זקוקה לרעיונות יצירתיים ובדחיפות :)

אם הצד השני מתעלם מהדברים שלי

אנסה להעלות אותם בדרכים שונות, אבל תמיד באופן מילולי, כי אני באופן אישי לא מאמינה בדרכים אחרות. מבחינתי, להתחיל "להיות קרירה" כשאני אדם חם וורבאלי, בגלל שבן הזוג לא מבין מלים, זה אבסורדי כמו להתחיל לדבר אליו צ'כית, כי הוא לא הצליח להבין עברית. מי שמסרב להבין, לנסות, להקשיב, לשמוע - אולי פשוט לא מתאים...

***חושבת על רעיון לא אלים***

אין לי סבלנות למשפחות כאלה, אבל ממשיכה לחשוב. אודיע אם תהיינה תוצאות.

אולי תנסי לעשות לו את אותו הדבר?

למשל, במקום ללכת איתו לאירוע שחשוב לו, תלכי לאמא/אבא כי הם ביקשו. אולי כשהוא ירגיש כמה זה לא במקום, הוא יבין יותר טוב.

טוב, חשבתי

אין לי רעיונות מתוחכמים, כשמשהו ממש לא מקובל עלי (וזה לא), אני פשוט אומרת את זה. כשזה חוזר על עצמו, אני יוזמת שיחה רצינית ומדגישה שהוא ממש לא מקובל. כשיש זוגיות טובה, אמורים לדעת איך לגשר על הפערים.

גברברת

New member
תודה על התגובות.. אף לא גבר אחד ../images/Emo13.gif

ואגב הבעייה איננה אישית שלי אני , הצעתי היצירתית הייתה לתת לו בעיטה במקום רגיש (טוב נו במקום רגיש קצת פחות)

AlteX

New member
גברים גם עובדים לפעמים... ../images/Emo3.gif

אופס, רק בדיחה, לא רוצה לעורר את הויכוח הותיק הזה בין המינים. באשר לבחור שקשור יותר מדי לאמו, אני לא מצליח לחשוב על משהו טוב יותר מאשר פשוט לדבר איתו על זה... להסביר לו שהוא לא יכול לפתח קשר רציני בצורה כזאת... ואם זה לא יעזור, אז אולי זה לא זה, אולי הוא עוד לא מוכן לקשר רציני, אז פשוט להגיד יפה שלום וזהו...

גברברת

New member
כן יקירי העמל, אני בדיוק חוזרת

לי ממסג' ביערות הכרמל... כמה טוב שיש גברים שיפרנסו אותנו הצצקס שרק נהנות לנו כל הזמן מהחיים.

AlteX

New member
זה בסדר, גם היא לא התכוונה ברצינות

הכל נכתב בחברוווווווות, כמובן...

Sefy

New member
אם היה לי בחירה בין אמא לאלוהים

אלוהים יצטרך לקחת את הרכבת הביתה
לעומת זאת, אני אבחר את האהבה לחברה מאשר מה שהמשפחה חושבת שטוב לי

ron1964

New member
פשוט מאוד , לקרוא ולהפנים

בפגישה הבאה תדאגי לקבל צילצול מאמא שלך, ותודעי לו שיתנצל בשמך .

miss prissy

New member
רעיון יצירתי...המממ ../images/Emo98.gif

give her a taste of her own madicine... כשהוא צריך ללכת אליה תצרי את איזו קטסטרופה מינורית...ובפעם הבאה שהוא צריך ללכת תצרי עוד קטסטרופה (רגל כואבת,התקף חרדה,משבר בעבודה...) אולי היא תקלוט ת'מסר.. ואם לא...תראי מה הפתרון שלה לקטסטרופות הדמיונית שלך ואולי ממנה תקבלי פתרון עוד יותר יצירתי....

rashi

New member
רעיון נוסף

כאשר אתם יושבים ביניכם חיזרי איתו על הפעמים שהיא הקפיצה אותו ושיבדוק עד כמה הם באמת היו דחופים ובפעם הבאה שהוא ירצה סקס תציאי לו לצרף את האמא כדי שלא תקפיץ אותו באמצע

אני לא סובלת תחרות

ועוד עם אמא?? זה מגוחך. שיתחתן עם אמא שלו ושיישארו ביחד לנצח. אני הייתי מתקפלת מראש.

למעלה