבין העולם הזה היה רק דרך האוכל... אך הוא היה יפה תואר (הוייך וי א פס & ברייט ווי א טוייער, סתם!) ואשת הרב חשקה בו... ויהי היום וההורמונים החלו להשתולל, ויקבל זיקפה ביום מן הימים ולא ידע מה לעשות... הלך לבית הרב על הבוקר... פתחה לו אישתו של הרב... ואמרה לו שהרב איננו, אך אולי היא יכול לעזור... אמר לה, לא זה משהו רפואי... אמרה לו: "אולי בכל זאת", ויחליט הבחור החשוב לספר לה על זיקפתו... ותאמר לו:"בוא נע עימדי אל חדר המיטות ואסדר לך בעיה זו..." אמר לה בסדר וכך היה. לאחר חודש קרה המקרה שוב ולבחור הזדקפה זיקפתו... ניגש שוב אל בית הרב, פתח לו הרב את הדלת... לאחר ששמע את הבעיה, אמר לו: "אין בעיה תשים על זה מים קרים ואולי קרח..." אמר לו הבחור: "כבוד הרב התרופה של ארישתך הרבה יותר טובה"! * חס וחלילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הודעה שלי

אפרופו הוצאת זרע לבטלה... בילדותי גרנו בשכונה חרדית (קרית צאנז בירושלים) ערב יום כיפור, אני מגיעה לביכ"נ לתפילת כל נדרי ורואה את הנשים הצדקניות עומדות ואומרות את "תפילה זכה" בכוונה גדולה ובדמעות. כדי לא להיות יוצאת דופן התחלתי לאמר את התפילה בעצמי ואז גיליתי שאני מבקשת סליחה על כל הפעמים במהלך השנה בהם הוצאתי זרע לבטלה. סליחה????? הן לא קוראות את מה שהן אומרות????? על מה בדיוק הן בוכות???? אני מבקשת סליחה מכולם על שלא הוצאתי זרע לבטלה במהלך השנה האחרונה

ושוב adam222

את התפילה הזאת, א"א להפסיק... את הפתילה הזו כתב גבר שמן מזוקן שעיר ומסריח עם שיניים רקובות אשר לא הפסיק לאונן במשך שנה שלמה... שיגידו תודה על זה שהוא הפסיק לרגע לאונן ע"מ לכתוב תפילה זו >אדם משתין מרוב צחוק<

אין כזה רמב"ם מטאור38

אני לא יודע איפה הרמ"בם אמר את זה.ולא נראה לי שזה מתאים לצורת הדיבור של משה בן מימון יש מנהג מגונה ליחס לרמב"ם כל מני דברים.וחבל. ועכשיו ברצינות. כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול. איזה שבט אתה? פעם אחת הלך ירמיה לבית המרחץ ומצא שם רשעים משבט אפרים וראה כי כלם מוציאין שכבת זרע לבטלה, לפי שכל שבט אפרים באותו הדור רשעים היו,( אוצר המדרשים)אפרים.אפרים למה אף לא ראיתי את אלוהים? והם ממונים על אותם שמוציאים זרע לבטלה שאינם רואים פני שכינה,( ילקוט שמעוני תורה פרשת נח רמז נא)בדקת בבוידם? חשבת להתאבד ? מתברר שתעשה מיצוה! אמר ר´ יוחנן כל המוציא שכבת זרע לבטלה חייב מיתה שנאמר וירע בעיני ה´ אשר עשה וימת גם אותו רבי יצחק דבי רבי אמר כאלו שופך דמים( זוהר פרשת אמור דף צ עמוד א)התאבדות מומלצת אבל אפשר למות מזה שתדעו אלוהים כל כך הרבה אהבה יש בעולם אתה לא יכול לסדר לי משהוא? ולא יחלל זרעו בעמיו כי אני יי´ מקדשו, ת"ח כל מאן דאפיק זרע לבטלה לא זכי למחמי אפי שכינתא (רמב"ם הלכות איסורי ביאה פרק כא הלכה ט} האם אני יכול לנשק לה תשושנה? אשתו של אדם מותרת היא לו, לפיכך כל מה שאדם רוצה לעשות באשתו עושה, בועל בכל עת שירצה ומנשק בכל אבר ואבר שירצה, [ובא עליה כדרכה ושלא כדרכה] ובלבד שלא יוציא שכבת זרע לבטלה (רמב"ם הלכות איסורי ביאה פרק כא הלכה יח)במילם אחרות-לא אתה לא יכול לגמור לה על הציצי ואם הוציא שכבת זרע לבטלה, כשיגיע ל"העויתי"בלה בלה בלה,, >עויתי עויתי עויתי עה עה עה עההההה,,,,אופס עויתי<

הודעה של אתאיסט עם ציציות

רמב"ם, הלכות דעות פרק ד הל´ כ"ו-כ"ז הלכה כ"ו: שכבת זרע, היא כוח הגוף וחייו ומאור העיניים; וכל זמן שתצא ביותר, הגוף בולה וכוחו כולה וחייו אובדים. הוא שאמר שלמה בחכמתו, "אל תיתן לנשים, חילך; ודרכיך, למחות מלכין" (משלי לא,ג). הלכה כ"ז: כל השטוף בבעילה--זקנה קופצת עליו, וכוחו תשש ועיניו כהות וריח רע נודף מפיו ומשחייו; ושיער ראשו וגבות עיניו וריסי עיניו נושר, ושיער זקנו ושחייו ושיער רגליו רובה; ושיניו נופלות. והרבה כאבים חוץ מאלו באין עליו.

ויש גם .... אתאיסט עם ציציות

רמב"ם הלכות דעות פרק ד, הלכה כ"ח: אמרו חכמי הרופאים, אחד מאלף מת בשאר חולאים; והאלף, מרוב התשמיש. לפיכך צריך האדם להיזהר בדבר זה, אם רצה לחיות בטובה. ולא יבעול אלא כשימצא גופו בריא וחזק ביותר, והוא מתקשה הרבה שלא לדעתו, ומסיח עצמו לדבר אחר, והקישוי כשהיה; וימצא כובד ממותניו ולמטה וכאילו חוטי הביצים נמשכים, ובשרו חם. זה צריך לבעול, ורפואה לו שיבעול. >אתאיסט אין לו מה להוסיף<

אתם גדולים מטאור38

אתם גדולים ואני הקטן מהיום אתם מורי רבני ואלופי חטאתי עוויתי שכחתי ולא למדתי >סולחים לי? בבקשה<<

למעלה