זקוק לפרשנות נשית :)

על איזה פח אתה מדבר??

אני לא משחקת משחקים עם אף אחד וגם לא מנסה להפיל בפח (??) כלשהו.

אני חושבת שכדאי לך ללחוץ על הבלמים הרגשיים שלך. אחרי 3 שבועות אתה עדיין לא מכיר אותה! אין לך מושג מי היא! אפילו לא איך הסקס שלכם- שלא נדבר על איך אתם מתפקדים כזוג.

ההתנהגות שלך מבהילה ולא קשורה למציאות.

mk14403

New member
ההתנהגות שלי מבהילה??

אני ועוד איך קשור למציאות עובדה שהיא הבינה שאני מוכן ללכת לקראתה ולתת ים של אהבה....

היא הבינה גם שאני מוכן לתת כצעד ראשון את אהבתי ולא ישר למהלכים דרסטיים - היא יודעת שאני מאופק ולא עושה אותם בשוט אדיר.

מחפש91

New member
בעקבות שהבחור היה די קמצן?

נראה לי שכדאי לך לברר מה זה אומר. יכול להיות שבשבילה קמצן זה מישהו שלא מוכן להיות הגב הכלכלי שלה ושל ילדיה.

לדעתי, לא משנה מה אתה מרגיש כלפיה וכמה אתה אוהב אותה, תנסה להחזיק את עצמך לפחות איזה חצי שנה לפני שאתה מתחיל לעבור לגור איתה ולהיכנס למשרת הבעל\אבא החורג.

תעשה לה גם בחינות משלך. תברר מה קורה מתחת לפני השטח והאם היא באמת אוהבת אותך כמו שאתה.

mk14403

New member
צהריים טובים מחפש91

סוריי שאני אולי אכנה אותה קצת בשם מגעיל - ילדת שמנת הרצליה !!
אבל הדברים שלך נאותים - ויש לה בחינה מאוד ארוכה בסופ"ש הזה אני מקווה מאוד שהיא תשים לב לדברים שהיא עושה ותעשה כי אחרת אני אחתוך את זה בלי שום בעיה.

אתה רציני?

אחרי 3 שבועות הכרות היא "אוהבת אותך"?
אתה מוכן לחפש דירה יותר קרוב אליה?
לתמוך ולהעניק עזרה?
אין לי מושג באיזה יקום מקביל זה נשמע הגיוני
אבל אפילו בתור סרט זה לא נשמע לי מאלו של הביוקר

mk14403

New member
אהובת הספרן - כן אני רציני

אולי זה נשמע מלחיץ קצת אבל כן אני והיא יודעים שאנחנו לא יכולים אחד בלי השני
אז נכון שיש קצת משחק של כן ולא אבל אני חושב שזה רק סוג של בחינה מסוימת עד שהיא תחליט לפתוח את זרועותיה ולקבל אותי כי אני באמת מתכוון לכל דבר.

אז

אני מצטרפת לאייברי ומשתתפת בצערך
שני אנשים בגיל שלכם, והיא עם שתי ילדות, שחושבים אחרי 3 שבועות ועוד לפני שהזדיינו כמו שצריך עדיין שהם "לא יכולים אחד בלי השני" חיים בסוג של סרט.
הענין הוא שנראה לי שהסרטים שלכם מוקרנים בשני אולמות שונים
שלך סוג של רומן רומנטי
שלה סוג של השרדות פוגשת את היומן הכלכלי
בהצלחה עם זה

mk14403

New member
ברור שלא ייגמר בבכי

ורגע לא צריך לרוץ ולגור ביחד בשנייה ראשונה.... אני נותן לה שבת של מבחן -מקווה שהיא תעמוד בזה.

קריסטה

New member

מה נסגר עם כל מאותגרי הסקס בזמן האחרון, אחת לא מזדיינת 4 שנים, אלו מאוהבים לפני ששכבו...

p0st

New member
מצד אחד אתה אומר

שאתה לא יכול בלעדיה, ובהודעה שכתבת שעה מאוחר יותר אתה מציין שאין לך בעיה לחתוך איתה?
מה נסגר איתך?

וכשאוהבים לא משחקים.

mk14403

New member
תמיד יש שני צדדים למטבע

אני לא יכול בלעדיה כי בחורה מדהימה ובעלת אופי מעולה.
אני מסוגל לחתוך כי אני לא סובל משחקים.

לדעתי כל המשחק שלה הוא משחק מסוכן שהתחיל בגלל טעות של שנינו - היא גררה למיטה שלי וביוזמתה - ואני החלטתי שאני לא אחדור אליה בגלל שהיא במחזור!!
עובדה שלאחר מכן היא נשארה לישון אצלי ולא הפריע לה כלום!!

Survivor Man

New member
אתה בטוח שאתה קורא נכון את התמונה?

בחורה גרושה + 3 אוהבת אותך אחרי 3 שבועות של דייטים בלי סקס? ברצינות?

אני לא מכיר אתכם אבל בהנחה ושניכם אנשים ממוצעים בגילאים שלכם, סביר להניח שאין ביניכם תיאום ציפיות. היא קלטה שאתה לחוץ על קשר והולך על כל הקופה אחרי כלום זמן. ע"פ התיאור שלך זה נשמע שהיא מצידה מתייחסת אליך כמו לאחד שהיא לא בטוחה לגביו.

תפסיק לחפש דירות ולהיכנס לה לציציות לפני שתכלס קרה ביניכם משהו, גופנית ורגשית. אני מהמר שאם תמשיך בקו של לכוון למטרה לפני שהיא סימנה לך אותה - זה יגמר עוד לפני שהשרשור הזה יחתם.

mk14403

New member
אני קורא נכון מאוד את התמונה

תיקון - הבחורה גרושה בת 36 + 2 ואני רווק
היא לא מתייחסת אליי כמובן מאליו ובהחלט לא מתייחסת כאל מישהו שהיא לא בטוחה עליו... היא החליטה לשחק משחק מסוכן של פעם רוצה ופעם לא רוצה.
היא הבינה מדבריי שאני רוצה קשר רציני אבל לא לחוץ עליו - היא הרבה יותר לחוצה ממני לקשר עכשיו.

מה שייך להיכנס לציציות?? באתי לקראתה בכדי שיהיה לה נוח - והבהרתי לה שזה לא יקרה באופן מיידי רק שאני יחליט מתי!!

p0st

New member
מה ידוע?!

אין אנשים בעולם שסתם זורקים לאוויר "אני אוהבת אותך"?
איך היא יכולה לאהוב אותך אם אתם בכלל לא מכירים? איך היא יכולה לאהוב אותך אבל להגיד "זה לא זה"? ושיש לכם פערים?

ואם אין ביניכם התאמה מינית ויהיה לכם ממש גרוע במיטה?

וההתנהגות ההפכפכה שלה? באמת??
ההתנהגות שלה מעידה שהיא ממש ממש לא אוהבת אותך. ובמקרה הזה, זה הרבה יותר חשוב משלוש מילים שהיא זרקה לך מתישהו.

זה לגמרי נראה שהיא משחקת משחקים ומחפשת מישהו לממן אותה. ונשמע שזה נורא מסמא עבורך לקרוא "אני אוהבת אותך" כשהמעשים מעידים על ההיפך המוחלט. מכאן אני מסיקה, בצער רב, שהיא הצליחה במשחקים שלך.

לדעתי אתה צריך לברוח ממנה כמו מאש.

ואגב, אחרי תקופה כזו של היכרות אני ממש לא ממליצה לחפש דירה לידה וכאלה. נו באמת.

למעלה