זקוקה לעזרתכם ולתמיכתכם

מיכל תתחדשו על ה-../images/Emo73.gif ושתהנו ממנו.

מנחשת, צבע חציל? לא יודעת למה זה הצבע שיצא לי לנחש

smo

New member
רמז..../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif../images/Emo15.gif../images/Emo210.gif../images/Emo97.gif

מיכלי,תתחדשי על האוטו הכחול! יפהההה!!!!!!!

עכשיו בטוח אבוא לבקר אותך. אני מתה על כחול. אפילו הייתי בחיל הים, רק בגלל הצבע.! מזל טוב! בחיבק בובה! ♥♥♥ }{ ♥♥♥

smo

New member
בפורום הזה זה ה-צבע♥♥♥לבבית

תבואי כבר.........די לאיים

היי...

היי נייטל אני שחר, בגילך פחות או יותר, אח לשתיים. שתיים עם פיגור שכלי - עמוק ובינוני-קשה. אני קצת מבין את אמא שלו האמת...לא מצדיק אותה - מהרושם שמתקבל היא פשוט מונעת רגשית כדי לגונן על הילד שלה. במקרה את באת עם סיפור הפיגור, אני בטוח שתגובות דומות שלה היו מתבטאות גם אם היה מביא אתיופית (איידס), גבר (אסור משכב זכר ע"פ התורה - אחרת הוא בטח ילך לגהנום) וכו'. כמה מתסכל שבשנות האלפיים יש אנשים כל כך צרי מוחין. האמת? לי אישית לא היה מזיז מה המשפחה של בת-הזוג חושבת. הכי חשוב לי בעולם שבת הזוג תקבל את המצב הנתון. יותר מזה, גם המשפחה המעט-רחוקה יותר לא כל כך מקבלת את אחיות שלי. יודעת מה? כולם יכולים לקפוץ לי. אבל אני מבין אותך - ברור לי שחשובה התקשורת וחשובים היחסים עם ההורים של בנ-זוגך. את יודעת לפעמים מה שאנשים פרימיטיבים צריכים זה דמות סמכותית ומקצועית שתסביר להם שהם קצת אטומים והעולם לא כל כך שחור-לבן כמו שהוא לעתים נראה. חשבתם לקחת אותה לגנטיקאי? או סתם אפילו לרופא משפחה? את הפחד שלה אני מבין - הסיכוי קיים אצל כל משפחה (במיוחד אם לא מדובר על בעייה גנטית) אבל אצלך הוא גם הפך למציאות. למשהו מוחשי יותר. אולי רופא או מידע בנושא יכול להועיל. נראה לי גם שאני הייתי מזהיר את ההורים שלי לפני מפגש עם יצור כזה. כל הכבוד לחבר שלך - לא קל, בדר"כ להיות קרוע בין האהובה לאמא (הבנתי שאצל מרוקאים זה בכלל נוראי :). בכל מקרה נראה לי שמאחר וזו אמא שלו, הוא זה שאמור יותר להתמודד איתה ופחות את. אז אם היא תשאר בבועה שלה, פחות תבלו אצלהם. אולי כשיוולד לך ילד בריא (אמן) היא קצת תתפקח ותתפכח ותוכלו לבנות יחסים קצת יותר נורמלים. דרך אגב, מה עם האבא? אולי דרכו אפשר להשפיע. או דרך אנשים קרובים לאמא (כמו אחים או אחיות) עם חשיבה קצת יותר ליברלית. בסופו של דבר נראה לי שאם שום דבר לא עוזר. אז בטח שהתסכול המצטבר לא יוסיף. עדיף להשקיע אנרגיות חיוביות בבנזוג מאשר להתעצבן מאמא שלו. נראה לי שאפשר לחיות חיים דיי מאושרים גם עם אמא כזו של בנזוג, לא?

smo

New member
נייטל היקרה,

מדבריך עולה כי את בחורה חכמה ונבונה. במקום שאת תרגישי שלא בנח נדמה לי כי האמא שלו היא זו שצריכה לבדוק את עצמה ובוודאי זו שאותה צריכים להעמיד במקום. אולי להביא לה במתנה ספר שתוכל לקרוא בו ו"להתקדם" במחשבה שלה, לצאת מהדעות הקדומות האלה ולהבין מהו פיגור שכלי. כשאני קוראת דברים כאלה זה מכעיס אותי. היא עם ה"פיגור" בהתייחסות האטומה שלה. שיהיה לך
וברוכה הבאה לפורום

למעלה