"זכרים נוטים לעבר כמה שיותר"

angela8

New member
המין יותר זמין לנשים כי

לגברים יש דרישות נמוכות לגבי איכות הסקס... ולעומת זאת לנשים יש דרישות קצת יותר גבוהות לגבי איכות הסקס! ולרוב הגברים יש ביצועים גרועים. מה שכן לזכותם יאמר שהם מוכנים להשקיע הרבה באימונים.

C H 4

New member
../images/Emo122.gif

אימונים זה דיכאון, חבל שאין איזה מכון הכשרה שמוציא אותם עם תעודות לפי יכולות. זה היה חוסך הרבה עוגמת נפש.

angela8

New member
נכון, אבל זה מה ש"הטבע" סיפק לנו ../images/Emo13.gif

ותחשבי כמה אלפי שנים הוא עבד בשביל להוציא את הדגם הזה...

הי, גם אתן לא משהו היסטרי ../images/Emo3.gif

אני יכול לחשוב על כמה תיקונים לא מזיקים...

Wolverchenus

New member
דפק אותנו?

אנחנו תמיד מגיעים לאורגזמה, לפעמים זה אפילו מגיע נורא מהר ואז לא צריך לבזבז זמן ולהיות מתוסכלים P: יתרה מזאת! עם אימון מסוים גברים יכולים להפוך לסוג של מולטיאורגזמתים. בכל מקרה, עם אחוז הנשים שלא הגיעו ולא יגיעו מעולם לאורגזמה אני לא בטוח שהגברים נדפקו...

angela8

New member
כן זו בדיוק הבעיה. כמות על חשבון איכות

הרבה אורגזמות אבל די עלובות (בהשוואה לאורגזמות נשיות)...
היי.. אבל זה רק טיזינג..
לא לקחת ברצינות.

נקודת

New member
לא נראה לי..

בכל זאת האורגזמה שלהם מובטחת... לעומת אורגזמה איכותית נשית שלא נפוצה כ"כ. רק מבחינה פוטנציאלית, במקרים נדירים - יש לנו איזה יתרון.

angela8

New member
אורגזמה נשית נדירה כי גברים

פשוט לא עושים עבודה טובה

Wolverchenus

New member
זה לא נכון

קודם כל אנחנו עושים עבודה מעולה!!11 דבר שני, נשים שלא מגיעות לאורגזמה לא מגיעות אליה גם לבד.... (לקרוא מגזינים של נשים בחדרי המתנה ממש משתלם)

angela8

New member
אופס../images/Emo13.gif ?

ממגזינים של נשים אתה שואב את האינפורמציה שלך? תראה הצנרת אצל נשים קצת יותר מסובכת... אולי קצת יותר מידי מסובכת לחלק מהגברים..או יותר נכון לאגו הגברי של חלק מהם
נ.ב. אני בטוחה ש"אנחנו" עושים עבודה מצויינת. זה נאמר בחצי התבדחות אל תיקח ללב.

Wolverchenus

New member
מממ... אני לומד על בעיות של נשים

בעיקר ממגזינים ותקשורת. אני לא קורא מאמרים שהם peer-reviewed בקשר לזה ולא ז'ורנלים רפואיים אבל נראה לי שיש לי פחות או יותר את הsum of knowledge על בעיות של נשים שמישהו שלא הולך לגניקולוג עם בעיות יכול להחזיק בו...

angela8

New member
בנימה קצת יותר רצינית

גברים יותר קל לספק. פשוט כי כל הקונסטרוקציה שלהם הרבה יותר פשוטה. לנשים יש קונסטרוקציה יותר מורכבת וגם כל אישה שונה בהקשר הזה. אז יותר קשה לגרום לאישה סיפוק. אז הדרישות בכל מין בכל מה שנוגע לסיפוק מיני הן שונות. אני משערת שלכל מין יש הבעיות שלו. (שפיכה מוקדמת אצל גברים, או אין אונות, ואצל נשים כנראה חוסר יכולת להגיע לאורגזמה.) אני אישית לא יודעת כמה אחוזים זה, ומהן הסיבות. אבל נראה לי שאצל חלק מהנשים הסיבה היא בורות של שני הצדדים.

Wolverchenus

New member
מצחיק שכשמדברים על נשים את מתנתקת

מהטקסט שאת כביכול קוראת ופשוט כותבת מה שבא לך. מה שאמרתי זה שיש הרבה נשים שפשוט לא מגיעות לאורגזמות. באחוזים עצומים. לא לבד, לא עם מישהו ולא מכל טריק אחר בספר.

blueshark09

New member
../images/Emo45.gif

ל ג מ ר י נ כ ו ן רב הנשים שלא גומרות / טוענות שהן לא גומרות - הבעיה היחידה שלהן היא הפרטנר (לא נדבר על אחוז נשים לא מועט שיש להן בעיה פיזיולוגית/פסיכולוגית, ששום פרטנר לא יעזור) אבל בשורה תחתונה - מסכים איתך 100%

../images/Emo6.gif בעיה שלכן...

האמת שיש תעודות לפי יכולת... מראה חיצוני אמור להעיד משהו על יכולת... מעניין אם מישהו אי פעם בדק את המתאם.

למעלה