זקוקה לעצה.

Shamy

New member
נשמע שהוא מאוד לא בעניין

אני הייתי מתקדמת הלאה חבל לבזבז זמן על אדם שלא מעוניין בך ולחפש אחר שיראה הרבה יותר התלהבות ממך

מציעה לך לקרוא את הספר למה היא ולא את של שרוני רובינשטיין...לי זה עזר להבין כמה תובנות (לא משנה שלא השתמשתי באף אחת מהן כדי למצוא את הבן זוג הנוכחי אבל זה לימד אותי דבר או שניים)

Shamy

New member
אז אם קראת

אז זה די ברור שאת לא ממש ה"וואו" שלו...תמשיכי לחפש...כשהוא יגיע את תזהי אותו מאוד מהר אל תדאגי

אני לא בלחץ

מה שצריך לקרות קורה.

littlerunaway

New member
גם אם זה נכון, עדיף לא לחכות יותר מדי עד שזה יקרה

ואולי לפספס בחורים טובים אחרים בסביבה שאולי את לא שמה לב אליהם כי את נעולה עליו

Berethor

New member
זה לא חייב להיות האחד על חשבון השני

טכנית הם רק ידידים ולכן היא חופשיה לבחור גם מישהו אחר אם היא תמצא כזה, כל האופציות פתוחות.

Berethor

New member
קחי בחשבון שגברים הם לא טיפוסים של "רמזים" אלא של ישירות

הוא מצידו יכול עדיין לחשוב שהקשר שלכם הוא בעיקר ידידותי, כלל הנשיקות בלחי, לא חשבת על זה ככה? אז יכול להיות שהוא לא מעוניין, אבל יכול גם מאוד להיות שהוא לא מבין אם את באמת מעוניינת, הוא לא קורא מחשבות והוא יכול רק "לשער".

לא שהייתה לנו הזדמנות למעבר..

לא תיפרד\תברך אדם לשלום בנשיקה על השפתיים. מניחה שבסופו של דבר האופציות היחידות שיישארו לי הן או לדבר על זה או לחתוך..

Berethor

New member
זה בסדר, גם לא הייתה אמורה להיות הזדמנות למעבר

נשיקה על השפתיים זה משהו שאמורים לעשות עם בן זוג ולא עם מישהו שעדיין על תקן ידיד או "זר". כן לדבר על זה יהיה הצעד הכי נכון פה לדעתי, או להיפרד אם את לא מסוגלת לדבר על זה, ולא מעוניינת להישאר איתו בתור ידידים.

תקשיבי ללב שלך !

יש פה אנשים שכל העצות שלהם זה "תזרקי אותו" לנשים, ולגברים זה "אתה לא נחמד, תפרד".

העצות האלה רחוקות שנות אור מהמציאות שלך, ואני ממש לא ממליצה לך בכלל ללכת לפי זה.

רק את יודעת מה נכון , והעולם לא ימות גם אם תנסי ללכת פעם אחת ולתמיד על גישה ישירה ולראות לאן היא מובילה.

אולי זה ייקח אותכם למקום טוב בו כשתהיו יחד לבד הכל יתפתח סוף סוף, ואולי גם לא, אבל עדין תדעי שניסית וזהו, תוכלי להבין איפה את עומדת ולהמשיך

את חייך. הרגעים הקטנים האקראיים האלה הם ממש לא אינדיקציה לשום דבר, בטח שלא לקביעה אם הוא מעוניין או אם נועדתם להיות יחד, אל תקחי פה שום

עצה קיצונית כנכונה.

אם תניחי לעבר לנהל את חייך, תחמיצי המון.

כולם נפגעים בשלב זה או אחר , עדיין מתגברים ומתחילים מחדש. אם לא נוקטים יוזמה גם אם בקטנה, הכל פשוט יחלוף על פנייך...

שלום

היי עדינה אבל טובה ונחמדה אליו, מתוך חיבה ורצון כן לשמח אותו. אז הקשר יצליח יותר. השקעה רגשית היא חשובה. אפשר להשקיע גם במלים טובות וגם במעשים טובים, אבל זה צריך להיות אמתי.
&nbsp

זה לא עניין של מאמץ

אם היא אוהבת או מחבבת אותו ומרגישה שהוא אדם נחמד בשבילה, כדאי שתעשה לו דברים טובים באופן טבעי ואז היא גם תרגיש טוב ששימחה אדם אהוב עליה וגם יוכל הקשר להתקרב. כתבתי כבר שלא מדובר בנתינה מלאכותית כדי לשכנע וזה גם לא רצוי, הכוונה לנתינה אמתית כמחוות רגש ורצון להשתתף בשמחת האדם החשוב לנו.

Berethor

New member
כמה מבדר זה יהיה אם אלכימאית המתכת1 וBlueSwede מכירים

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=93&messageid=177041323

Berethor

New member
עכשיו עשיתי את זה

לא בטוח מה הסיכוי שאתם מכירים, אבל הסיפורים שלכם די תואמים לדעתי, שכל אחד מסופר מהצד השני.

למעלה