זר השבוע!

shirush3

New member
לא יודעת מה איתך

אבל סודות בסדר גודל כזה בחיים לא הייתי מספרת לילדה קטנה

היא כבר תפסה אותם..

חוץ מזה, רג׳י הייתה מאוהבת ולא חשבה שאיזו צוציקית תתערב ותהרוס את הכל!

Shiri from the block

Active member
התשובה בגוף ההודעה קודם כל שסנואו הייתה סה"כ ילדה קטנה!
מה היא כבר מבינה? נו באמת
היא בת כמה.. 10 שם? פחות?
אני לעולם לא הייתי סומכת על ילד שישמור סוד.. זה ידוע שילדים בסוף תמיד מספרים הכל.
וילדים הם פתי. סנואו הייתה סה"כ ילדה תמימה שחשבה באמת שקורה רוצה רק לטובתה של רג'ינה, מאיפה לה לדעת מה קורה תעשה עם המידע הזה?

אוקי

אך היית משנה את הדמות של שלגיה כדי שהיא לא תהיה טראמפ?
מה היית משנה בסדרה?
אילו דמויות הייתה מוסיף או גורע, ולמה

אמ..

אך היית משנה את הדמות של שלגיה כדי שהיא לא תהיה טראמפ? כל הזמן שהיא חשבה שקת'רין בהיריון היא תפסה מרחק ואז פתאום שהוא מספר לה שהיא לא הם מתנשקים?! כאילו עכשיו זה בסדר.. אז את זה הייתי משנה/מוריד, הייתי מביא לה לקחת אחריות על המעשים שלה.. מה שמעצבן בה זה שמבחינתה היא לא עשתה שום דבר רע, היא לא מבינה למה הכאפה שקת'רין הביאה לה הגיע לה בכלל..

מה היית משנה בסדרה? מתמקד פחות בטרמפ/דיוויד ויותר ב"מבצע קוברה" ואמה.. מפריע לי גם היחס של אמה להנרי, בהתחלה נראה שהיא נשארה בשבילו אבל אחרי הפרק האחרון ששודר נראה שהיא נשארה בשביל לעשות דווקא לרג'ינה (כל הקטע של "את לקחת מישהי שאני אוהבת, אז אני אקח משהו שאת אוהבת")

אילו דמויות הייתה מוסיף או גורע, ולמה: אלדין לדעתי הוא יכול להיות תוספת טובה, אפילו בתור מישהו בשביל אמה (עד שיפגוש את יסמין כמובן).. והייתי משנה את הסיפור של סינדרלה, הוא יכל להיות הרבה יותר טוב..

shirush3

New member
בנתיים

טרמפ או אואן? ואתה חייב לבחור דמות אחת!

אני אחזור עם עוד בהמשך

shirush3

New member
אתה באמת באמת באמת שונא אותה

עזוב לשנות את הדמות, מה יגרום לך לשנות את הדעה שלך עליה?
(ואל תגיד כשהיא תמות
)

אמ..

אם היא תבין מה היא עשתה.. תעזוב את דיוויד.. ותפסיק לבכות בכל פרק.. אז רק אולי זה מה שישנה לי את הדעה..
אבל שוב, אם היא תחתוך את הורידים היא ישר תיהיה בין האהובות עליי..

השאלון שלי:

מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?
שוקו או וניל?
חלון ושמיכה דקה או מזגן ופוך?
איש של יום או איש של לילה?
הומור בריטי או אמריקני?
משהו מוזר שאנחנו לא יודעים עליך?
מה אתה עושה בחיים?

המשך יבוא.......

מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? וואלה לא יודע..

שוקו או וניל? וניל
חלון ושמיכה דקה או מזגן ופוך? תלוי, במשך היום חלון ושמיכה דקה, אבל אני לא יכול לישון עם חלון פתוח ואני לא יכול לישון עם מזגן, אז אני סוגר את החלונות מדליק את המזגן עד שאני הולך לישון ואז מכבה.. (תגידי שזה לא משהו מוזר..
)
איש של יום או איש של לילה? איש של לילה..
הומור בריטי או אמריקני? שניהם טובים.. ההומור של לורליי

משהו מוזר שאנחנו לא יודעים עליך? אני אוהב סרטי אימה למרות שאח"כ זה עושה לי סיוטים?!
מה אתה עושה בחיים? לומד מת'.. ורואה סדרות במחשב..

למעלה