זקוק לפרשנות נשית :)

mk14403

New member
זקוק לפרשנות נשית :)

וגם לשמוע דעה גברית בעניין.

לפני 3 שבועות - הכרתי מישהי חדשה - גרושה עם תאומות.
(אני לא אכנס יותר מידי לפרטים האישיים שלנו -פער הגיל קטן יחסית 3 שנים ואין שום הפרעה עם הילדות)

נפגשנו כבר כמה וכמה פעמים -היה נפלא מתוק משגע ומתח באוויר - כמובן שהיו נשיקות וחיבוקים - ביום שישי שעבר אחרי יציאה לבר לשתות יין ולדבר שיחה זוגית על החיים
הבחורה החליטה לעלות אליי הביתה ולהישאר לישון - לא היה אפשרי לעשות מעבר לזה כלום (בעיה נשית- מחזור -אגב גם הרגשתי שזאת בחינה וכיבדתי אותה)
יום למחרת אחרי שעזבה את ביתי - רשמה הודעה : אני אוהבת אותך ואתה מקסים אבל כנראה שזה לא זה.... לאחר 11 שעות של שקט מוחלט הייתה שיחת טלפונית ארוכה שממנה יצאה שיחה על הקשר - מבנה וציפיות....
ואז שוב למחרת משחק של אני לא רוצה ובערב אני רוצה שתבוא אליי..... ואז קצת כעס על הפערים בינינו - השבתי לה שעל פערים ניתן לגשר ואני מוכן לעשות כמה וכמה צעדים לקראתה ולא באופן דרסטי ולא באופן שילחיץ אותה : 1. אני מוכן לבוא לקראתה לעזור בקניות פינוקים ועוד. ; 2. אני מוכן לתמוך ולהעניק עזרה במה שצריך ; 3. אני מוכן להתחיל לחפש דירה קרוב לאזור מגוריה בכדי שיהיה קל לכולנו....

ומכאן באות השאלות שלי :
1. הבחורה אוהבת אותי וזה כבר ידוע - היא אמרה את זה רשמית - למה לשחק בכן ולא?

2. האם קשר חדש חייב להתחיל בצורה קשה ובמשחקי בחינות?

3. האם עשיתי בצדק שלא פעלתי בשישי שעבר במיטה למרות שיכולתי?
שבת שלום לכל החברים בפורום

חסרים פה המון פרטים

לא הבנתי מהרשומה שלך - האם שכבתם כבר או לא?
גם לא ברור בדיוק מה אתה מרגיש כלפיה, איזה סוג של קשר אתה מחפש איתה ומה היא מחפשת מבחינה זוגית גם?
בני כמה אתם? מה המרחק הגאוגרפי בינכם?

mk14403

New member
היי חפרנית בעמ בוקר נפלא

לא שכבנו - כי הייתה במחזור - אכן היינו ערומים במיטה אבל החלטנו במשותף לא לבצע את האקט עד הסוף.

אני מת עליה ומאוהב עד כלות - ומוכן ללכת שבי אחריה..... היא אותו דבר כמוני מחפשת קשר רציני שיוביל לזוגיות פוריה ומפרה וגם אמרה לא פעם שהיא מעוניינת בילד או ילדים נוספים.

היא בת36 ואני 33 והמרחק הגאוגרפי הוא 30 דקות נסיעה - אני רמת גן היא הרצליה

אם ככה אז באמת נשמע שיש פה עניין של משחקים

כל החם- קר הזה זה לדעתי בגדר של מבחן.
אם טוב לך איתה ויש לכם רגשות, הייתי מציעה לך פשוט להראות שאתה רציני ועקבי (לא לצאת בהצהרות דרסטיות שתכלכל אותה או תעבור לידה- ר"ג הרצליה זה ממש קרוב- 20 דק' גג לא קריטי).
פשוט להראות שאתה רציני ושאתה שם , לתת לה את הבטחון שהיא צריכה, כנראה שתצטרך סבלנות אבל אם יש לך רגש אליה אז זה משתלם.

mk14403

New member
חפרנית בעמ זה מה שגם אני חשבתי...

בהחלט חשבתי שזה איזה סוג של מבחן.
טוב לשנינו אחד עם השניה ויש לנו רגשות אחד לשניה.....
המשחק הוא באמת סבלנות : ואני אצטרך הרבה מזה בכדי לזכות בלבה המהמם.

בהחלט אתן לה בטחון, אך גם אתן לה מה שניתן בכדי להנעים את הזמן ואת הכיף ביחד !!
תודהה

אייבורי

New member
משתתף בצערך

אבל פרוייקט שיקום גרושה גדול עליך.

נ.ב.
כן טעית, מחזור זה נחמד אבל אם היא לא למדה למצוץ או להסתובב במחזור, מה יש לך לחפש שם (הקטע של מתחשב זה לגמרי פאסה)

mk14403

New member
אייבורי אתה טועה

אני יודע טוב מאוד מה זה לצאת עם גרושה !!

mk14403

New member
אייבורי מה הכוונה שלך?

לדעתי אתה סתם נכנס בי עכשיו וחבל !!!
אתה עדיין לא מכיר אותי -ואתה לא יודע מה אני מסוגל - וכן אני יודע מה זה לצאת עם גרושה קצת יותר מכל רווק אחר.

טיפ קטן:

אל תיקח פה כל 1 ברצינוצ, קח דברים בערבון מוגבל כל עוד אתה לא ״מכיר״ את הנפשות הפועלות.
אייבורי לצורך העניין מאוד ציני ולא תמיד עונה ברצינות אז אל תיקח קשה.

אייבורי

New member
תנוח חמוד

יש גרושות ויש גרושות פצועות שדורשות שיקום שכונות.

מצאת אחת שתקוע עם הפחדים והעבר שלה, לדעתי גדול עליך.

אין לך את שלוות הרוח הנדרשת לפרוייקט

אבל אתה עכשיו עם צורך כיבוש סוער (כן כן אהבת חייך)

וזה

יגמר בבכי

mk14403

New member
עזוב אתה ממש לא מבין בגרושות

או בעברית יפה - תתנהג בהתאם !!
אני קצת יותר מבין ממה שאתה חושב ואני יודע מה היא צריכה !!

אייבורי

New member

תשמע

אחרי 3 שבועות זה קצת נמהר לעבור דירה ולתמוך בה כלכלית.
אתה בכלל לא מכיר אותה!! אז מה אם היא אמרה שהיא אוהבת אותך??

לגבי ההתנהגות שלה-
האם היא התגרשה לא מזמן? האם היו לה עוד מערכות יחסים מאז הגירושים?
היא מתנהלת מתוך המון המון פחד להפגע ומשחקת בעצמה ובך.

אם אתה רוצה שזה יצליח אני מציעה לך להבהיר לה שאתה לא יו-יו. לא מתאים לך המשחקים האלה.
קחו את היחסים לאט, תבדקו אם נעים וטוב לכם. זה ירגיע את החששות שלה ויעצור אותך מלעשות שטויות כמו לעבור דירה.
ומספיק עם הכן-לא!! אם היא לא רוצה- שתפסיק להתקשר!

mk14403

New member
מיצי בוקר נפלא

לגביי הדירה ומעבר לא אמרתי שאעשה זאת במהירות זהו מהלך דרסטי ומלחיץ לגביה.

היא התגרשה מזמן - הייתה לה מערכת יחסים של 5 שנים שלפי דבריה לא צלחה יותר מידי.... בעקבות שהבחור היה דיי קמצן

לדעתי יש צדק בדברייך כי יש לה פחדים מסוימים אבל היא בחורה רצינית ומקסימה שכן היא מוכנה לעשות דברים ביחד גם שישנם פערים... עובדה שהצלחנו לצאת כמה וכמה פעמים - אך עדיין תמיד עולים אליי ולא אליה בגלל הפחד שנישאר עד הבוקר שבנות יגיעו או יראו ויתחילו השאלות.

פחדים זה ממש בסדר

לכולנו יש ובטח ובטח למישהו/י שהתגרש.
אבל זה לא מצדיק לשחק בך ולא שטויות של מבחנים.

תפתח את הקלפים, תדבר בכנות. קחו את הדברים לאט לאט, בלי דרמות ובלי "עד כלות".
והיא צודקת בקשר לבנות שלה. גם אני הייתי בודקת טוב טוב למי אני מכירה את הילדים שלי. לא כל קשר של 3 שבועות צריך להראות לילדים..

mk14403

New member
בהחלט מיצי - מצדיק אותך

מיצי,
אני אמרתי לה כבר מלכתחילה - שלגביי הילדים זה לא מטריד אותי ולא מכביד - ושאנו נעשה את הכל בקצב שנתזמן ונתכנן ביחד.... בוודאי שלא אלחץ עליה להיפגש איתה ועם הילדים - רק בזמן שהיא תרגיש בנוח.

את הקלפים פתחתי בפניה - כי אני מאוד רציני כנה וגלוי כלפיה - ולדעתי פה זאת הבעיה - היא גם הודתה לא פעם ולא פעמיים שאפעם לא באו ופתחו ככה בפניה קלפים על השולחן.
כמו-כן השבוע כבר קבענו להיפגש בערב אצלה ושאני אלך מוקדם בבוקר בעקבות שהילדים חוזרים חזרה ב7 בבוקר לפני בית ספר.

ומיצי אגב שאלה אלייך - אם בחור רציני כמוני היה בא מולך ופותח בפנייך קלפים לא היית משחקת בו קצת או בוחנת אותו לפני שאת ממשיכה? במיוחד לבדוק אם הוא נופל בפח?
לדעתי זה מה שהיא עושה כרגע - וזה בסדר - היא צריכה בטחון וכתף שתתמוך בה.

למעלה