זר השבוע!

זר השבוע!

אוקי, אז הנה אנחנו עם עוד זר שנגלה עליו דברים מסתוריים השבוע.

השבוע הוא...
phoenix force הידוע גם כהאדום שלנו וגם כסהר!!

השאלות הקבועות:
מאיפה אתה?
דמות/ דמויות אהובות
סיפור אהוב (אני מתכוונת לסיפור של שלגיה, של היפה והחיה, כל אלה שהיו בסדרה. אם זה ספוילר אז
)

תהנה ותהנו!! ו
לחפור!!

shirush3

New member
מה סליחה?! אני מצטרפת אליך

מואהאהאהאהאהאהאהאהאהאה!

מזל שיש העתק הדבק..

הרסה זוגיות?? כן!

אבל היא שלגייה ופרינס צ'ארמינג! אם כבר זאת קתרין שהייתה בדרך, מה זה השטויות האלה? אז מה אם הם סנו וצ'ארמינג?! דיוויד היה עדיין נשוי, כמו שאמרתי כשהם חשבו שקת'רין הייתה בהיריון הם התרחקו וכשהסתבר שלא פתאום זה בסדר..

חוץ מזה זה לא שדיויד היה כל כך מאושר עם קתרין, הוא הרגיש שהוא לא אהב אותה מספיק..: היא רצתה ללכת לייעוץ הוא הסכים.. שלא יגיד לה משהו אחד ויעשה משהו אחר..

אם כבר זה דיויד שביצע בגידה לא מרי מרגרט.: שניהם בגדו.. שניהם ידעו שקת'רין בתמונה, שניהם ידעו שקת'רין אוהבת אותו וטרמפ יכלה לחשוב על קת'רין (ולא רק כשהיא חשבה שהיא בהיריון!) טרמפ עדיין חשבה על עצמה (ועל דיוויד..
)

תחשבי שזה ככה, טרמפ ודיוויד נשואים, דיוויד מתעורר מקומה ופוגש את קת'רין, הוא מרגיש לקת'רין מה שהוא לא מרגיש לטרמפ אבל עדיין נשאר איתה ואומר לה שהוא ילך איתה לטיפול.. באותו הזמן קת'רין נדחפת בין שניהם.. את תאהבי את קת'רין או תחשבי שהיא נדחפת?! (קיצר אותו סיפור רק שטרמפ נשואה לו וקת'רין היא האישה האחרת) ואל תגידי לי שזה סנו וצ'רמינג, כי שניהם לא יודעים מזה (חוץ מזה שהנרי/אמה ספרו לה והיא העדיפה לא להאמין, למרות שלשנייה היא כן האמינה אבל בחרה להתעלם) ודיוויד בחר באישתו והאישה השנייה נדחפה..

Shiri from the block

Active member
קודם כללללל דיויד וקתרין באמת היו נשואים?
אולי הם האמינו שהם נשואים אבל הרי איך שדיויד עבר לסטוריברוק הוא היה בקומה, אז מתי הוא הספיק להתחתן עם קתרין?
לכן אף פעם לא לקחתי את הנישואים שלהם ברצינות כי לא באמת היו להם חיים ביחד.. נראה לי סתם עלילה שרג'ינה הכניסה להם לראש כמו שהיא עשתה לשאר הדמויות..

בנוגע למשפט הראשון- נכון שדיויד היה נשוי, אבל תתחשב בעובדה שלמרות שהם לא זכרו את העולם הקודם שלהם, עדיין הם הרגישו את הקשר העמוק ביניהם!
הרי אל תשכח שזה היה הקול של מרי מרגרט שהעיר אותו מהקומה ולא שום דבר אחר..
זה לא סדרה רגילה שיש גבר נשוי ומאהבת מהצד.. פה יש היסטוריה עמוקה יותר שרואים בבירור שדיויד איך שהוא קם מהקומה הוא הרגיש איזשהו קשר מיוחד למרי מרגרט בגלל העבר שלהם, אז זה מה שמשך אותם אחד לשני.

אין טעם שאני אענה על הפסקה האחרונה שלך כי מה שכתבתי למעלה די עונה על זה... זה לא איזה זוג נשוי רגיל. אם זה היה באופרת סבון או גוסיפ גירל או וואטבר רוב הסיכויים שהייתי מסכימה איתך, אבל פה יש נסיבות אחרות וצריך להתחשב בהם :)

קודם כל

באמת באמת!
זה לא משנה! אחרי הכל הוא זה שנפגש עם טרמפ ואמר לה שהוא נזכר בקת'רין וזה..אז זה לא כזה משנה..

קשר עמוק?! הוא עדיין בחר בקת'רין בהתחלה, והוא עדיין הסכים ללכת לטיפול..
לא שוכח, וגם לא שוכח שהוא הלך למקום שסנו וצ'ארם מפגשו.. ואת אל תשכחי שהוא עדיין הביא לה כרטיס שהיה מיועד לאישתו..

זה לא סדרה רגילה כי דווקא הדמות ה"טובה" וזאת שצריכה להיות "בעלת ערכים" היא משהי שיוצאת עם גבר נשוי ולא מבינה מה הבעיה בזה..
משהי פה פעם השוותה את דיוויד לדמויות שרן דנקר שיחק (
), וכמה שזה עצוב זה נכון.. שניהם רצו משהי אחרת בזמן שהם היו בזוגיות רק שבסדרות של דנקר החברה שלו היא "הרעה" או זאת ש"נגררת".. פה דווקא אישתו היא משהי תמימה שבחיים הקודמים לא רצתה אותו בכלל, אבל עכשיו כשהם נשואים היא אוהבת אותו והיא זאת שנפגעה. מבין השלושה טרמפ היא זאת שנדחפה כי היא חשבה על עצמה, היא חשבה על זה שהיא תיהיה מאושרת עם דיוויד לא היה אכפת לה מקת'רין היא לא חשבה עליה בכלל.. כשהיא ראתה את קת'רין (ורג'י) עם הערכה לבדיקות היריון היא הבינה שקת'רין גם בתמונה, אבל (!!) כשדיוויד אמר לה שהיא לא בהיריון הדבר הראשון שהם עשו זה להתנשק כאילו עכשיו זה בסדר..
הסיבות היחידות הן זה שאנחנו יודעים על סנו/צ'ארמינג/קת'רין/פרדריק..

Shiri from the block

Active member
נגיע ישר ולעניין- דיויד וקתרין לא היו מחזיקים מעמד גם ככה,
הוא בכל מקרה נועד להיות עם סנואו, לא משנה מה הנסיבות..
ושוב, הוא יצא יותר מניאק ממנה, במיוחד בקטע של השני כרטיסי וולנטיין..
סנואו נכנעה לאהבה שלה אל דיויד, זה נכון... אבל שוב, זה בנסיבות שהם הרגישו קשר עמוק יותר, שידוע לנו שסנואו וצ'ארמינג נועדו להיות ביחד.. ככה שכל הויכוח הזה אם סנואו יצאה רעה או לא ממש לא רלוונטי לדעתי.
סנואו וצ'ארמינג, מרי מרגרט ודיוויד נועדו להיות ביחד וזה הכל..

shirush3

New member
ושוב

מה גם, שאמרתי כבר, קת'רין נתנה לו ללכת
ונתנה את הברכה שלה שהם יהיו ביחד
היא בעצמה ראתה את זה

מכל הסיפור הזה היחידי שאני כועסת עליו זה דיוויד

קת'רין נתנה לו את ההסכמה

בסוף.. כשהוא כבר עזב אותה.. זה לא שהייתה לה ברירה..

shirush3

New member
בטח שהייתה לה ברירה

אבל היא הבינה שעדיף לה להתרחק מזה

למעלה