זקוקה לרעיונות יצירתיים ובדחיפות :)

Sefy

New member
אין פה שום תחרות ../images/Emo8.gif

את מנצחת על המקום, אבל תמיד צריך לדעת שיש גם משפחה נוספת שתמיד תשאר, גם אם את תעזבי אותו.

לפי הסיפור שלה יש

והתחרות היא קשה. ומה, המשפחה תשאר איתו אחרי??? די. תגיד שזה לא נכון!

Sefy

New member
אז שהיא תעמיד אותו במקום (לא ככה!)

ואם היא תפרד ממנו ? מי ינחם אותו ? היא ? לא! המשפחה שלו! להלחם במשפחה היא לא יכולה, אולי באמת יש מקרי חירום בבית ? אני לא יודע מה הצד שלו, כי הוא לא פה בשביל לספר. אם הוא באמת מגזים, אז היא צריכה לדבר איתו על זה, לא איתנו.

הצד שלו לא ממש משנה לצורך הבעיה

העניין פה הוא העקרון.. גברים שקשורים לסינר של אמא בצורה קיצונית.

Sefy

New member
הצד שלו הכי משנה

כי זה קל לשפוט מישהו שלא נמצא באזור כדי לספר את הצד שלו, איך את יודעת שהיא לא מגזימה, או אולי מקנאה ? וגם אם יש מקרים כאלה, יש גם מקרים שהם הפוכים, שהבת קשורה לאבא שלה, וכמובן כשאתן עושות משהו, זה הרבה יותר גרוע

יש מה שנקרא...

"לקבל את כל החבילה", אבל מה עושים, כשל"חבילה" יותר חשוב, שהאמא תקבל אותו ולא בת-הזוג?

Sefy

New member
יש שלב קשה בחיים שבוא...

החבילה הזו נעלמת, כן, יהיה יום שאנחנו נהיה בלי ההורים שלנו, מה נעשה, הם לא נהיים צעירים יותר, את האמת ? אני מאד קשור לאמא שלי (הייתי תינוק שנולד אחרי 11 חודשים!) ואני אפילו לא מסוגל לתאר איך אני ארגיש ביום ההוא, ואני לא רוצה אפילו לחשוב לכיוון הזה אפילו שאני יודע שזה יגיע
אז כל אלו שקשורים להורים שלהם, צריכים עדיין לעשות חושבין, והם יעשו את זה בסופו של דבר, משפחה זה דבר נפלא (לפחות לרובנו, יש משפחות לא תקינות גם) ואם כל הצרות שיהיו לנו, משפחה תמיד תקבל אותנו בחזרה. אני לא הייתי רוצה לפגוע במשפחה שלי, אבל! אני לא מוכן גם לוותר על האושר האישי שלי. אני אתן לך דוגמא אישית שאני עברתי, האקסית שלי היא אסיאתית, מה שאומר, היא רחוק מלהיות יהודיה, אבא שלי התנגד באופן תקיף, אפילו איים שאם אני התחתן, אז הוא לא יכיר בי בתור הבן שלו יותר. אני אהבתי אותה, אלו החיים שלי, אם זה לא מוצא חן בעיניו, זו בעיה שלו, בעיני אף אחד במשפחה שלי זה לא מצא חן, אבל הם למדו לאט לאט, שאלו החיים שלי ואם אני עושה טעות, זו הטעות שלי לעשות ואף אחד לא יקבע לי אותם. וזה מדבר אחד שמאד קשור לאמא שלו, אבל גם אמא שלו למדה שאני מסוגל לעשות החלטות קשות לבד, אבל זה לא אומר שאני לא אעשה כל מה שאני יכול בשבילהם. אז אותו אחד שנותן ל"חבילה" לקבוע לו איך הוא יהיה מאושר, זה אדם שיהיה מאד עצוב בסוף.

efratreuveni

New member
תברחייייייייייייייי

תעזבי אותו מהר תגידי לו על המקרים האלו ותסברי שאת לא נגדו ותנסו לפתור הכל ביחד ואם לא ילך עזבי אותו

למעלה