מיכי 10
Member
האם אתם משתמשים בזרעי צ'יה, ובאיזה מתכונים במיוחד?
קניתי צנצנת של 230 גר', בהשפעת חבר שעבר לפני כמה חודשים להיות טבעוני. אני בינתיים לא מתכוונת לעשות שינוי כזה, אבל בין כה וכה אוכלת רק מעט מוצרי בשר. ומבשלת לא מעט בישולי פרווה. למשל מרקים ונזידים.
שמתי זרעי צ'יה בתוך יוגורט, בתוספת חמוציות. היה נחמד, אם כי לא מהמם. אבל הבנתי שזה בריא.
האם מתאים לפזר צ'יה למשל על לחם עם גבינה לבנה? או לבשל למשל רפרפת כלשהי (פודינג?) או דייסת קורנפלור עם צ'יה?
ואם כן - תוך כדי בישול, או שעדיף להוסיף רק אחרי הבישול?
קניתי צנצנת של 230 גר', בהשפעת חבר שעבר לפני כמה חודשים להיות טבעוני. אני בינתיים לא מתכוונת לעשות שינוי כזה, אבל בין כה וכה אוכלת רק מעט מוצרי בשר. ומבשלת לא מעט בישולי פרווה. למשל מרקים ונזידים.
שמתי זרעי צ'יה בתוך יוגורט, בתוספת חמוציות. היה נחמד, אם כי לא מהמם. אבל הבנתי שזה בריא.
האם מתאים לפזר צ'יה למשל על לחם עם גבינה לבנה? או לבשל למשל רפרפת כלשהי (פודינג?) או דייסת קורנפלור עם צ'יה?
ואם כן - תוך כדי בישול, או שעדיף להוסיף רק אחרי הבישול?