זקוק לעזרתכם.

Wolverchenus

New member
האמינה לא מילה טובה, אם בכלל

יהיה טוב להגיד שבתואר ראשון היא לא האמינה בבריאתנות..

Wolverchenus

New member
אגב, PZ Myers כתב פעם

על בריאתן שרצה תואר אמיתי מאוניברסיטה אמיתית בשביל לעשות את הקרב של ID "לגיטימי" והוא סיים תואר כלשהו בבפליאונטולוגיה כשכל הדרך הוא בעצם כותב במבחנים דברים שהוא חושב שהם שגויים. הוא הצליח בסוף אבל לעשות את מה שמבחינתך הוא שקר בעבודת הPhD שלך (ובעצם בכל התארים שלכם) לא מעיד על יושר אקדמאי (מה שהופך אותו מושלם בשביל תומכי ID)

SilentMike

New member
תשמע זה קשה.

אני חטפתי ציון גרוע במבחן באלגוריתמים אבולוציוניים כי הצעתי יצוג גנומי שחשבתי שהוא יותר טוב ממה שלמדנו בכיתה.

החלק הלא מקודד הוא רוב הגנום שלנו,

אבל להגיד סתם שיש "רצף לא מקודד שדומה יותר לכריש מאשר לשימפנזה" זה חסר תועלת. באלמנטים לא מקודדים יש קצבי מוטציות שונים ולפעמים פרועים לגמרי - כך שאפילו בין 2 בני-אדם יכול להיות הבדל משמעותי בין רצפים שכאלה (הבדלים אלה הם מה שמשמש אותנו לזיהוי באמצעות DNA). זה לא אומר שבני-האדם אינם קרובי משפחה, וזה בטח לא אומר שאפשר להשתמש ברצפים לא מקודדים במארקר אמין. צריך לבצע כמה שיותר השוואות בגנים שמורים ובחלקים מקודדים (שאאל"ט הם בד"כ שמורים מאוד) ואז להגיע למסקנות. כבר העובדה שהיא טוענת ש"החלקים הלא מקודדים של הגנום דומים יותר..." מעלה נורות אדומות. מה המשמעות של החלקים האלה? בהתחשב בעובדה אנחנו מורכבים מכל כך הרבה "ג'אנק".. אני פשוט אומר שאם מישהו ממש רוצה "למצוא משהו", אז הוא "ימצא אותו". אני די מתבאס מזה שמדובר כאן במישהי מהקהילה האקדמאית שמעדיפה לכפות את המסקנות המוקדמות שלה על המציאות במקום לקבל אותה.

Wolverchenus

New member
שמעי זה לא מפתיע אותי,

המסלול שלי הוא לא ביולוגי רגיל והוא בעיקרו נוירו וכששאלתי את ראש המסלול שלי הרבה שאלות על הקורסים לאבולוציה הוא פשוט אמר לי שהוא מעולם לא עשה קורס באבולוציה... כאילו, אם לא מלמדים את אבולוציה כמקצוע חובה בשביל להיות מומחה בתחום הביולוגיה אז ימשיכו להיות עוד דברים מוזרים כאלה בארץ :[

SilentMike

New member
תשמע אין ברירה.

אי-אפשר ללמוד הכל. למרבה הבעסה לאנושות יש איזו בעיה פסיכולוגית עם הענין הזה של האבולוציה. הבנתי שאצלנו באוניברסיטה יש רק חבר סגל אחד שעוסק באופן פעיל במחקר אבולוציוני.

SilentMike

New member
עדכון אחרון:

היא הודתה בשגיאה (מיוזמתה). אומרת שמדובר רק במקטעים מסוימים ושהדנ"א שלנו כן הכי קרוב לשימפנזות.

למעלה