זקוקה לעצה.

מעמקים39

New member
אין שום דבר גורף. יש פה ריבוי מקרים חסרי עתיד.

לא מתכוונת לצייר שום עולם וורוד לאנשים שמתארים מצבים שחורים. אין מה לתת אמון באנשים שברור שאין להם עניין. יש לי בדיוק את אותו המושג שיש לך ואותה הלגיטימציה שיש לך להגיב. באותה מידה שדעתי לא נראית לך, דעתך לא נראית לי. ההבדל הוא שאני לא סותמת לך את הפה ואתה מנסה לסתום לי. ולמקרה שלא שמת לב, מר וורוד, העולם אכן שחור!

אני מנסה לרמוז שחבל לשפוך את זה על אחרים שיכולים לסיים קשר

בעקבות עצה מרירה. בלי קשר לקשר עצמו עצתך חוזרת על עצמה. ולחיות בעולם שחור עדיף ביחד ולא לבד בכל אופן.

מעמקים39

New member
עצתי חוזרת על עצמה כי הסיפורים פה חוזרים על עצמם!

לחיות בעולם שחור עם גבר שלא אוהב זה שחור יותר מאשר לחיות לבד. הלוואי והייתי מאמינה כמוך שאנשים פה מקשיבים לחצי משפט שאנחנו אומרים להם ופועלים לפי זה. כל אחד בסופו של דבר עושה מה שמתחשק לו ומתעלם מעצות שקיבל מסביב. לצערי זה קרה לאחרונה בפורום אחר והבחורה שם לא הקשיבה לעצה חכמה ממני ונפגעה קשות. היא צפויה להמשיך להיפגע. מה שלא יאמן זה איך אתה לא מתבייש לפזר כאן עצות מפגרות בלי לקחת אחריות עליהן אך מצפה ממני שאקח אחריות על עצותיי. להציע לאדם להמשיך קשר עם אדם פוגעני זה גרוע בדיוק באותה מידה כמו להציע לאדם להיפרד מאדם שעושה לו טוב. אני בספק אם אתה בכלל מסוגל להבין דבריי

טוב הנה המסכה ירדה..להחליף טיטול גם כאן

אני לא מוכן, לא את שלך ולא שוב בכל אופן. תחזרי להשתלח בהתמדה על בסיס יומי בפורום שלך עם הפנתרה שלך...

pov2

New member
אין שום צורך להחליף לה טיטול כי הסרחון בא ממך

במקום לענות לדבריה אתה מבלבל תמוח על טיטולים.
בפורום הזה עולות פה הרבה פעמים שאלות אם להמשיך קשר עם בן זוג שמתנהג לא ליפה (ברמות שונות של כיעור)
ולכן, מן הסתם העצות יהיו דומות- אם הוא מתנהג מכוער, סימן שלא אוהב ולכן מוטב לסיים איתו את הקשר.
&nbsp
אין שום יתרון בלהציע לבחורות פה, להמשיך קשר עם בני זוג שלא מכבדים את בנות זוגם
כלומר- אין שום יתרון בעצות כשלך, על פני עצות הממליצות לסיים קשר כזה.
&nbsp
&nbsp

pov2

New member
"לחזור לאבן ממנה זחלת"- רק ראש של תולעת

יכול לחשוב על דימוי כזה.
שבת שלום.
&nbsp
&nbsp

Surrealistical

New member
טיטול?

דווקא מה שהיא רשמה מאוד הגיוני. חבל שאתה מנסה להוציא אותה תינוקת ללא שום בסיס. זה רק מעיד עליך דברים שליליים.

מה שמפריע לך אולי זה שהוא גבר?

כי בעיניה הוא מקסים ולא פוגעני, למעשה הם בכלל עוד לא התחילו להכיר
ולתקשר כשני אנשים שמעוניינים אחד בשני באופן מודע, לצאת ביחד..
ולשאול שאלות של ועל זוגיות בכלל. אני בספק אם את בכלל מסוגלת להבין מציאות בה שני אנשים ממינים שונים כן רוצים אחד בטובתו של השניה. אני את המשוב שלי מקבל מאנשים, ואף אחד לא מוריד אותי בינתיים לכיתה הטיפולית איתך. שאי ברכה ובעיקר שאי אחריות על נקיון המשקפיים שלך..העולם יפה, במיוחד בחורף.

pov2

New member
העולם יפה למי שמתעלם מהמציאות

אך בבמקרים בהם הקשר בין בני הזוג טובים- אין לי כמובן שם רצון וצורך להציע להם להפרד.
במקרים כאלו אגב- אותם אנשים לא נוטים להעלות פה שאלות בפורום הגוררות עצות לפרידה.
&nbsp
&nbsp

Berethor

New member
אם את מעוניינת בו עדיף שתפסיקי לשלוח "רמזים" ותגידי ישירות

כמובן שהוא מצידו יכול לסרב וזאת זכותו, אני לא רואה שום דבר רע במה שהוא עשה או לא עשה עד כה, ולכן אני לא מסכים עם ההשמצות עליו. דווקא עושה רושם של בחור טוב, לא אחד שהולך עם כל אחת בקלות, ונראה שעדיף שאת תזמי בשלב הזה.

אין כלום רע במה שהוא עושה או לא עושה

אני פשוט כמו כל אדם רגיל חוששת מה"לא". P: ועם זה אין מה לעשות פרט ללהתגבר על זה

Berethor

New member
כן הרבה אנשים חוששים מזה, אם כי לא כולם

את יכולה לרכך את "המכה", בכך שתעשי את זה בצורה לא "רצינית" מדי, וידידותית, שאת מוכנה "ללא" מראש.

Surrealistical

New member
ולמה זה יוביל?

הוא עלול להגיד לה "כן" מהסיבות הלא נכונות. במקרה הרע: בשביל להשכיב אותה. במקרה הטוב: הוא לא מעוניין אבל מקווה שאולי כן יתעניין בה בעתיד, וכשזה לא יקרה והוא יזרוק אותה.
אני חושבת שהיא נתנה מספיק רמזים בשביל שלא יהיה צורך בשאלה ישירה. הרמזים האלה נועדו בשביל לבחון את השטח, והשטח בינתיים לא נראה הכי מבטיח.

Berethor

New member
קשה לדעת דבר כזה בוודאות, אבל מה שציינת יכול לקרות בכל מקרה

לדעתי היא לא נתנה מספיק רמזים, ובכלל טבעם של רמזים זה העובדה שהם יכולים להיות לא מספיק מובנים, וניתנים לפרשנויות שונות, לכן אם הרמזים לא עובדים, עדיף לומר בצורה ישירה שלא משתמעת לשתי פנים. גם מנסיוני האישי אני מכיר הרבה מקרים שידידה או מישהי קרובה טענה שאישה מסויימת מעוניינת בי או שולחת לי רמזים, ואני מצידי לא הייתי בטוח אם זה באמת ככה, משום שזה לא היה מספיק ברור, המקרים היחידים שידעתי שאישה מעוניינת בי באמת זה כאשר היא אמרה לי את זה ישירות, ואז כמובן הייתה לי את האפשרות להסכים או לא להסכים, יש לציין שאפילו אם אני לא מעוניין מצידי, אני לא רואה זאת כעלבון שמישהי מעוניינת בי, ואני מאמין שככה גם חלק גדול מהגברים, כך שבאופן פרקטי האישה בכל מקרה לוקחת פחות סיכון מאשר גבר שעושה דבר דומה, את הגברים מאשמים יותר בקלות בהטרדה מינית או בדברים חמורים יותר, אם האישה לא מעוניינת. קודם כל אם האישה מעוניינת מצידה, היא יכולה לא לראות בזה ניצול בכל מקרה, שהרי היא יכולה להפיק מהקשר הזה לא פחות מהגבר, לא כל הנשים מחפשות קשר רציני, ואם חשוב לה שזה יהיה קשר רציני ואם חשוב לה לדעת שהוא "בטוח לגביה" אז עדיף שתברר את זה ליתר ביטחון, וזאת למרות שזאת היא ברירת המחדל. הגבר בסיפור לא עושה רושם של מישהו שמחפש רק להשכיב מישהי, אחרת הוא כבר מזמן היה "קופץ על כל רמז", ומשום שגברים כאלה גם בדרך כלל פועלים באופן סדרתי, אז לא הגיוני שאחד כזה לא היה יודע "לקלוט רמזים" או הזדמנויות למין, עליי הוא לא עושה רושם של "רודף שמלות", אלא אם כן הוא טוב מאוד בהתחזות.

למעלה