זקוקה לעצה.

כי גם לה אין מושג ותמיד היא מעדיפה שזוגות ואנשים בתחילת קשר

יתפצלו ויפרדו כאילו זה מה שיעזור לעולם, עוד אנשים ששופטים ומחליטים בחצי דקה ולא סגורים על עצמם כלל למרות המהירות...

pov2

New member
עצוב לראות איך אתה לא רואה את הדבשת שלך

שיפוט מהיר לסיום קשר שכזה, אינו פסול יותר משיפוט מהיר להמשך קשר שכזה.
אזכיר לך שוב, שגם אתה לא מכיר את הבחור המדובר והעצות שלך להמשיך איתו את הקשר, יכולות להיות גרועות מאוד במידה והוא באמת לא מעוניין בה, כפי שמסתמן מהעדות של ה"אלכימאית".
כשאתה שולל את הליגיטימיות של העצות של מעמקים- אתה שולל למעשה את הליגיטימיות של העצות שלך
אך את הדבשת שלך כאמור- אינך רואה.
אז הנה אני מראה לך אותה.
&nbsp

זקוקה לעצה.

היי :) אני מעט לחוצה כי היום אנחנו נפגשים לראשונה, אמנם לא לבד. אבל גם זה משהו. מתנצלת מראש על החפירה.
אז איך הכל התחיל? לפני שלושה שבועות בתחילת הלימודים, הכרתי דרך חברה את הבחור. היא מספרת עליו שהוא ביישן [אלוהים יודע למה, הוא מהמם.] למרות שהוא מראה אחרת לגמרי, אבל הוא מקסים. ממש בחור להביא הביתה. חולפים להם הימים ואנחנו נתקלים זה בזו שוב ושוב, ואני שמה לב לחיוכים שהוא שולח לי מרחוק. כשאני מחזירה לו חיוך אני מסיטה את הראש כי טוב.. מביך לי. מודה שהרבה זמן מישהו לא תפס לי את העין. אבל הוא מחייך אליי, וכשאנחנו יושבים בחצר איש איש בחבורתו קשה לי לפספס את המבטים שנשלחים אלי מכיוונו. הוא גם יושב איתי כשאנחנו נתקלים זה בזו, מפטפטים על החיים וכו' וכו'. ביום חמישי האחרון נתקלתי בו בבר יחד עם חבריי, הוא הזמין אותי לצ'ייסר וגם רקדנו קצת ביחד. לפני ארבעה ימים החלפנו מספרים סוף סוף.. לשם אני הובלתי. הוא הציע לי ולחברתי להצטרף אליו ולחבריו היום [ממש היום] ליציאה. לפני ארבעה ימים לקחתי את הפלאפון שלה וסימסתי לו, מובן שציינתי שזו אני, וכשהוא אמר שידבר איתי הזכרתי לו, מן הסתם במתיקות שאין לו את המספר שלי. התגובה הייתה "כנראה הגיע הזמן ;)" המספרים הוחלפו, ומאז הסתמסנו פעמיים, שיחות ארוכות על המון דברים. הכל זורם ומצחיק נורא. רק מה? את 2 השיחות אני יזמתי. נקודות שאולי כדאי שאספר עליהן; יש איזה משפט שאני נורא אוהבת שכתוב אצלי בקאבר בפייס וגם בסטטוס בוואצפ. אין לי אותו בפייסבוק אבל כשהוא ציין שאני נורא אוהבת את המשפט, קלטתי שכנראה יש אחריי מרגל ;) "רק לפני השינה חח עוזר לי להרדם" הוא מספר לי, ואנחנו נגררים לשיחה על כמה העולם דבילי כי הוא סובב סביב פייסבוק. בשיחה היום פטפטנו על הערב, והוא הזכיר לי ארבע פעמים במהלך השיחה שגם הוא יהיה באותו בר היום.
חברתי שעוקבת אחרי שנינו שמה לב לכל זה. וכמי שמכירה אותו, מספרת ששוב- הוא ביישן. כנראה שאני זו שאצטרך לתת את הפוש. ובאמת כך נראה, כי אמנם אני יזמתי את ההתכתבויות עד היום, אבל הן זורמות ומשעשעות. ועדיין כשאנחנו נתקלים זה בזו אנחנו מתעכבים אחד עם השני קצת, ועדיין הוא שולח לי את החיוכים המקסימים שלו גם מהצד השני של החצר.
אבל אני לא רוצה ללחוץ עליו יותר מידי, לא רוצה להפחיד אותו. מתה שנצא כבר היום, אבל מעט בלחץ כמו שאמרתי.. לא כל כך יודעת מה לעשות, ולא רוצה לפספס את הבחור המקסים הזה.
מתנצלת על החפירה, תודה לכם

Shamy

New member
אני מבינה שמאוד בא לך עליו

תהני ,תבלי ותהיי עצמך

&nbsp
ואם תרצי נשמח לשמוע איך היה

כנראה שגם הוא באותו ראש חסר בטחון לגבי מה מתחולל אצלך

הראשון שיתן חינם ככה על הדרך ברצף מתמיד רמזים, מחמאות, חיוכים וכו', ישרה רוגע ובטחון אצל השני שהוא בסדר והכל בסדר..
ואולי כדאי שפשוט תצאו גם מתישהוא ככה נורמלי? רק שניכם, בלי פאב או לרקוד או להתכתב? לדבר ולהכיר קצת? או שזה נשמע מטורף מדי..?

Berethor

New member
תשלחי לו SMS או תציעי לו להירשם לתפוז

אם כל כך קשה לך להגיד לו את זה פנים מול פנים. חוץ מזה דרך פשוטה לגלות אם הוא מעוניין בך או בטיפוס שלך זה פשוט לשוחח איתו על נושאים זוגיים, אתם צריכים יותר שיחות תוכן, זה משהו שגם לידידים יוצא לעשות, ושם כבר תראי אם את מה שהוא מחפש ואם הוא מה שאת מחפשת, כי כרגע חוץ מההתנהגות שלו והמראה שלו, את בקושי יודעת משהו עליו.

Berethor

New member
את לא צריכה "לתקוף", עדיף שתשתמשי בפה לדיבור ולא לנשיקות

אם את תנשקי אותו בניגוד לרצונו זה יכול להחשב להטרדה מינית חמורה, אם הוא לא מעוניין בך, את לוקחת סיכון גדול בפעולה שכזאת, החיים הם לא סרט הוליווד, מה הבעיה שלך לדבר איתו על זה? זה אולי פחות "ספונטני", אבל זה הרבה יותר חכם ובטוח.

מעמקים39

New member
״הטרדה מינית חמורה״ פחחחח עשה לי טובה

״בניגוד לרצונו״ תפסיק כבר לתת תחושה של איזון בין גברים לנשים. הוא היה מת שהיא תתנפל עליו, בניגוד לנשים שעשויות באמת להיות מוטרדות מכך. והחשיבות שנתת בדבריך להטרדה מינית, נו, הלוואי ושופטי ישראל היו מתייחסים לכך כמוך. ״הטרדה חמורה״ אלה רק מילים יפות, בפועל מי שמטריד באופן חמור נשים, מסתובב חופשי ומאושר מבלי לתת את הדין על מעשיו. אבל לא אתפלא אם בעולמנו המעוות, ימצו את הדין בחומרה דווקא עם אישה שהטרידה מינית.

Berethor

New member
"הוא היה מת שהיא תתנפל עליו", זה גם מה שחיים רמון חשב לעצמו

אל תחליטי בשם הגבר אם הוא מעוניין באישה הספציפית או לא, בניגוד לתפיסת העולם שלך ושל מרכז הפיתוי, גברים לא תמיד מעוניינים. בין אם ירשיעו אותה ובין אם לא, עדיין זה יהיה מעשה שהוא לא מאוד לא בסדר מצידה, אם יתברר שהצד השני לא מעוניין. הטרדה אחת לא מצדיקה הטרדה אחרת, במיוחד שאין קשר ישיר בין שני המקרים שצוינו כאן.

"ב-17 באוגוסט 2006 החליט היועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, להגיש כתב אישום נגד חיים רמון בחשד שביצע מעשה מגונה ללא הסכמה. המתלוננת ה', קצינה צעירה בלשכת ראש הממשלה, טענה שב-12 ביולי 2006, השר נישק אותה, תוך החדרת לשונו לפיה, לאחר שהצטלמה אתו לרגל שחרורה מצה"ל. "

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D_%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%9F#.D7.94.D7.94.D7.A8.D7.A9.D7.A2.D7.94_.D7.91.D7.9E.D7.A2.D7.A9.D7.94_.D7.9E.D7.92.D7.95.D7.A0.D7.94

מעמקים39

New member
רק הוכחת את דבריי.

לגברים אסור לחשוב שנשים מעוניינות שיתנפלו עליהן. זה בדיוק מה שאמרתי קודם. גברים לעומת זאת ברובם היו רוצים שיתנפלו עליהם למרות שגם את זה לא הייתי ממליצה לעשות כי זה פשוט זול וללא עומק. אבל הסבירות שגבר יוטרד מינית בחייו היא נמוכה, לעומת אישה שתחווה זאת בוודאות כמה פעמים בחייה.

אויי.... איזה כייפי השלב הזה..

שלב הפלירטוטים הקטנים האלה משני צידי החדר\ חצר... המבטים, החיוכים, המשהו הזה שמאיץ קצת את דפיקות הלב, אני מתה על השלב הזה

תראי, זה נשמע שהוא בעניין כמוך אבל יותר פאסיבי, זה יכול לנבוע מזה שהוא באמת ביישן, או פחות יוזם עד שבאמת מתקרב לצד השני, אני מניחה שאם את מעוניינת

ונראה שאת כן, פשוט תקחי את המושכות בהתחלה ותכווני, הוא זורם איתך, מראה שהוא מעוניין ויותר מזה אפילו, אז תזמי את תכווני את ותראי הלאה, אני מניחה שברגע

שתתחילו להתראות יותר ותרגישו בנוח אחד עם השני יותר, זה אומר לעבור את שלב הפלירטים הראשוני, אז הוא בטח יתחיל להזיז עניינים גם מהצד שלו, ואם לא תוכלי

בהחלט לומר לו שאת רוצה שהוא יקח יותר עניינים לידיים. אני ממש לא רואה סיבה שתפחידי אותו , אין לך מה לחשוש, נראה שהוא בחור טוב, תהיי את עצמך,

מה שכן, גם אם את רואה שהוא "עוקב" אחרייך - תרשמי את זה לעצמך בלב
כי ברגע שאת כביכול מעירה זה מציב אותו בסיטואציה מביכה קצת

עדכון מאתמול!

אז היה כיף, אבל התקדמות לא נראית כל כך. הגעתי מעט לפניו, ממש ממש מעט לפניו. הייתי הראשונה שנתפסה לו בעין כשהוא נכנס, קיבלתי ממנו חיבוק ארוך ונשיקה על הלחי - נפלא. לאחר מכן הוא התיישב על הבר עם 2 ידידות (רק ידידות, חברים שלי שהיו שם מעידים על זה. אחת מהן בכלל מאורסת) ולא הפסיק להסתכל. אני קלטתי את זה, וגם כמה מחבריי קלטו את זה. הצעד הבא שלי היה ללכת לשירותים מן הצפוי, ומן הצפוי שגם נעצרתי על ידו. התפתחה לנו שיחה משעשעת. "אז עם מי את כאן?" הוא שואל, ואני מספרת לו שחברים מהלימודים. "בואי נכיר אותם" הוא אומר. רשמי מעט, אבל גרם לי לחייך. :) שתינו יחדיו כשהוא איתנו, וסוג של כאן הכל נעצר. השעה כבר הייתה 2 בלילה והמוזיקה בבר לא התחלפה לכזו שתגרום לנו לרקוד ולקדם מעט את העניינים לצערי.. ובכל ענן האלכוהול הזה החלטתי לחתוך הביתה. ניגשתי אליו בזמן שישב על הבר ונפרדתי לשלום, רמזתי שחבל לי שהיה כל כך קצר והוא אמר שיהיו עוד הזדמנויות. הדבקתי לו נשיקה על הלחי, מהסוג הזה שברור שזו לא סתם נשיקה ידידותית על הלחי, והלכתי.
הבוקר גיליתי שסימסתי לו כשהגעתי הביתה. משהו בסגנון של היה כיף ובאסה שקצר, אבל כמו שאמרת יהיו עוד הזדמנויות. כזה. לא תכננתי את הסמס הזה, אבל אלכוהול.. אתם יודעים.
והחל מרגע זה החלטתי לחזור אל הצללים. אני את שלי עשיתי, רמזתי בכל דרך אפשרית. עכשיו התור שלו.
מה דעתכם? או שאולי עליי באמת ליזום פגישה לבד רק שנינו?
דברו אליי חכמים בעלי ניסיון. תודה לכם

חחחחחח הכי ישיר.

העניין הוא שעד שנתפס לי מישהו בעין, ובחור מקסים, לא איזה קקה. לא בא לי לוותר על זה לשם שינוי. אוף בלאגן

מעמקים39

New member
אני כל כך מבינה אותך יקירתי

רק חוששת שהוא לא מעוניין ולכן את צפויה להיפגע. לא הייתי רוצה שזה יקרה. אין מה להימשך לאנשים שלא שמים עלינו. לא מדובר בחוסר ביטחון שלו. אנשים חסרי ביטחון מתנהגים אחרת לגמרי, ספק אם הם בכלל יוצאים למקומות בילוי כאלה או רוקדים. מדובר בבחור בעל ביטחון עצמי סביר שלא מעוניין בך ואם הוא מגלה עניין, זה לא בקטע רציני ולא הייתי ממליצה לך להיכנס לזה. את נשמעת חמודה ומגיע לך מישהו שלא ישאיר אותך לתהות באשר אליו, אלא יהיה איתך.

אין לך מושג איך אחרים מתנהגים, כל אחד בדרכו שלו, הייתי רוצה

לראות תגובות חיוביות ממך מדי פעם, אבל אם באופן גורף את לא נותנת אמון באנשים לפני שהוכיחו אחרת...את סתם צובעת לכולם את העולם בשחור.

למעלה