"זכרים נוטים לעבר כמה שיותר"

נקודת

New member
"זכרים נוטים לעבר כמה שיותר"

יש כאן זכר שיכול להעיד על נטייתו הטבעית לעבר (או לעשות סקס) עם כל נקבה שהוא רואה ? יש כאן מישהי שיכולה להעיד על עצמה שהיא בוחרת בן זוג ע"פ "כמה הוא טוב עם ילדים" ? (תרשו לי להניח שאין..)

angela8

New member
תראי.. זה ממש לא העניין.

הטענות אינן לגבי פרט (או אינדיבידואל כזה או אחר) לכן גם אם ירימו פה את היד שלושה זכרים עם נטיה כזו זה לא אומר הרבה. (3 זה לא מספר מספיק גדול)

נקודת

New member
לא טענתי שמס המצביעים בפורום

יעיד על משהו. בטח לא ברמה הסטטיסטית כללית. אבל משום שכל הזכרים פה מצדדים כ"כ בתאוריה, עניין אותי לדעת אם הם חשים כך באופן אישי. ציפיתי לכנות מה לעשות

angela8

New member
תראי, הם לא מצדדים

בתוכן התיאוריה אלא בנכונות או בתקפות המדעית שלה. שני דברים שונים מאוד.. אני לא חושבת שהם מצדדים באונס למשל בגלל שחלקם חושבים שהמחקר על אונס הוא בעל תקפות גבוהה. כך שהם לא חייבים לא לצדד בהתנהגות דון ג'ואנית, או להיות בעלי נטיות כאלה.

נקודת

New member
את יכולה לראות לפי התשובות

שדווקא כן.
שנאמר "ניצחתי".

angela8

New member
דווקא לא../images/Emo3.gif

והתגובות שלך מגיעות מגן ילדים. אם את מעוניינת בדיון איתי בבקשה תעלי את רמת התגובות לפחות לבית ספר תיכון.

נקודת

New member
חה.

טענת שאת לא מאמינה שיש קורלציה בין קבלתם את התאוריה לבין חשיבתם. ודווקא יש
חוץ מזה..זה לא רעיון מספיק טוב למחקר ? (לא פה) כמה מתומכי תאוריות פ"א כאלה ואחרות (כמובן תמיכה נייטרלית) באמת חשים כי זה תקף לגביהם ? (סטטיסטית נו) טוב אני לא מאמינה שהשרשור עדיין כאן

אנחנו לא בשוק,

ובפורום מדעי, אנחנו לא מנהלים דיונים ברמת "כל מי שבעד חיסול הטרור שירים את ידו" - אם יש לך משהו שהיית רוצה להביא דיון מדעי, אז אני מבקש ממך (בהתאם לתקנון ורוח הפורום) - לעמוד בקריטריונים של דיון מדעי.

Wolverchenus

New member
../images/Emo31.gif אני חושב שזה טון ממש מכוער

אנחנו באמת לא "מצביעים" פה על אמת מדעית. אבל רק בשביל לזרות לך מלח בעיניים, אני מוכן להצהיר שיש לי נטייה מאוד טבעית לרצות לעשות סקס עם הרבה מאוד נקבות. אחוז יפה ממש מהאוכלוסיה הנשית האנושית הבריאה. ואם את ממש רוצה לשמוע, זה תמיד נשים בגיל הפוריות עם נטייה לגילאי העשרה-המאוחרים. אה, ובשביל שזה יהיה ממש רע - גם חברים שלי יודו בזה בפה מלא. וכשאני חושב על זה, גם -סתם- מכרים שלי הם כאלה. כל זכר באוניברסיטה שלי פחות או יותר, כל גבר שאי פעם שירתתי איתו וכל אחד שלמדתי איתו בתיכון. (מוציא מהכלל הומואים). אוקיי, עכשיו שהגענו לזה אני בטוח שאת תהיי הראשונה להגיע ש"הצבעה לא מעידה על אמת מדעית".

נקודת

New member
זה ממש לא דיון מדעי

ונכון שלא מתאים לכאן. עניין נטו בכל מקרה תודה על הכנות. לא ידעתי שיש זכרים עם צורך להרביע כל דבר.

נקודת

New member
אה ולא ברור..

למה אתה חושב שהנטיות שלך כ"כ גרועות. אז מה אם יש גברים שמעדיפים מראה מאוד מאוד ספציפי ואישיות מאוד מאוד ספציפית, עדיין נותרו כמה כמוך ע"פ הצהרתך. אל תתנצל.

Wolverchenus

New member
ממש לא התנצלתי, איפה ראית את זה?

ויש לציין ש"להרביע כל דבר" זה לא הגדרה נכונה כי כמו שאמרתי, יש גבולות מאוד ברורים (אפילו מעבר לגילאים) אבל הם מאוד רחבים.

נקודת

New member
כתבת

"לזרוע מלח", "ובשביל שזה יהיה ממש רע" וכו .. זה נשמע מתנצל.

למעלה