זקוק לפרשנות נשית :)

mk14403

New member
בוקר טוב POST

תראי ברור שלאחר שלושה שבועות וכמה דייטים פלוס כניסה למיטה - אי אפשר להגיד אני אוהבת אותך או אני אוהב אותך.

נכון שיש פערים שכרגע הם בעייתים - אך עובדה שהסתדרנו להבין ולרצות אחד את השנייה.

מה גם הבחורה מאוד מאוד החלטית אבל גם ילדת שמנת הרצליה - ולכן לקחתי צעד אחורה במהלך הסופ"ש הזה בכדי להבין מה מי ואיך עומדים העניינים שאני לא בסביבה שלה.

לדעתי היא באטרף שאני לא שם ולא מברר מה קורה? היא כבר התקשרה שלוש פעמיים - ושלחה 2 סמסים לבדוק מה קורה?

לגביי הדירה היא יודעת בוודאות - שאני לא התכוונתי לעשות את זה עכשיו וברגע זה - היא הבינה ממני ומדבריי שזה יקרה לפחות רק בעוד חודש חודשיים!!

mk14403

New member
תודה רבה

אני לא משחק משחקים - יש קוד מסויים בין גברים לנשים לא?

הרי אם כל פעם שהיא תתקשר ואני אקפוץ אז מה יהיה??? אולי היא גם תגיד לי לקפוץ מהגג ואעשה זאת?
הרי קצת להטריף אותה ולהדאיג אותה - זה שומר על האתגריות של הזוגיות לא?

p0st

New member

p0st

New member
מה זה קשור?

אתה רוצה קשר רציני, אבל כרגע שניכם עסוקים במשחקים.

אי אפשר לבנות קשר רציני ככה.

אין שום קוד. אם אתה רוצה להיות איתה באמת, אז אתה תענה על כל שיחה שלה ועל כל הודעה ממנה.
אם אתה לא רוצה ום דבר איתה - אתה לא תענה לא שום הודעה ושיחה.
ואם אתה משחק משחקים, אתה פעם תענה ופעם לא, ובתזמונים שמתאימים לך, פעם תרצה ופעם לא תרצה, בדיוק כמו ששניכם עושים עכשיו.
ועוד היא בת 36 ועם ילדים.

אתה באמת רוצה בחורה שמשחקת איתך? באמת??
לא רוצה מישהי שלא עושה את המשחקים האלה? שאם היא רוצה היא פשוט אומרת? ואם היא לא רוצה אז חותכת וזהו?
כזאת שלא תזרוק מילים אוויר?

mk14403

New member
החלטתי החלטה - שימי לב שמתי פוסט חדש

אני הולך להילחם על הבחורה שלי עד הסוף !!

mk14403

New member
שימי לב שהחלטתי לעשות מעשה

העלתי פוסט חדש ואני הולך להפעיל תוכנית !!

p0st

New member
בוקר טוב

תקשיב,
גם אחרי הכרות של חודשיים לא צריך להעתיק את מקום המגורים שלך רק כדי להיות קרוב אליה.
רק אחרי הכרות ממושכת, ואחרי שתכיר את הילדים ואז תראו איך אתם מסתדרים - רק אז, ורק אז אתה בכלל אמור להתחיל לחשוב על שינוי במקום מגוריך.

היא לא החלטית, היא משחקת איתך כאילו שאתה יו יו.
מאידך, גם אתה משחק איתה, כי נשמע שעכשיו היא זו שמתקשרת אליך ואתה בתפקיד המסנן.

אני לא מבינה במה הצלחתם על עכשיו, ואיך בדיוק התגברתם על קשיים. אם כבר בשלב כזה אתה רואה פערים, אני לא מינה למה אתה בכלל נשאר.

עצוב לי ראות הודעות כאלה מאנשים בגיל כזה.

mk14403

New member
בוקר נפלא POST

אני בהחלט מבין והבהרתי לה שאני מוכן לעשות צעד לקראתה - בתנאי שיהיה בסדר יחסית ברמת הנורמל אחרי חודשיים -שלושה של זוגיות !!

mk14403

New member
צועניה אדומה בוקר טוב

שלילי היא לא נודניקית!

אלא ילדת שמנת הרצליה - לבוא לקראתה אני אבוא בהחלט אבוא - אבל זה יהיה בשלבים!!

כרגע לקחתי צעד אחורה למהלך הסופ"ש בכדי לראות איך היא תתנהג כרגע זה נראה שזה מטריף אותה !!

מחפש91

New member
תפסיק להגיד את הילדת שמנת הזה

אני צעיר ממך ביותר מ10 שנים ואני לא מדבר במושגים האלה.

mk14403

New member
סבבה - הפסקתי

אבל ככה הייתה נראית ההתנהגות שלה

למעלה